Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.8.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga - Kvalifikacije

Četvrtak.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga - Kvalifikacije

Četvrtak1.jpgČetvrtak2.jpg

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.8. u 00:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Klaksvik-Borac Banja Luka

Klaksvik je ekipa sastavljena od pola amaterskih igrača, kojim zarada nije samo igranje fudbala nego su pored toga još svi zaposleni ili idu u školu. Svoje domače utakmice u evropi igraju na nacionalnom stadionu u Torshavnu, koji je od njihovog matičnog stadiona udaljen oko 80 km, ali su tu bili mnogo uspešni u poslednjoj sezoni i uzeli su skalpove nekoliko poznatim evropskim klubovima. Tehnički nisu mnogo dovršeni, ali su zato fizički spremi i ostavljaju srce na terenu, na kojem je veštačka podloga, što je znalo, da smeta mnogim ostalim ekipama koje su dolazile na gostovanje u glavni grad Farskih Ostrva.

Prošle godine su na početki kvalifikacijama za Ligu šampiona na svom stadionu remizirali sa madžarskim Ferencvarošem, kojeg su na gostovanju pobedili i prošli dalje. U sledečom kolu su remizirali sa švedskim Hackenom, kojeg su takodje na gostovanju pobedili posle penala i opet prošli dalje. Sledeči je na ostrva došao norveški Molde, koji je pao sa 2:1 ali je kuči prošao na produžetke. U ligi Europa je na gostovanje došao moldavijski Šerif, koji takodje nije uspeo da pobedi (1:1) ali je na svom terenu prošao dalje (2:1). Tako se je Klaksvik plasirao u Conference ligu, kojiu su otvorili sa domačim remijem protiv francuskog Lilla (0:0) a posle deklasirali ljubljansku Olimpiju (3:0). Klaksvik je inače izgubio sva 3 gostovanja ali osim u Lillu, Olimpija i Slovan Bratislava imalu su mnogo težak posao. Jedina domača evropska utakmica koju je Klaksvik izgubio je bila protiv bratislavskog Slovana, koja za njih nije imala značenja, dok su Slovaci trebali pobedu za prolazak iz grupe i kao prvi (1:2) uspeli da pobede na ostrvu.

I ovi sezonu su ostrvaljani takodje počeli dobro, gde su bez večih problema savladali luxemburški Differedange i plasirali se dalje ali je za njih u sledečem kolu bio prejak švedski Malmo, koji je ipak izgubio (3:2) uzvratnu utakmicu na ostrvu.

Tako Klaksvik nastavlja takmičenje u Ligi Europa protiv Borca iz Banja Luke, protiv kog može da si osigura takmičenje u Evropi na jesen. O Borcu je več dosta napsiao kolega @LeonardoDrugi i klub iz BiH bi trebao da odigra baš izuzetnu utakmicu, kako bi slomio žilave domačine na svom stadionu, gde su pala i mnoga veča imena od prvaka BiH.      

KLAvsBOR.png

Cvrsto sam odlucio da pozovemo sve kolege sa ovog smesnog Foruma da od ove sezone svi zajedno promenimo kladionicarsku strategiju, i hrabro i odlucno se posvetimo kladjenju i pracenju jednog uzeg izbora klubova. Napravili bismo uzi izbor klubova, ja bih kao i uvek, vecinu prljavih poslova radio umesto vas i to potpuno besplatno, a pristajem i da vecinu utakmica odabranih klubova gledam umesto vas, da vi to ne biste morali. 

Da vi ne biste morali, umesto vas cu gledati utakmice beogradskih govana u fudbalu i kosarci, utakmice Juventusa koji bi ove sezone veoma lako mogao da postane najgori klub na svetu, utakmice Hajduka, Liverpoola, Ajaxa, svih srpskih klubova u evropskim takmicenjima, i na kraju, pristajem umesto vas da pratim i celu Aba League i celu Euroleague. 

Partizan, fudbalski klub

Ko nikada nije upoznao magiju kockanja, uopste nema pojma kakve sve zivotne probleme pravi kockari mogu da imaju. Evo, na primer, danas kod kuce svoju utakmicu sa Luganom igra beogradski Partizan, a sto puta bi bilo bolje da prvu utakmicu igraju na strani, pa sada imamo problem sta da radimo. Cista dvojka je kvotirana sa lepih 2,20 sto nije bas lako odigrati, a ako to danas propustimo, jedinica u Svajcarskoj ce biti kvotirana sa 1,04 pa sada ne znamo sta da radimo, a ko se nikada niije upoznao sa magijom kockanja, nikada nece razumeti kakvi su to problemi kada ne znate sta da radite. Partizan svakako zasluzuje poseban post, sto cu svakako uraditi sto pre, potpuno besplatno samo za vas, ali ako bi sada trebao sto krace da kazem nesto o Partizanu, to bi bilo da je trenutno Partizan mrtvac koji hoda, ili bih ih opisao kao osudjenika na smrt na elektricnoj stolici, gde je dzelat koji treba da pusti struju trenutno prehladjen, pa sedi kod kuce i pije caj da bi ozdravio sto pre i vratio se na posao. Dok ne napisem poseban post samo za Partizan, evo i reci njihovog novog trenera, nakon samo dva meseca rada u klubu, a nakon isotirijskog ispadanja u kvalifikacijama za Ligu Prvaka rezultatom 2:9 protiv Dinama iz Kieva, pa poslusajte ovu poeziju:

