Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

srijeda 24.11 2010 listić dana

radašin

Recommended Posts

Schalke 04-Lyon 1 2.40  FT 3-0 ;D

Duel dvije prvoplasirane ekipe B grupe je svakako u znaku veoma dobre forme oba tima, koji su nakon očajnog starta napokon uvezali nekoliko dobrih rezultata, te osim u Ligi prvaka i u domaćem prvenstvu počeli dolaziti do vrijednih bodova. Tako je Schalke u posljednja tri meča Bundeslige ostvario dvije pobjede i jedan remi, što mu je donijelo bijeg sa dna tabele.

Lyon je bio još ubjedljiviji te sa tri pobjede i jednim remijem došao sasvim blizu vodećim ekipama u francuskom prvenstvu. Prvi njihov međusobni duel, ujedno i jedini u povijesti, odigran još u prvom kolu, pripao je prošlogodišnjem polufinalisti Lige prvaka, Olympiqueu, sa 1:0, tako da tim Felixa Magatha ima veliku želju da im se što prije osveti za taj poraz.

Dvije uzastopne visoke pobjede na domaćem terenu su itekako popravile raspoloženje u taboru Schalkea, koji je unazad nekoliko kola bio čak i na pozicijama koje vode u drugu Bundesligu, što je bilo potpuno frustrirajuće za armiju njihovih vjernih navijača, obzirom da su ove sezone očekivali čak i borbu za sami vrh. Ipak, više je nego očito da je ovogodišnjim pojačanjima Raulu i Huntelaaru trebalo puno više vremena da se uklope u njemački sistem igranja, dok su u Ligi prvaka ipak bili na visini zadatka, što im je i donijelo trenutno drugo mjesto. Kako su u domaćem prvenstvu previše zaostali za vodećim ekipama, u Schalkeu su sada potpuno fokusirani na prolaz u naredni krug Lige prvaka, za šta im je svakako potrebna pobjeda nad prvoplasiranim Lyonom. Nakon hattricka protiv Werdera u prošlom kolu, sigurno je da će sve oči domaćih navijača i ovaj put biti uprte u najboljeg strijelca Lige prvaka svih vremena, Raula, koji se u posljednje vrijeme odlično slaže sa Farfanom i Huntelaarom u vrhu napada, dok sve veću podršku ima i od veznjaka Rakitića i Jurada. Pored njih, svakako da treba pohvaliti i sve sigurniju igru odbrane Schalkea, koja je u posljednjih pet mečeva primila samo tri gola, a za to su najzaslužniji bili odlični štoperi Metzelder i Höwedes, koji se potpuno vratio nakon nezgodne ozljede. Osim odranije povrijeđenog Hooglanda, Magath nema drugih problema sa izostancima, tako da će se sa najjačom postavom suprotstaviti Lyonu.

Vjerovatna postavka Schalkea: Neuer - Uchida, Höwedes, Metzelder, Schmitz – Kluge, Rakitić, Jurado – Farfan, Huntelaar, Raul

Nakon katastrofalnog starta sezone, i francuski viceprvaci su napokon pronašli pravu formu, pa su tako sa čak šest pobjeda i dva remija veoma brzo stigli u gornji dio tabele Le Championata, gdje se trenutno nalaze na osmom mjestu, sa samo dva boda zaostatka za vodećim Rennesom. S druge strane, Lavovi sa Gerlanda su u Ligi prvaka standardno dobro odigrali prvi dio, pa su nakon maksimalnog učinka u prva tri kola već jednom nogom bili u drugom krugu, ali ih je posljednji poraz od Benfice malo omeo na tom putu. Ipak, njima bi za prolaz bila dovoljna i eventualna pobjeda u zadnjem kolu, kada na svom stadionu dočekuju najslabiju momčad u grupi izraelski Hapoel, tako da trener Puel sigurno neće previše rizikovati u susretu sa „nabrijanim“ Nijemcima. Zbog toga bi u prvoj postavi Lyona moglo doći i do nekih promjena, prije svega u veznom redu, gdje bi priliku trebali dobiti nešto defanzivniji igrači, dok bi od prve minute nakon duže vremena mogao zaigrati i Lisandro Lopez, koji je itekako željan igre. Puel je već najavio da će na klupi ostaviti svoje glavne kreativce Gourcouffa i Pjanića, kao i najboljeg strijelca Gomisa, dok zbog povreda ne može računati na štopera Crisa te veznjaka Edersona.

