Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.6.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Croatia - Albania Mario Mitaj o0,5 fouls 1,73     betfair
Croatia - Albania Lovro Majer o0,5 shots on target 1,98     unibet
  • ocekujem drugaciji pristup nasih u ovom susretu i zesci pristup
  • oba igraca se ocekuju u prvih 11, igrali su i prvi susret u grupi
  • Mitaju nece biti jednostavno i ocekujem barem 1 faul tokom utakmice
  • Majer voli zapucati i takodjer ocekujem od njega na ovom susretu barem jedan udarac u okvir gola
  • oba tecaja su iznad ocekivanja i veca od konkurencije
Link to comment
Share on other sites

Scotland - Switzerland Michel Aebischer o0,5 fouls 2,37     bet365
Scotland - Switzerland Michel Aebischer o1,5 fouls 6,50     bet365
  • igrac u odlicnoj formi nije uspio napraviti faul protiv madjara
  • protiv skota vidim vise cvrstine i vece sanse da probije ovu marginu
  • u prvenstvu u prosjeku radi barem faul
  • iskusat cu i o1,5 faula koji se nudi za odlican tecaj (o1,5 se nalazi unutar betbuildera)
Link to comment
Share on other sites

Germany - Hungary Joshua Kimmich o0,5 fouls 1,80     betfair
Germany - Hungary Toni Kroos o0,5 fouls 1,91     betfair
  • oba igraca imaju daleko vise sansi za napraviti barem 1 faul nego sto tecaj prikazuje
  • Kroos je imao protiv skota jedan, Kimmich nije uspio
  • vecina konkurencija nudi daleko nize tecajeve
  • oba igraca su u najavi za prvih 11 protiv madjara
Link to comment
Share on other sites

Hrvatska vs Albanija 1 (1.48) ili Hrvatska -1.5 AH (2.35) bet365

Hrvatska traži povratak pobjedom nakon teškog poraza u prvom kolu protiv Španjolske. U srijedu će se suočit s Albanijom na Volksparkstadionu u Hamburgu u drugom kolu.

Hrvatska je u posljednjih sedam utakmica upisala pet pobjeda, jedan remi i jedan poraz. Ekipa Zlatka Dalića mora popraviti gol-razliku nakon poraza od 0-3 protiv Španjolske na otvaranju turnira.

Iako nikada nisu pobijedili u nokaut-fazi Europskog prvenstva, Hrvatska je ušla u ovaj turnir kao jedan od glavnih "tamnih konja". Momčad Zlatka Dalića zaradila je tu reputaciju dosegnuvši polufinale Svjetskog prvenstva dva puta zaredom. Međutim, obrana je bila katastrofalna prvog dana, primivši tri gola u prvom poluvremenu protiv Španjolske.

Screenshot_228.jpg

(Koeficijenti 18.6. u 22:44 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Albanija je započela turnir sa najbržim golom u povijesti Eura dugoj 64 godine protiv Italije. Ipak, momčad Sylvinha je brzo primila dva gola i na kraju izgubila prvu utakmicu rezultatom 1-2 od Azzurra. Albanija je izgubila tri od posljednjih pet utakmica.

Zlatko Dalić će vjerojatno napraviti nekoliko promjena u momčadi koja je izgubila 0-3 od Španjolske u subotu. Martin Erlić bi mogao dobiti prednost ispred Ajaxovog Josipa Šutala koji je napravio nekoliko velikih pogrešaka u prvoj utakmici. Ivan Perišić je također legitimni kandidat za početak na lijevom krilu nakon što je ostavio snažan dojam u drugom poluvremenu protiv Španjolske.

Hrvatska (4-3-3): Livaković – Stanišić, Erlić, Pongračić, Gvardiol – Modrić, Kovačić, Brozović – Majer, Kramarić, Perišić

Sylvinho nema previše razloga za promjene u momčadi koja je pružila dobar otpor Italiji u subotu.

Albanija (4-3-3): Strakosha – Hysaj, Djimsiti, Ajeti, Mitaj – Asllani, Ramadani, Bajrami – Asani, Broja, Seferi

Obrana Hrvatske izgledala je loše prvog dana, ali napad je stvarao probleme španjolskoj obrani, osobito u drugom poluvremenu. Poraz od Furije prekinuo je niz od pet pobjeda i jednog remija u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima.

Momčad Zlatka Dalića si ne može priuštiti ništa manje od pobjede protiv Albanije, s obzirom da ih u trećem kolu očekuje utakmica protiv Italije. Albanija je ostavila dobar dojam prije četiri dana protiv Azzurra, ali čak je i njihov trener Sylvinho naglasio važnost odsustva momčadi s velikih turnira u ovakvim utakmicama.

Ipak, Albanija je izgubila tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima i teško je očekivati da će prirediti iznenađenje protiv mnogo jače Hrvatske. Stoga ovdje očekujem pobjedu Hrvatske po kvoti 1.48 u bet365 kladionici, koja računa okladu automatski dobitnom ako Hrvatska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat (Early Payout).

