Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 5.7.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Europsko prvenstvo

PetakPetak.jpg

EURO 2024 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.6. u 18:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Portugal - Francuska 1X (1.53) bet365

Portugal i Francuska će se suočiti u uzbudljivom četvrtfinalu Eura danas na Volksparkstadionu u Hamburgu. Obje ekipe su teško izborile plasman u ovaj dvoboj, nakon teških pobjeda u osmini finala protiv Slovenije i Belgije.

Portugal je ostvario tri pobjede, jedan remi i jedan poraz u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima. Portugal je trebao izvođenje jedanaesteraca kako bi prošao hrabru slovensku ekipu u ponedjeljak navečer u osmini finala.

Vratar Diogo Costa se pokazao kao portugalski heroj u toj prigodi. Prvo je obranio šansu Benjaminu Šešku u situaciji jedan na jedan kasno u drugom produžetku, a zatim je obranio sva tri penala u izvođenju jedanaesteraca.

Francuska je kontrolirala posjed lopte i imala veliki broj prilika protiv Belgije, ali Les Bleus su imali i sreće nakon promašaja Kevina De Bruynea i Romelua Lukakua.

Zamjena Randal Kolo Muani je napravio razliku na kraju jer je njegov udarac prošao pored Koena Casteelsa uz značajnu devijaciju od Jana Vertonghena.

Francuska ima dvije pobjede i tri remija u prethodnih pet utakmica. Samo jedan od posljednjih pet međusobnih susreta između Portugala i Francuske donio je tri ili više golova. 

Ne očekujem da će Roberto Martinez napraviti bilo kakve promjene u ekipi koja je pobijedila Sloveniju u ponedjeljak.

Nuno Mendes i Joao Cancelo su ostavili posebno jak dojam na bočnim pozicijama.

Što se tiče Francuske, oni će biti bez Adriena Rabiota koji je zaradio suspenziju nakon žutog kartona protiv Belgije u ponedjeljak.

Eduardo Camavinga iz Real Madrida je glavni kandidat za zauzimanje njegovog mjesta uz N’goloa Kantea i njegovog klupskog suigrača Aureliena Tchouamenija u sredini terena.

Portugal (4-3-3): Costa – Cancelo, Dias, Pepe, Mendes – Fernandes, Palhinha, Vitinha – Silva, Ronaldo, Leao.

Francuska (4-4-2): Maignan – Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez – Tchouameni, Kante, Camavinga, Griezmann – Thuram, Mbappe.

Vrijednost je u klađenju na Portugal

Ni Portugal ni Francuska nisu impresionirali u svojim utakmicama osmine finala. Francuska općenito ima problema s nastupima od početka turnira.

Momčad Didiera Deschampsa je postigla samo tri gola u četiri utakmice do sada. Još nisu postigli gol iz igre na turniru.

Portugal je izgledao puno bolje u grupnoj fazi, posebno u drugom kolu protiv Turske.

Momčad Roberta Martineza je demolirala Tursku s 3-0 kako bi osigurala prvo mjesto u grupi.

Moramo uzeti poraz 0-2 od Gruzije s rezervom, znajući da je Martinez potpuno izmiješao početni sastav u toj utakmici, zamijenivši devet startera.

Francuska je pobijedila samo dvije od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima. Obje te pobjede su bile rezultatom 1-0.

Les Bleus su pobijedili samo jednu od posljednje četiri međusobne utakmice s Portugalom. Podržat ću Portugal da pobijedi ili remizira kao glavni izbor po kvoti 1.53.

Screenshot_383.jpg

(Koeficijenti 4.7. u 23:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Također je odlična kvota na Portugal da prolazi dalje po kvoti 2.10 u bet365 kladionici.

Screenshot_384.jpg

(Koeficijenti 4.7. u 23:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Španjolska - Njemačka 1 (2.70) ili oba daju (1.80) bet365

Španjolska i Njemačka će se sastati u spektakularnom četvrtfinalu Eura 2024. danas na Stuttgart Areni.

