Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 23.11.2010 (Listić dana)

_Ivan_j

Recommended Posts

Spartak M. - Marseille

Spartak i Marseille će u ovoj utakmici odlučiti koja će ekipa ići dalje u slijedeće kolo, ali samo u slučaju ako netko od njih pobijedi. U prvoj utakmici ove dvije momčadi slavio je Spartak sa 0:1, te je i u ovoj utakmici u prednosti. Znamo da je po hladnoći svima neugodno igrati, osim domaćinima. Pobjeda im gotovo garantira prolazak dalje jer zadnju utakmicu Spartak igra sa Žilinom koja nema niti jedan bod.

Utakmica ce krenuti u vrlo nervoznom ritmu, moze se ocekivati pregrst prekrsaja.

Napominjem proslu utakmicu je Marseille 'unistio' Zilinu sa cak 7-0 u gostima.

Na ljestvici je stanje takvo da ova utakmica odlucuje o prolasku dalje ove dvije momcadi. Evo slikovni prikaz:

2hx52ed.jpg

Proslo kolo je Spartak nastradao gostujuci kod Chelse-a izgubivsi sa cak 4-1. No zacudo igra gostujuce ekipe

nije bila niti malo losa. Stvarali su dobre prilike sto je na kraju rezultiralo golom.

Dakle s obje strane imamo dobre napadacke te raspolozene i motivirane igrace, sto bi trebalo rezultirati naravno

golovima. Blagu prednost dajem ipak domacinima, radi domaceg terena, atmosfere te uvjeta na koje su navikli

igrati, ali ocekujem od Marseilla da 'pokaze zube' i 'stisne' onda kada je to najpotrebnije, a to je bas ova utakmica.

Za ovu utakmicu odabirem ovaj bet, iz vise razloga (gore navedenih). Slikovni prikaz:

33l36tg.jpg

Moj bet je dakle obje momcadi daju gol na sto ide koeficjent od 1,75. Svima sretno sutra!  ;)

goksim imaš kakav nba za večeras?

penal dana je da Howard ide ispod 21 protiv Spursa.Spursi imaju strašan reket i protivnički centri se rijetko naigraju kontra njih.Howrdov prosjek protiv spursa je 9.5 poena

Razmatram da odigram još i over poena GS i Denvera.Isto tako James preko 27 jer samo on igra od glavnih igrača.Wade je ozlijeđen,a Boosh je pod suspenzijom

Ajax-Real Madrid manje od 3 gola 2.00  FT 0-4 :'(

Najpopularniji holandski klub ima doista težak zadatak da ostvari taj dugo željeni plasman, jer mu u goste dolazi ove sezone odlični Real, dok se tim iz Amsterdama u posljednjih nekoliko kola nalazi u velikoj krizi i već je pao na četvrto mjesto na tabeli. Tako su izabranici Martina Jola u domaćem prvenstvu uvezali čak dva poraza i jedan remi, i to ostvaren prošlog vikenda protiv najvećeg rivala PSV-a, kojeg bez obzira na veliku želju i zalaganje nisu uspjeli slomiti na svojoj Amsterdam Areni. Ovaj susret će svakako ostati zapamćen i po bizarnom postupku njihovog najboljeg igrača Suareza, koji je pred sami kraj meča ugrizao protivničkog igrača, zbog čega ga je klupsko rukovodstvo Ajaxa suspendovalo na dvije utakmice neigranja u holandskom prvenstvu, ali će on ipak nastupiti u susretu protiv Reala. Upravo ova utakmica bi za nestašnog Urugvajca trebala biti velika prilika da se iskupi za svoje ponašanje, ali i da protiv jednog velikog protivnika pokaže sve svoje nogometne kvalitete. Pored njega, najveća opasnost za Casillasov gol biće mladi Marokanac El Hamdaoui, koji je ove sezone sa 11 golova najbolji strijelac Ajaxa, dok trener Jol u veznom i odbrambenom redu također na raspolaganju ima svoje najbolje igrače, od kojih se očekuje da u ovom meču daju svoj maksimum, kako bi došli do zlata vrijednih bodova.

