Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Molba

plutonium

Recommended Posts

Ajde da ne spamam tamo u listiću dana ovdje ću zamoliti goksima da nam da još neki tip da odigramo danas. Ili neka nam otkrije koji svoj listić. Jer jako je lijepo vidjeti kad je u plusu dnevno po nekoliko tisuca kuna :)

Danas nemam nekih glavnih listića, i kao i jučer odigrati ću više toga za manje uloge. Barca over 1,5 u 1,pol. mi je možda i najpametniji bet danas, iako ne mora proci...

Evo jedan dobar valuebet. Planirao sam to postati popodne, ali ajde može i sada:

Zenit - Hajduk 1/1 1,95

Oba beta možete uplatiti isključivo kod bwina. U našim kladionicama se 1/1 može naći za najviše 1,55 što je donekle i realno, pogotovo ako uzmemo u obzir da je 1 1,25. 1,95 za 1/1 je vrijedno rizika IMO i za veći ulog. Veći problem mi je sa čime to iskombinirati jer mi bwin još nije stavio razrade koje čekam.

Zenit dobiva oba poluvremena 3,20

U PSK je isti koef. 1,90. Bet 365 daje 2,15 za isti bet, a bwin daje čak 3,20 što je lijepi koef. Iako ovo ne mora proci jer Zenit treba uvjerljivo pobjediti kako bi dobili oba poluvremena ili bar 1:0/2:0, ali za ovaj koef. to je vrijedno rizika.

Jako lijepo od tebe za tip i ja to sigurno igram. Ali nisi shvatio sto sam mislio. Vidim da voliš sve na papiru izanalizirano, ali ja sam molio da nam samo kopiraš i te listiće za niske uloge (jer i to su novci) bez analiza pa da i mi tako odigramo. Bio bi jako zahvalan a mislim da bi i ostatak foruma :)

Budući da mi se današnja ponuda ne sviđa previše iskombinirati ću par današnjih parova sa sutrašnjom ponudom, ili sa vikend ponudom... Mislim da je to bolje, nego forsirati danas više parova...

Ne postoji garancija da će listić proći, i računajte da su veće šanse da će pasti.

Evo:

srid.jpg

Od svega me na ovom listiću najviše strah kornera na Inter...

Ne postoji garancija da će listić proći, i računajte da su veće šanse da će pasti.

Nitko ni ne očekuje 100% prolaznost... npr. za ovaj tvoj listić koeficijent da će proći je 6.66, što je 1:6.66 da će proći, tj. oko 15%. Ako ti kažeš da nema garancije da će proći, i da su veće šanse da će pasti, uopće nije problem. Ja bi bio prezadovoljan čak i samo s 30% prolaznosti :)

Evo jučer su prošla dva para, iako su korneri bili puno neizvjedsniji nego što sam očekivao, i rekao sam da me je najviše strah tog para. Ostaju još dva para...

Bwin je smanjio Zenit 1/1 na 1,78 što je i dalje ok koef. ali 1,95 je bilo predobro da se nebi odigralo. Također koef. da Zenit dobiva oba poluvremena više nije 3,20 nego je 2,45  ;)

Jako lijepo od tebe za tip i ja to sigurno igram. Ali nisi shvatio sto sam mislio. Vidim da voliš sve na papiru izanalizirano, ali ja sam molio da nam samo kopiraš i te listiće za niske uloge (jer i to su novci) bez analiza pa da i mi tako odigramo. Bio bi jako zahvalan a mislim da bi i ostatak foruma :)

Budući da mi se današnja ponuda ne sviđa previše iskombinirati ću par današnjih parova sa sutrašnjom ponudom, ili sa vikend ponudom... Mislim da je to bolje, nego forsirati danas više parova...

Evo:

srid.jpg

Od svega me na ovom listiću najviše strah kornera na Inter...

Evo listić je prošao, nadam se da ste ispratili  ;)

zenit8molba.jpg

http://svijetkladjenja.com/forum/dobitni-listici/dobitni-listici/msg9515/#msg9515

• 10 months later...

Goksime hoce li biti listica ovakvih još :)?

Jedva cekam da krenes sa listicima.

Vjerujem da će biti, ali pomalo... Ovo je tek prvi tjedan nove sezone, i ne treba žuriti jer biti će dana kada će biti znatno bolja ponuda nego ovaj tjedan, a biti će i zanimljivih razrada, plus kroz nekoliko dana počinju i zimski sportovi ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use