Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 20.6.2024.

IzudinB

Recommended Posts

• IzudinB pinned this topic
  • 2 weeks later...

Slovenija - Srbija 2 i oba daju (4.00) ili 2 (1.75) bet365

Napetost će biti visoka u četvrtak popodne u Munchenu kada će se Slovenija i Srbija suočiti u derbiju skupine C. Niti jedna ekipa si ne može priuštiti poraz, posebno Srbija koja je već izgubila svoju prvu utakmicu od Engleske.

Srbija je u svojoj posljednjoj provjeri prije Eura pobijedila Švedsku s 3-0. Srbija je postigla šest golova protiv Slovenije u posljednja dva međusobna susreta u Ligi nacija 2022. Obje ekipe su postigle gol u četiri od posljednjih pet međusobnih utakmica između Slovenije i Srbije.

Srbija je pala s 0-1 protiv glavnih favorita turnira u nedjelju navečer. Nisu učinili ništa u prvih 45 minuta, ali su uspjeli pružiti mnogo bolju igru u drugom poluvremenu.

Momčad Dragana Stojkovića imala je nekoliko prilika za izjednačenje u drugom dijelu, osobito preko Dušana Vlahovića, Luke Jovića i Ivana Ilića.

Tablica-Grupa-C.jpg

(Koeficijenti 19.6. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Slovenija je također odigrala puno bolje drugo poluvrijeme u svojoj prvoj utakmici. Za razliku od Srbije, Slovenci su uspjeli postići kasni izjednačujući gol za 1-1 protiv Danske u subotu. Gol je postigao lijevi bek Erik Janža čiji je skrenuti udarac prevario Kaspera Schmeichela.

Srbija je započela u formaciji 3-5-2 protiv Engleske, a Stojković je šokirao naciju ostavljajući Dušana Tadića na klupi. Tadić je jasno dao do znanja da nije zadovoljan tom odlukom, nakon što je izjavio da je bio više nego spreman odigrati cijelih 90 minuta.

Filip Kostić je pretrpio ozljedu krajem prvog poluvremena i očekuje se da će ga zamijeniti Filip Mladenović. Također, Ivan Ilić bi mogao dobiti priliku u sredini terena umjesto Nemanje Gudelja u ovoj utakmici.

Slovenija (4-4-2): Oblak – Karnicnik, Drkusic, Bijol, Janža – Stojanović, Gnezda Čerin, Elšnik, Mlakar – Šporar, Šeško

Trener Slovenije Matjaž Kek nema razloga puno mijenjati početni sastav uoči susreta sa Srbijom.

Srbija (3-5-2): Rajković – Veljković, Milenković, Pavlović – Živković, Milinković-Savić, Ilić, Lukić, Mladenović – Vlahović, Mitrović

Javnost u Srbiji nema velika očekivanja od ove momčadi nakon loših rezultata na Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru i još gore kvalifikacijske kampanje za Euro 2024.

Ipak, ova momčad posjeduje dovoljno kvalitete da napravi problem protiv bilo koje ekipe na svijetu. Pokazali su to mnogo puta do sada, uključujući pobjedu od 3-0 protiv Švedske u posljednjem testu prije Europskog prvenstva.

Srbija ima jači sastav od Slovenije i moramo ih smatrati prilično jasnim favoritima za osvajanje prvih bodova na Europskom prvenstvu.

Što se tiče Slovenaca, ostavili su snažan dojam u remiju 1-1 protiv Danske. Imaju par napadača poput Andraža Šporara i Benjamina Šeška. Obojica su pokazala koliko mogu biti opasni u toj prvoj utakmici protiv Danaca.

Očekujem da Slovenija postigne pogodak protiv relativno propusne obrane Srbije. U tim okolnostima, predlažem okladu na pobjedu Srbije uz oba tima daju gol po koeficijentu od 4.00 u bet365 kladionici.

Screenshot_236.jpg

(Koeficijenti 19.6. u 22:04 CET)

Ako igrate samo pobjedu Srbije po kvoti 1.75 u ovom susretu, preporučujem da je odigrate u bet365 kladionici koja ima Early Payout. To znači da ako Srbija povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, oklada će nam se računati dobitnom, bez obzira na krajnji rezultat.