Vjerovatna postavka Ajaxa: Stekelenburg - van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita - de Jong, de Zeeuw, Emanuelson, Enoh - El Hamdaoui, Suárez

Kraljevski klub iz Madrida, predvođen velikim trenerom Mourinhom, ove sezone jednostavno gazi sve pred sobom, pa su tako nakon 12 odigranih kola jedina neporažena momčad španjolske Primere zbog čega se sa 32 boda i nalaze na liderskoj poziciji, a slična situacija je i u Ligi prvaka, gdje također imaju omjer od tri pobjede i jednog remija. Cijeli plijen nisu uspjeli osvojiti samo u prošlom kolu na gostovanju kod još jednog velikog rivala Milana, tako da im je za siguran prolaz u osminu finala teoretski potreban još samo jedan bod, a u slučaju povoljnih rezultata u drugim utakmicama, čak mogu i izgubiti u oba preostala meča. Ipak, veliki Real ne bi bio to što jeste kada u svakoj utakmici ne bi išao na pobjedu, pa je tako i Mourinho jučer najavio da ponovo žele doći do tri boda, no svakako treba imati u vidu da ih narednog ponedjeljka očekuje veliki El Classico protiv najljućeg rivala Barcelone, što bi svakako moglo izazvati neke promjene u njihovom timu. Tako će pored odranije povrijeđenih Gaga, Garaya i Kake, susret sa Ajaxom sa tribina sigurno gledati i Carvalho, Khedira i Higuain, dok nas nimalo ne treba iznenaditi ako „special one“ još neku svoju zvijezdu ostavi na klupi, ili u krajnjem slučaju da oni nastupe samo jedno poluvrijeme. No, bez obzira ko bude u startnoj postavi, ovako raspoložen i osokoljen Real može pobijediti svakog protivnika, a u najmanju ruku se nadaju jednom bodu, koji bi ovjerio plasman u naredni krug.

Vjerovatna postavka Real Madrida: Casillas - Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo – Diarra, Xabi Alonso - Ronaldo, Özil, Di María - Benzema

Bez obzira na veoma jaku ofanzivu obje ekipe, u ovom susretu ne očekujemo da će se mreže tresti više puta, jer će Mourinho sigurno postaviti nešto defanzivniju taktiku sa kojom će pokušati da ponovo ostane neporažen, dok će i domaćini vjerovatno sa puno opreza ući u ovaj meč, jer znaju da ih svaka greška protiv rastrčanog i raspoloženog Reala može veoma skupo koštati.

Par mojih razmišljanja za danas, ali samo kratko...

Chelsea daje više od 1,5 golova u 1,poluvremenu (3,00)

Chelsea je definitivno u krizi rezultata, međutim koeficijent na ovaj bet je odličan. Koef da će dati 2 gola i više u utakmici je 1,20 a da će dati to isto u 1.pouluvremenu je koef. 3,00 kod Sportingbeta. Razlgo zasto ovaj bet necu igrati sa vecim ulogom jest taj sto Chelsea neće igrti u najjacem sastavu te par igraca dobiti postedu kako bi se odmorili za bitan susret sa Newcastleom. Unatoc tomu mislim da i mix sastav Chelsea može upisati uvjeljivu pobjedu, ali pricekati cu 20.15 kada cu znati i postave...

Podsjetimo da je Chelsea dobio Žilinu u gostima 4:1, da je Zilina u 4.kola LP-a primila 15 golova i da je ista ta Žilina poražena u prošlom kolu na svom terenu od Marseilla sa nevjerojatnih 7:0!

http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255

Chelsea neophodno treba uvjerljiva pobjeda, ne toliko zbog bodova koliko zbog povratka samopouzdanja i dobre atmosfere u ekipu. Žillina je katastrofalno loša i vjerujem da se neće dobro provesti na ovom gostovanju...

chevyl.jpg

Drugi bet koji ce ici isto za manji ulog jest:

Ajax - Real Madrid   - Real Madrid će imati više udaraca u okvir gola (1,60 - unibet)

Razlog zašto ovo ide za manji ulog jest taj što Real neće nastupiti u najjacem sastavu vec se odmaraju za susret sa Barcelonom koji se igra tek u ponedjeljak. Ipak, Ronaldo bi trebao igrati...

Zašto baš udarci u okvir gola... Jeste li znali da statistički ove sezone upravo Real Madird ima najviše udaraca u okvir gola u LP-u?