Screenshot_226.jpg

(Koeficijenti 18.6. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

S obzirom na to da bi gol-razlika mogla biti ključna u borbi za prva dva mjesta u ovoj skupini, Hrvatska će nastojati pobijediti s što više golova u srijedu. Možete podržati Hrvatsku da pobijedi s -1,5 azijskim hendikepom po kvoti 2.35.

Screenshot_227.jpg

(Koeficijenti 18.6. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Mislim da ćemo danas gledati sasvim drugu utakmicu od one protiv Španjolske i da će doći do pobjede. Španjolska, koja Hrvatskoj tradicionialno ne leži, ne bi trebalo biti mjerilo i mislim da će ogromna razlika u kvaliteti ove dvije reprezentacije doći do izražaja na terenu. 

Osim pobjede Hrvatske, na što se koeficijent kreće oko 1,50 sugerirao bi i jednu specijalnu okladu. Što se generalno klađenja na Euro tiće, ukoliko su u drugim kladionicama slični koeficijenti sugeriram da okladu odigrate kod bet365 kladionice budući da zbog early payout opcije koja vrijedi za sve utakmice Eura, okladu na pobjedu reprezentacije računaju kao dobitnu te momentalno isplaćuju još dok utakmica traje, ukoliko reprezentacija povede sa dva gola razlike. Vjerujem da ćemo do kraja natjecanja vidjeti minimalno dvije utakmice gdje će favorit voditi sa dva razlike a na kraju neće i slaviti pa uzmite ovo u obzir kad birate gdje se kladiti.

Ono što mi je izuzetno zanimljiv podatak jest da do sada na Euru, nakon čak 12 odigranih utakmica, još nismo imali utakmicu u kojoj je favorit na poluvremenu vodio 2:0. Njemačka je tome bila blizu na otvaranju, međutim dali su gol u 45+1 iz penala i tako otišli na poluvrijeme sa 3:0. Švicarska je imala vodstvo od 2:0 međutim kako je na njih bio koeficijent čak 2,10 ovo mi ne ulazi u kategoriju izrazitih favorita. Španjolska je protiv Hrvatske također bila blizu, u 45+2 su dali gol za 3:0 a nakon toga ni Engleska, Belgija, Francuska, Turska, a ni Portugal nisu vodili sa 2:0 na poluvremenu. 

Sve ovo spominjem jer mislim da ćemo danas vidjeti odlično izdanje Hrvatske i uvjerljivu pobjedu a mislim i da će Hrvatska, ili Njemačka prekinuti ovaj nit i da ćemo vidjeti vodstvo favorita od 2:0 na poluvremenu uskoro za što kladionice obično daju koeficijent oko 6,00-7,00. 

Koeficijent je svakako primamljiv te uz malo sreće, što je falilo u više Cityjevih utakmica u završnici prvenstva a i sa Njemačkom gdje je kao i kod Cityja gol padao u sudačkoj nadokandi, oklada lako može proći. Ne vidim zašto je tako nerealno očekivati da će Hrvatska a kasnije i Njemačka voditi sa točno 2:0 na poluvremenu, tim više jer se očekuje pobjeda i vodstvo ovih reprezentacija na poluvremenu. 

Link to comment
Share on other sites

Nemacka vs Madjarska, sve u vezi poseda lopte nemaca, kvota do 1,20

Spanija vs Italija, dupla sansa 1X, kvota 1,25

Ukupna kvota 1,50

 

Nemacka vs Madjarska, sve u vezi poseda lopte, ili jedinica na mecu, uz poneki X

Ostajem i dalje pri predlozima za kladjenje na sve sto ima veze sa posedom lopte nemaca, a da ima u ponudi, a koji ce biti konacni izbor za kladjenje, neka svako izabere za sebe, u zavisnosti od stepena pohlepe koji imate u sebi. Dakle, broj udaraca Nemacke ka golu madjara, posed lopte u korist domacina, broj kornera u korist Nemacke, domacin prvi daje gol na utakmici, a mozda i poslednji, barem jedan gol u drugom poluvremenu, jedinica na mecu, mozda da ce madjari imati vise od jednog kartona na utakmici, mozda da ce nemci dati vise od jednog gola, mozda ovo, mozda ono ...  uglavnom neka svako izabere nesto za sebe, a da ima veze sa posedom lopte u korist svete Nemacke. Mada, ako bih morao bas da izabrem samo jedan predlog, ili cu umreti, onda ipak jedinica, gde bih odigrao i poneki X na nemce, samo da bismo spavali kao bebe nakon uplate.

