Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 28.11.2010. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Imam dojam da je u nedjelju bolja ponuda, nego u subotu, pa ovaj topic otvaram i ranije, kako bi detaljnije proanalizirali parove...

Venlo - Ajax

Venlo je predzadnja ekipa prvenstva sa svega 9 bodova u 15 kola. Kod kuće su u 7 odigranih utakmica čak 5 puta poraženi. Uz Willem 2 najveći su kandidati za ispadanje, te imaju drugu najgoru obranu lige... U zadnjih 6 utakmica 5 puta su poraženi, a slavili su protiv Willem 2, koji je realno možda i jedina slabija ekipa od njih, ekipa koje je zalutala u ovo natjecanje te do sada ima samo dva boda...

Ajax je prije početka prvenstva bio glavni favorit za osvajanje naslova i po meni su to i dalje (iako je koef. da će osvojiti Eredivisie 3,80...). Sezonu su otvorili relativno dobro, međutim zadnjih mjesec dana su ušli u veliku krizu i nanizali loše rezultate...

Trenutno su 4.plasirana ekipa te im PSV koji je u petak izgubio kod Brede 4:2 bježi 6 bodova. Ova pobjeda Ajaxu je neophodno potrebna kako bi se primalki PSV-u na 3 boda. H2H Ajaxu ide daleko u prilog te su od 6 utakmica slavili protiv Venlo-a čak 5 puta. Zadnje dvije utakmice Ajax je slavio sa 4:0 na gostovanju i sa čak 7:0 kod kuće prošle sezone protiv Venlo-a.

Koeficijent 1,45 na pobjedu Ajaxa mi je i više nego prostojan, međutim spomenimo još nešto...

Ajax zadnjih 5 utakmica u Eredivisie nije vodio na poluvremenu i pobjedio što im se dugo nije desilo. Zadnji put su 16.1.2010. vodili na poluvremenu i slavili na kraju utakmice protiv Brede. Nakon toga su dva puta vodili u 1.poluvremenu i oba puta na smiješne načine primali gol, da bi u 2.poluvremenu pobjeđivali...

Prvo su protiv Heerenveena poveli 1:0 i primili gol iz možda i jedinog Heerenveenovog udarca u okvir gola u 1.poluvremenu. Na kraju su slavili 3:1.

Nakon toga su protiv Heraclesa također poveli i opet primili nespretan gol. U zadnjih 5 minuta poluvremena dva puta su gađali stative, međuim lopta nije htjela u gol. U drugom poluvremenu su se raspucali, dali 3 gola i slavili 4:1.

S obzirom da igraju protiv ekipe koja ima drugu najlošiju obranu lige, te s obzirom da će Ajax biti maksimalno motiviran kako bi sprao gorak okus poraza od Ajaxa i remija sa PSV-om pred svojom publikom, vjerujem da će Ajax krenuti silovito i da će već u 1.poluvremenu povesti, te da tu prednost neće ispištati do kraja utakmice.

Suarez neće igrati, međutim ima Ajax i druge odlične ofanzivne igrače kao Sulejmanija, De Jonga, El Hamdaouia, Emanuelsona...

Koef. od 1,45 na pobjedu Ajaxa mi se sviđa i smatram da će Ajax slaviti, međutim bwin daje čak 2,25 za 2/2 što je IMO svakako valuebet. Također mi se sviđa i hendikep na Ajax, kao i to da Ajax daje 2 i više golova u 1.poluvremenu...

ajaxu.jpg

Newcastle - Chelsea 2 (1,70)

Chelsea je imala puno nesreće u prošlim utakmicama Premiershipa, i smatram da će maksimalno ozbiljno pristupiti ovoj utakmici i upisati 3 boda. Manchester United se je bodovno izjednačio sa Chelsea-om što je sigurno upalilo alarm za uzbunu na Stamford Bridgeu. U Ligi Prvaka je igrala gotovo cijela druga ekipa Chelsea i to je i razlog zašto su se blamirali sa Žilinom, no unatoč tome upisali su pobjedu od 2:1, međutim jako teško... Ipak, ono što je bilo bitno jest da se igrači iz prve ekipe odmore i koncentriraju na ovaj susret. Vjerujem da će Cheslea nakon dva poraza u Premiershipu upisati pobjedu.