Real Madrid ima prosjek od čak 9.75 udaraca u okvir gola po utakmici dok je Ajaxov prosjek 3.75. Znatna razlika zar ne...

Također u prvoj utakmici koja se igrala na Santiago Bernabeu Real je uputio čak 15 udaraca u okvir gola dok je Ajaxu to pošlo za rukom samo jednom!

Ok Ajax igra pred svojom publikom i sigurno će uputiti više od 1 udarca u okvir gola, međutim Real bi mogao biti blizu svog prosjeka a sumnjam da će Ajax toliko dominirati da uputi toliko udaraca u okvir gola, iako ako je Suarezu i Hamdauiu dan sve je moguce, međutim Suarez nije u formi. Nije dao gol u Eredivise već preko 8 utakmica, iako ga nece niti gol jer je pogodio stativu bar 3-4 puta u tih 8 utakmica. Ajax ga je suspendirao na 2 utakmice u Eredivise zbog toga što je ugrizao igraca PSV-a u derbiju prošlo kolo. Pitanje koliko će se i taj potez vodstva kluba odraziti na njega...

I ovdje ću pricekati postave, te onda odluciti o visini uloga...

AS Roma-Bayern München

uto 20:45 2,00 3,10 3,50 1,20 1,65

Najjači par skupine E zasigurno čine Roma i Bayern. Njemački se prvak, uoči posljednje dvije utakmice, nalazi na prvom mjestu s maksimalnim brojem bodova, dok je Roma upola slabija, ali i dalje ispred bodovno izjednačenih Basela i Cluja. Claudio Ranieri svjestan je da bi današnjom pobjedom njegov sastav izbjegao moguća neugodna iznenađenja u posljednjem kruga pa je u skladu s tim i najavio: "Bayern se već kvalificirao, a u domaćem mu prvenstvu baš ne ide najbolje. Siguran sam da će nam se suprotstaviti ponosna momčad željna ovaj ciklus natjecanja odraditi bez greške. Naša je računica jasna, trebaju nam četiri boda, s tim da ćemo veći dio posla željeti obaviti već u ovom susretu." Za pretpostaviti je kako će De Rossi biti spreman za današnji dvoboj, dok će ime Rodriga Taddeija još neko vrijeme ostati na listi izostanaka. Ona gostujuća puno je brojnija, osim na Ivicu Olića Van Gaal neće moći računati niti na Robbena, Badstubera, Klosea i kapetana Marka van Bommela. A ono što je njegov kolega Ranieri spomenuo Nizozemac je u svojoj najavi potvrdio. "Danas želimo što bolju igru i što bolju rezultat jer je vrijeme za promjene, za bolje u odnosu na Bundesligu."

Liga Prvaka

Chelsea(h0:1)-MŠK Žilina

Tip:1

Odds:1,50

Kladionica :SuperSport

Stake:7/10

Info:Žilina je sasvim sigurno zalutala u ligu prvaka jer to je momčad koja po meni ni ligu uefe može malo teže igrati. Za chelsea ne trebam puno pričati. Igraju odlično, danas domačini i ne vidim razlog da ne natrpaju slabašnu žilinu.

Par mojih razmišljanja za danas, ali samo kratko...

Chelsea daje više od 1,5 golova u 1,poluvremenu (3,00)

Chelsea je definitivno u krizi rezultata, međutim koeficijent na ovaj bet je odličan. Koef da će dati 2 gola i više u utakmici je 1,20 a da će dati to isto u 1.pouluvremenu je koef. 3,00 kod Sportingbeta. Razlgo zasto ovaj bet necu igrati sa vecim ulogom jest taj sto Chelsea neće igrti u najjacem sastavu te par igraca dobiti postedu kako bi se odmorili za bitan susret sa Newcastleom. Unatoc tomu mislim da i mix sastav Chelsea može upisati uvjeljivu pobjedu, ali pricekati cu 20.15 kada cu znati i postave...