Vjerovatna postavka Lyona: Lloris - Réveillère, Lovren, Diakhaté, Cissokho - Toulalan, Gonalons, Kallstrom, Bastos – Briand, Lopez

Već smo u našoj analizi nagovijestili da očekujemo pobjedu domaće ekipe, koja ima puno veći motiv u ovom susretu, obzirom da ih u zadnjem kolu čeka veoma teško gostovanje i vjerovatno odlučujući meč sa ekipom Benfice. Kako bi mirnije otputovali u Lisabon, izabranici trenera Magatha u najmanju ruku ne smiju izgubiti u duelu sa Lyonom, ali mi ipak očekujemo da će kompletna momčad Schalkea ipak znati iskoristiti ovu priliku da već sada napravi dobar posao, kako bi i na proljeće gledaoci u Gelsenkirchenu gledali utakmice Lige prvaka.

Moje uplatne listice mozete vidjeti na blogu

http://www.lovica.bloger.hr/

poz isretno

GlRangers-Manchester Utd

sri 20:45 3,70 3,20 1,90 1,70 1,20 tip  x2

Rio Ferdinand i Nemanja Vidić, udarni par centralnih stopera Manchester Uniteda, propustit će susret 5. kola skupine C nogometne Lige prvaka protiv Glasgow Rangersa...

Susret se igra u srijedu na Ibroxu, a menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson odlučio je obojicu izostaviti iz kadra iako nemaju problema s ozljedama.

Kako u subotu Manchester United igra težak premierligaški susret protiv Blackburna, te potom četvrtfinale Carling Cupa protiv West Hama sljedećeg utorka, Ferguson je procijenio da je bolje spomenuti dvojac odmoriti, budući da vjeruje da i bez njih United može barem do boda na Ibroxu koji bi im i teoretski osigurao drugi krug natjecanja.

U susretu protiv Rangersa očekuje se da bi priliku za nastup trebali dobiti velški veteran Ryan Giggs i Wayne Rooney, obojica oporavljenici od ozljeda.

Manchester United predvodi skupinu C s 10 osvojenih bodova, Valencia je druga sa sedam, dok su Rangersi treći s pet bodova na kontu. Posljednjeplasirani Bursaspor propustio je u četiri dosad odigrana kola osvojiti ijedan bod

Hap.Tel Aviv-Benfica Lis.

sri 20:45 4,40 3,40 1,70 1,90 1,10  tip 2

Benfica je u prilici da se vrati u igru za prolazak skupine i to protiv nekvalitetnije momcadi od njih, jer tezi posao ih ceka kod kuce kada docekuju Schalkea

i jos pogledajte http://jaksatip.blog.hr/

EVO MALO INFORMACIJA ZA SVAKI SLUCAJ

Ozljede: Werder protiv Spursa igra s pet amatera i juniorom

Schaaf je u avion ukrcao tek 12 igrača iz šire prve momčadi i, da popuni zapisnik, morao je povesti pet članova amaterske momčadi, koja igra u trećoj njemačkoj ligi.

Ti igrači nisu igrali ni u Bundesligi, a kamoli u Ligi prvaka. No nemamo izbora, previše je ozlijeđenih, rekao je Werderov trener Thomas Schaaf uoči utakmice protiv Tottenhama.

Frings i Pizarro samo su neki od deset prvotimaca koji nisu otputovali u London zbog ozljede.

