Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.8.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Petak1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Petak2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak3.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 15.8. u 21:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Manchester United vs Fulham 1 (1.60) ili Bruno daje gol (3.10) bet365

Utakmica između Manchester Uniteda i Fulhama označit će početak nove sezone u Premier ligi u petak navečer na Old Traffordu.

Crveni vragovi će pokušati popraviti dojam nakon razočaravajuće prošle sezone u kojoj su završili na 8. mjestu. To je njihov najgori plasman u povijesti ovog formata Premier lige. Ekipa Erika ten Haga spasila je sezonu osvajanjem FA kupa protiv gradskih rivala Manchester Cityja u svibnju na Wembleyu.

Ova dva tima ponovno su obnovila svoje rivalstvo prošlog vikenda u Community Shieldu. Ovog puta su Građani izborili malu osvetu pobjedom nakon izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio utakmice završio je rezultatom 1-1.

Fulham u ovu utakmicu ulazi s visokim samopouzdanjem nakon pobjede od 2-0 nad Hoffenheimom u posljednjoj pripremnoj utakmici. Emile Smith-Rowe i Adama Traore bili su strijelci u toj utakmici u kojoj je Fulham sačuvao svoju mrežu u vrlo otvorenoj utakmici s puno prilika s obje strane.

Fulham je prošlu sezonu završio na 13. mjestu i ove godine cilja na plasman u gornjem dijelu tabele. Pozitivan rezultat na početku sezone na Old Traffordu svakako bi im dao potrebnu dozu samopouzdanja pred nadolazeće utakmice.

Obje ekipe su sposobne postići golove, stoga očekujem otvorenu utakmicu u petak. Manchester United i Fulham su postizali golove u tri od posljednje četiri utakmice, dok je Fulham zabio četiri gola u tri pripremna susreta protiv Benfice, Seville i Hoffenheima.

Manchester United: Onana; Dalot, De Ligt, Martinez, Mazraoui; Casemiro, Mainoo; Amad, Fernandes, Rashford; Zirkzee

Fulham: Leno; Castagne, Diop, Bassey, Robinson; Lukic, Reed; Iwobi, Pereira, Smith Rowe; Muniz

Manchester United je favorit za osvajanje bodova pred domaćom publikom sa kvotom 1.60 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako United povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Također mi se svidjela opcija klađenja na to da Bruno Fernandes postiže gol u bilo kojem trenutku, po kvoti 3.10. Portugalski veznjak ključan je igrač u ovoj ekipi Uniteda. On izvodi penale i sve prekide, te se često nalazi u dobrim pozicijama u završnici.

Screenshot_1.jpg?resize=447%2C129&ssl=1

(Koeficijenti 15.8. u 23:30 CET)

Las Palmas - Sevilla 2 (2.50) bet365

Sevilla je tijekom priprema za novu sezonu igrala protiv ekipa izvan Španjolske. Zabilježili su tri pobjede u četiri posljednja prijateljska susreta. Momčad se nada pozitivnoj sezoni 2024/25, za razliku od prošle u kojoj su završili na 14. mjestu.

S druge strane, Las Palmas je imao lakši raspored prijateljskih utakmica, osim jednog susreta protiv Liverpoola. Ekipa je odigrala remi bez golova protiv Redsa, što im daje dodatnu motivaciju pred početak nove sezone u La Ligi.

Sevilla je dominirala u povijesti međusobnih susreta s Las Palmasom. Trenutno su u nizu od osam uzastopnih pobjeda protiv današnji protivnika. Na domaćem terenu, Sevilla je pobijedila u posljednje tri utakmice protiv Las Palmasa, postigavši pet golova, dok su primili samo jedan.

Sevilla je u nizu razočaravajućih rezultata na gostovanjima, ali to uključuje i niz vrlo konkurentnih utakmica. S druge strane, Las Palmas je imao prosječne rezultate kod kuće, gdje nisu uspjeli pobijediti u osam od posljednjih deset utakmica. Dvije pobjede u tom periodu ostvarene su protiv ekipa poput Yaize i Al-Shababa.