Podsjetimo da je Chelsea dobio Žilinu u gostima 4:1, da je Zilina u 4.kola LP-a primila 15 golova i da je ista ta Žilina poražena u prošlom kolu na svom terenu od Marseilla sa nevjerojatnih 7:0!

http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255

Chelsea neophodno treba uvjerljiva pobjeda, ne toliko zbog bodova koliko zbog povratka samopouzdanja i dobre atmosfere u ekipu. Žillina je katastrofalno loša i vjerujem da se neće dobro provesti na ovom gostovanju...

chevyl.jpg

Btw. bet365 daje koef. 3,20 da će Chelsea voditi na poluvremenu sa hendikepom što ej nešto veći koef. ali je tehnički gledano i rizičniji bet jer postoji mogucnost (IMO jako mala) da Chelsea da dva gola a da bet ne prođe kada bi npr. poluvrijeme bilo 2:1. U ovom slučaju bet kod Sportingbeta i dalje prolazi jer je kod njih samo bitno da Chelsea da 2 gola, neovisno o realizaciji Žiline...

za sve one koji nemaju prilke se kladiti online, nego samo u zemaljskim kladama i to hrvatskoj ovo mi se čini fantastičnim za odigrati u hrvatskoj lutriji:         1      x      2

chelsea-žilina zbroj golova u 1.poluvremenu  x=1             3,80 2,75 2,05

2,05 koeficijent je odličan

koji sam ja pušioničar.................

ovo mi se čini fantastičnim za odigrati u hrvatskoj lutriji:         1      x      2

chelsea-žilina zbroj golova u 1.poluvremenu  x=1              3,80 2,75 2,05

Pa iskreno mislim da nije to neki odličan koef., iako mislim (i nadam se) da bi taj bet prošao,  budući da npr. Sportingbet daje 3,00 da će Chelsea dati 2 gola u 1.poluvremenu a bet365 daje 3,20 da će Cheslea voditi sa hendikepom na poluvremenu, a to je znatna razlika u odnosu na koef 2,00.

bet365 daje 3,40 da će Chelsea dati više od 3,5 gola na utakmici. Također privlacan koef...

bwin daje 2,25 da će Chelsea dobiti oba poluvremena što mi je jako realno, iako treba biti razuman i malo pricekati da se vidi sa kojom postavom će Cheslea nastupiti. Jer prema nekim najavama nećemo gledati Drogbu, Anelku...

ovo mi se čini fantastičnim za odigrati u hrvatskoj lutriji:         1      x      2

chelsea-žilina zbroj golova u 1.poluvremenu  x=1             3,80 2,75 2,05

Pa iskreno mislim da nije to neki odličan koef., iako mislim (i nadam se) da bi taj bet prošao,  budući da npr. Sportingbet daje 3,00 da će Chelsea dati 2 gola u 1.poluvremenu a bet365 daje 3,20 da će Cheslea voditi sa hendikepom na poluvremenu, a to je znatna razlika u odnosu na koef 2,00.

bet365 daje 3,40 da će Chelsea dati više od 3,5 gola na utakmici. Također privlacan koef...

bwin daje 2,25 da će Chelsea dobiti oba poluvremena što mi je jako realno, iako treba biti razuman i malo pricekati da se vidi sa kojom postavom će Cheslea nastupiti. Jer prema nekim najavama nećemo gledati Drogbu, Anelku...

da da sve je to brate super, naravno da je bolje 3,20 ili 3,4 i super je prolaziali kao i za prošli post sam napisao, za nas koji nemamo mogućnost klađenja na online kladionicama, nego samo zemaljskim jedino to ima što se može izviči na 1. pol. u vezi prednosti čelzija,pozz

moj danasnji listic...mislim da ne treba neka prevelika objasnjenja

Dinamo-Osijek 1...1.35

Ajax-Real...Real daje gol...1.25

Federer-Murray 1... 1.9 (tu sam se malo dovumio al Fedex je ipak kvalitetniji igrac)

Azovmash-Cedevita 1...1.55 (ukrajinski prvak vec nekoliko godina zaredom,a Cedevita nije bas poznata po igri u gostima)

uplaceno u ss...koef 4,96

Evo jos dva beta, također za manje uloge...

over 3,5 žuta kartona Spartak - Marseille. Ekipe su do sada bile dosta korektne i taj podatak ne ide u prilog ovom betu ali danasnja utakmica vjerojanto odlucuje o 2.mjestu dakle ulog je velik. Također sudi Stark koji je poznat kao sudac koji daje dosta kartona i ne prasta previse. Ima prosjek u LPu od oko 4,5 žuta po utakmici...

over 3,5 žuta kartona bi trebao biti i na utakmici Auxerre-Milan gdje je također veliki ulog a uz to su i obje ekipe dosta prljave i u samom vrhu po broju žutih kartona po utakmici. Ipak, ovdje sudi Skomina što mi iskreno nije bas drago jer nisam na cisto sa njegovim kriterijem koji dosta varira i nekad daje dosta kartona a nekad završi utakmicu sa jako malo žutih... Eh kad bi Stark sudio ovdje...

