Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srjeda, 10.11.2010 (Listić dana)

mareQ

Recommended Posts

Chelsea-Fulham                (10.11. 20:45) 1 1,20

Atl.Madrid-UD Las Palmas (10.11. 21:00) 1 1,20

Brescia(PiK)-Juventus        (10.11. 20:45) 2 1,55

Wolverhampton(PiK)-Arsenal (10.11. 20:45) 2 1,45

Kina-Kirgistan               (10.11. 12:00) 1 1,20 2 : 1(1)

Zagre/Slave/dng-Zagreb (10.11. 17:00) Daje 1,20

FC Barcelona-Ceuta AS (10.11. 22:00) 1 1,05

Real Madrid-Real Murcia (10.11. 20:00) 1 1,05

FC Sevilla-Real Union Irun (10.11. 21:00) 1 1,25

TEČAJ: 6,4226

ULOG: 73,00kn

EV. DOBITAK :446,50kn

Chelsea-Fulham                (10.11. 20:45) 1 1,20

Atl.Madrid-UD Las Palmas (10.11. 21:00) 1 1,20

Brescia(PiK)-Juventus        (10.11. 20:45) 2 1,55

Wolverhampton(PiK)-Arsenal (10.11. 20:45) 2 1,45

Kina-Kirgistan               (10.11. 12:00) 1 1,20 2 : 1(1)

Zagre/Slave/dng-Zagreb (10.11. 17:00) Daje 1,20

FC Barcelona-Ceuta AS (10.11. 22:00) 1 1,05

Real Madrid-Real Murcia (10.11. 20:00) 1 1,05

FC Sevilla-Real Union Irun (10.11. 21:00) 1 1,25

TEČAJ: 6,4226

ULOG: 73,00kn

EV. DOBITAK :446,50kn

ti svasta odigrase ove srjede. ne izgleda lose, ali malo pre zicerski.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ako na ovom smesnom Forumu ima neka soba u kojoj bi mogli da udjemo ako zelimo da se isplacemo, rado bih usao sa jednim tiketom iz vagona gubitnih, gde me je sahranio Bayern.  Ovde sam hteo da uhvatim neki X iz argentinskih seoskih liga, plus sam uhvatio “tacno dva gola” na utakmici Milan vs Feyenoord, pa sam hteo na kraju da cekam samo Arsenala i njih da uhvatim kao poslednji par na cekanju za weekend, ali sam na kraju uhvatio Bayern, ali za qurac. Uopste ne znam zasto sam napisao ovaj post, ali posto nemam nikoga ko bi pristao besplatno da cuje moju tugu i ocaj, izabrao sam vas, moje kolege sa Foruma. Bilo kakva podrska kolega sa Foruma, sada kada sam na kolenima, je dobrodosla, pa makar i neiskrena.  
    • Hej @furyshaa i @nutrija Imamo sasvim dovoljno vremena da vas sacekamo da nam kazete sta da radimo sa Olimpijom i Borcem. Gol Olimpije smo vec odigrali, ostaje jos da nam kazete sta da radimo sa konacnim ishodom ili jos bolje, ko prolazi dalje.  
    • Evo kolega, idemo zajedno. Odigrao sam tvoj izbor, over 1,5 gol na utakmici. Dodao sam gol Olimpije i jedinicu na Inter. Inter sam dodao da imam barem jedan pogodjen par. Idemo zajedno, nema nazad. Odigrao sam sa novcem koji sam odvojio ako nekad dodje do treceg svetskog rata, da imam da pobegnem u Juznu Ameriku, jer drugog novca nemam.
    • Mali doprinos temi je ovaj moj prijedlog iz posljednje sanse, u kojeg sam poprilicno uvjeren, za razliku od kolege iznad ali razumljivo obzirom na njegov krah ljubavi sa bavarskim fekalijama. Mislim da i nije tako tesko pogoditi kako ce igrati ove ekipe veceras. Psv bi napadao sve da je i donio prednost iz Torina, jer samo tako znaju igrati, i nista drugo ne dolazi u obzir. Doduse vjerojatno bi u tom slucaju bili malo oprezniji, a veceras nemaju sta cekati tako da ih ocekujem visoko i napadacki od prve minute, a Juve oprezniji i na kontre, pa tko koga, a ne bi me cudilo da prvo zasvjetli 0-1 Muani, iz neke kontre ili slicno, no ne bitno tko i kako zabije prvi, vjerujem da minimum 2 gola padaju pa makar oba zabio Juve a da PSV i ne docekamo, no nesto mi nije taj scenarij vjerojatan, tako da kao sto rekoh ocekujem da sijeva od samog starta, uz golove sa obje strane i potencijalno da ova utakmica bude ljepotica ovog nokaut eliminacijskog dijela lige.
    • Da ne bude samo teorije, evo kako bih odigrao realno kladjenje, kada bih imao novca, ili kada bi mi kladionice vratile novac kojim sam mislio da Bayern moze do dva gola protiv skota u sred Munchena: Drzao bih se doubla, jedinica na Inter (subota) plus gol Olimpije Borcu (sutra) sto daje ukupnu kvotu od 1,50 A onda bih na taj osnovni double, dodavao uvek po jedan par, i igrao samo triple, i to sto tripli. Na jednoj tripli bi bio sto veci handicap na Juve, na drugoj nesto u vezi golova na mecu Real vs ManCity, na trecoj bi probao taj over 1,5 gol na utakmici Psv vs Juve, na cetvrtoj prolaz Juventusa za sto manje novca, a dodao bih i golove sa meca Bundeslige izmedju Kiela i Leverkusena (weekend), a probao bih i sa duplom sansom 1X na Olimpiju, ali ne zato sto nesto znam o njima, vec samo sto bih voleo da vise ne gledamo ovaj Borac ako ne moramo.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use