Nijemci su ostvarili svoju prvu pobjedu u nokaut fazi na velikim natjecanjima nakon osam godina. Španjolska je ostvarila svoj najbolji start na Europskom prvenstvu od 2008. godine, kada su osvojili ovo natjecanje.

Španjolci su pobijedili u sve četiri utakmice na Euru. La Furija dolazi u ovaj susret nakon uvjerljive pobjede od 4-1 protiv Gruzije u osmini finala.

Španjolska je loše započela tu utakmicu. Međutim, momčad Luisa de la Fuentea se vratila u stilu nakon primljenog prvog gola.

La Roja je odgovorila s četiri gola u mreži Gruzije. Rodri, Fabian Ruiz, Nico Williams i Dani Olmo bili su strijelci za moćne Španjolce u nedjelju navečer.

Njemačka je izgledala ranjivo u prethodne dvije utakmice. Imali su problema s probijanjem obrane Danaca u osmini finala. Imali su sreće što je gol Joachima Andersena u drugom poluvremenu poništen zbog minimalnog ofsajda samo nekoliko minuta prije nego što je isti igrač skrivio penal.

Kai Havertz nije pogriješio s bijele točke, dok je Jamal Musiala udvostručio vodstvo Njemačke ubrzo nakon toga, čime je utakmica otišla u sigurne vode za domaćine. Veznjak Bayerna sada je zajednički najbolji strijelac natjecanja s tri gola.

Luis de la Fuente je vratio svoju početnu postavu u prvoj nokaut utakmici nakon što je odmorio ključne igrače u grupnoj fazi protiv Albanije.

Na temelju nastupa u nedjelju, imam razloga očekivati isti početni sastav protiv Njemačke u petak.

Predviđeni sastav Španjolske (4-3-3 formacija) Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella – Pedri, Rodri, Ruiz – Yamal, Morata, Williams.

Što se tiče domaćina, Julian Nagelsmann ima opciju vratiti Jonathana Taha u momčad. Stoper Bayer Leverkusena je odradio suspenziju u osmini finala.

Njegova zamjena Nico Schlotterbeck je pružio odličnu predstavu, ali i dalje očekujemo da će Tah biti vraćen u sastav.

Osim toga, David Raum je dovoljno učinio da zadrži svoje mjesto na lijevom beku umjesto Maxa Mittelstadta, dok bi Florian Wirtz trebao vratiti svoje mjesto na krilu ispred Leroyja Sanea.

Predviđeni sastav Njemačke (4-2-3-1 formacija) Neuer – Kimmich, Rudiger, Tah, Raum – Andrich, Kroos, Wirtz, Gundogan, Musiala – Havertz.

Utakmica koja obećava golove

Obje momčadi su do sada pokazale impresivan napadački potencijal na turniru.

Španjolska je postigla tri ili više golova u dvije od četiri utakmice na Euru, stvarajući brojne prilike za golove i u preostale dvije utakmice. S druge strane, Njemačka je postigla deset golova u svoje prve četiri utakmice na Euru, uključujući pet u uvodnom kolu protiv desetkovane Škotske.

Obje momčadi su postigle gol u tri od posljednjih pet utakmica Njemačke u svim natjecanjima, dok se isti scenarij dogodio u Španjolskoj pobjedi nad Gruzijom u osmini finala. Obje momčadi su postigle gol u tri od prethodne četiri međusobne utakmice između ovih velikana.

Možete podržati klađenje na golove s obje strane po kvoti 1.80 kao najbolji izbor za prvo četvrtfinale.

Screenshot_386.jpg

(Koeficijenti 4.7. u 23:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Španjolska izgleda nezaustavljivo

Španjolska je jedina momčad s savršenim učinkom do sada na turniru. La Furija je pobijedila u sve četiri utakmice na Euru 2024. Učinili su to na impresivan način, igrajući fantastičan napadački nogomet pod vodstvom Luisa de la Fuentea.