1285 Krka Novo Mesto-KK Zagreb (23.11. 19:00) 1X 1,45

1284 Rock Tartu-Lukoil A.Sofia (23.11. 18:00) X2 1,55

1428 Gilboa G.Elyon-KAE Aris (23.11. 18:00) 1X 1,40

1424 Gottingen-Besiktas CT (23.11. 19:30) X2 1,45

TEČAJ: 4,5624

EV. DOBITAK 260,70kn

ULOG: 60,00kn ( 57,14kn + 2,86kn ( 5% MT ))

evo  ovo sam ja odigrao pa ćemo vidjeti

i ispao teški levat, bolje da se ubijem nego što se kladim

20:45 Ajax-Real M. tip 2, @ 2,40 2/10 ss

Ajax je treci  skupini sa 4 boda iz isto toliko susreta. I neprozivljavaju bas najbolje dane. Skandal sa Suarezom koji je ugrizao igraca PSV-a te ga je stigla kazna od 2 utakmice neigranja u prvenstvu. No takodjer vjerujem da ce to otjecat dobrim na igrace i na njega samog, jer je svega proslo par dana i utisci su friski. S druge strane Real odlicno igra cijelu sezonu do sad, vodeci su u prvenstvu, i u ovoj skupini, gdje su skupili 10 bodova, 1 vise od Milana. Bilo bi i max 12 da nije bilo Inzaghija u proslom kolu koji ih je nistio sa 2 gola.  Murinho posebne emocije gaji prema LP, ocekujem ovdje maksimalnu ozbiljnost, Casillas je kao kapetan to i najavio, Murinho ce sjest na klupu nakon 2 utakmice provedene na tribini zbog kazne u prvenstvu. Khedira i Higuain nece nastupiti, no mislim da je i bez njih Real ovdje favorit i sigurno da ce zeljet ovaj dio natjecanja zavrsit na 1. mjestu zbog lakseg zdrijeba dalje.

20:45 Auxerre-Milan tip 2, @ 2,40 4/10 ss

Auxerre je posljednji klub skpine G sa 3 boda. U pr venstvu su na 9. mjestu. Bili su jedno vrijeme u krizi rezultata no popravili su se malo. Neugodan su domacin, dobro igraju kuci, pokazali su to protiv St. Ettiena 2-0(kup), Rennesa 2-1, Ajaxa 2-1, te Nice 2-0. Uz to, u posljednjih 6 meceva  su skupili 2 neuodlucena, kod St. Ettiena 1-1 i kod Sochauxa 0-0. Dosta respektabilni rezultati. No i za Milana se mora priznat da igraju odlicno. Kupovina Ibre i Robinha se polako isplacuje, prvi su na tablici, ovdje u LP su drugi sa 5 bodova, te ovdje jednostavno moraju dobit da bi dosli u jednu laksu poziciju prije posljednjeg kola i susreta sa Ajaxom. I Dinho podsjeca na onoga iz Barce, Gatusso, Pirlo i Seedorf kao stari lisci i trkaci  vezi, uistinu imaju jednu dobru momcad koja svakome moze pomrsiti racune. U prvenstv su dobili redom od skorasnjih ssreta Barija 2-3, Palerma 3-1, Intera 0-1, te u  subotu Fiorentinu 1-0. Mislim da Axerre nema tu kvalitetu za LP, tesko da ce i  Europu  posto je Ajax objektivni bolja momcad. No sve  svemu, kvaliteta i iskustvo bi trebali prevagnit u ovom mecu na stranu Milana.

Dosta overa ne prolazi u zadnje vrijeme i zato igram samo undere koji mi dosta dobro prolaze. Bolje od ovoga opisa ne ide. Sretno ako tko prati.