Pobjeda Srbije

(Koeficijenti 19.6. u 22:05 CET)

Danska - Engleska 2 (1.70) bet365 ili Harry Kane daje gol (2.40) bet365

Danska i Engleska igrat će reprizu polufinala Eura 2020. Ove dvije nacije odmjerit će snage u drugom kolu Skupine C u četvrtak popodne na Frankfurt Areni.

Danska je primila barem jedan gol u tri uzastopne utakmice. Izgubila je dva važna boda na otvaranju Eura, nakon što su primili kasni izjednačujući gol u remiju 1-1 protiv Slovenije u nedjelju popodne.

Ovaj rezultat je pokvario sjajan povratak Christiana Eriksena u njegovoj prvoj utakmici nakon srčanog udara na početku Eura 2020.

Tablica-Grupa-C.jpg

(Koeficijenti 19.6. u 22:00 CET)

Engleska je ostvarila šest pobjeda i dva remija u osam kvalifikacijskih utakmica u skupini s Italijom i Ukrajinom. Englezi su pobijedili u 15, remizirali u 5 i izgubili u 4 od posljednja 24 susreta s Dancima. Engleska također nije impresionirala u svojoj prvoj utakmici, unatoč tome što je ostvarila usku pobjedu od 1-0 nad Srbijom.

Jude Bellingham je glavom donio pobjedu Engleskoj ranim pogotkom. Međutim, momčad Garetha Southgatea bila je iznenađujuće tiha u završnici od tada, posebno u drugom poluvremenu.

Navijači u Engleskoj nisu bili zadovoljni nastupom svoje momčadi u pobjedi nad Srbijom.

Gareth Southgate nema novih problema s ozljedama. Očekuju se dvije moguće rotacije.

Prva je uvođenje Anthonyja Gordona na lijevu stranu. Krilni igrač Newcastlea nije uopće igrao na otvaranju. Phil Foden je bio slab u prvoj utakmici, slično kao i Trent Alexander-Arnold.

Druga promjena je vjerojatnija, a to je da će Conor Gallagher zamijeniti Trenta u početnom sastavu uz Declana Ricea.

Očekivani Sastav Engleske (4-5-1):

Pickford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Gallagher, Rice, Saka, Bellingham, Foden – Kane

Što se tiče Danske, teško je očekivati promjene u momčadi koja je remizirala 1-1 protiv Slovenije u nedjelju.

Očekivani Sastav Danske (3-5-2):

Schmeichel – Christensen, Andersen, Vestergaard – BAH, Hjulmand, Hojbjerg, Kristiansen, Eriksen – Wind, Hojlund

Ni Danska ni Engleska nisu impresionirale u svojim prvim utakmicama. Englezi su ostvarili pobjedu protiv Srbije, ali će morati igrati puno bolje kako bi opravdali ulogu favorita u nastavku turnira.

Igrači Danske su potpuno nestali s terena u drugom poluvremenu utakmice protiv Slovenije. Momčad Kaspera Hjulmanda kažnjena je golom Janže. Sada se suočavaju s vjerojatno najboljom ekipom na kontinentu.

Teško je ignorirati pobjedu Engleske iz perspektive klađenja. Podržavam Tri Lava po koeficijentu 1.70, a preporučujem da je odigrate u bet365 kladionici koja ima Early Payout. To znači da ako Englezi povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, oklada će nam se računati dobitnom, bez obzira na krajnji rezultat.

Pobjeda-Engleske.jpg

(Koeficijenti 19.6. u 22:44 CET)

Harry Kane je imao iznenađujuće tihu utakmicu u prvom kolu protiv Srbije. Imao je vrlo malo dodira s loptom u nedjelju.

Međutim, čak i u tim okolnostima, napadač Bayerna uspio je pogoditi prečku nakon ubačaja Jarroda Bowena u drugom poluvremenu.

Danska obrana ostavila je puno prostora protiv Slovenaca. Kapetan Engleske bi trebao iskoristiti taj prostor u četvrtak. Možete podržati Kanea da postigne gol u bilo kojem trenutku po koeficijentu 2.40.