Njemačka je također bila prilično impresivna tijekom natjecanja, ali su pokazali neke slabosti u svojoj igri u posljednje vrijeme. Jedva su izbjegli poraz u posljednjoj utakmici grupne faze protiv Švicarske i imali su sreće da izbjegnu potencijalne komplikacije u osmini finala protiv Danske.

Vidim vrijednost u klađenju na pobjedu Španjolske po atraktivnoj kvoti 2.70. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Španjolska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_385.jpg

(Koeficijenti 4.7. u 23:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Polako @IzudinB polako @mesrine

Predlozili ste jedinice na Spance, kao da igra ManCity protiv Tekstilca iz Dervente. Predlozili ste pobedu Spanije u regularnom delu, kao da ne igraju jedanaest protiv jedanaest, vec ce spanci samo sutirati na gol Noyera, bez protivnickih igraca. Pa valjda i kladionice nesto znaju o kockanju, cim su u ovom trenutku postavili sve otvoreno.

Jedinica na spance je 2,75 bas kao i dvojka na nemce, a i prolaz dalje je isto kvotiran, sa po 1,90.

Po kladionicama je sve otvoreno, a po vama, nemci bolje i da ne istrce na teren.

Kome sada da verujemo, kladionicama koje nikada ne grese, ili vama koji ste zaostajali za kolegom @nutrija po pedeset pogodaka u drugoj, amaterskoj??

Ili ipak da poslusamo mene, koji mislim da bi mozda mogli da podrzimo Spaniju sa duplom sansom 1X, pod uslovom da se pre uplate, tri sata molimo Bogu da bude veceras uz nas

Link to comment
Share on other sites

Ufff, očekuju nas dvije fantastične utakmice četvrt finala i moram priznati da nemam nekih ideja za klađenje prije početka utakmice. Mislim da obje utakmice mogu otići u oba smjera i da je live klađenje još i najbolja opcija. 

Očekujem taktičko nadigravanje u sudaru Španjolske i Njemačke i uopće se ne bi čudio da vidimo 0:0 na poluvremenu te manji broj golova. U sudaru Portugala i Francuske mi se najviše sviđa over kartona budući da imamo temperamentne igrače sa obje strane. Zanimljivo obje utakmice danas sude englezi. Prvu Anthony Taylor, a susret Francuske i Portugala Michael Oliver

Od svih susreta četvrtine finala najviše mi se sviđa pobjeda Nizozemske protiv Turske, ali o tome više sutra. 

Ako ste propustili Copa Americu, Argentina je prokockala 1:0 primivši gol u sudačkoj nadoknadi te je tako Ekvador izborio penale a vjerujem dovela i u očaj mnoge kladioničare koji su imali pobjedu Argentine na listićima. Messi je izvodio prvi kazneni udarac za Argentinu te nije dao gol ali unatoč tome Argentina se uspjela provući dalje. 

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Polako @IzudinB polako @mesrine

Predlozili ste jedinice na Spance, kao da igra ManCity protiv Tekstilca iz Dervente. Predlozili ste pobedu Spanije u regularnom delu, kao da ne igraju jedanaest protiv jedanaest, vec ce spanci samo sutirati na gol Noyera, bez protivnickih igraca. Pa valjda i kladionice nesto znaju o kockanju, cim su u ovom trenutku postavili sve otvoreno.

Jedinica na spance je 2,75 bas kao i dvojka na nemce, a i prolaz dalje je isto kvotiran, sa po 1,90.

Po kladionicama je sve otvoreno, a po vama, nemci bolje i da ne istrce na teren.

Kome sada da verujemo, kladionicama koje nikada ne grese, ili vama koji ste zaostajali za kolegom @nutrija po pedeset pogodaka u drugoj, amaterskoj??

