Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 9.7.2024.


Recommended Posts

Europsko prvenstvo

Screenshot_401.jpg

EURO 2024 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.7. u 07:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Španjolska - Francuska 1 (2.75) ili Nico Williams šut u okvir gola (2.20) bet365 - dugoročno klađenje Španjolska osvaja (3.00) bet365

Pripremite se za europski klasik i obračun kontinentalnih velikana u prvom polufinalu Eura 2024. Utakmica počinje u večeras na Fussball Areni u Munchenu. Može li Furija nastaviti svoj briljantni niz i upisati šestu uzastopnu pobjedu u natjecanju?

Španjolska je pobijedila u svih pet utakmica na Euru do sada. Nico Williams je jedan od ključnih igrača španjolskog napada u dosadašnjem dijelu natjecanja. Španjolska je jedina ekipa s pet pobjeda na Euru 2024. Nijedna nacija nikada nije ostvarila šest uzastopnih pobjeda na Europskom prvenstvu.

Super-joker Dani Olmo napravio je razliku za Španjolsku u pobjedi od 2-1 protiv Njemačke u produžecima u petak. Veznjak RB Leipziga postigao je gol i asistirao u četvrtfinalu.

Francuska je na putu do polufinala bila mnogo manje impresivna. Još uvijek nisu postigli gol iz igre na Euru. Les Bleus su prošli Portugal pobjedom na penale, nakon 120 minuta bez golova u četvrtfinalu.

Luis de la Fuente radi nevjerojatan posao s ovom španjolskom momčadi otkako je preuzeo mjesto od Luisa Enriquea. Novi izbornik je promijenio formaciju i pronašao pobjedničku formulu. Doveo je Španjolsku do naslova u Ligi nacija i sada do polufinala Europskog prvenstva na impresivan način.

De la Fuente će biti prisiljen napraviti najmanje tri promjene za polufinale, gdje će morati zamijeniti suspendirane Daniela Carvajala i Robina Le Normanda, kao i ozlijeđenog Pedrija. Igrači poput Jesusa Navasa i Nacha trebali bi zauzeti mjesta u obrani, dok se očekuje da Dani Olmo zamijeni Pedrija u sredini terena.

Što se tiče Francuske, oni nemaju problema s suspendiranim ili ozlijeđenim igračima, osim problema Kyliana Mbappea s maskom. Mbappe pruža ispodprosječne nastupe na Euru, a zaštitna maska sigurno ima puno veze s tim.

Što se tiče momčadi, Adrien Rabiot se vraća nakon suspenzije i očekujemo da će zauzeti svoje mjesto u veznom redu umjesto Eduarda Camavinge. Marcus Thuram bi mogao dobiti prednost ispred Randala Kolo Muanija u napadu.

Španjolska (4-5-1): Simon – Navas, Nacho, Laporte, Cucurella – Rodri, Ruiz, Yamal, Olmo, Williams – Morata

Francuska (4-4-2): Maignan – Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez – Tchouameni, Kante, Rabiot, Griezmann – Thuram, Mbappe

Španjolska je bila najbolja ekipa u dosadašnjem dijelu Eura. Oni su također glavni favoriti za osvajanje sa koeficijentom 3.00 u bet365 kladionici. U dobrom su raspoloženju s nizom od pet uzastopnih pobjeda. Pokazali su snagu u pobjedi nad domaćinom Njemačkom u polufinalu.

S 15 pobjeda u posljednjih 19 utakmica pod vodstvom Luisa de la Fuentea, Furija ima najbolji rekord u Europi. Španjolska je pobijedila u četiri od prethodnih pet polufinalnih utakmica na Europskim prvenstvima.

Imaju problema s suspendiranim igračima u obrani, ali igrači poput Jesusa Navasa i Nacha mogu dovoljno dobro zamijeniti Carvajala i Le Normanda.

Francuska je bila mnogo manje impresivna na putu do polufinala. Ponovno su izgledali neuvjerljivo protiv Portugala u četvrtfinalu. Ne mogu ignorirati kvotu 2.75 koja se nudi za pobjedu Španjolske u 90 minuta na temelju svega što sam vidi od ove dvije ekipe na Euru do sada.

Screenshot_412.jpg

(Koeficijenti 9.7. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Vidim veliku vrijednost u klađenju na to da će Nico Williams zabilježiti barem jedan udarac u okvir gola po kvoti 2.20. Lijevo krilo je bilo fenomenalno tijekom cijelog turnira. Posebno je bio nadahnut s golom i asistencijom u pobjedi 4-1 nad Gruzijom u osmini finala. Nico Williams bi trebao dobiti svoje prilike u utorak i očekujem da će zabilježiti barem jedan udarac u okvir gola.

Screenshot_413.jpg

(Koeficijenti 9.7. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use