Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.10.2010. (Listić dana)

_Ivan_j

Recommended Posts

Ajmo ljudi, liga prvaka sutra  :)

Ajax - Auxerre 1 @1,65

Ajax uvjerljivo bolja momcad od Auxerre-a zasigurno. Zadnja utakmica protiv Nac Brede 3-0 je sigurno pokazatelj

da jos uvijek Ajax uvjerljivo dominira.

Protiv Milana su odigrali 1-1 kao domacini, po meni cak su bili i za nijansu bolji

od Milana. Milan je porazio 3-0 Auxerre kao domacin, pa cisto sumnjam da i Ajax nece pobijediti sa tolikom razlikom.

Ajax sa pojedincima poput Suareza ce sigurno biti bolja momcad + na svome su terenu i kranje je vrijeme da uzmu

3 boda u ligi prvaka.

Auxerre je ponavljam preslab za nih i to statistike pokazuju.

Jedinica vrijedna zlata. Sretno svima  :D

Ajmo ljudi, liga prvaka sutra  :)

Ajax - Auxerre 1 @1,65

Ajax uvjerljivo bolja momcad od Auxerre-a zasigurno. Zadnja utakmica protiv Nac Brede 3-0 je sigurno pokazatelj

Protiv Milana su odigrali 1-1 kao domacini, po meni cak su bili i za nijansu bolji

od Milana. Milan je porazio 3-0 Auxerre kao domacin, pa cisto sumnjam da i Ajax nece pobijediti sa tolikom razlikom.

Ajax sa pojedincima poput Suareza ce sigurno biti bolja momcad + na svome su terenu i kranje je vrijeme da uzmu

3 boda u ligi prvaka.

Jedinica vrijedna zlata. Sretno svima  :D

Mali ispravak Milan-Auxerre je završio 2:0, al isto mislim da će Ajax slaviti iz dva razloga Auxerre je u lošoj formi zadnjeg kojeg su pobjedili Arles u gostima 4:0 (inače zadnju momđad francuske 1. lige koja iz 8 susreta ima gol razliku 1:20) i rijetko daju golove, neračunajuči Arles zadnji klub kojem su u gostima dali gol bio je Brest      (14. 08. 2010.). Zadnju utakmicu su izgubili od Bordeauxa 0:1 i time se spustili na 17. misto lige.

Ajax se dobro drži u ligi zauzima 2. misto i imaju 2. najubojitiji napad lige (24, gol manje od PSV-a) provat ću ovdje hendikepom 2.80

Arsenal-Shakhtar Donetsk     1          1.70

U 3. kolu skupine H nogometne Lige prvaka na londonskom Emiratesu će snage odmjeriti dvije vodeće momčadi skupine - Arsenal i Šahtar iz Donjecka...

Ne samo da su vodeći, već su ta dva kluba u prva dva kola ostvarili maksimalnih šest bodova. Arsenal je kao domaćin pobijedio Bragu sa čak 6-0, dok je potom slavio u Beogradu protiv Partizana 3-1. Šahtar je startao s domaćim uspjehom protiv Partizana 1-0, a potom se prošetao Portugalom i svladao Bragu 3-0.

Iako još nije polovica natjecanja, podsvjesno obje momčadi mogu razmišljati u tom pogledu da su se već plasirale dalje i jedini upitnik ostaje tko će biti prvi, a tko drugi prije "knock-out" dijela natjecanja. To bi moglo osloboditi misli igračima na terenu, te bi morali vidjeti otvorenu utakmicu s dosta šansi, a tim posredstvom, i pogodaka.

