Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

18.12.2010


radašin

Recommended Posts

                                                                Schalke 04-1.FC Köln  1  1.50

U bliskoj prošlosti Jarci nisu ostvarili ni jednu pobjedu. U posljednjih pet međusobnih susreta u Gelsenkirchenu je zabilježen jedan remi i uz to još četiri pobjede Rudara.

Schalke se u međuvremenu nalazi na dobrom putu. Prebrodili su veliku krizu, te igraju dosta dobar fudbal, koji ih je doveo do nekoliko dobrih rezultata. Najprije su prebrodili grupnu fazu Lige prvaka, te se nalaze na prvom mjestu u svojoj grupi, da bi nakon toga pokazali bolje rezultate i u domaćoj ligi. Već šest kola se nalaze na putu oporavka. U tih šest utakmica lige su ostvarili četiri pobjede i jedan remi, dakle osvojili su 13 bodova. Na tabeli forme se Schalke, također, nalazi na jednom dobrom solidnom četvrtom mjestu. Poboljšanje učinka se desilo skoro samo po sebi, odjednom je ova momčad počela da puca golove i da isporučuje bolje utakmice. Tim je od početka u istom sastavu, ali pravci kretanja nisu bili dobro prostudirani. Sada možemo primijetiti dosta automatizovanih pokreta kod njih, a njih mogu zahvaliti treneru Magathu. Danas izostaje samo jedan igrač, koji je vrijedan spomena, a to je vezni Moritz, mada je i bez njega Schalke više nego dobro raspoložen. Po mom mišljenju je Schalke nakon Dortmunda najinteresantniji tim u Bundesligi, barem kada je posljednja trećina sezone u pitanju.

Vjerovatna postavka Schalkea: Neuer - Uchida, Höwedes, Metzelder, Schmitz - Kluge, Rakitic - Farfan, Edu - Raul, Huntelaar

Jarci su u prvom dijelu sezone bili slični Rudarima. Kod njih se, doduše, nije desilo kasno poboljšanje, već su nastavili sa lošim rezultatima. U međuvremenu je bilo dosta akcije u vodstvu kluba, jer su fanovi zahtijevali otpuštanje Meiera i konačno je taj problem riješen. Tim doduše nije izgubio na elanu, ali su u dosta utakmica bez ikakvih šansi, jer im nedostaje kvalitetnog igračkog kadra. Ni izostanci ne olakšavaju stvar sa opstankom u ligi. Danas izostaju još dva vrlo važna ofanzivna igrača, Podolski i Novaković. Oba ova ofanzivna izostanka su ozbiljna, jer su njih dvojica postigli polovinu golova za Keln. Ukoliko još budemo brojali asistencije, tada možemo sa pravom reći, da su ova dvojica igrača bili odgovorni za dvije trećine golova za Keln. Takve izostanke jedan klub poput Kelna ne može ni u kom slučaju kompenzirati, tako da nam se deseti poraz ove sezone čini više nego vjerovatnim.

Vjerovatna postavka Kelna: Mondragon - Schorch, Geromel, Mohamad, Brecko - Petit, Matuschyk - Clemens, Lanig, Jajalo – Freis

Link to comment
Share on other sites

Arsenal+Liverpool= 2,01

Arsenal je trenutno drugoplasirana momcad premier lige, 2 boda imaju manje od vodeceg manshestera, te s obzirom da Manch igra tezak mec sa Chelseom u Londonu, ovdje vidim priliku Arsenala za ako nista, barem izjednacenje na vrhu. Proslo kolo je Arsenal izgubio u Manchesteru 0-1.  Prije toga 4 pobjede, te poraz u Lp od Brage u Portugalu. Kod kuce imaju 5-0-3 uz gr 19:10. Stoke je dvanaesti sa 21 bodom, u gostima imaju 2-1-5. Arsenalu su se vratili Fabregas i Van Persie, no oni ce vjerojatno zapoceti na klupi, te ukoliko bude rezultat krizan, nastupiti ce. No i bez njih, Arsenal je vec navikao igrat. Stokeu nedostaju Sidibe i Diao. H2H vodi naravno Arsenal, u posljednja 4 susreta, Arsenal je dobio u hendikepu, ocekujem tako nesta i danas, jer su ipak dosta kvalitetnija momcad.

Liverpool se nalaz na devetom mjestu sa 22 boda, sto sigurno nije pohvalno za njih. No tu su zbog ocajnog otvaranja prvenstva, jednoj od najgorih u njihovoj povijesti. Gerrard i Torres su bili ozljedjeni dugo vremena, momcad se stalno krpala, ne uigravala iz kola u kolo, te su stalno neki novi momci pocimali, a to je dovodilo do neuigranosti, i ne efikasnosti. Danas Liverpool igra drukcije, bolje, konkretnije. Torres nije u formi, no on je igrac kojeg se isplati cekati. Gerrard je opet bio ozljedjen, ocekuje se da ce biti spreman za ovaj mec, no da ce krenuti sa klupe. Fulham igra jako lose, ponajvise zahvaljujuci brojnim ozljedama. 17. su na tablici sa 16 bodova. U gostima imaju 0-5-3. I dalje su ozljedjeni Senderos i Zomora. Dembele se ocekuje u momcadi. Liverpool kod kuce igra dobro, 5-2-1, Fulham dugo nezna ni za pobjedu, u posljednjih 6 susreta su osvojili samo 3 boda. Tesko da mogu nesta napraviti na opet punom Anfieldu. Jos jedna stvar koja mi ide u prilog jest ta da je trener Hughson odmarao sve najbitnije igrace u mecu EL tokom tjedna, tako da umora nebi trebalo biti. Kec!!!

Link to comment
Share on other sites

Lierse-Genk Sub, 20:00 5,70 3,45 1,55 2,15 1,07 1,20

          Iskreno nepratin belgijance al sam pogled na tablicu njihove lige navodi na ovo. Genk ja 1.-plasiran momđad sa 42 boda a sljedi ga ANDERLECHT sa bodom manje. Lierse je predzanja momđad lige. Dovoljan mi je bia podatak da iz 18 utakmica imaju upola manje bodova (9). Također bi trebalo upast pol/kraj 2/2 2.20

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use