Screenshot_237.jpg

Španjolska - Italija 1 (2.15) ili Morata daje gol (3.10) bet365

Španjolska i Italija će se suočiti u četvrtak navečer u Gelsenkirchenu. Obje momčadi su zabilježile pobjede u uvodnim utakmicama, s tim da je Španjolska ostvarila impresivniju pobjedu savladavši Hrvatsku s 3-0 na otvaranju skupine B.

Španjolska je pobijedila devet, remizirala jednu i izgubila jednu od posljednjih jedanaest utakmica. Španjolska je pobijedila u tri od posljednje četiri međusobne utakmice protiv Italije.

Alvaro Morata je postigao jedan od tri gola svoje momčadi u pobjedi 3-0 protiv Hrvatske u subotu. Španjolska je zabila tri gola u prvom poluvremenu protiv nesretne Hrvatske u odličnom nastupu na otvaranju Eura 2024.

Alvaro Morata je postigao prvi gol na utakmici, dok su Fabian Ruiz i Dani Carvajal dovršili demoliranje dvostrukih svjetskih polufinalista u subotu.

Momčad Luisa de la Fuentea ostavljala je prostora u obrani protiv Hrvata, ali nisu bili kažnjeni zahvaljujući fantastičnom nastupu Unai Simona na golu.

B.jpg

Italija je primila gol unutar prve 23 sekunde svoje utakmice protiv autsajdera skupine, ali su uspjeli odgovoriti brzim golovima Alessandra Bastonija i Nicoloa Barellee.

Alvaro Morata i Rodri su zamijenjeni u prvoj utakmici protiv Hrvatske zbog ozljeda.

Ipak, obojica se očekuju da će biti spremni za drugu utakmicu protiv Italije. To se ne može reći za braniča Aymerica Laportea koji je i dalje izvan igre zbog nedostatka fizičke spreme.

Očekivani Sastav Španjolske (4-3-3):

Simon – Carvajal, Le Normand, Nacho, Cucurella – Pedri, Rodri, Ruiz – Yamal, Morata, Williams

Što se tiče Azzurra, nemaju novih problema s ozljedama. Nicolo Barella je prošao liječnički pregled prije prve utakmice i uspio je postići gol.

Očekivani Sastav Italije (4-5-1):

Donnarumma – Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco – Jorginho, Barella, Frattesi, Pellegrini, Chiesa – Scamacca

Španjolska je stigla u Njemačku bez uobičajenog tereta velikog favorita. Nalaze se usred generacijske smjene i momčad Luisa de la Fuentea ne nosi taj pritisak na ovom turniru.

Ovaj nedostatak pritiska očito je omogućio njihovim mladim igračima da pokažu svoj talent na najvećoj pozornici na otvaranju.To je bila treća uzastopna pobjeda za Furiju, a postigli su 13 golova u tom procesu.

Sada se suočavaju s Italijom koja nije impresionirala u teškoj pobjedi od 2-1 protiv Albanije u prvoj utakmici na turniru. Također, Španjolska ulazi u ovu utakmicu s tri pobjede u posljednja četiri međusobna susreta protiv Italije.

Podržavam Španjolsku po koeficijentu 2.15 kao glavnu opciju za klađenje. Preporučujem da je odigrate u bet365 online kladionica">bet365 kladionici koja ima Early Payout. To znači da ako Španjolci povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, oklada će nam se računati dobitnom, bez obzira na krajnji rezultat.

Pobjeda-Spanjolske.jpg

Talijanska obrana nije izgledala čvrsto kako se očekivalo u utakmici protiv najslabije momčadi u skupini. Albanija je zabila rani gol i stvorila nekoliko prilika kasnije, posebno u drugom poluvremenu.

Ovo će biti glazba za uši Alvara Morate koji je postigao gol za svoju momčad u pobjedi od 3-0 protiv Hrvatske u subotu.

Sviđa mi se visoki koeficijent od 3.10 koji se nudi za Moratu da postigne gol u bilo kojem trenutku protiv Italije.

