Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

  1. Marko15

    Marko15

  2. Goksim

    Goksim

  3. nutrija

    nutrija

  4. Robica

    Robica

  • Posts

    • "... Ja idem protiv domacina, i nema nazad, i neka ostane crno na belo, da sam to napisao ... Dakle, moj konacni predlog je ipak 1X, dupla sansa na Spaniju po kvoti od 1,40 pa neka ide sve u qurac ... od alternativnih predloga predlozio bih i X, nereseni ishod u prvih deset minuta po kvotici od 1,16 zatim X, nereseni ishod u barem jednom poluvremenu, under 4,5 gola po kvotici od 1,12 ili obe ekipe ne daju gol u prvom poluvremenu po kvotici od 1,18 ... gde bih najradije uplatio cisti X, nereseni ishod na kraju regularnih 90 minuta ..." Leonardo Drugi, cetvrtak 04.06.  Topik Dnevnih Tipova   I za sve ovo sam dobio dva "like"-a. Svaka vam cast, kolege sa Foruma. Sada neka vam @mesrine napise analizu za utakmicu Borca iz Banja Luke u Ligi Prvaka do koje je ostalo jos - 3 dana.
    • Ajde molim te ne stavljaj me vise u isti post sa tim ljigavim prevarantom. Hvala
    • Ufff, očekuju nas dvije fantastične utakmice četvrt finala i moram priznati da nemam nekih ideja za klađenje prije početka utakmice. Mislim da obje utakmice mogu otići u oba smjera i da je live klađenje još i najbolja opcija.  Očekujem taktičko nadigravanje u sudaru Španjolske i Njemačke i uopće se ne bi čudio da vidimo 0:0 na poluvremenu te manji broj golova. U sudaru Portugala i Francuske mi se najviše sviđa over kartona budući da imamo temperamentne igrače sa obje strane. Zanimljivo obje utakmice danas sude englezi. Prvu Anthony Taylor, a susret Francuske i Portugala Michael Oliver.  Od svih susreta četvrtine finala najviše mi se sviđa pobjeda Nizozemske protiv Turske, ali o tome više sutra.  Ako ste propustili Copa Americu, Argentina je prokockala 1:0 primivši gol u sudačkoj nadoknadi te je tako Ekvador izborio penale a vjerujem dovela i u očaj mnoge kladioničare koji su imali pobjedu Argentine na listićima. Messi je izvodio prvi kazneni udarac za Argentinu te nije dao gol ali unatoč tome Argentina se uspjela provući dalje. 
    • Polako @IzudinB polako @mesrine Predlozili ste jedinice na Spance, kao da igra ManCity protiv Tekstilca iz Dervente. Predlozili ste pobedu Spanije u regularnom delu, kao da ne igraju jedanaest protiv jedanaest, vec ce spanci samo sutirati na gol Noyera, bez protivnickih igraca. Pa valjda i kladionice nesto znaju o kockanju, cim su u ovom trenutku postavili sve otvoreno. Jedinica na spance je 2,75 bas kao i dvojka na nemce, a i prolaz dalje je isto kvotiran, sa po 1,90. Po kladionicama je sve otvoreno, a po vama, nemci bolje i da ne istrce na teren. Kome sada da verujemo, kladionicama koje nikada ne grese, ili vama koji ste zaostajali za kolegom @nutrija po pedeset pogodaka u drugoj, amaterskoj?? Ili ipak da poslusamo mene, koji mislim da bi mozda mogli da podrzimo Spaniju sa duplom sansom 1X, pod uslovom da se pre uplate, tri sata molimo Bogu da bude veceras uz nas
    • Europsko prvenstvo EURO 2024 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 5.7. u 07:02 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use