Schaaf je u avion ukrcao tek 12 igrača iz šire prve momčadi i, da popuni zapisnik, morao je povesti pet članova amaterske momčadi, koja igra u trećoj njemačkoj ligi, te juniora, koji čak kandidira za mjesto u udarnoj momčadi na White Hart Laneu.

- Moramo ih dobiti. Ne želim neizvjesnost u zadnjem kolu - rekao je Harry Redknapp.

Danas stvarno kratko...

Mislim da će danas Tottenham uvjerljivo slaviti i taj par mi je na svim listicima. Pobjedom osiguravaju prolaz dok je Werder u velikim problemima i sumnjam da im može parirati. 1,50 na pobjedu je ok, bwin daje 2,25 za 1/1, a kao neki "dodatni bet" sam našao točan rezultat na poluvremenu 2:0  8,80 (Betfair). Mislim da je koef. prevelik za točan rez na poluvremenu pogotovo ako se zna da bi T'ham trebao napadati i da će vrlo vjerojatno voditi. Werder ima lošu obranu mislim da mogu primiti dva gola u 1.poluvremenu...

Očekujem vrlo visoku pobjedu Tottenhama...

Interu je krajnje vrijeme da pobjede i mislim da će tu pobjedu danas i ostvariti.

Po pitanju kartona ništa mi nije presigurno. Slično kao i jucer sugeriram manje uloge (jucer je za oba bet falio po 1 žuti...)

over 3,5 mislim da bi trebao biti na utakmici Schalke i Lyon. Bitna utakmica za obje ekipe, sudi Rizzoli koji daje kartone u normalnoj mjeri, međutim nije u skupini najstrožih. Ima prosjek od oko 3 žuta po utakmici...

Rangers i Manchester over kartona... s obzirom da će ovdje biti "naboja" i da će domacin biti max. motiviran vjerujem da će biti oštrijih startova. Ipak, smatram da rezultatski znacaj za man.utd. nije ogroman jer realno proalze skupinu, te me to malo brine za ovaj bet... Sudi Busacca.

Kako se forum nebi pretvorio u mjesto gdje će se promovirati razni blogovi primoran sam, kao administrator, reagirati...

Forum je nastao s ciljem razmjene kvalitetnih informacija, razmjenom iskustava kladionicara i sl. sve u cilju kako bi imali bolji postotak pogođenosti te veći profit.

Dozvoljeno je prenositi tekstove sa drugih, relevantnih, sportskih portala, tekstove koji su direktno vezani uz sport, klađenje, ili određenu utakmicu koja je ili će biti u ponudi. Uz takve tekstove molio bi da se navede i izvor npr: index, sportal ili jednostavno kopira url, uz tekst.

Ono što nije dozvoljeno jest promovirati privatne blogove i molio bi da se to ubuduće poštuje. Kvalitetna analiza sa nekog bloga može biti ponekad prenesena, i može biti naveden izvor, međutim ovo ne smije preći u praksu svakodnevnog postanja linkova na pojedini blog! Ono što, kao administrator, nikako neću tolerirati jesu postovi tipa "pogledajte moj blog, dojava 100%", "složen listić na xy blogu sa prolaznosti 99,99% i sl..."

1.4. Zabranjeno je promovirati stranice ili usluge bez odobrenja administratora ili vlasnika portala;

http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma

Današnje postove neću moderirati, ali bi molio da se ubuduce svi pridržavaju navedenog, kako bi forum imao funkciju zbog koje je i nastao te kako bi članovi i posjetitelji korisne informacije mogli naći na jednom mjestu.

pa sve je na jednom mjestu ako je problem sto se stavi link

od bloga onda je to smjesno

no ti si moderator ako ti tako kazes ok

ali to je smjesno

to nije reklamiranje ovdje napišem i analizu

i ispod toga stavim link od svog bloga

pa ko hoce neka pogleda

boli me briga koliko ljudi gleda blog jel od toga nemam nikakve koristi

smjesno poz

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use