Ova utakmica ima emotivno zaleđe u vidu povratka hrvatskog igrača Eduarda na Emirates, ali ovaj put kao igrač Šahtara. Iako su ga tamošnji navijači voljeli (valjda je tako i danas) dok je igrao u dresu Arsenala, njima je, ipak, vjerojatno važnije što se "vraćaju" Cesc Fabregas, Theo Walcott i Nicklas Bendtner. Prvi nije igrao mjesec dana zbog ozljede, a s Fabregasom u sastavu Arsenal definitivno izgleda moćnije. Ovaj potonji je prošlog vikenda igrao prvi put nakon Svjetskog prvenstva, ali će protiv Šahtara upisati prve ovogodišnje minute u Ligi prvaka.

S tom trojicom Arsenal dobiva kvalitetu više i postaje momčad koja je ipak jača i konkretnija od Šahtara. Ukrajinska momčad ima sedam pobjeda zaredom, ali naletjet će na zid na Emirates stadionu.

Izvor: HL

Ajmo ljudi, liga prvaka sutra  :)

Ajax - Auxerre 1 @1,65

3 boda u ligi prvaka.

Jedinica vrijedna zlata. Sretno svima  :D

Mali ispravak Milan-Auxerre je završio 2:0, al isto mislim da će Ajax slaviti iz dva razloga Auxerre je u lošoj formi zadnjeg kojeg su pobjedili Arles u gostima 4:0 (inače zadnju momđad francuske 1. lige koja iz 8 susreta ima gol razliku 1:20) i rijetko daju golove, neračunajuči Arles zadnji klub kojem su u gostima dali gol bio je Brest       (14. 08. 2010.). Zadnju utakmicu su izgubili od Bordeauxa 0:1 i time se spustili na 17. misto lige.

Ajax se dobro drži u ligi zauzima 2. misto i imaju 2. najubojitiji napad lige (24, gol manje od PSV-a) provat ću ovdje hendikepom 2.80

Pardon, tako je 2-0, Ibrahimovic je dao oba gola. Malo sam pobrkao rezultat

Bayern Munchen - Cluj 1 @ 1,25

Mislin da će kriza u Bayernu vrlo brzo završiti, zadnju utakmicu su dobili 3-0 protiv Hannovera, sva tri zgoditka postigao je Mario Gomez. U sastav Bayerna se vraćaju Ivica Olić i Daniel van Buyten dok će Robben, Ribery, Klose, Alaba, van Bommel i Contento izostati. Bayern predvodi skupinu E sa dvije pobjede i pobjeda doma bi bila veliki korak za prolaz skupine.

Cluj sigurno neće doći spuštenih gaća na Allianz Arenu. Od poraza protiv Rome u gostima odigrali su još dvije utakmice u prvenstvu. Dobili su Brasov 4:0, doduše Brasov i nije neki suparnik što se vidi po statistici po kojoj od zadnjih osam utakmica pet odigrali neodlučeno a tri izgubili. Nakon toga je Cluj izgubio na gostovanju kod Vaslui i to sa 5:3. Jest da je Bayern dosta (i previše) puta iznevjeria ove sezone ali mislin da će sutra pobjediti Cluj.

Evo nakon duge neprospavane noći, zbog NHL-a  ;D, da podijelim neki par sa Vama, jer ne znam dali ću sutra ujutro imati vremena, ili tek popodne... Vjerujem da će vecina, kao i ja, danas biti koncentrirana na Ligu Prvaka, međutim evo jedan par za koji vjerujem da će proći, a ne radi se o najboljem natjecanju na svijetu, barem IMO...

Pardubice - Ml.Boleslav         konačni ishod 1 (1.40)  >:( >:( >:(

regularno vrijeme 1 (1,70) - za hrabrije

Radi se o češkoj extraligi, tj. o hokeju. Pardubice su ekipa koja je prošle sezone osvojila naslov. U regularnom dijelu bili su na trecem mjestu. Dobrim igrama stigli su do finala, te u finalu svladali Vitkovice sa fenomenalnih 4:0. Ako sam dobro zapamtio imaju najveću dvoranu za hokej u češkoj (ako ne najveću onda je među par najvecih), te imaju solidnu popunjenost i odličnu atmosferu.