Zagreb CO - Flensbug

Zanima me kako će bookmakeri postaviti grnaicu za over/under, međutim planiram igrati under iz više razloga, te vjerujem da granica neće biti manja nego prošli tjedan...

Prošlog tjedna Flensburg je slavio 32:29 u utakici u kojoj je Zagreb odigrao katastorfalnu obranu prvo poluvrijeme. U prvom poluvremenu golman Zagreba imao je cijele 3 obrane što je katastrofalna statistika i sumnjam da se tako nešto može ponoviti, pogotovo u Zagrebu.

Flensburg je igrao doma i držao je visok ritam utakmice, a realno niti golamani se nisu iskazali.

U Zagrebu će to biti druga priča jer Zagreb će voditi igru, a Flensburg neće forsirati i jurišati kao doma jer njima je, glavni cilj ne izgubiti, ali sekundarni i realniji cilj ne izgubiti sa više od 3 gola razlike, te im ide u prilog sporija igra.

Također ono što ide u prilog ovom betu jesti i statistika koja potvrđuje moje razmišljanje, da u srazovima Zagreba i Flensburga u Njemačkoj uvijek bude više golova, dok se u Zagrebu obično igraju tvrđe utakmice, sa nešto manjim brojem zgoditaka...

zagrebco.jpg

Evo ja sam napokon odvojio malo vremena za podijeliti neka svoja razmišljanja. Nadam se da će me i drugi ugodno iznenaditi, te napisati svoja na forumu, te da ćemo dobro izanalizirati parove, i profitirati ;)

Pridružite nam se na Facebooku...

FB.init("c71882aad7ed192838d1cb28aa2c3678");Svijet Kladjenja 

Sviđa Vam se forum ili analiza? Podijelite je sa prijateljima jednim klikom...

podijelite.jpg

http://svijetkladjenja.com/forum/lige-petice/barcelona-real-madrid-%2829-11-2010%29

Newcastle-Chelsea  2  1.75

bez obzira na tu lošu seriju, “plavci” iz Londona se i dalje zajedno sa Manchester Unitedom nalaze na čelnoj poziciji sa 28 osvojenih bodova, dok su njihovi protivnici iz Newcastlea nakon tri susreta bez pobjede pali na 12. mjesto sa 10 bodova manje od Chelseaja. Ove dvije momčadi su se nedavno sastale i u Carling Cupu, a tada je gostujuću pobjedu slavio Newcastle, čime je donekle popravio veoma loš skor protiv Chelseaja u prvenstvu, jer su ih nogometaši iz Londona savladali u čak pet od posljednjih šest duela.

Prošlogodišnji prvak Championshipa, ekipa Newcastla, dosta dobro je otvorila ovu povratničku sezonu u elitnom engleskom rangu, ali su ih zajedno sa povredama nekih veoma bitnih igrača počeli pratiti i neki drugi pehovi, pa su malo posustali u posljednja tri kola. Samo jedan bod iz tri meča sa ne toliko teškim protivnicima nikako ne može zadovoljiti njihovog trenera Hughtona, jer se on nadao da će osokoljeni pobjedama nad Arsenalom i Evertonom nastaviti u ovako dobrom ritmu barem do kraja polusezone, kada im je cilj bio da ostanu u gornjem dijelu tabele. No, i sada nisu daleko od tih pozicija, ali se u ekipu definitivno uvukla neka negativna atmosfera, što je najbolje pokazala i zadnja utakmica, u kojoj su na gostovanju kod Boltona deklasirani sa čak 5:1. Za njih je još veći problem što im u ovakvoj situaciji u goste dolazi isto tako ranjeni Chelsea, pa je teško očekivati da se „vade“ upravo protiv aktuelnih prvaka. Posao će im biti dodatno otežan nakon što su zbog crvenih kartona ostali bez štopera Coloccinija te veznjaka Bartona, koji će se tako na tribinama pridružiti povrijeđenim veznjacima Goslingu i Ben Arfi te prvom golmanu Harperu. Zbog lakših ozljeda za ovaj susret su upitni i desni bočni Perch te ofanzivni veznjak Tiote, dok bi se u tim trebao vratiti oporavljeni Ameobi.