Las Palmas: Cillessen; Park, Marmol, McKenna, A Suarez; Munoz, K Rodriguez, Campana, Fuster; Sandro, McBurnie

Sevilla: Nyland; Montiel, Bade, Nianzou, Pedrosa; Sow, Agoume, Gudelj; Ocampos, Iheanacho, Lukebakio

Znajući da Sevilla ima impresivan međusobni učinak protiv Las Palmasa u posljednje vrijeme, očekujem njihovu pobjedu u petak po kvoti 2.50 u bet365 kladionici. Uz to, Las Palmas nije uspio postići gol u posljednja četiri poraza kod kuće.

Što se tiče napadačke linije Seville, unatoč četiri poraza u posljednjih pet gostovanja, postigli su šest golova. Sretno svima.

Screenshot_2-1.jpg?resize=445%2C127&ssl=

(Koeficijenti 15.8. u 23:50 CET)

Proglasavam jedan dan zalosti za sve kolege sa Foruma koji su juce igrali na Hajduk, a dva dana zalosti i minut cutanja proglasavam sebi sto sam mudro igrao odvojeno jedinicu, pa onda i X, nereseni ishod na utakmici ovih seljaka iz Splita. Nece me biti dva dana na Forumu, ali ne brinite za mene, iako nisam dobro. 

Juce sam izgubio svoj novac, ali su barem ispali svi srpski, hrvatski i crnogorski klubovi, pa smo na istom. Do Gospe su ispali Hajduk, Partizan, Vojvodina, Osijek, Rijeka, Radnicki, Buducnost, Mornar i Decic dok je od vecih balkanskih klubova prosao dalje samo Borac iz Banja Luke.

Hajduku i Partizanu predlazem da 15.08. sledece godine svoje evropske utakmice zakazu u 23.00 casa pa tako mogu da kazu da nisu ispali iz evropskih takmicenja do Gospe, posto do ponoci nece biti zavrsena utakmica, vec samo prvo poluvreme, a od ponoci je vec drugi dan, 16.08. pa se racuna da su ispali posle Gospe. A sledece sezone u ovo vreme, kada Hajduk i Partizan budu igrali svoje evropske utakmice, moj predlog za kladjenje na utakmicama ovih seljacina ce biti da ce igraci Partizana i Hajduka imati vise tetovaza na utakmici bez obzira ko im bude protivnik, pod uslovom da veliki bet365 izbaci broj tetovaza u svojoj ponudi.

A Hajduku svaka cast, vidi se napredak u odnosu na proslu sezonu, u cetiri evropske utakmice, nijedna ekipa im nije dala gol, a ne bi ga dao ni Sarlija, samo da su ga bolje cuvali. Svaka cast i Luganu i Ruzomberoku kako im se otvorio zreb kada su za protivnike dobili Partizan i Hajduk. Lugano i Ruzemberok da igraju slovenacku ligu, imali bi problema sa opstankom, majko moja. 

Na poluvremenu utakmice Hajduka, imao sam prilike da vidim da sistem za navodnjavanje odlicno funkcionise na Poljudu. Automatski se ukljucuju i iskljucuju prskalice za vodu. To je odlicno za lubenice, paprike ili marihuanu, ako bi splicani odlucili da sruse Poljud i ucine ga korisnijim.

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Proglasavam jedan dan zalosti za sve kolege sa Foruma koji su juce igrali na Hajduk, a dva dana zalosti i minut cutanja proglasavam sebi sto sam mudro igrao odvojeno jedinicu, pa onda i X, nereseni ishod na utakmici ovih seljaka iz Splita. Nece me biti dva dana na Forumu, ali ne brinite za mene, iako nisam dobro. 

Juce sam izgubio svoj novac, ali su barem ispali svi srpski, hrvatski i crnogorski klubovi, pa smo na istom. Do Gospe su ispali Hajduk, Partizan, Vojvodina, Osijek, Rijeka, Radnicki, Buducnost, Mornar i Decic dok je od vecih balkanskih klubova prosao dalje samo Borac iz Banja Luke.

