Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.7.2024.


Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Holger Rune uzima barem jedan set Djokovicu, Wimbledon, kvota 1,36

 

Odmah da kazem da ovaj predlog za kladjenje nikada ne bih postavio kao svoj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, ali bih uvek pristao da se kladim ako bih uspeo da pronadjem jos jedan par za double.

Mislim da je Holger Rune jos jedan od milion padavicara koji ce prosetati kroz Atp a kojih se niko nece secati za dvadeset godina. Rekao bih da je padavicar u rangu Tsitsipasa, Aliassime, Shapovalova, Rubleva, Zvereva, Raonica i ostalih cirkusanata. Nije bas u rangu Dzumhura, ali nije ni daleko kada su u pitanju mentalna cepanja u mozgu. On svakako ima nekih kvaliteta, ali sta mu to vredi kada je budaletina. 

Sa druge strane je Djokovic, gde uzivo mozete videti sta znaci kurvanje sa sportom. I dalje je dovoljno dobar da lagano pobedjuje seljake iznad pedestog mesta na Atp listi, ali zato moze da kaze bye bye osvajanju bilo kog Gran Slama. Dovoljno je dobar da moze da prolazi prvih nekoliko kola bilo kog turnira kada igra protiv seljaka, a nedovoljno dobar da pobedi desetoricu najboljih igraca na svetu, jednog za drugim. Recimo da je neka soft varijanta Modrica. I dalje je klasa, ali se iz aviona vidi da je sve sporiji, sve vise bira turnire na kojima ce ucestvovati, sve cesce se povredjuje, ukljucujuci i one lazne-alibi povrede, sve je manje fokusiran na teren, a sve vise na rasprave sa publikom ili sa sudijom. Udarci sve vise idu ka sredini terena, sto je prvi znak da se blizi kraj. Sa mnom se slazu i kladionice cim ga kao pobednika turnira kvotiraju skoro duplo vise od Alcaraza ili Sinnera (Sinner 2,62 Alcaraz 2,75 Djokovic 4,35)

Da Rune ima barem malo mozga u glavi, predlozio bih cak i njegovu pobedu, ako biste igrali sa zeninim novcem, ovako mislim da moze da uzme barem set ovakvom Djokovicu po kvoti od 1,36 odnosno da moze da uzme set bilo kome, samo pod uslovom da postoji na svetu mental coach koji bi pristao da radi sa takvom budaletinom. Inace, Rune se pre nekoliko dana proslavio istorijskom recenicom "... da ce se u narednom periodu borba za prvo mesto na Atp listi voditi izmedju trojice..." gde on sebe vidi kao jednog od te trojice, majko moja. Recenica je zapravo izgledala ovako "... zapamtite moje reci ... videcemo za petnaest godina ko ce biti broj jedan..." Sto rece veliki Einstein, i svemir ima granica, samo je ljudska glupost neogranicena.

Odmah da se razumemo. Da ovaj danski padavicar igra protiv "onog" Djokovica, prognozirao bih da nece uzeti devet gemova na mecu. Posto mislim da se Djokovic uveliko kurva sa sportom, i da bih ja na njegovom mestu jos pre tri godine napustio tenis kao gospodin, predpostavljam da bi Rune mogao barem do seta, pod uslovom da mu sizofrena cepanja u mozgu to dozvole.

Problem je gde pronaci jos jedan par, sa cim da vezemo ovaj predlog kao double. Rune i Djokovic igraju svoj mec danas, dok Alcaraz i Sinner igraju svoje meceve sutra. Ako vise verujete Alcarazu, double sa osvojenim setom Runea i pobedom spanca donosi ukupnu kvotu od 1,70 dok je double sa setom danca i pobedom Sinnera kvotiran sa 1,74. Neka svako izabere za sebe, sta misli da je najpametnije. 

Meni Sinner vise uliva poverenja, iako mu je protivnik "na papiru" jaci od Alcarazovog. Red je i da javno pohvalimo Sinnera na nasem Forumu. Konacno je poceo da yebe, i ne misli da stane. Skinuo je mrak tek u dvadesetiprvoj godini, mogao je i ranije, pozelimo mu da nadoknadi propusteno. Trenutno yebe Annu Kalinskaya-u, 18-tu na Atp listi, mogao je bas i bolje da izabere, ali kao sto svi vec odavno znamo, ne yebe uvek najlepsi,  vec najuporniji.

- 2 dana do ucesca Borca iz Banja Luke u kvalifikacijama za Ligu Prvaka

 

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • SJK - FC Lahti 5:5 FT. 
    • Europska liga - Kvalifikacije EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Konferencijska liga - Kvalifikacije KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 28.7. u 20:05 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga prvaka - Kvalifikacije LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Konferencijska liga - Kvalifikacije KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 28.7. u 20:03 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga prvaka - Kvalifikacije LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Konferencijska liga - Kvalifikacije KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 28.7. u 20:02 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use