Vjerovatna postavka Newcastlea: Krul – Simpson, Taylor, Campbell, Enrique - Gutiérrez, Guthrie, Nolan, Smith – Carroll, Ameobi

Kada su svi pomislili da će nakon sramotnog domaćeg poraza od Sunderlanda, lideri Premiershipa svoj bijes iskaliti na ekipi Birminghama, za trenera Ancelottija je uslijedio još jedan veliki šok, u vidu trećeg poraza njegovog tima u posljednje četiri odigrane prvenstvene utakmice. Ipak, italijanski stručnjak na klupi Chelseaja nije bio toliko razočaran, jer je naglasio da je njegova momčad pružila veoma dobru partiju, ali jednostavno nisu bili miljenici sreće, dok je i protivnički golman pružio možda i najbolju partiju u svojoj karijeri. Također, i ova serija loših rezultata još nije skinula “plavce” sa trona Premier lige, tako da Ancelotti očekuje da će već protiv Newcastlea napokon proraditi i njegovi sjajni napadači, čime bi zadržali lidersku poziciju na tabeli pred niz veoma teških mečeva. Svakako da je za goste najveće ohrabrenje povratak u tim Essiena i Bosingwe, dok se Alex, Terry i Lampard nalaze u trenažnom procesu, ali će oni najvjerovatnije, zajedno sa odranije povrijeđenim Benayounom i Zhirkovom, propustiti i ovaj meč, kako bi bili što spremniji za najvažniji dio sezone.

Vjerovatna postavka Chelsea: Cech – Bosingwa, Ivanović, Ferreira, Cole - Mikel, Essien, Malouda - Kalou, Drogba, Anelka

U susretu dvije ekipe koje očajnički trebaju jedan dobar rezultat za izlazak iz krize, gosti iz Londona su ipak nešto bliže tom ostvarenju, jer će igrati u jednom respektabilnom sastavu koji je i protiv Birminghama stvorio pregršt šansi, ali jednostavno lopta nije htjela u gol. Teško je očekivati da se takvo nešto dogodi dva puta zaredom, pogotovo što su domaćini dodatno oslabljeni neigranjem dvojice veoma bitnih igrača u zadnjoj liniji, koje će mijenjati spori Campbell i ove sezone indisponirani Taylor.

Inter M.-Parma 1 1.70

duel 14. kola italijanske Serie A je pod znakom različite forma dva velika rivala, pa je tako aktuelni prvak Inter nakon dva poraza pao čak na šesto mjesto, dok je ekipa Parme uvezala tri susreta bez poraza, što ih je ne samo izbavilo sa začelja tabele, nego su već došli i do solidne 13. pozicije.

Posljednji njihov prvenstveni duel, igran u Parmi, završen je bez pobjednika, ali su zato prethodnih pet mečeva u svoju korist prilično ubjedljivo riješili nogometaši Intera.

Milanezi se svakako nadaju da će u ovoj utakmici nastaviti tu tradiciju protiv “mljekara” iz Parme, ali ako trener Benitez nešto drastično ne promijeni u pristupu svojih izabranika, nismo baš previše sigurni da će u tome i uspjeti. No, velike ekipe se i poznaju po tome što se znaju dočekati na noge kada je to najpotrebnije, a ovo je sigurno jedan od najtežih perioda za “rossonere” u posljednjih nekoliko sezona. Prosto je nevjerovatno da osvajač trostruke krune iz prošle sezone već četiri kola ne zna za poraz u domaćoj ligi, pa je tako trenutna šesta pozicija još i dobra za tim iz Milana. S druge strane, u Ligi prvaka su nedavnim trijumfom nad Twenteom osigurali prolaz u naredni krug, tako da se sada maksimalno mogu posvetiti obavezama u Seriji A, gdje armija njihovih navijača želi ekspresni povratak Intera u sami vrh. Ipak, to neće biti nimalo lako učiniti, obzirom da Benitez zbog povreda ne može računati na većinu svojih prvotimaca, pa su tako van stroja prvi golman Julio Cesar, tri standardna člana zadnje linije Maicon, Samuel i Chivu, povremeni starteri u veznoj liniji Mariga i Mancini te napadači Milito, Suazo i mladi Coutinho, dok je suspenziju od tri utakmice neigranja dobio i njihov najbolji strijelac Eto’o. Zbog toga je Benitez već najavio određena pomjeranja u ekipi, ali je za njega najbitnije da su mu na raspolaganju najbolji igrači iz sredine terena, među kojima će biti i oporavljeni Cambiasso i Motta.