Hajduku i Partizanu predlazem da 15.08. sledece godine svoje evropske utakmice zakazu u 23.00 casa pa tako mogu da kazu da nisu ispali iz evropskih takmicenja do Gospe, posto do ponoci nece biti zavrsena utakmica, vec samo prvo poluvreme, a od ponoci je vec drugi dan, 16.08. pa se racuna da su ispali posle Gospe. A sledece sezone u ovo vreme, kada Hajduk i Partizan budu igrali svoje evropske utakmice, moj predlog za kladjenje na utakmicama ovih seljacina ce biti da ce igraci Partizana i Hajduka imati vise tetovaza na utakmici bez obzira ko im bude protivnik, pod uslovom da veliki bet365 online kladionica">bet365 izbaci broj tetovaza u svojoj ponudi.

A Hajduku svaka cast, vidi se napredak u odnosu na proslu sezonu, u cetiri evropske utakmice, nijedna ekipa im nije dala gol, a ne bi ga dao ni Sarlija, samo da su ga bolje cuvali. Svaka cast i Luganu i Ruzomberoku kako im se otvorio zreb kada su za protivnike dobili Partizan i Hajduk. Lugano i Ruzemberok da igraju slovenacku ligu, imali bi problema sa opstankom, majko moja. 

Na poluvremenu utakmice Hajduka, imao sam prilike da vidim da sistem za navodnjavanje odlicno funkcionise na Poljudu. Automatski se ukljucuju i iskljucuju prskalice za vodu. To je odlicno za lubenice, paprike ili marihuanu, ako bi splicani odlucili da sruse Poljud i ucine ga korisnijim.

Nisu ispali bas svi klubovi, znam da npr Rijeka sada ide u borbu za konferencijsku.

Zao mi je, ali meni je savjest cista. Poprilicno sam si dao truda u postu od neki dan kako bih odgovorio i tebe i sve koji su planirali igrati na ove pacenike iz totalno neurednog Hajduka ali ocito bezuspjesno. Nemam rijeci.

Nadam se da si bar povukao (ako nije bila vezana uz ovu sramotu od sinoc) okladu i razmisljanje o utakmici Hajduk - Varazdin, pa da spasis bar nesto i imas za malo hrane iduca dva dana na dnu te provalije u kojoj si zavrsio zajedno s Hajdukom, najbolji prognozeru foruma iz prvoligaske kaljuze.

Rekoh ti vec jednom prije, stalno tupis jedno, argumentiras, pljujes i onda kad dode utakmica ides protiv sebe, odigras totalno nelogicno kontra svog razmisljanja, i padas kao i taj tuzni neuredni Hajduk, a zasto se to dogada, ne bih znao.

Ako ti zafali hrane u jami, pisi slobodno, donijet cu ti i spustiti ribickim stapom. Drzi se

prije 4 sati, mesrine said:

Nisu ispali bas svi klubovi, znam da npr Rijeka sada ide u borbu za konferencijsku.

Zao mi je, ali meni je savjest cista. Poprilicno sam si dao truda u postu od neki dan kako bih odgovorio i tebe i sve koji su planirali igrati na ove pacenike iz totalno neurednog Hajduka ali ocito bezuspjesno. Nemam rijeci.

Nadam se da si bar povukao (ako nije bila vezana uz ovu sramotu od sinoc) okladu i razmisljanje o utakmici Hajduk - Varazdin, pa da spasis bar nesto i imas za malo hrane iduca dva dana na dnu te provalije u kojoj si zavrsio zajedno s Hajdukom, najbolji prognozeru foruma iz prvoligaske kaljuze.

Rekoh ti vec jednom prije, stalno tupis jedno, argumentiras, pljujes i onda kad dode utakmica ides protiv sebe, odigras totalno nelogicno kontra svog razmisljanja, i padas kao i taj tuzni neuredni Hajduk, a zasto se to dogada, ne bih znao.

Ako ti zafali hrane u jami, pisi slobodno, donijet cu ti i spustiti ribickim stapom. Drzi se

Iskreno,meni je 10,12 koef.koje su nudile nase klade na Slovake bio cisto primamljiv za desetak eura s obzirom na kaos koji je u Hajduku.I osvrt na tekmu s Varazdinom,citam danas da Samir Toplak kritizira Gattusa....Toplak je Varazdinac( dobar trener a bez angazmana),a ako ce igraci minirati Gattusa,mogli bi bas za vikend.Ugl,oprezno ako tko planira uloziti na Hajduka ozbiljan novac.Pozdrav svim kolegama.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use