Ml.Boleslav je sasvim suprotno prošle sezone imala jednu od lošijih sezona. U regularnom dijelu završili su kao predzadnja ekipa, te su se jedva izborili za opstanak u ligi.

Prvenstvo je, možemo reći, tek počelo jer je iza nas 11 kola što za hokej nije puno. Pardubice i Ml.Boleslav skupili su isti broj bodova i nalaze se u sredini tabele. U međusobnim omjerima Pardubice imaju impresivan skor sa Ml.Boleslavom 7-0-1. Ne viđa se često toliko dominantan H2H skor u hokeju...

E sada, možda i glavni razlog, uz sve navedeno, zašto igram na Pardubice jest podatak da Pardubice nisu slavile u svojoj dvorani čak zadnje četiri utakmice! Potrudio sam se pa sam našao i podatak kada im se je to zadnji put desilo... ;) Dakle, ako pogledate kroz povijest vidjeti ćete da su Pardubice zadnji put tako crni niz pred svojom publikom imali 18.11.2005. ,dakle prije gotovo četiri godine.

Očekujem da će danas nastupiti pred dobro napunjenom dvoranom i da će biti izuzetno motivirani kako bi upisali drugu pobjedu na svom ledu, pobjedu nakon čak četiri uzastopna poraza kod kuće. Zadnju utakmicu gostovali su kod Kladno-a te su slavili sa čak 5:0, te puni samopouzdanja i motiva ulaze u utakmicu u kojoj imaju idealnog protvnika da se vrate na pobjedničke staze, protvnika koji je rado viđen gost...

Sviđa Vam se forum ili analiza? Podijelite je sa prijateljima jednim klikom...

podijelite.jpg

Evo nakon jučerašnje tuge zbog Malma,vrime da se danas odigra nešto ozbiljno i konkretno

Tako ću odigrat Ajax - Auxere

3 boda u ligi prvaka.

Kao što Kocka kaže,hvala na analizi

Drugi par će biti Arsenal - Shakhtar 1 @ 1,70 zbog toga šta se Arenalu vraću neki bitni igrači,iako je Shakhtar ove sezone u zavidnoj formi...na Emiratesu teško mogu odnijet neki bod protiv Topnika

Treći će biti O. Marseille - Žilina 1 @ 1,4

Iako Marseille ne igra u nekoj formi mislim da su prejaka momčad za Žilinu i da kvaliteta mora doć do izražaja..

Još ako malo bolje pogledamo ima dosta favoriziranih europskih klubova koji su loše počeli sezonu...no kasnije 90% njih proigra,prošle godine je tako bilo s Romom,Milanom,Bayernom,nije ni Marseille ima neki bogzna kakav start u sezonu no poslije sve dodje na svoje...tako da očekujem da će klubovi poput Lyona,Rome,Bayerna uskoro ući u optimalnu formu šta će se počet pokazivat na rezultatima

No da se vratim današnjem izboru uzet ću još danas Roma - Basel (-3+) zx2 @ 1.65 dakle 3 i više golova jer očekujem otvorenu utakmicu,a švicarci samo tako i znaju igrati,s obzirom da obrane ove dvije momčade ove sezone nisu baš na zavidnoj razini a napad Rome bi triba doć do izražaja očekujem veći broj zgoditaka a tako i pobjedu Rome

Malo sam proanalizira ovaj hokej od Goksima Pardubive - M. Boleslav k1 @ 1,35 i mislim da se za konačan rezultat isplati ga se uzeti...

i uzet ću rukomet Barcelona - Cuenca 2016 1 @ 1,01 iz razloga jer na listu moram imat 6 parova da bi moga odigrat g.s. u kladionicama Germanije

Dakle moj list :

Ajax - Auxere 1 @ 1,75

Arsenal - Šahtjor 1 @ 1,70

O. Marseille - Žilina 1 @ 1,4

Roma - Basel (-3+) zx2 @ 1,63

Pardubice - M. Boleslav k1 @ 1,35

Barcelona - Cuenca 1 @ 1,01

Ukupna kvota 9,25 ulog 500 Kn, dobitak 4,400

Treći će biti O. Marseille - Žilina 1 @ 1,4

Iako Marseille ne igra u nekoj formi mislim da su prejaka momčad za Žilinu i da kvaliteta mora doć do izražaja..

