Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.7.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškamakladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smoi  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Samo da kazem da sam u Dnevnom Topiku od nedelje vec ubacio naslov Najava finalnog meca izmedju Spanije i Engleske posto cu umreti ako ne budem prvi na Forumu koji ce najaviti veliko Finale. Da dodam i da je dupla sansa 1X na Spaniju u vecini zdravih kladionica kvotirana sa 1,30 a kod William Hilla i 1,35 i da ovakvu duplu sansu po ovolikoj kvoti nikada vise necete videti u svojim zivotima.

Gledajte da ne potrosite sav novac za kladjenje do devetog meseca, ili barem do tada podignite kredit, jer vec za nesto malo manje od dva meseca pocinju utakmice Lige Nacija gde Srbija igra sa Spanijom, a Bosna sa holandjanima, majko moja.

Ako vam vasa banka nudi kredit cak i pod nepovoljnim uslovima, uzimajte, nista ne pitajte. Srbija je u grupi sa Spanijom, Svajcarskom i Danskom, dok je Bosna u grupi sa Holandijom, Nemackom i Madjarskom ... cccccccccc

Da vas podsetim da su ovi iz Bosne izabrali Sergeja Barbareza za selektora, dok je Predsednik Republike Srbije odlucio da je Dragan Stojkovic Piksi odlicno vodio svoju reprezentaciju na Evropskom Prvenstvu, gde su dali jedan gol i sutnuli ka golu cak tri puta na celom turniru, pa je mudro odlucio da zasluzuje da i dalje sedi na klupi tako mocne reprezentacije.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam kako sam zaboravio da napisem da ce u kolu Poslednje Sanse koje se bude igralo za dva meseca, u subotu 07.09. moj predlog biti iz ponude utakmice Lige Nacija izmedju Holandijw i BiH, a to ce biti pobeda domacina i over 10,5 gola na utakmici, kolika god da bude kvota. Zamolio bih kolege da mi ne uzimaju ovaj predlog, jer sam ga prvi na Forumu izabrao.

 

Link to comment
Share on other sites

Da ne bi ova tema ostala monolog :D

Cisto jedan prijedlog bez analize jer analizu imate u nekoliko postova kolege @LeonardoDrugi iako u njima ne pise konkretno o zenskoj nogometnoj reprezentaciji BiH, ali sve je rečeno.

Tako da, svakako valja iskoristiti 1.25 na pobjedu Portugala protiv BiH danas u 19h, u sklopu kvalifikacija za zensko EP. 

Necu nista duljiti o tipu, i sami cete kroz klik ili dva vrlo brzo steci dojam sto, kako i zasto.

Sretno

 

Link to comment
Share on other sites

prije 10 minute, mesrine said:

Da ne bi ova tema ostala monolog :D

Cisto jedan prijedlog bez analize jer analizu imate u nekoliko postova kolege @LeonardoDrugi iako u njima ne pise konkretno o zenskoj nogometnoj reprezentaciji BiH, ali sve je rečeno.

Tako da, svakako valja iskoristiti 1.25 na pobjedu Portugala protiv BiH danas u 19h, u sklopu kvalifikacija za zensko EP. 

Necu nista duljiti o tipu, i sami cete kroz klik ili dva vrlo brzo steci dojam sto, kako i zasto.

Sretno

 

Bravo kolega.

Podrzacu ovaj tvoj predlog, iako je u pitanju kladjenje na zene, a svi vrlo dobro znamo cemu sluze zene.

Ako znamo kakva je muska reprezentacija BiH, onda mozemo samo zamisliti kakva je tek zenska.

Pratim ovaj tvoj predlog, iako ne bih mogao da se setim kada si poslednji put nesto pogodio na ovom smesnom Forumu.

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bodo/Glimt - Jagiellonia oba daju (1.72) bet365 U uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka, Bodo/Glimt će s prednošću od 1-0 dočekati poljske prvake Jagielloniu. U prvom susretu, minimalna prednost Bodo/Glimta došla je zbog autogola, budući da nije bilo velikih razlika između timova. Iako Bodo/Glimt uživa prednost zbog većeg europskog iskustva i koeficijenta 1.50 za pobjedu, Jagiellonia će sigurno dati sve od sebe. Osvojili su Ekstraklasu prošle godine i fantastično su započeli novu sezonu, s tri pobjede u prva tri kola. Uz to, Jagiellonia je u drugom pretkolu Lige prvaka pobijedila Panevežys s ukupnim rezultatom 7-1. Također, nakon poraza u prvom susretu, Jagiellonia nema što izgubiti i pokazali su sposobnost da postignu barem tri gola u tri od posljednjih pet natjecateljskih utakmica. Očekuje se da će oba tima stvarati prilike. Bodo/Glimt također ima snažan napad, pa opcija da oba tima postignu gol izgleda kao odličan izbor za klađenje.
    • Lijep pozdrav momci!Danas počinje europsko prvenstvo u Beach Volleyball koje organizira CEV ,kao i svake godine.Biti će tu nešto parova pa pišem.Danas počinje grupna faza za žene,a sutra muški.Tko želi neka isprati,ako vam se svidi🙂                                                                                               EDIT: BV: Tina/Anastasia 1,22 Esme/Zoe 1,16 Alvarez/Moreno 1,12 Bet365    
    • Europska liga - Kvalifikacije EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Konferencijska liga - Kvalifikacije KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 12.8. u 00:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Europska liga - Kvalifikacije EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 12.8. u 00:10 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga prvaka - Kvalifikacije LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 6.8. u 00:05 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use