Morata.jpg

Slovenija vs Srbija, najava meca

Problem sa danasnjom analizom je u tome sto o reprezentaciji Slovenije ne znam nista, a o reprezentaciji Srbije bih mogao da napisem deset knjiga o tome kakve su to budale na jednom mestu. O reprezentaciji Slovenije, ne samo sto nista ne znam, vec nikada u zivotu nisam pogledao nijednu njihovu utakmicu. Zbog toga, u danasnjoj analizi, o Sloveniji mogu da kazem samo dve recenice. Prva je, da je nakon raspada zajednicke bivse zemlje, od te bivse zajednicke zemlje nastala Slovenija i ostalih sest septickih jama, od kojih su Srbija i Bosna dve najvece septicke jame. Druga recenica jeste da sam u vezi slovenackog fudbala ili bilo koje slovenacke ekipe, odgledao samo mec iz 2021-e godine izmedju Mure i Tottenhama Antonia Contea. Da nisam prosle godine odgledao utakmicu Sarajeva i Borca iz Banja Luke, Mura bi bila najgora ekipa koju sam ikada gledao u svom zivotu, a kako je tek igrao Tottenham na tom mecu, mozete samo zamisliti, jer je izgubio sa 1:2 od tog krsa od tima. Dakle, ono sto ja znam o Sloveniji jeste da iako imaju tek nesto vise od 2.000.000 stanovnika oni su kao zemlja, pravi svemirski brod u odnosu na ostale balkanske septicke jame. Po sastavu vidim da imaju krs od reprezentacije, ali za razliku od Srbije, imaju mentalitet kao da su svedjani, a ne turci, sto je i tacno jer Slovenija nikada nije ni pripadala zlom Balkanu. Da smo pravi Forum, o reprezentaciji Slovenije bi trebalo da nas upozna kolega @nutrija i da nam kaze sta mozemo da ocekujemo od njih, a ne da ja lupetam po secanju na osnovu onoga sto znam iz istorije ili geografije.

Ali zato o reprezentaciji Srbije mogu da napisem deset knjiga. Kada bih trebao da nesto predlozim u vezi kladjenja na srbe, najpre bih predlozio da cuvate svoj novac, ostavite ga sa strane i sacekate da Borac iz Banja Luke, Crvena Zvezda i svi ostali srpski fudbalski klubovi krenu u evropska takmicenja, a to ce biti za manje od mesec dana. Ako se budete kladili protiv tih pajsera u Evropi, to ce biti vasa najpametnija novcana investicija u zivotu, a kladjenje na Evropskom Prvenstvu obicno gubljenje vremena.

Osnovna razlika izmedju Slovenije i Srbije jeste u mentalitetu, stavu ili pristupu stvarima, a razlika u korist ovih prvih je u nekoliko stotina godina. Dok je Slovenija prava mala, moderna evropska drzavica sa svojim problemima kao i svaka druga zemlja, Srbija sa svojim mitovima i srbovanjem ne da ide napred, vec unazad, i nece biti moderna zemlja ni za milion godina. Sadasnji vladar ce vladati jos dvesta godina, najpre jer je genije, a potom jer odlicno zna kakav narod ima. Ne znam da li znate da je predsednik Kosarkaskog Kluba Partizan auto-limar po struci, znaci nekada je krpio automobile, a sada vodi jedan euroligaski klub. Ministar vojske i policije u Vladi Srbije je bio covek koji nikada nije ni sluzio vojsku, niti ikada video oruzje u svom zivotu, jer je bio oslobodjen zbog nesposobnosti. Jedan od ministara je keramicar, dakle lepio je plocice po kupatilima, dok je prvi covek elektroenergetskog sistema Srbije bio vlasnik pecenjare na jednoj magistrali, dakle pekao je prasice na putu. Zasto bi onda nekoga trebalo da cudi sto je formalni selektor Dragan Stojkovic, koji pojma nema sa fudbalom, a stvarni selektor neko sasvim drugi.

Srpska propaganda i srbovanje nije namenjeno nama, kockarima vec njihovim gradjanima, a mi bi to samo trebalo da iskoristimo. Mi, kockari, najzdravija bica na planeti, bi morali da iskoristimo to gde srpska propaganda ne dopire, a to je van granica Srbije. Van granica Srbije, srbovanje nista ne znaci, van granica je Borac iz Banja Luke obicna grupa gradjana, a Crvena Zvezda najgori klub na svetu, koji je prosle sezone u Ligi Prvaka uzeo jedan bod i bio lagano najgora ekipa ikada vidjena u Evropi.