Još ako malo bolje pogledamo ima dosta favoriziranih europskih klubova koji su loše počeli sezonu...no kasnije 90% njih proigra,prošle godine je tako bilo s Romom,Milanom,Bayernom,nije ni Marseille ima neki bogzna kakav start u sezonu no poslije sve dodje na svoje...tako da očekujem da će klubovi poput Lyona,Rome,Bayerna uskoro ući u optimalnu formu šta će se počet pokazivat na rezultatima

Ovo prije igraj 3 ili manje golova, ista ti je kovta 1.40. Oba kluba su mi najdraža iz svojih liga i iako mislin da će O. Marseille nebih igrao na njega jer Žilina dobro stoji u svojoj ligi da će se fokusirati na Ligu Prvaka tj. Europsku Ligu (treće mjesto u skupini LP). Žilina je nekako više na sreću dala gol za 1:5 u porazu od Chelsea (koji tada bio vrlo napadački i obrambeno uigran). I to je jedini gol koji su dali ova dva kluba zasad (u LP).

Danas sam nakon dugo vremena napravio turnejicu po gotovo svim našim kladionicama. Odlučio sam danas ne forsirati sa ulozima i odigrati više manjih listića...

Evo par "dobrih koeifcijenta":

U germaniji, u koju inaće idem par puta godišnje imate:

Spartak Moskva daje 0 ili 1 gol - 1,30  drugdje je koef. 1,15. Igraju doma, ali protiv Chelsea koji ima vrlo dobru odbranu i sumnjam da će Chelsea primiti 2 il iivše golova. Uz sve domačin ima i manjih problema oko sastavljanja ekipe, iako mislim i da Chelsea nije kompletan... Igra se ranije, u 18:30

Real Madrid - Milan 4 ili više  žutih kartona

Sudi Pedro Proenca, Portugalac koji je do sada već 3 puta isključio Mourinha, međutim to nema previše veze sa ovim betom. Kao prvo svugdje su granice 4,5 ali germanija daje granicu od 3,5. Isti bet bwin daje 1,42 da će biti 4 žuta i više, u germaniji se može uzeti 1,60.

Očekujem otvorenu utakmicu sa puno šansi. Budući da obje ekipe imaju odlične ofenzivce i dobru kombinatoriku očekujem da će Ronaldo, Ronaldinho i društvo bit više puta zaustavljeni preoštrim startovima u prodorima. Uz sve to Milan je ekipa koja će, ako kojim slučajem bude vodila ili joj rezultat bude išao na ruku otezati sa igrom zadnje minute što će sudac sigurno nagraditi nekim žutim kartonom. Ako pak budu gubili talijani su poznati kao ne baš korektne ekipe i onda se opet može igrati na tu kartu...

I za kraj, dosta bitno, statistika suca:

http://www.football-lineups.com/referee/209/

Slažem se u potpunosti sa Goksimom sto se tice zutih kartona. Portugalski sudac nece imati milosti pream nikome veceras, bit ce tu prekrsaja na Ronaldu, Dinhu i ostalim zvijezdama.

Milanova ekipa poput Neste, a posebice Gattusa izgleda poprilicno nervozno na terenu poslije nekog vremena.

Proslu utakmicu protiv Ajaxa to smo mogli i vidjeti, posebice brutalan start Gattusa.

Pratim ovaj par za vecerasnji tiket.