Spanija vs Italia 1X, dupla sansa, kvota 1,25 i svakako probati bilo sta u vezi sa X-om, neresenim ishodom, sada ili nikada vise

Ostajem i dalje kod stava da italijani imaju jedan od najgorih rostera u svojoj istoriji, ali i da njihovi kvaliteti kroz istoriju njihove reprezentacije nikada nisu bili u pojedincima, vec u timu.  Naravno da ostajem i pri stavu da je italijanska trenerska skola najbolja na svetu, odnosno da je odnos snaga u trenerima, italijani ... pa prazno, a ostale trenerske skole poredjajte kako hocete. Ligu Prvaka je osvojio italijan, Ligu Evrope takodje italijan, a cak pet italijana na ovom Evropskom Prvenstvu vodi reprezentativne selekcije. Belgiju, Tursku, Madjarsku, Slovacku, i naravno Italiju vode italijani, kao sto i reprezentacije Saudijske Arabije, Lettonije, i Malte vode takodje italijani, a treneri Osijeka, Istre, Hajduka, Boaviste, Mirandesa, Dordechta ... su bili ili i dalje jesu italijani.

U italijanskoj trenerskoj skoli, prvo sto naucite a da jos niste ni usli u skolu, jeste da se na ovakvoj utakmici italijana protiv spanaca, kao i onoj Italije protiv hrvata ide na oba X-a, neresena ishoda, a ne na pobede, jer je to jedini nacin da ispunite cilj, a to je prolaz grupe. U italijanskoj trenerskoj filosofiji, sa dva boda iz te dve utakmice, vama uspeva da dodjete do cilja, a to je da sjebete hrvate, time sto cete imati na kraju pet bodova, dok oni ne mogu imati vise od cetiri, a i to je pitanje. Mislim da je nemoguce da Italija dobije Spaniju, pa je zato ipak prvi predlog za kladjenje 1X, dupla sansa na spance, po kvoti od 1,25 a mislim da cu umreti ako ne pokusam i sa bilo kojom igrom a da je vezana sa X-om, neresenim ishodom na mecu, i to samo zato sto sam ubedjen da bi Jurgen Klopp kada bi odlucio da zivi od trenerskog posla u Italiji umro od gladi za manje od dva meseca. Dakle, 1X dupla sansa na spance svakako, a ko na Forumu ima zenu, a da ona ima karticu, sa njenim novcem bi mogao da pokusa i sa cekanjem X-a na utakmicama Spanije i Italije, X-om u barem jednom poluvremenu, X-om u prvih deset minuta po kvoti od 1,16 svim underima golova, pocev od onih u konacnom rezultatu, pa do onih undera u poluvremenu ... a sve sto ne stignem da predlozim danas, predlozicu u sutrasnjem dnevnom Topicu. 

Zamolio bih kolege da sutra ne postavljaju analizu za mec izmedju Slovenije i Srbije, jer cu umreti ako ne budem prvi, koji ce najaviti ovaj mec.

Link to comment
Share on other sites

Germany - Hungary Toni Kroos u103,5 passes 1,83     bet365
  • dodajem jos jednu okladu za ovaj mec njemacke i madjarske
  • kroos protiv skota u 80min imao fenomenalnih 101 od 102 tocna dodavanja
  • njemci u tom susretu imali 68% posjed lopte sto ce tesko ponoviti u ovom mecu protiv madjara
  • ocekujem da ce madjari ipak pruziti jaci otpor njemcima bez obzira na los dojam protiv svicarske
  • takodjer ocekujem kao i protiv skota da ce kroos biti zamijenjen tokom meca sto umanjuje mogucnost probijanja ove margine

Croatia - Albania Ylber Ramadani u1,5 fouls 1,90     bet365
  • Ramadani u prvenstvu u 34 utakmice je na prosjeku od 1,2 faula po utakmici
  • za repku taj prosjek je jos manji u 7 utakmica je na 0,9 faula po utakmici
  • protiv talijana je skupio 1 faul
Link to comment
Share on other sites

Yebes posed lopte, yebes broj udaraca u okvir gola madjara, odustajem od svega toga. Moj konacni predlog je ipak cista jedinica na Nemacku i dupla sansa 1X na Spaniju protiv Italije po ukupnoj kvoti od 1,56-1,58

Ko hoce sa mnom da pokusa da uhvati X u singlu na mecu Spanija vs Italia, ili X u barem jednom poluvremenu, neka nam je Bog u pomoci, iako Bog ne postoji.

Link to comment
Share on other sites

Scotland - Switzerland Dan Ndoye o0,5 fouls 1,83 WON 0,83 bet365
Croatia - Albania Mario Mitaj o0,5 fouls 1,73 WON 0,73 betfair
Croatia - Albania Lovro Majer o0,5 shots on target 1,98 LOST −1,00 unibet
Croatia - Albania Ylber Ramadani u1,5 fouls 1,90 WON 0,90 bet365
Scotland - Switzerland Michel Aebischer o0,5 fouls 2,37 WON 1,37 bet365
Scotland - Switzerland Michel Aebischer o1,5 fouls 6,50 LOST −1,00 bet365
Germany - Hungary Joshua Kimmich o0,5 fouls 1,80 WON 0,80 betfair
Germany - Hungary Toni Kroos o0,5 fouls 1,91 LOST −1,00 betfair
Germany - Hungary Toni Kroos u103,5 passes 1,83 LOST −1,00 bet365

Simbolican profit danas od +0,63 unita

Ukupno do sada na euru +8,24 units

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use