Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 20.8.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka - Kvalifikacije

Utorak1.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.8. u 20:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Bodo/Glimt vs Crvena Zvezda, Liga Prvaka, Bodo/Glimt daje gol na utakmici, kvota 1,12

Ferencvaros vs Borac Banja Luka, Liga Evrope, jedinica, kvota 1,22

Ukupna kvota 1,36

(plus jos jedan par po izboru sa utakmica od weekenda do ukupne kvote od 1,60)

Prvo da napisem predloge za treci par na ovom osnovnom double-tiketu od gore, a koji sluze da se podigne ukupna kvota, pod uslovom da ste spremni da cekate cetiri dana. To su predlozi na timove koji su najmanje menjali u odnosu na proslu sezonu, a sto najvise i volim da igram. Ako na ovaj osnovni double od gore dodate bilo sta iz ponude na golove Real Madrida protiv Valladolida (nedelja) svakako se mozete dovuci do ukupne kvote od 1,55-1,60 a to su Real Madrid daje vise od gola, over 1,5 gol na utakmici, barem jedan gol u drugom poluvremenu, Real Madrid daje prvi gol na utakmici …

Ja mislim da je Real Madrid najbolja ekipa na svetu, i da postoji razlog zasto je najniza cena karte da ih gledate uzivo nesto ispod 400 eura, i to za mesto negde u golubarniku gde nista ne mozete da vidite, osim sto imate osecaj da ste uzivo na stadionu. Ako mislite da Real Madrid nije u stanju da postigne vise od gola Valladolidu, pa jos kod kuce, tu je Psv, koji opet igra u gostima (subota), i gde je opet dvojka kvotirana sa manje od 1,15 majko moja. Ne znam gde da pronadjem vreme da napisem prvi post sa predlogom za dugorocno kladjenje, a to je titula Psv-a, i tu nema sta vise da se ceka, iako sam hteo da jos malo sacekamo da ih vidimo kako ce igrati uporedo Ligu Prvaka i holandsko prvenstvo. Ako vam se ne svidjaju ni Real Madrid, a ni Psv, dodajte na ovaj osnovni double jedinicu kao kuca na Inter (subota) ili golove na mecu Wolfsburg vs Bayern (nedelja), ali ono sto je sigurno je, sta god da izaberete, ukupna kvota nece ici ispod 1,50 ali ni preko 1,60

Najava utakmice Bodo/Glimt vs Crvena Zvezda

Ko pobedi u ovom dvomecu, ide u grupnu fazu Lige Prvaka, a ko izgubi ispada. Kada sam u jednom od proslih postova napisao da su svi hrvatski, srpski i crnogorski klubovi ispali iz evropskih takmicenja jos do Gospe, kolega @mesrine me je ispravio i napisao da Rijeka nije ispala, vec da ce igrati Conference League. To je tacno, ko izgubi iz dvomeca Bodo/Glimt vs Crvena Zvezda ne ispada, vec nastavlja takmicenje u Ligi Evrope. To je isto kao kada izadjete uvece na veceru sa devojkom svog zivota, i samo vam stoji u glavi kako da je nakon vecere poprskate, ali na kraju ipak nista ne bude, pa se zadovoljite masturbacijom. I masturbacija je oblik sexa, samo po principu “uradi sam”, sto svakako nije ono sto ste ocekivali. Za Rijeku je Conference League masturbacija, bas kao i Liga Evrope za Crvenu Zvezdu, ako nije u stanju da prodje jedan Bodo/Glimt.

Ko nikada nije upoznao magiju kockanja, nikada nece razumeti kakve probleme kockanje moze da donese. Evo, danas, na primer. Imamo problem da li da pozelimo da Crvena Zvezda ispadne i odmah uzmemo novac, ili je ipak bolje da prodju u grupnu fazu Lige Prvaka i na taj nacin uzimamo novac cetiri meseca. Isti je slucaj i sa Borcem iz Banja Luke, koji bi teoretski mogao da igra grupnu fazu Lige Evrope, a vi bi do tada imali sasvim dovoljno vremena da rasprodate svu imovinu.