"... Ovo je nasa realna slika u ovom trenutku ... u ovom trenutku mi ne mozemo da pariramo nikome u Evropi ... mi jednostavno nismo za Evropu ... tu smo gde smo, i ako zelimo da igramo u Evropi, moracemo sve igrace da promenimo jer ovako ne moze da se igra ... Dinamo iz Kieva je neka sasvim druga dimenzija za nas, mi ne mozemo da pratimo ni tempo ni brzinu nasih rivala u Evropi ... mi za ovaj nivo fudbala uopste nismo spremni, a tek treba da vidimo da li smo u stanju da igramo srpsku ligu, a mislim da nismo spremni da budemo konkurentni cak ni za srpsku ligu ... ja sam vec na slican nacin ovako ispao iz evropskih takmicenja, prethodni trener je na isti nacin ispao od danaca, pa ako zaista hocete nesto da promenite, morate da promenite sve igrace ..."

Ovom Stanojevicu treba prvo dati medalju za ovu poeziju, a zatim ga sto pre pozvati na nas Forum da pise analize i predloge za kladjenje, ovakve analize cak ni ja u svojim najboljim danima nisam bio u stanju da napisem. Ko ima hrabrosti, a pogotovo ko voli visoke kvote, ovo bi mogla da bude dvojka kao kuca, jer iako su svajcarci cetvrti evropski nivo, u ovom trenutku su idealan protivnik Partizanu ako im zelite sve najgore, bas kao i ja. Puno trce, puno se otvaraju, ne carine loptu, igraju sa puno otvaranja i brzo se oslobadjaju lopte ... skolski su primer kako treba igrati protiv svih srpskih klubova.

Juventus

Oni danas ne igraju, ali ako neko hoce da uplati na njih da osvajaju Serie A po kvoti od 4,50 najbolje bi bilo da meni uplatite, a ja cu vas isplatiti ako se to desi, a dacu vam i kvotu od 45,00 ili cak i vise, ako ne stedite sa uplatom. Isto tako, ko od kolega sa Foruma zeli da veze konacne pobednike svojih liga u tripli da Juventus osvaja Serie A po kvoti od 4,50, da Liverpool osvaja Premier League po kvoti od 8,00 i da Ajax osvaja  holandsko prvenstvo po 4,33 svetske kladionice ce vam dati ukupnu kvotu od neverovatnih 156,00 dok vam ja nudim da sami upisete kvotu koju zelite, pod uslovom da meni uplatite.

Italia vs Turska, zene odbojka, polufinale Olimpijskih Igara

Kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, ovo bi stvarno mogla da bude jedinica kao kuca na italijanke. Po govoru tela, po prikazanoj igri, po kvotama koje nude kladionice, po razumu ... po svemu italijanke zasluzuju veliko Finale, a po meni i zlatnu medalju. Isto kao i ja misle i kladionice, cim su Italiju proglasile za najveceg favorita za titulu po kvoti od 2,00 a trebali ste samo da vidite kako su dobile Srbiju koja ima odlican tim. Ovde je problem samo jedan, a zove se kladjenje na zene, i sta raditi sa kockanjem kada svi znamo da zene nisu ljudi. Ja bih dodao i da su kladionice stvarno preterale kada u polufinalu Olimpijskih Igara nude pobedu jednog tima po kvoti od 1,20

prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Cvrsto sam odlucio da pozovemo sve kolege sa ovog smesnog Foruma da od ove sezone svi zajedno promenimo kladionicarsku strategiju, i hrabro i odlucno se posvetimo kladjenju i pracenju jednog uzeg izbora klubova. Napravili bismo uzi izbor klubova, ja bih kao i uvek, vecinu prljavih poslova radio umesto vas i to potpuno besplatno, a pristajem i da vecinu utakmica odabranih klubova gledam umesto vas, da vi to ne biste morali. 

Da vi ne biste morali, umesto vas cu gledati utakmice beogradskih govana u fudbalu i kosarci, utakmice Juventusa koji bi ove sezone veoma lako mogao da postane najgori klub na svetu, utakmice Hajduka, Liverpoola, Ajaxa, svih srpskih klubova u evropskim takmicenjima, i na kraju, pristajem umesto vas da pratim i celu Aba League i celu Euroleague. 

---------------------------

De ti složi neki listić od par zicera pa da uplatim, ne da mi se čitati ove romane... :)

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use