Washington Wizards - Philadelphia 76ers

Gilbert Arenas

pick: under 19.5 points @ 1.85 SS, HL

Gilbert Arenas, je covjek koji je preuzeo ulogu point-guarda dok je John Wall bio ozljeđen, no danas se Wall vraca u ekipu.

Bio je dostojna zamjena u cetiri utakmice, zabio je Torontu 20, Bostonu 9, Memphisu 24 te u zadnjoj Detroitu 19. Danas je izjavio da mu ne smeta sto ce biti sesti covjek u timu, evo citat preuzet iz Washingtonposta: Arenas added last week that he would be willing to return to the reserve role that he played in his first four games after coming back from a strained tendon in his right foot. "This is John's team. So when he gets back, everybody falls back into place. I'll be coming back off the bench as the sixth man, and then from there, we'll find our way." Gilbert ce se tako vratiti na svoju standardnu minutazu te ce mu biti smanjen broj suteva, a samim time broj poena.

Odbojka žene, Liga prvaka

20:30 Budowlani LODZ-Villa Cortese 2 1,35 HL

Par koji mnogi nebi ni pogledali,.u Poljskoj povjesna utakmica za domaćina,a i za gošće iz Milana.. 1. nastup u elitnom društvu.. zanimljivo je to kako je odbojka zavladala Poljskom.. muška još prije, a sada i ženska.. kakav je samo podatak da će današnju utakmicu pogledati 10 000 ljudi... fascinantno.... Budowlani LODZ je ekipa koja je u Poljskom prvenstvu završila tek na 4. mjestu... no pravo nastupa u elitnom društvu su izborile osvajanjem nacionalnog kupa... To je klub u kojem se radi, a nemaju budžeta.. nemaju neke ekstra igračice... ni kvalitetu koja je potrebna barem po meni je to tako... no sad ja ovdje igram na Cortese koji je najbogatiji klub u Italiji.. imaju vrhunske stručnjake i vrhunske igračice.. dali treba nešto nadodati kad se zna da tamo igra Agguero.. igračica koja je jedno od glavnih u osvajanju zlata Talijanske repke.. od kad nje nema Italija je pala jer nema jednu takvu razaračicu u repki... i Cruz je ostala tamo.. dovedeno je par pojačanja.. 2 Amerikanke.. Durišić je klub napustila, no dovedena je adekvatna zamjena.... no danas za Cortse neće nastupiti Paola Cardullo libero Ville i Talijanske reprezentacije kao ni centralna napadačica Kovacova.. i to je jedini razlog da ovaj par nije za visoki ulog... inače u pripremnom razdoblju Cortese je slavila protiv sopota 3-1.. i protiv solidne Modene prije par dana 3-0.. i to bez Agguero i par važnih karika u ekipi... no pokazale su da mogu i bez... a Aguero je sačuvana za danas... motiv u ovoj utakmici je velik, a igračice Ville su prošle već mnogo velikih utakmica... mislim da im danas nebi pomoglo ni 30 000 navijaća... tako da ovo moram odigrati!!

Tako da je to moj double po 2,50. Sretno

Odbojka žene, Liga prvaka

20:30 Budowlani LODZ-Villa Cortese 2 1,35 HL

Par koji mnogi nebi ni pogledali,.u Poljskoj povjesna utakmica za domaćina,a i za gošće iz Milana.. 1. nastup u elitnom društvu.. zanimljivo je to kako je odbojka zavladala Poljskom.. muška još prije, a sada i ženska.. kakav je samo podatak da će današnju utakmicu pogledati 10 000 ljudi... fascinantno.... Budowlani LODZ je ekipa koja je u Poljskom prvenstvu završila tek na 4. mjestu... no pravo nastupa u elitnom društvu su izborile osvajanjem nacionalnog kupa... To je klub u kojem se radi, a nemaju budžeta.. nemaju neke ekstra igračice... ni kvalitetu koja je potrebna barem po meni je to tako... no sad ja ovdje igram na Cortese koji je najbogatiji klub u Italiji.. imaju vrhunske stručnjake i vrhunske igračice.. dali treba nešto nadodati kad se zna da tamo igra Agguero.. igračica koja je jedno od glavnih u osvajanju zlata Talijanske repke.. od kad nje nema Italija je pala jer nema jednu takvu razaračicu u repki... i Cruz je ostala tamo.. dovedeno je par pojačanja.. 2 Amerikanke.. Durišić je klub napustila, no dovedena je adekvatna zamjena.... no danas za Cortse neće nastupiti Paola Cardullo libero Ville i Talijanske reprezentacije kao ni centralna napadačica Kovacova.. i to je jedini razlog da ovaj par nije za visoki ulog... inače u pripremnom razdoblju Cortese je slavila protiv sopota 3-1.. i protiv solidne Modene prije par dana 3-0.. i to bez Agguero i par važnih karika u ekipi... no pokazale su da mogu i bez... a Aguero je sačuvana za danas... motiv u ovoj utakmici je velik, a igračice Ville su prošle već mnogo velikih utakmica... mislim da im danas nebi pomoglo ni 30 000 navijaća... tako da ovo moram odigrati!!