Crvena Zvezda

Iako sam vec sto puta na Forumu pomenuo ono automobilsko smece zvano Yugo, koje je bilo simbol nekadasnje zajednicke drzave, moram jos jednom da se vratim na taj krs od automobila, jer ne vidim bolji nacin da vas upoznam sa Crvenom Zvezdom u sezoni 2024/2025.

Automobil Yugo

Ideja za pravljenje automobila u Srbiji je dosla kao smisljena propaganda da se tadasnja zemlja predstavi kao zdrava i normalna zemlja, bas kao i sve ostale zemlje, poput, na primer, Nemacke. Posto u toj septickoj jami od zemlje, nije bilo nikoga ko bi bio u stanju da napravi automobil, izbor je pao na kopiju italijanskog Fiata, a to je bilo moguce jer tada nisu ni postojala autorska prava. To automobilsko smece se proizvodilo preko dvadeset godina, i necete verovati, prodato je u preko milion primeraka. Jos dok je izlazio iz fabrike, to smece je bilo zastarelo barem trideset godina u odnosu na konkurenciju. Kada bi u jednoj recenici trebalo da predstavite to smece, to je bio automobil koji je jos sa nula predjenih kilometara imao skandalozan dizajn, ocajni kvalitet, sigurnost ispod svakog nivoa, snagu ravnu kao da idete kocijama sa konjima, dakle to je bio automobil, slika i prilika bivse zajednicke zemlje i ljudi koji su ziveli tamo. Verovatno se pitate, pa ko je onda kupovao to smece, zar ne? Pa ljudi, gradjani. Iako je i zvanicno taj automobil proglasen za najgori, najruzniji i najbesmisleniji automobil ikada vidjen na svetu, za srbe ili jugoslovene, ili kako god da nazovete ljude koji su to kupovali, tada, a i danas, taj automobil je predstavljao ponos jedne nacije. Iako je imao svrhu da se prevezete iz tacke A u tacku B a da nije bilo vazno za koje vreme, i dan-danas da pitate gradjene over 60,70, 80, 100 godina … koji se secaju tog smeca, svi ce ga se secati sa nostalgijom i pozitivnim emocijama. Ali, ne nasedajte na to, ti ljudi se secaju svoje mladosti koja se nikada vise nece vratiti, a ne tehnickih ili estetskih karakteristika te crne ovce automobilske industrije.

Crvena Zvezda, sezona 2024/2025

I Crvena Zvezda postoji kao deo smisljene propagande da se Srbija predstavi kao zdrava i normalna zemlja. Dok su Yugom hteli da kopiraju italijanski Fiat, Crvena Zvezda bi trebalo da bude Bayern za siromasne. Ako je Yugo sa nula kilometara zaostajao trideset godina u odnosu na konkurenciju, Crvena Zvezda u odnosu na Real Madrid zaostaje stoitrideset godina. Ako ste se pitali kod Yuga pa ko je uopste kupovao to smece, onda se verovatno pitate kome treba Crvena Zvezda, zar ne? Odgovor je isti, treba gradjanima Srbije. Crvena Zvezda je srpski Bayern bas kao sto je i Yugo samo u bivsoj zajednickoj zemlji mogao biti prodat u milion primeraka, dok je van granica te zemlje bio i zvanicno najgori automobil ikada, bas kao sto je i Crvena Zvezda najgori klub na svetu.

Sa automobilom Yugo niste mogli da se vosite brze od 80 km na sat, ali ste u njega, na primer mogli da ubacite sto i da se kartate do mile volje. Crvena Zvezda je sedmostruki uzastopni prvak Srbije gde je ne samo nemoguce, vec i zabranjeno da neko drugi uzme titulu, ali je van granica Srbije taj kvalitet neupotrebljiv, bas kao sto je i Yugo van granica bio najgori automobil ikada vidjen. Da sada ne gubimo vreme da vam ispricam kako je Crvena Zvezda ucestvovala, a ne igrala Ligu Prvaka prosle sezone, to mozete sami proveriti za manje od sedam sekundi.

Kada bi Crvena Zvezda zivela od onoga sto sama zaradi, trajala bi koliko i Yugo, a secali bi se Zvezde, bas kao sto se secamo i Yuga, koji je bio slika i prilika jedne zemlje. Crvena Zvezda je danas slika i prilika Srbije, bas kao sto je i fudbalska reprezentacija slika i prilika tamosnje lige koja se zove, necete verovati Superliga Srbije. O selektoru da i ne govorimo, bas kao i Yugo, za gradjane Srbije je najbolji, a van granica zemlje, najveci coban medju selektorima.