Ajax - Auxerre 1

Real Madrid - Milan oba daju gol

Marseille - Žilina 1

Roma - Basel 1

Arsenal - Shakhtar oba daju gol

Za Ajax je vec sve receno...

Za Real vs. Milan bih bio jako iznenađen da bet ne prođe, oba tima imaju odlicne sastave i igraju ofanzivno te svaku utakmicu stvaraju mnostvo prilika, dok se Milan potpuno oslanja na posjed lopte nesto kao barcelonin stil real zna odigrat brze i direktnije prema protovnickom golu. Kako god bilo ocekujem dosta prilike s obje strane i bar po jedan gol u svakoj mrezi.

Marseille vec receno...

Roma unatoc krizi u pocetku sezone polako staje na noge. U gostima su i dalje blijedi al kod kuce polako ulaze u ritam, imaju 3 vezane domace pobjede (Inter, Cluj, Genoa) i danas ocekujem da upisu i cetvrtu. Prvu utakmicu su izgubili od Bayerna, Cluja dobili, danas moraju po nova 3 boda ako se ne žele uvalit u dodatne probleme.

Arsenal vs. Shakhtar Domacin bi trebao dobiti utakmicu al vjerujem da je i ovaj bet vrijedan pokušaja. Bacio sam se malo u analizu i njihovi međusobni susreti u LP u prošlosti su zavrsili pobjedom Arsenala 3:2 u engleskoj i pobjedom Shakhtara 2:0 u ukrajini. Shakhtar je kvalitetna ekipa i u zavidnoj su formi. Arsenal igra totalno napadacki i otvoren nogomet, obrambena linija ide visoko do centra i uvijek ostavljaju protivnika prpstora za kontre. Vjerujem da je gost sposoban to iskoristit i zabiti taj gol, jer to je znalo poci i puno slabijim protivnicima od Shakhtara...

luton - forest green

team news:

Luton have midfielder Claude Gnakpa back after suspension forced him to miss Saturday's 4-2 win at Eastbourne.

Striker Danny Crow should feature again after his brace but Adam Newton (Achilles), Taiwo Atieno and Kevin Gallen (both calf) remain sidelined.

Loan signing Gary Mills could make his Forest Green debut in place of the injured Lee Fowler in midfield.

New right-sided man Malvin Kamara could also feature, keeper James Bittner and defender Jared Hodgkiss are both fit.

rekao sam da necu vise ici na favorite u ovoj ligi jer nije tolika razlika u kvaliteti, ali danas cu uciniti izuzetak. mnogo se ocekuje od lutona koji ima potencijala i kvalitetu. drze korak za vodecom trojkom na tabeli, a veceras im u goste dolazi najlosija gostujuca ekipa lige. forest green je u krizi i prema rijecima trenera, mlada ekipa se ne zna nositi s ovakvom situacijom. veceras ce nastupiti dva nova igraca, ali sumnjam da ce uspjeti organizirati kvalitetnu igru. nemaju motivaciju i luton bi trebao iskoristiti trenutak, te uknjiziti lagana tri boda. predlazem dve oklade.. luton (-1.5) @ 1.87 (pinnacle) i vise od 3 gola @ 2.09 (pinnacle)

Roma je definitivno ekipa sa labilnim karakterom .Ako Basel prvi zabije bojim se da da ce se utakmica iskomplicirati za domacine . Nedostaju Vucinic, Menez, De Rosi, Bourdisso..  Vjerovatno i jos poneko. Vjerujem da ce Basel dati gol.     Veceras je jos jedan par interesantan gdje bi gost mogao zabit .Grenoble je posljednja ekipa na tabeli i u zadnje 3 utakmice primaju golove kod kuce .

Grenoble  -  Metz    gost daje gol  1.48

Roma      -  Basel    gost daje gol  1.58

Chateaurox- Ajaccio  1x              1.20

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Finska - Grčka   X2   1,22 (bet365) https://www.rezultati.com/utakmica/CCP61wD9/#/detalji
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use