Kada bi to nesto znacilo, Srbija ima barem duplo bolju ekipu od reprezentacije Slovenije, ili da kazem, kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, a pod uslovom da su srbi svedjani, Srbija bi danasnju utakmicu lagano dobila. Ili da kazem, da reprezentaciju Srbije, vodi neko od njihovih kosarkaskih trenera, Srbija bi mogla i do cetvrtfinala. Ovako, razlika izmedju slovenackog i srpskog selektora je poput razlike izmedju ove dve drzave. Ovaj srpski selektor je prava slika i prilika Srbije, pojma nema, a bahat, bezobrazan, primitivan,odbojan i otezano misli. Slovenija svakako ne moze da igra na individualni kvalitet, jer ga nemaju, dok je u reprezentaciji Srbije, individualni kvalitet potpuno neupotrebljiv. Ili da kazem, da je to skup solidnih igraca koji uopste ne mogu da igraju zajedno jer su budale, odnosno njihov selektor nije u stanju da iskoristi (neki) kvalitet koji poseduju. A nije u stanju da iskoristi kvalitet koji poseduju, bas iz razloga jer je tu postavljen iz istih razloga iz kojih je vlasnik pecenjare postavljen na celu elektoenergetskog sistema te zemlje.

Srbija je na mecu protiv Engleske imala jedan sut u okvir gola, i xG “Expected Goals” 0,20 a do 70-og minuta xG je bio 0,07 iako imaju u timu Vlahovica i Mitrovica.

Mislim da je selektor Stojkovic najgori trener na svetu, kada je u pitanju cisto teorijsko znanje, odnosno sposobnost da reaguje u toku utakmice kada jure rezultat, ili kada treba da ga odbrane, a da ne govorimo o tome da mu ekipa kreira prilike za gol. U prva tri dana na turniru, samo Hrvatska i Srbija nisu postigle gol, a jesu skoti, albanci, madjari, slovenci ili poljaci.

Predlozi za kladjenje na danasnjem mecu

Prvi predlog je svakako da ostavite novac i sacekamo tamo gde srbovanje i srpska propaganda ne dopiru, a to je sve van granica Srbije i Republike Sumske, a to su evropske utakmice Borca iz Banja Luke, Crvene Zvezde i svih srpskih klubova.

Drugi predlog je igra na kartone, iako ni ne znam ko sudi. Moji kriterijumi za kladjenje na kartone nikada nisu bili vezani za to ko sudi utakmicu, vec tehnicka obucenost igraca, narocito odbranbenih, odnosi unutar tima, vaznost utakmice, broj crnaca u timu, i karakter trenera. Ni jedna ekipa nema crnce u svom rosteru, ali Srbija izgleda kao da ih je puna, odnosno izgledaju kao da nemaju nijednog belca. Dakle, u vezi kartona bih predlozio najnizu kliznu granicu, vise od jednog kartona na utakmici za obe ekipe, odnosno da ce obe ekipe primiti barem po jedan karton po kvoti od 1,25

Treci predlog bi bio gol na utakmici reprezentacije Srbije, ali samo kada bih ja vodio tu reprezentaciju, a za to bi morali da me plate vise od Mourinha. Koliko god da je njihov napadacki kvalitet neupitan, toliko je i neupotrebljiv, odnosno imaju sasvim pristojne napadace koji uopste ne mogu da igraju zajedno.

Kada bih bas morao da se odlucim oko konacnog pobednika, radije se ne bih kladio, ili bih iskoristio nesto iz ponude multichance kod William Hilla koji omogucava kladjenje da ce se na utakmici dogoditi “ozo ili ono”, a tu bih uvek izabrao igru da ce se na utakmici dogoditi barem jedan dogadjaj, ili ce doci dupla sansa X2 ili ce obe ekipe postici po gol.

Za one kolege koji vole nesto vece kvote, uvek bih preporucio nesto iz alternativnog kladjenja, a to je da Vlahovic na utakmici nece ni dodirnuti loptu, da ce se igraci Srbije medjusobno pobiti ili da neko iz njihovog rostera nece pristati da bude zamenjen, ili da ce na utakmici biti dosudjen penal.