Vjerovatna postavka Intera: Castellazi – Cordoba, Lúcio, Materazzi, Zanetti - Cambiasso, Motta, Stanković, Sneijder - Biabiany, Pandev

gosti iz Parme su se sa dvije vezane pobjede te remijem u posljednjem kolu protiv donedavno vodećeg Lazia napokon malo odmakli od zone ispadanja, pa će u jednom dobrom raspoloženju pokušati da iznenade i desetkovani Inter. No, svi u klubu su svjesni da će to biti veoma težak ispit, jer je i ovaj tim aktuelnog italijanskog prvaka itekako sposoban da odigra jednu dobru utakmicu, pogotovo što igraju pred svojim navijačima. U Parmi svakako imaju svoju računicu za uspjeh, tako da i ovaj put treba očekivati prepoznatljivu defanzivnu igru „mljekara“, koju trener Marino forsira uglavnom na gostovanjima, dok kod kuće imaju nešto ofanzivniji pristup, koji im je i donio nekoliko dobrih rezultata. Ipak, ovaj tim je i dalje ubjedljivo najneefikasniji u ligi, jer u prosjeku postižu daleko manje od jednog gola po utakmici, a ni u Milanu ne treba očekivati da će se nešto radikalno promijeniti u ovoj statistici, pogotovo što u timu neće biti dvojice odličnih napadača Marquesa i Paloschia. Pored njih, na listi ozlijeđenih se nalaze i dva iskusna igrača sredine terena Galloppa i Morrrone, pa će ovaj put na velikim iskušenjima biti njihova vezna linija, sastavljena pretežno od mladih i neiskusnih nogometaša.

Vjerovatna postavka Parme: Mirante – Zaccardo, Paci, Lucarelli, Antonelli – Valiani, Gobbi, Džemaili, Giovinco – Candreva, Bojinov

Bez obzira na velike probleme sa izostancima, Inter bi baš kao u susretu sa Twenteom, trebao jednom strpljivom i pametnom igrom čekati grešku protivničke odbrane, dok nije isključeno i da će njihov puno kvalitetniji i iskusniji vezni red uspjeti da podvali nekoliko lopti svojim isturenim saigračima, koji će svakako željeti da poprave svoj golgeterski učinak u odsustvu Eto’oa i Milita.

SS Lazio-Catania

ned 15:00 1,65 3,50 4,60 1,15 2,00

Apsolutno sve što smo u Serie A vidjeli tijekom proteklih 13 kola, u paru Lazio vs. Catania sugerira samo jedan tip: jedinicu veću od rimskog Olimpica. Lazio je (iznenađujući) vrh lige, a Catania srednja žalost. Solidna momčad u kojoj se ne nazire tendencija pozitivnog iskoraka. Veliko sicilijansko srce Cataniji može biti dovoljno na niz utakmica, ali kod Hernandeza i ostalih Nebesko-plavih nemaju što tražiti unatoč Rejinoj kuknjavi o nedostatku napadača koji će po sezoni uredno isporučiti 15-20 pogodaka. Hej gospodine Reja, takvih je malo u cijelom svijetu

CF Valencia-UD Almeria

ned 21:00 1,40 4,00 6,80 1,05 2,50

Jednostavno Valencija je bolja

Athletic Bilbao - Osasuna 1 @ 1.81 (Betfair)

Da Bilbau fali barem jedan igrač promislio bih još koji puta da li bi odigrao na njih, ali znajući da su kompletni i kako igraju kad su kompletni (a zaista moram priznati da nakon Reala, Barce i Valencije oni mi igraju najbolje) mislim da treba probati definitivno 1.81 na njih kući protiv Osasune. Osasuna danas isto kompletna, ali doduše to nije neka momčad koja fascinira. Valja napomenuti da su, što se tiče ligaških gostovanja, nešto poput našeg Zadra - u gostima ne bi uzeli boda ni za živu glavu. Pogledajmo Osasuninih zadnjih 10 gostujućih tekmi:

dm-712909391126.png

Možda ste primjetili i da rijetko i zabijaju u gostima. U zadnjih 10 gostujućih zabili su svega 3 a primili 18 golova. (da, uzimao sam i prijateljske utakmice te jednu utakmicu prošle sezone jer se Osasuna nije uopće pojačavala). Kladionica bet365.com daje lijepih 2.37 da Osasuna neće zabiti pogodak.