Bodo/Glimt, sezona 2024/2025

Kada biste rulju u Hrvatskoj, Srbiji, BiH ili Crnoj Gori pitali kako je moguce da se na Balkanu igra tako los fudbal, i kako je moguce da svi isapdnu do Gospe, verovatno biste dobili dva odgovora. Ili bi bilo “mi smo mala zemlja”, ili bi bilo “koliko para toliko muzike … bla bla bla “ Ali sta cemo onda sa Norveskom? Da li su oni velika zemlja sa 6 miliona stanovnika? Da li su tamo mora topla? Da li su priroda i geografija bile nezne prema njima? Zasto kada zamisljate zivot bez problema, se setite Skandinavije, zasto kada kazete automobil pomislite na Volvo, a ne Yugo, i zasto su u Skandinaviji porezi visoki, dok na Balkanu Crvena Zvezda i Partizan nisu uplatili ni euro poreza u poslednjih sto godina?

Ovaj Bodo/Glimt je u svojoj istoriji vise bio drugoligas nego prvoligas, a do pre nekoliko godina ste za njega culi isto kao sto ste culi za Madagaskar. Razlika izmedju Norveske i Srbije je u tome sto je u Norveskoj moguce da Bodo/Glimt bude tri puta prvak zemlje u poslednjih cetiri godina, iako ligu tamo igra i Rosenborg, dok je u Srbiji zabranjeno da Crvena Zvezda izgubi jednu jedinu utakmicu. Osobno sam na Bodo/Glimt obratio paznju nakon onih istorijskih 6:1 protiv Rome sa Mourihnom sto sam odgledao, i sto bih svrstao u 100 najznacajnih sportskih dogadjaja na svetu, kada je Mourinho izveo rezerve na minus temperaturi i zaledjenom vestaskom terenu, majko moja. Bodo/Glimt je po meni, trenutno najzdraviji i najposteniji klub na svetu. Klub je postavljen na najzdravijim temeljima prilagodjen zemlji poput Norveske. Imaju zdravog predsednika, zdravog trenera, zdrave mladje kategorije, i sto je najvaznije, zdravu klupsku politiku. Zive od onoga sto zarade, a zaradjuju od prodaje mladih igraca, uz to igraju zdrav, praktican, posten i smislen fudbal. Biti u Norveskoj prvak ispred Rosenborga, je kao da Sibenik bude tri puta u zadnjih cetiri godina ispred Dinama. Za razliku od Yuga ili Crvene Zvezde, jedan ovako mali klub je pokazao i da van Norveske moze da ima kvalitet. Igrali su Conference League, igrali su Ligu Evrope, evo ih na pobedu protiv Crvene Zvezde i u Ligi Prvaka. Osim toga, izbacivali su i jedan Celtic, Alkmaar, a dva puta su dobili i Besiktas, a prolazili su i grupu sa Romom.

Bodo/Glimt vs Crvena Zvezda

Ova dva kluba uopste ne mogu da se porede, jer su to dva potpuno razlicita sveta, bas kao i Norveska i Srbija, dve potpuno razlicite i neuporedive kategorije. Crvena Zvezda je po Transfermarktu duplo skuplja ekipa, a ja bih rekao da je individualno tri puta kvalitetni tim. Ali zasto je onda veliki bet365 “prolaz dalje” nrvezana kvotirao sa 1,50 a prolaz dalje Crvene Zvezde sa 2,50? E zato sam ja na Forumu da vam to objasnim.