Tako da je to moj double po 2,50. Sretno

Ako vec prepisujes parove, odnosno analize, napisi ostalima izvor, da znaju odakle je kopirano...to ti je moj savjet, a to ce ti i Goki rec. Vidim da si novi, pa eto da znas

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Chelsea - Arsenal - oba daju (1.57) ili Palmer daje gol (2.87) bet365 U derbiju 11. kola engleske Premier lige, Chelsea će na svom Stamford Bridgeu dočekati Arsenal. Obje momčadi ulaze u susret s jednakim brojem bodova – 18, no Chelsea je u boljoj formi i s puno većim samopouzdanjem. Domaćini su poraženi samo jednom u posljednjih devet ligaških susreta, a na Stamford Bridgeu su ostvarili četiri pobjede i jedan remi u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad bio je iznimno efikasan, postigavši četiri ili više golova u tri od tih pet susreta. Arsenal s druge strane prolazi kroz težak period, ponajviše zbog problema s ozljedama koji prate trenera Mikela Artetu od početka sezone. Topnici su u posljednje tri ligaške utakmice osvojili samo jedan bod, a posebice im teško padaju gostujući susreti gdje su izgubili tri od zadnje četiri utakmice bez postignutog gola. Povratak kapetana Martina Odegaarda nakon ozljede sigurno će pomoći Arsenalu, no pitanje je hoće li to biti dovoljno protiv napadački raspoloženog Chelseaja. Obrana Plavih ipak nije u najboljem izdanju, što bi moglo omogućiti napadačima poput Sake i Havertza da zaprijete domaćinu. Ozljede i izostanci Chelsea je u neizvjesnosti oko nastupa Jadona Sancha, koji se bori s ozljedom i bolešću, dok je Omari Kellyman definitivno izvan kadra zbog problema s tetivom. Na drugoj strani, Arsenal također ima nekoliko upitnih igrača. Declan Rice, bivši član Chelseajeve akademije, mogao bi propustiti susret zbog ozljede stopala. No, dobra vijest za Topnike je povratak kapetana Martina Odegaarda. Kai Havertz, bivši Chelseajev igrač, trebao bi proći pregled nakon sudara glavama tijekom utakmice protiv Intera, dok su Riccardo Calafiori, Takehiro Tomiyasu i Kieran Tierney izvan terena do kraja reprezentativne stanke. Raheem Sterling, s druge strane, nema pravo nastupa jer igra protiv svog matičnog kluba. Mogući sastav Chelseaja: Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, James; Caicedo, Lavia; Madueke, Palmer, Neto; Jackson Mogući sastav Arsenala: Raya; White, Saliba, Gabriel, Timber; Odegaard, Jorginho, Partey; Saka, Jesus, Martinelli Statistika ukazuje na golove s obje strane, s obzirom na to da su zadnje četiri ligaške utakmice Chelseaja na Stamford Bridgeu završile s pogocima obje momčadi, a pet od šest zadnjih međusobnih susreta ovih rivala donijelo je najmanje četiri gola. Preporuka je klađenje na opciju "Oba tima daju gol" uz koeficijent 1.57, dok se alternativno nudi koeficijent 2.87 na pogodak Colea Palmera za domaćine. (Koeficijenti 9.11. u 23:12 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • @LeonardoDrugiups i did it again 😉🤣
    • Bundesliga 9.11.2024   Bochum - Leverkusen  , lever daje preko 1.5 gol (1.25) SuperSport   
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use