Utakmicu će suditi Ignacio Iglesias Villanueva koji je ove sezone već jednom bio sudio na utakmici Athletic Bilbaa gdje je Bilbao pobjedio Alcorcona u gostima 0:1 (da, isti Alcorcon koji je prošle godine iznenadio Reala sa onih 4:0. Možda vrijedi napomenuti da se taj Alcorcon bori za opstanak u drugoj ligi).

Vrijedi napomenuti da je sudac "lak" na kartonima - na svakoj od zadnjih 7 utakmica gdje je on bio glavni sudac pokazao je minimalno 6 žutih kartona (osim spomenute utakmice gdje je Bilbao pobjedio Alcorcona, gdje je pokazao "samo" 3 žuta kartona). Od tih 7 utakmica, na 4 je pokazao crveni karton što govori da je u 57% utakmica ove sezone pokazao crveni karton.

Kladionica Betfair.com daje koeficijent 2.5 na okladu da će biti crveni karton na utakmici. Da, "samo" 2.5 na okladu da će biti pokazan crveni karton na utakmici!

dm-712909402543.png

Za one najhrabrije tu je hendi Bilbaa.

Lp i sretno svima danas u klađenju.

Venlo - Ajax 2 (2/2)

Ovaj Ajax mi se jako sviđa, vjerujem da cu ispratit 2/2 cak.

Newcastle - Chelsea 2

Mislim da je za Chelsea Essien suspendiran dok bi Alex trebao ciniti stoperski par s Ivanovicem umjesto Ferreire. Osobno ne volim vijat neki tim da pocne pobjeđivat neg rađe igram na njega dok ga ide. Al Newcastleu ne igraju 2 bitna stpera sto je veliki hendikep za takvu ekipu tako da cu i ja riskirat s Chelsea.

Nadal - Federer 2

Cini mi se u odlicnoj formi i nije se pretjerano namucio do finala za razliku od Nadala koji se više/manje provlačio kroz svaki meč. Iako je ne zahvalno prognozirat njihove mečeve vjerujem da je Federer bliži pobjedi.

Athletic Bilbao - Osasuna 1

Susret 2 tima, odlicnog domacina i katastrofalnog gosta.

Bilbao vs. Almeria   1:0  

Bilbao vs. Alcorcon 2:0

Bilbao vs. Getafe        3:0

Bilbao vs. Zaragoza 2:1

Bilbao vs. Barcelona 1:3

Bilbao vs. Mallorca 3:0

Atl. Madrid vs. Osasuna 3:0

Deportivo vs. Osasuna 2:1

Santander vs. Osasuna 4:1

Deportivo vs. Osasuna 0:0

Espanyol vs. Osasuna 1:0

Mallorca vs. Osasuna 2:0

Bilbao je zasad kuci izgubio sam od Barcelone dok je Osasuna jedino na Riazoru uspjela uzeti bod. Ovdje cu se uzdat u formu i statistiku obje momcadi.

Valencia - Almeria 1

Valencia ulazi u formu, doma su dobili 4 od zadnjih 5 utakmica. zadnju u LP 6:1. Almeria je popila gorku 8-icu od Barcelone i sad ide na noge Valenciji. Vjerujem u cistu pobjedu domacina, kvalitetniji su sastav, bolja forma, domaci teren, mislim da ovdje ne bi trebalo bit iznenađenja.

Brondby - Odense odg

Palermo - Roma odg

Na navedene gornje dvije utakmice ocekujem golove. Danska liga ove sezone obiluje utakmicama s golijadom dok Roma redovito zabija i prima. Palermo se uzdigao u formi zadnjih par kola tako da ocekujem da ce svaki zabit bar po jedan.