Ili ipak da poslusamo mene, koji mislim da bi mozda mogli da podrzimo Spaniju sa duplom sansom 1X, pod uslovom da se pre uplate, tri sata molimo Bogu da bude veceras uz nas

Ajde molim te ne stavljaj me vise u isti post sa tim ljigavim prevarantom. Hvala

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • "... Ja idem protiv domacina, i nema nazad, i neka ostane crno na belo, da sam to napisao ... Dakle, moj konacni predlog je ipak 1X, dupla sansa na Spaniju po kvoti od 1,40 pa neka ide sve u qurac ... od alternativnih predloga predlozio bih i X, nereseni ishod u prvih deset minuta po kvotici od 1,16 zatim X, nereseni ishod u barem jednom poluvremenu, under 4,5 gola po kvotici od 1,12 ili obe ekipe ne daju gol u prvom poluvremenu po kvotici od 1,18 ... gde bih najradije uplatio cisti X, nereseni ishod na kraju regularnih 90 minuta ..." Leonardo Drugi, cetvrtak 04.06.  Topik Dnevnih Tipova   I za sve ovo sam dobio dva "like"-a. Svaka vam cast, kolege sa Foruma. Sada neka vam @mesrine napise analizu za utakmicu Borca iz Banja Luke u Ligi Prvaka do koje je ostalo jos - 3 dana.
    • Ajde molim te ne stavljaj me vise u isti post sa tim ljigavim prevarantom. Hvala
    • Ufff, očekuju nas dvije fantastične utakmice četvrt finala i moram priznati da nemam nekih ideja za klađenje prije početka utakmice. Mislim da obje utakmice mogu otići u oba smjera i da je live klađenje još i najbolja opcija.  Očekujem taktičko nadigravanje u sudaru Španjolske i Njemačke i uopće se ne bi čudio da vidimo 0:0 na poluvremenu te manji broj golova. U sudaru Portugala i Francuske mi se najviše sviđa over kartona budući da imamo temperamentne igrače sa obje strane. Zanimljivo obje utakmice danas sude englezi. Prvu Anthony Taylor, a susret Francuske i Portugala Michael Oliver.  Od svih susreta četvrtine finala najviše mi se sviđa pobjeda Nizozemske protiv Turske, ali o tome više sutra.  Ako ste propustili Copa Americu, Argentina je prokockala 1:0 primivši gol u sudačkoj nadoknadi te je tako Ekvador izborio penale a vjerujem dovela i u očaj mnoge kladioničare koji su imali pobjedu Argentine na listićima. Messi je izvodio prvi kazneni udarac za Argentinu te nije dao gol ali unatoč tome Argentina se uspjela provući dalje. 
    • Polako @IzudinB polako @mesrine Predlozili ste jedinice na Spance, kao da igra ManCity protiv Tekstilca iz Dervente. Predlozili ste pobedu Spanije u regularnom delu, kao da ne igraju jedanaest protiv jedanaest, vec ce spanci samo sutirati na gol Noyera, bez protivnickih igraca. Pa valjda i kladionice nesto znaju o kockanju, cim su u ovom trenutku postavili sve otvoreno. Jedinica na spance je 2,75 bas kao i dvojka na nemce, a i prolaz dalje je isto kvotiran, sa po 1,90. Po kladionicama je sve otvoreno, a po vama, nemci bolje i da ne istrce na teren. Kome sada da verujemo, kladionicama koje nikada ne grese, ili vama koji ste zaostajali za kolegom @nutrija po pedeset pogodaka u drugoj, amaterskoj?? Ili ipak da poslusamo mene, koji mislim da bi mozda mogli da podrzimo Spaniju sa duplom sansom 1X, pod uslovom da se pre uplate, tri sata molimo Bogu da bude veceras uz nas
    • Europsko prvenstvo EURO 2024 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 5.7. u 07:02 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use