Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

There's nothing here yet

  • Posts

    • Ajde jos zadnji prjedlog za danas. Rukomet Argentina - Mađarska Sumnje ko je favorit i ko ce pobjedit nema.  Ali Argentine nikako nije za podcijeniti, igra brz i pametan rukomet. Dakle, ako Mađari utakmicu ne shvate ozbiljno, mogu imati velikih problema. Zato bih ovdje odigrao +7,5 golova za Argentinu po skromnoj kvoti 1,47! Vjerujem da se okladu isplati odigrati. Sretno.
    • Danas ob 21 sati žene igraju košarku, SAD - Japan. Ovdje nema sumnje tko je favorit. Amerikanke se bore za zlatnu medalju na ovom prvenstvu, tako da mislim da nema sumnje u pobjedu. Zanimljivo je da su, po meni, kladionice malo prenisko postavile granico. Zato mislim da je -19,5 poena za SAD po kvoti 1,57 najbolji izbor! Mislim da će Amerikanke pobijediti uvjerljivo, s najmanje 20 bodova razlike.
    • Danas su mi pale u oko još dvije rukometne utakmice koje svakako imaju vrijednost. Prva utakmica je utakmica između Švedske i Španjolske. Šveđani su neočekivano izgubili prvi dvoboj od Nijemaca, pa im je današnja pobjeda vrlo važna. Španjolci su nakon prvog vrlo loseg poluvremena pobjedili Slovence. Obje momčadi imaju vrlo iskusnu i jaku momčad, ali mislim da je skandinavski rukomet daleko najbolji u posljednjih nekoliko godina, tako da bi uz pravi pristup Švedska trebala dobiti ovaj susret po tečaju 1,75! Druga utakmica je Francuska protiv Norveške. I ovdje podsjećam da su obje reprezentacije u samom vrhu svjetske rukometne ljestvice. Francuzi i sami imaju nevjerojatnu momčad zvijezda, ali vidjeli smo u prošloj utakmici da su nadmašivi. Posljednjih godina skandinavski rukomet je jednostavno najbolji, a mislim da i u ovoj utakmici, uz pravi pristup, Norvežani imaju šanse osvojiti bodove. Najbolja opcija za klađenje na ovu utakmicu čini mi se +4,5 golova za Norvešku po kvoti 1,80! Za one hrabrije dobar izbor je i x2 (Norveška ne gubi) na tečaj 3,20! Međutim, moramo znati da je Francuska izgubila prvu utakmicu i sada hitno trebaju bodove, stoga budite oprezni s okladama. Sretno.
    • Ovdje su kladionice stvarno pogrjesile. Nadam se da ste ispratili ✅
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use