Toliko od mene. Sretno!  ;)

Venlo - Ajax

Koef. od 1,45 na pobjedu Ajaxa mi se sviđa i smatram da će Ajax slaviti, međutim bwin daje čak 2,25 za 2/2 što je IMO svakako valuebet. Također mi se sviđa i hendikep na Ajax, kao i to da Ajax daje 2 i više golova u 1.poluvremenu...

ajaxu.jpg

Koef. je smanjen na 2,00

Venlu ne igraju Brian Linssen, Jorge Miguel  Feijoca Chula, Kevin Begois, Rachid Ofrany, Rick Verbee, Patrick Paauwe i mati ce najvecih problema sastaviti obranu a nemaju dugu klupu.

Ajax ima problema sa sastavljanjem napada. Suarez i Hamdaoui ne igraju. Ipak, Ajax ima puno dužu i kvalitetniju klupu od Venla, a vjerujem da su i vezni igraci itekako sposobni dati gol. Očekujem jako lođu obranu venla zbog mnogo njihovih problema i vjerujem da 2/2 prolazi

Slažem se za Ajax 2/2. Odigrano jos jucer. Gox, šta mislis dali je 56,5 za CO-Flens prenisko ili može under proć ?

Ja sam odigrao under obje ekipe, ali nadao sam se i vecoj granici. Flensburg neće jurišati, Zagreb će probati pobjediti sa bar 3 gola razlike... Mislim da će biti under, ali za 2-3 gola, dakle neece biti lagano, alik dosta je da golmani brane kao i proslu utakmicu pa da bet padne...

Vidim da neki već tipuju na Valenciju, ali ja volim proizanalizirati svaku utakmicu, pa makar i takav mal koef bio. Isprike ako sam dosadan i preopširan da bih bio čitan, ali eto odlučio sam ove ubuduće podjeliti ono što već i za sebe proizanaliziram;

Valencia - Almeria 1 @ 1.40

Mislim da smo svi čuli za Almerijin poraz u prošlom kolu kod kuće od Barce ( 0:8 ) te da je trener Lillo dobio otkaz. Prije 3 dana Almeria je dobila novog trenera - malopoznatog Jose Luisa Oltru koji zapravo nije trebao to ni postati. Naime, odmah nakon Lillovog otkaza bilo je vrlo vjerojatno da će na klupu Almerije sjesti Nestor Gorosito, te je u jednom intervjuu i rekao kako je manje-više sve sređeno, samo su ostali neki sitni detalji oko ugovora te da će sasvim sigurno preuzeti klupu Almerije. Dan kasnije je predsjednik Almerije objavio kako se uvjeti oko duljine ugovora Gorosita i kluba nisu podudarali te je klub "otpisao" Gorosita i okrenuo se Oltri koji je odmah prihvatio ugovor.

Oltra je ne-baš-tako zapaženi trener koji je vrhunac karijere doživio sa Tenerifeom dovevši ga u španjolsku prvu ligu da bi odmah iste sezone i ispao iz nje te je dobio otkaz.

Sarkastično ili ne, Oltra je najavio kako misli da će njegova ekipa pobjediti na Mestalli, što bi dalo reći da se Almeria neće braniti.

Utakmicu sudi Javier Turienzo Álvarez koji je ove sezone već sudio ligašku utakmicu Almerije kod kuće protiv Levantea koju je Almeria izgubila 0:1.

Uz sve to još valja napomenuti kako će Almeriji faliti bitan igrač u vezi Fabian Vargas koji će propustiti utakmicu radi suspenzije.

Valencia "zdrava", a ukoliko istrči puni sastav očekujem da će zabiti rani gol i dalje sve odraditi rutinski.

Btw. SS daje 1,40 da će biti manje od 1,5 golova na utkmici Varaždin Split. Imamo nekoga iz Varaždina da nam kaže u kakvoj je stanju teren i koji su vremenski uvjeti? Jer mislim da je ovaj under jako izgledan...

Manje od 1,5 golova na poluvremenu, ne na cijeloj tekmi.