Ako me sutra ne bude na Forumu, a veceras nekako dodje X na utakmici Spanija vs Italija, ili X u barem jednom poluvremenu, ne brinite se za mene, ako me nema na ovom smesnom Forumu. Bicu dobro, samo cu preterati sa slavljem.

Imam neku viziju pa eto, tako kad mi naide imam ju u dobroj namjeri potrebu podijeliti, pa mozda kome sta pomogne za potvrdu misljenja ili promjenu svoga, svejedno.

Slovenija 1

Sesko daje (barem 1) gol 

Slovenija ce izvuci bar X, ako ne i pobjedu u koju vjerujem (bez da navijam za ikog, da se razumijemo odmah), uz pogodak Seska

Matjaz Kek je za Piksija kao trener doktor nogometa, i to cemo vidjeti danas mada tko prati zna to vec odavno. Nikakva to leprsava igra nece biti, nego mnogo duela, vjerujem malo golova jer Sloveniji Srbija tesko da ce dati iz igre jer igru i nemaju, jedino neki prekid u cemu i jesu dobri i opasni. Sa druge strane slovenci su svakako deeebelo poslozeniji i znaju sta rade i sta mogu, zdraviji su u glavi i vjerujem da ce Kek koji je stvarno odlican i pragmatican trener sloziti igru i taktiku za danasnju utakmicu u kojoj ce Srbiji dati vrlo malo ili nista, a uzeti ce im sve.

Glupi mediji pisu svasta al ja vjerujem da ce Tadic poceti utakmicu i dati ono sto jedini zna i moze u ovoj ekipi, ali bojim se nedovoljno, obzirom da mi sve djeluje nekako nepovezano i neuredno jer to da je sve kako treba one nikakve engleske siledzije bez igre i ideje bi uspjeli zadrzati i uzeti bar bod, pogotovo uz grubu igru koja im se dopustala, a prednjacio je Lukic i fino uzeo nekoliko lopti ali uzalud kad je onda igra prema naprijed osudena na propast sporim ili nikakvim izlaskom prema naprijed kako njega tako i suigraca.

Ocekujem da ce im Kek danas dati posjed i cekati sansu koja ce doci i to vise njih, iz kontri i polukontri ali i kroz dulji napad jer slabo i sporo trce srbi i uspjeti ce im doci u opasnu zonu pa ubacajima traziti Seska i Sporara.

Svakako, ocekuje nas sigurno zanimljiva utakmica puna naboja, pa neka bolji pobjedi, bez repova i problema na terenu ili van njega, a moje simpatije idu trenercini Keku zbog kojeg najvise i vjerujem u ovu svoju viziju utakmice, i ovaj tip.

Uzivajmo

Spain - Italy Rodri o1,5 tackles 1,83     bet365
Slovenia - Serbia Sasa Lukic o0,5 fouls 1,81     unibet
Slovenia - Serbia Adam Gnezda Cerin o1,5 fouls 1,73     wiillhill

Evo par mojih za danas, ako naidjem na jos nesto zanimljivo objavim

Za svakog igraca pojedinacno kao i do sada tecaj previsok za ovaj tip oklade, u trendu je svaki od njih preko ove margine i tecaja

Do sada se dokazalo da sam u plusu i u vecini slucajeva prolaze ovakve oklade

prije 3 sati, mesrine said:

Imam neku viziju pa eto, tako kad mi naide imam ju u dobroj namjeri potrebu podijeliti, pa mozda kome sta pomogne za potvrdu misljenja ili promjenu svoga, svejedno.

Slovenija 1

Sesko daje (barem 1) gol 

Slovenija ce izvuci bar X, ako ne i pobjedu u koju vjerujem (bez da navijam za ikog, da se razumijemo odmah), uz pogodak Seska

Matjaz Kek je za Piksija kao trener doktor nogometa, i to cemo vidjeti danas mada tko prati zna to vec odavno. Nikakva to leprsava igra nece biti, nego mnogo duela, vjerujem malo golova jer Sloveniji Srbija tesko da ce dati iz igre jer igru i nemaju, jedino neki prekid u cemu i jesu dobri i opasni. Sa druge strane slovenci su svakako deeebelo poslozeniji i znaju sta rade i sta mogu, zdraviji su u glavi i vjerujem da ce Kek koji je stvarno odlican i pragmatican trener sloziti igru i taktiku za danasnju utakmicu u kojoj ce Srbiji dati vrlo malo ili nista, a uzeti ce im sve.

