Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.10.2010. (Listić dana)


Goksim

Recommended Posts

I danas nas očekuje Liga Prvaka. Vjerujem da se može naći lijepih parova.

Barcelona - Kopenhagen

Ovdje bi sve trebalo biti jasno. Koeficijent na pobjedu Barcelona je mali 1,20 ali vjerujem da će lagano proći. Ipak, našao sam nešto zanimljivije...

Sportingbet daje čak 2,90 da će Barcelona dati 2 ili više golova u prvom poluvremenu. Ako se očekuje da će Barcelona dati 3-4 gola i da će uvjerljivo slaviti ne vidim razloga zašto nebi dala bar 2 gola u prvom poluvremenu. Sumanjam da će Kopenhagen imati snage othrvati se napadima Barcelone i 2,90 za ovaj bet je odličan koeificjent i šteta ga je ne uzeti...

    

Drugi bet koji sugeriram za ovu utakmicu jest 3 ili manje žutih kartona.  Na internetu se koef. za ovaj bet krece oko 1,50-1,60 dok jedna naša kladionica daje 1,80. Očekujem da Barcelona neće dobiti niti jedan žuti karton budući da je dosta korektna ekipa, budući da će IMO uvjelrjivo voditi i kotrolirati utakmicu i neće imati razloga za grube startove. Kopenhagen je pak jako korektna ekipa što potkrepljuje i statistika koja nam govori da su igrači Kopenhagena u dvije utakmice u Ligi Prvaka zaradili 2 žuta kartona, dakle do sada imaju prosjek od jednog žutog kartona po utakmici...

Link to comment
Share on other sites

Pazi goksim za bet u vezi kartona. Mislim nije da ti proturječim ti si ipak znalac ali eto da čuješ i moje malo mišljenje. Treba se paziti da ako Barcelona pocne kantati Kopenhagena tu će živci biti malo na nižoj razini. Tako da bi moglo biti kartona ukoliko se Barca razmaše. U suprotnom se slažem.

Ja rijetko kada igram manje kartona, i puno mi je draže odigrati over. I da, razmišljao sam o tome što kažeš jer Kopenhagen neće imati drugog načina nego zaustavljati Barcelonu prekršajima, ali po statsitici su dosta korektna ekipa, pa računam da Barcelona neće dobiti niti jedan žuti karton, a da će Kopenhagen dobiti max. 3.

Btw. bwin daje 1,35 da će Barcelona dobiti 0 ili 1 žuti karton, što je IMO jako realno...

...ili još pametnije... Kopenhagen dobija više žutih kartona - bwin - 1,60 ! Dobar koef.  :)


Link to comment
Share on other sites

Glasgow Rangers-Valenencia/dng-->GlRangers daje gol @ 1,40

Mislim da je ovo nekako velik koef na Rangerse da ce dati gol na svom stadionu. A Valencija nije prestabilna u obrani nesto. Gledao sam ih protiv Barcelone koja im je stvarala olako frku u zadnjem redu iako ne mozemo mjesriti Barcu i Glasgo Rangerse. No ovo je liga prvaka i tu uvijek ima golova i svatko svakog može dobiti. Ja očekujem čak pobjedu domaćina, ali za svaki slučaj mislim da će postići gol na utakmici na što je u SuperSportu koeficijent 1,40.

Link to comment
Share on other sites

Pozz ljudi, znam da je danas u prvom planu LP, ali ima "par" tekmi ranije u 18:00 igraju mladji timovi Island U-19 - Kazahstan U-19 i  Turska U-19 - Wales U-19 , Kv. za EP 2011. Koeficijent je na Island oko 1,8 ,a na Tursku prek 2. Jedino sta se ne igra u tim zemljama Turska igra u Dublinu, a Island u Walesu. Igracu 1 na Island, mislim da imaju talentiranu mladu ekipu (U-21 se vec klavificirala na EP).  Eto samo da skrenem paznju i na ove dvije utalmice ;D

Link to comment
Share on other sites

Inter - Tottenham 1 @1,65

Koliko sam procitao Esteban Cambiasso se oporavio te ce biti u ekipi intera kao i Thiago Motta sto je za njih veoma vazno. Tottenhamu  nema Van der Vaart koji se vratio u formu koja ga je krasila u HSV i koji im je postao bitan igrac posebno u fazi napada. Rafael Benítez poznaje dobro svoje danasnje protivnike i tu ne bi smjelo biti iznenadenja.

Ne sjecam se kada je Inter zadnji put izgubio na San Siru, niti prokockao vodstvo, ali zato imaju odlicnu efikasnost

u vracnju utakmice u svoje ruke. Povratak igraca Intera, raspolozeni Eto'o, nedostatak vaznih igraca za Tottenham poput Vaarta i Defoa su i vise nego dobar razlog da danas igram na Inter kao domace favorite i favorite skupine.

Link to comment
Share on other sites

666 Inter Milano-Tottenham (20.10. 20:45) 1 1,80

67359 Barcelon(1.p1,5)-FCKopenh (20.10. 20:45) više 1,85

6711 ManUtd(1.p.)-Bursaspor (20.10. 20:45) 1 1,40

669 Lyon-Benfica Lis. (20.10. 20:45) 1X 1,35

6683 Schal/HTelA/dng-Schalke (20.10. 20:45) daje 1,10

6673 Twent/Werde/dng-Twente (20.10. 20:45) daje 1,25

6704 GlRan/Valen/dng-Valencia (20.10. 20:45) daje 1,25

sva sreća pa kombinacija

Link to comment
Share on other sites

OLYMPIQUE LYONNAIS - BENFICA LISSABON-1-2.30

Lyon je počeo dobro igrati i čini se da napreduju. Nakon lošeg ulaska u sezonu igraju sve bolje, i nanizali su par pobjeda. Imaju dvije pobjede u Ligi Prvaka, i u Europi igraju puno bolje. Momčad izgleda kompaktnije i ne primaju puno golova. Faliti će im samo Jeremy Toulalan, a ostali su svi spremni za ovaj susret. S druge strane, Benfica je poprilično desetkovana. Faliti će im Amorim, Roderick, Cardozo i Coentrao. Javier Saviola nije potpuno spreman, no očekuje se njegov nastup. U Ligi prvaka su jednu utakmicu pobjedili a drugu izgubili. Može se očekivati jedna zatvorena formacija gostiju, koji će pokušati sačuvati nulu. Mislim da u tome Lyon ima šanse, i da će neki individualni potezi odlučiti. Imaju odlične igrače, bolje nego Benfica, i to uz domaći teren bi bio razlog za domacu pobjedu!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use