I slažem se za taj bet iz sljedećih razloga iliti Varaždinci kažu sljedeće:

Na terenu su moguća sva tri znaka, pogotovo jer bu teren težak.

Ako smo mogli pobijediti Rijeku na gostovanju, možemo i Split doma, pogotovo u vremenskim uvjetima na kakve Splićani nisu nikak navikli. Samo ću prizvati u sjećanje da je Varteks  najuvjerjiviju pobjedu u ligi izvojeval protiv Šibenika po snijegu na -10. Sad ne mora biti 7:0, dovoljno je i 1:0, samo da su tri boda.

Inače, cijeli Varaždin je ljut na upravu, očekujem poluvrijeme definitivno ispod 1,5 gol, a dalje mislim da sve ovisi o NK Splitu.

Yverdon-Chiasso-2-1.90.... 14.30h

Od 13 prvenstvenih utakmica ekipa Yverdon Sport FC ima 11 poraza i dvije pobjede koje su bile na pocetku sezone u zadnjih 9 utakmica 9 poraza od toga zadnjih 5 su izgubili sa hendikepom tj. sa dva ili vise razlike.Ekipa FC Chiassoa nakon slabog ulaza u sezonu igra sve bolje pa tako u u zadnjih 5 utakmica imaju 4 pobjede i jedan poraz i to poraz u gostima kod ekipe Vaduza 1:0,a Vaduz je trenutacno prvoplasirana ekipa u svicarskoj 2 ligi.Koef. od 1.90 se mora uzeti u ovoj utakmici.

Auxerre-Toulouse-1-2.00

Auxerre docekuje ekipu Toulousea koja u zadnje tri utakmice ima tri poraza,primili su 4 gola a dali 0. Dva gostujuca poraza od Montpelliera i Nice i domaci poraz od Marseillea pokazuju da je Toulouse u padu forme.Premda su to bile teske utakmice nisu uspili izvuci bod niti zabiti gol,dok Auxerre ima dva gostujuca remija i domacu pobjedu protiv ove sezone vrlo dobre ekipe Rennaisa koji trenutacno drze 4 poziciju na tablici francuskog prvenstva.Dok Auxerre nakon loseg starta u sezonu ulazi u formu sa ekipom Toulousea je obrnuto,od 14 prvenstvenih utakmica imaju 5 pobjeda i od toga su 4 na na samom startu sezone.Mislim da ce Auxerre ovo dobit a i kvota je odlicna sa obzirom na formu gostujuce ekipe.

Pozdrav, evo i mene nakon duzeg vremena  ;D ;D

Federer - Nadal 1 1.6 KV

Federer imo puno laksi raspored od Nadala i sigurno da ce danas bit puno odmorniji od Nadala koji je sam sebi bio zakompliciro stvar jucer protiv onog skota.Federed mnogo bolji na tvrdoj podlozi od Nadala koji je sam rekeo da ne voli igrat u dvorani jer loptica ne odskace dovoljno.Za malo hrabrije i 2:0 rezultat za Federera  2.75KV

Mallorca - Malaga 1  1.6 KV

Mallorca prava domacinska ekipa i rijetko gubi bodove kuci,prosle sezone samo real, barca i sevilla uspjeli odnjet bod(ove).Malaga jedna prosjecna ekipa koja ne voli da igra u gositma i siguran sam da ce danas izgubiti protiv Mallorce.

Jos bi odigro Montpellier 1 1.2 LV rukomet, zagreb 1 1.6 ili manje golova  1.85i da wolfsburg daje gol danas 1.2 u sto sam 100% uvjeren da ce biti.

Btw. SS daje 1,40 da će biti manje od 1,5 golova na utkmici Varaždin Split. Imamo nekoga iz Varaždina da nam kaže u kakvoj je stanju teren i koji su vremenski uvjeti? Jer mislim da je ovaj under jako izgledan...