Glupi mediji pisu svasta al ja vjerujem da ce Tadic poceti utakmicu i dati ono sto jedini zna i moze u ovoj ekipi, ali bojim se nedovoljno, obzirom da mi sve djeluje nekako nepovezano i neuredno jer to da je sve kako treba one nikakve engleske siledzije bez igre i ideje bi uspjeli zadrzati i uzeti bar bod, pogotovo uz grubu igru koja im se dopustala, a prednjacio je Lukic i fino uzeo nekoliko lopti ali uzalud kad je onda igra prema naprijed osudena na propast sporim ili nikakvim izlaskom prema naprijed kako njega tako i suigraca.

Ocekujem da ce im Kek danas dati posjed i cekati sansu koja ce doci i to vise njih, iz kontri i polukontri ali i kroz dulji napad jer slabo i sporo trce srbi i uspjeti ce im doci u opasnu zonu pa ubacajima traziti Seska i Sporara.

Svakako, ocekuje nas sigurno zanimljiva utakmica puna naboja, pa neka bolji pobjedi, bez repova i problema na terenu ili van njega, a moje simpatije idu trenercini Keku zbog kojeg najvise i vjerujem u ovu svoju viziju utakmice, i ovaj tip.

Uzivajmo

Hej @mesrine

Koliko se razumes u kockanje, mogli smo da vidimo na tabeli, druge, amaterske, cak i ako ne racunamo poslednjih nekoliko kola kada si odustao.

Iako nemas pojma o kockanju, ova tvoja analiza je najbolje od tebe sto smo mogli da procitamo od kada si sa nama. Gledacemo da zapamtimo ovo tvoje remek-delo od analize. Ovako se pisu analize na ovom smesnom Forumu, a cak ako tvoja prognoza i ne prodje, to nista ne znaci. Ne mora uvek, dobra analiza da prodje, ali od dobre analize uvek mozemo imati koristi.

Sto se mene tice, ne ulazim u to da lì ce tvoja prognoza proci, ali je ovaj post najbolje sto smo dobili od tebe za svo ovo vreme koliko smo zajedno.

Remek-delo i tacka.

Hey @LeonardoDrugi

Što se Slovenije tiče, za njih je uspeh več uspeh plasman na Euro posle 24 godine i svaki moment na tom prvenstvu je nagrada. Što se kvalitete igrača tiče osim Oblaka i Šeška, ostali nisu na razini Srbije, ali sa svojom borbom pokušavaju da postignu rezultat.

Tako se protiv Danske desilo, da so nakon velikih muka pogotovo u 1. polovremenu ipak uspeli da izvuku remi, koji jim daje nadu za prolazak dalje, gde mogu proči i kao 3. u grupi. 

Slažem se sa kolegom @mesrine, da če Srbija imati posed lopte i što pre pokušavati zabiti gol a Slovenija čekati na kontru. Ako odbrane izdrže do neke 20-25 minute onda nebi smelo biti mnogo golova, inače može da se desi sve.

Verovatno je ovde najbolja opcija igranje na kartone, jer Srbija ako ne uspe, da povede bit če nervozna, a sa druge strane Slovenija mora da pravi prekršaje, kako bi postigla ugodan rezultat. 

Sve medjusobne utakmice do sada su završile sa žutim ili čak i crvenim kartonima.

Bravo @mesrine bravo @nutrija bravo @LeonardoDrugi

Ziveo ovaj smesni Forum. Bas mi se cini da smo svi bili korisni po ovaj Forum, sto se tice ove utakmice.

Da zakljucim ono oko cega smo se svi dogovorili. Srbija ima bolju ekipu i seljaka na klupi, dok Slovenija nema nista, ali ima sve ostalo sto je potrebno kada je u pitanju kolektivni sport. Trener Slovenije je doktor nauka u odnosu na selektora Srbije, i ocekuje se da ce Srbija imati veci posed. Neka svako odluci za sebe sta ce odigrati, ali smo se svi slozili da bi nesto oko kartona mozda mogao biti najbolji izbor za kladjenje.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use