Crvena Zvezda je Yugo sa Pirellijevim gumama. Vi hocete da od automobilskog krsa, bede i sramote, napravite automobil tako sto cete staviti Pirellijeve gume. Crvena Zvezda je zlo evropskog fudbala koja igra u najpokvarenijoj ligi na svetu i koja se gura od strane drzave, bas kao sto se i Yugo gurao uz pomoc propagande. Bodo/Glimt je rumunska Dacia, auto namenjen odredjenoj ciljnoj grupi, ali ipak je auto u odnosu na onu kockastu sramotu zvanu Yugo, koja cak i nova nije mogla brze od 80 km na sat. Dok u Norveskoj Bodo/Glimt ore po zeledjenim terenima, i igra posten, direktan, svrsishodan i praktican fudbal sa puno trcanja, otvaranja, dodavanja i posedom, Crvena Zvezda nikada u svojoj istoriji nije cula za pritisak na njihovim utakmica unutar Srbije. Ako zakazu igraci, tu su sudije, ako zakazu sudije, tu je Fudbalski Savez, a ako svi oni zadremaju, tu je Predsednik. Ne znam da li to znate, Crvena Zvezda jos nijednom nije igrala u Novom Pazaru pred tamosnjom publikom. Novi Pazar je u Sandzaku, a taj deo Srbije se samo formalno zove Srbijom. Zbog toga, tamo srpske ekipe nisu dobrodosle, a o tome uvek brine Fudbalski Savez Srbije, koji uredno kaznjava Novi Pazar igranjem pred praznim tribinama i to uvek dve utakmice pred gostovanje Crvene Zvezde.

Da se vratim na ovu neverovatnu kvotu da Bodo/Glimt prolazi dalje od 1,50 u odnosu na kvotu od 2,50 da Zvezda prolazi dalje. Iako je sve na strani Zvezde, kladionice su mali Bodo/Glimt proglasili za favorita. Iako imaju tri puta kvalitentniji roster, iako se revans igra u Beogradu, iako ce u Norveskoj biti 10.000 gledlaca, a u Beogradu 60.000. To je zato sto su kladionice morale da se odluce izmedju zdravlja i zla, pa su procenile da zdrav sistem ima uvek prednost nad zlom

Predlozi za kladjenje

U Crvenoj Zvezdi su prezadovoljni sto ih je zreb za ulazak u Ligu Prvaka bacio na norvezane, jer im je bilo vazno samo da ne idu na Galatasaray. Da sam na njihovom mestu, ne bih bio miran. Posto Crvenoj Zvezdi zelim sve najgore, ja sam im bas pozeleo Bodo/Glimt, a kada nekome pozelim sve najgore, to se obicno i ostvari. Problem u ovom dvomecu nije Bodo/Glimt vec procena sta da ocekujemo od Crvene Zvezde u mecu godine za njih.

Ja mislim da je Bodo/Glimt idealan protivnik ako zelite da Crvena Zvezda ispadne. Srpski timovi, a pogotovo reprezentacija uopste nisu u stanju da igraju protiv brzih ili ekipa koje puno trce i lako se oslobadjaju lopte. U Srbiji se igra spor, bezidejan, primitivan, zastareo fudbal, prava uspavanka, da ne poverujete da je moguce da igraci toliko malo trce. To ste mogli da vidite i u reprezentaciji, gde drva poput Mitrovica i Vlahovica nisu ni dodirnuli loptu na celom Evropskom Prvenstvu, dok je reprezentacija na celom turniru uputila tek tri suta ka golu. Kada su ovakvi napadaci, onda mozete tek misliti kakvi pajseri igraju u odbrani, dok vezni red ni ne postoji.

Crvena Zvezda dolazi u Norvesku sa 40 stepeni u hladu u Beogradu, na pravu zimsku temperaturu od 15 stepeni, gde se i polarni medvedi smrzavaju. Igrace na vestackoj travi gde lopta klizi kao da igrate na ledu, a protiv tima koji trci kao da su dopingovani. Osim sto odbranbeni igraci Crvene Zvezde nemaju pojma, pravo je pitanje kako ce se snaci na vestackoj podlozi protiv brzih igraca koji ne carine loptu. Na kraju, da ponovim ono sto mislim da je najvaznije, Crvena Zvezda igra utakmicu sezone, a da cele sezone uopste ne zna sta znaci igrati pod pritiskom jer njihove utakmice ne traju 90 minuta, vec dok ne povedu.