[/qu

68848 Varazdin(gu1.p)-NK Split (28.11. 16:00) Ne 2,50 0 : 1(Ne)

TEČAJ: 2,5000DOBITAK 1.190,48knULOG: 500,00kn ( 476,19kn + 23,81kn ( 5% MT ))

Pozdrav, evo i mene nakon duzeg vremena  ;D ;D

Federer - Nadal 1 1.6 KV

Federer imo puno laksi raspored od Nadala i sigurno da ce danas bit puno odmorniji od Nadala koji je sam sebi bio zakompliciro stvar jucer protiv onog skota.Federed mnogo bolji na tvrdoj podlozi od Nadala koji je sam rekeo da ne voli igrat u dvorani jer loptica ne odskace dovoljno.Za malo hrabrije i 2:0 rezultat za Federera  2.75KV

Mallorca - Malaga 1  1.6 KV

Mallorca prava domacinska ekipa i rijetko gubi bodove kuci,prosle sezone samo real, barca i sevilla uspjeli odnjet bod(ove).Malaga jedna prosjecna ekipa koja ne voli da igra u gositma i siguran sam da ce danas izgubiti protiv Mallorce.

Jos bi odigro Montpellier 1 1.2 LV rukomet, zagreb 1 1.6 ili manje golova  1.85i da wolfsburg daje gol danas 1.2 u sto sam 100% uvjeren da ce biti.

Federer 6:3 3:6 6:1 ✔ (steta nije proslo 2:0 rezultat)

Mallorca 2:0 ✔

Montepellier 40:25 ✔

Zagreb 31:26 ✔ (proso 1 i manje golova)

Wolfsburg 1:1 ✔

Athletic Bilbao - Osasuna 1 @ 1.81 (Betfair)

Da Bilbau fali barem jedan igrač promislio bih još koji puta da li bi odigrao na njih, ali znajući da su kompletni i kako igraju kad su kompletni (a zaista moram priznati da nakon Reala, Barce i Valencije oni mi igraju najbolje) mislim da treba probati definitivno 1.81 na njih kući protiv Osasune. Osasuna danas isto kompletna, ali doduše to nije neka momčad koja fascinira. Valja napomenuti da su, što se tiče ligaških gostovanja, nešto poput našeg Zadra - u gostima ne bi uzeli boda ni za živu glavu. Pogledajmo Osasuninih zadnjih 10 gostujućih tekmi:

dm-712909391126.png

Možda ste primjetili i da rijetko i zabijaju u gostima. U zadnjih 10 gostujućih zabili su svega 3 a primili 18 golova. (da, uzimao sam i prijateljske utakmice te jednu utakmicu prošle sezone jer se Osasuna nije uopće pojačavala). Kladionica bet365.com daje lijepih 2.37 da Osasuna neće zabiti pogodak.

Utakmicu će suditi Ignacio Iglesias Villanueva koji je ove sezone već jednom bio sudio na utakmici Athletic Bilbaa gdje je Bilbao pobjedio Alcorcona u gostima 0:1 (da, isti Alcorcon koji je prošle godine iznenadio Reala sa onih 4:0. Možda vrijedi napomenuti da se taj Alcorcon bori za opstanak u drugoj ligi).

Vrijedi napomenuti da je sudac "lak" na kartonima - na svakoj od zadnjih 7 utakmica gdje je on bio glavni sudac pokazao je minimalno 6 žutih kartona (osim spomenute utakmice gdje je Bilbao pobjedio Alcorcona, gdje je pokazao "samo" 3 žuta kartona). Od tih 7 utakmica, na 4 je pokazao crveni karton što govori da je u 57% utakmica ove sezone pokazao crveni karton.

Kladionica Betfair.com daje koeficijent 2.5 na okladu da će biti crveni karton na utakmici. Da, "samo" 2.5 na okladu da će biti pokazan crveni karton na utakmici!

dm-712909402543.png

Za one najhrabrije tu je hendi Bilbaa.

Lp i sretno svima danas u klađenju.

Athletic Bilbao prošao. Tko je gledao utakmicu, vidio je da je Bilbao zaista bolja momčad od Osasune i zasluženo su pobjedili. Šteta što je gol pao tek u zadnjoj minuti utakmice (gledao sam live); korner na prvu i Gurpegi glavom zabio. Publika podivljala, očekivano. :)

Prošlo i Osasuna ne daje gol po 2.37.

Idemo sad čekat Valenciju za jako uspješan dan.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Finska - Grčka   X2   1,22 (bet365) https://www.rezultati.com/utakmica/CCP61wD9/#/detalji
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use