Znaci ovako. Na jednoj strani imao zdrav sistem i roster upitnog kvaliteta. Na drugoj strani imamo najvece evropsko zlo, i tri puta kvalitetniji roster. Na jednoj strani imamo postenu, ali ipak slabu norvesku ligu. Na drugoj strani imamo najpokvareniju ligu na svetu, i neprikosnovenog dozivotnog prvaka. Na jednoj strani imamo Bodo/Glimt koji mora da yebe majku da bi bio prvak Norveske, dok na drugoj strani imamo Crvenu Zvezdu i jedinu ligu na svetu za koju veliki bet365 ne nudi u ponudi opciju za konacnog pobednika, pa cak ni po kvoti od 1,01. Na jednoj strani cemo imati pravu sivu jesen sa vetrom i 15 stepeni, a na drugoj strani cemo imati revans u Beogradu na preko 30 stepeni i prepunim stadionom. Na jednoj strani cemo imati ekipu koja je mogla potpuno ravnopravno da igra sa Romom, Celtikom, Alkmaarom, Besiktasom dok na drugoj strani imamo ekipu koja je prosle sezone u grupi uzela samo jedan bod, i to Young Boysu, majko moja.

Ja zaista mislim da je Crvena Zvezda u stanju da izbaci norvezane, a ako nije, onda i ne zasluzuje da igra Ligu Prvaka. Sa druge strane, mislim da se u zivotu sve zasluzuje, pa sam sigurna da Bodo/Glimt kao klub zasluzuje da igra Ligu Prvaka. Problem je sto ne znam sta je bolje za nas kladionicare, posto ce ko god da udje u grupni deo, zazaliti sto je usao. Ali svakako mislim da ipak sve zavisi od Crvene Zvezde, a ne od norvezana.

Iz ove prve utakmice bih uvek predlozio da se igra protiv srpskog pogleda na fudbal. Secam se da su kladionice gol Mornara iz Bara na gostovanju nekom madjarskom krsu kvotirali sa preko 2,50, evo i gol Borca iz Banja Luke u gostima Ferencvarosu je kvotiran sa 2,10 gol Crvene Zvezde u Norveskoj je kvotiran sa 1,45 dok je gol Partizana belgijskom Gentu u sred Beograda kvotiran sa 1,36, Sa druge strane, gol Bodo/Glimta je kvotiran sa 1,12 gol Ferencvarosa je kvotiran sa 1,25 a gol Genta u gostima Partizanu sa 1,16.

Kladionice hoce da kazu da se srpski igraci krecu kao babe, da igraju zastareo, staromodan, neefikasan i los fudbal bez ikakve ideje i smisla, sto je tacno ako vidite kako kladionice kvotiraju da ce srpske ekipe postici, a kako kvotiraju da ce primiti golove, gde je primljeni gol Crvene Zvezde kvotiran sa 1,12 a primljeni gol Partizan u sred Beograda sa 1,16.

Dakle, ako igramo protiv srpskih drvoseca, ovo bi bili predlozi za kladjenje:

Bodo/Glimt daje gol na utakmici

Barem jedan gol u drugom poluvremenu

Over 1,5 gol na utakmici

Crvena Zvezda ce imati vise od jednog kartona na utakmici

Na utakmici ce biti vise od pet kornera

Bodo/Glimt (mozda) pobedjuje u kornerima

Bodo/Glimt (mozda) prvi dolazi do treceg kornera

Bodo/Glimt (mozda) prvi daje gol na utakmici

Ako Crvena Zvezda pobedi sa 1:0 onda je ceo ovaj post bio jedno obicno gubljenje vremena.

Ferencvaros vs Borac Banja Luka, najava utakmice

Sve u vezi Borca iz Banja Luke sam gore vec napisao kroz pricu o automobilskom smecu zvanom Yugo. Ja mislim da se sada Ebenezer Cobb Morley, koji se smatra formalnim osnivacem fudbala jer je jos 1863 napisao prva Pravila, sada okrece u grobu, kada vidi da jedan Borac iz Banja Luke igra kvalifikacije za Ligu Evrope, a jedan Chelsea kvalifikacije za Conference League.

Dinamo - Qarabag manje od 3.5 gola (1.40) bet365

Dok su "Modri" započeli sezonu izravno u doigravanju, Qarabag je već odradio četiri utakmice u Ligi prvaka ove sezone, pobijedivši Lincoln i Ludogorets.

Momčad Sergeja Jakirovića ušla je u novu sezonu s impresivnim rezultatima, ostvarivši tri pobjede u prva tri kola protiv Istre 1961, Osijeka i Šibenika. Osvojivši maksimalnih devet bodova, trenutno su na vrhu ljestvice i s pravom ulaze u dvomeč s Qarabagom puni samopouzdanja.

Dinamo Zagreb, prošlogodišnji prvak Hrvatske, želi ponoviti uspjehe iz prošlosti u europskim natjecanjima. Iako su u sezoni 2022/23. završili na posljednjem mjestu u skupini Lige prvaka s Chelseaom i AC Milanom, "Modri" imaju bogatu povijest u europskim natjecanjima. Prošle sezone stigli su do osmine finala Konferencijske lige, gdje su poraženi od PAOK-a.

Ove sezone, Dinamo ima priliku izboriti svoje mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka, a prvi korak na tom putu je dvomeč protiv Qarabaga. Jakirovićeva momčad ulazi u ovu fazu natjecanja kao favorit, a ciljat će na uvjerljivu pobjedu u prvoj utakmici koja se igra u utorak, kako bi stekli prednost prije uzvrata 28. kolovoza.

Qarabag je u posljednjim gostovanjima u kvalifikacijama za Ligu prvaka bio uspješan, pobijedivši u tri od četiri utakmice. Međutim, na domaćem terenu su u posljednje tri utakmice osvojili samo jedan bod, uključujući poraz 2-1 od Ludogoretsa u prethodnom kolu.

Natjecanje u Ligi prvaka za sezonu 2024/25 Qarabag je započeo u drugom pretkolu, gdje su pobijedili Lincoln s ukupnih 7:0, svladavši ih 2:0 u gostima i 5:0 kod kuće. U trećem pretkolu su imali dramatičan dvomeč protiv Ludogoretsa. Nakon poraza od 2:1 na domaćem terenu, u uzvratu su ostvarili spektakularnu pobjedu 7:2, postigavši četiri gola u produžecima.

Prošle sezone, Qarabag je stigao do osmine finala Europske lige, gdje su poraženi od Bayer Leverkusena. Ipak, nisu igrali u grupnoj fazi Lige prvaka od sezone 2017/18, kada su se suočili s Romom, Atletico Madridom i Chelseajem.

Dinamo: Nevistić; Ristovski, Bernauer, Mmaee; Špikić, Ademi, Mišić, Hoxha; Kulenović, Baturina, Petković

Qarabag: Buntic; Vešović, Mustafazade, Medina, Cafarquliyev; P. Andrade, Romao; L. Andrade, Benzia, Zoubir; Juninho

Očekuje se napeta utakmica, s neizvjesnim ishodom, u kojoj će Dinamo težiti stjecanju prednosti već u prvom susretu. Očekujem mali broj golova na ovoj utakmici, a na manje od 3.5 gola bet365 kladionica daje kvotu od 1.40. 

Screenshot_7.jpg

(Koeficijenti 20.8. u 08:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Evo i nekoliko statistickih parametara za Bodo/Glimt ako neko sa Foruma uopste misli da je to bitno za kladjenje.

Bodo/Glimt je ove sezone odigrao ukupno 23 utakmice u norveskom prvenstvu i kvalifikacijama za Ligu Prvaka, dok norveski Kup nisam racunao, jer se Kup igra sa pravim krsevima od klubova, gde je Bodo/Glimt pobedjivao i sa po 6:0. Od 23 utakmice ove sezone, Bodo/Glimt samo jednom nije postigao gol na utakmici, a 22 puta jeste. Od 23 utakmice ove sezone, 13 puta je prosla igra over 2,5 gola na utakmici, pet puta je palo tacno dva gola na utakmici, dok je pet puta ove sezone prosla igra under 1,5 gol.

Kod kuce su svima dali barem jedan gol, na jedanaest utakmica kod kuce su postigli 31 gol sto je 2,8 gola po utakmici, dok su u gostima odigrali 12 utakmica i postigli 24 gola sto je tacno dva gola po utakmici.

Od 23 utakmice ove sezone, na 22 su uvek postigli barem jedan gol, pa ako samo Crvenoj Zvezdi danas ne uguraju barem jedan, neka ide i kockanje i zivot u qurac.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use