Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.6.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair
  • 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici
  • Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula
  • Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj
  • Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske
  • Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni
  • Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11

Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365
  • Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed
  • vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka
  • Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
Link to comment
Share on other sites

Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet
  • Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici
  • Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete
  • Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici
  • Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti

 

Link to comment
Share on other sites

Turska - Gruzija manje od 3.5 gola (1.28) ili 1 i manje od 3.5 gola (2.25) bet365

Gruzija će ispisati povijest svojim prvim nastupom na velikom turniru nakon 14 neuspjelih pokušaja od raspada Sovjetskog Saveza.

Oni će svoj debi na Europskom prvenstvu 2024. godine napraviti protiv Turske u utorak navečer na stadionu BVB u Dortmundu. Ovo će biti povijesni trenutak za Gruziju, dok Turska dolazi s bogatim iskustvom, unatoč razočaravajućem prošlom Europskom prvenstvu.

Turska je u kvalifikacijskoj skupini ostvarila pet pobjeda, dva remija i samo jedan poraz, pokazujući snagu protiv jakih protivnika. U prethodnih pet međusobnih susreta s Gruzijom, Turska je ostvarila tri pobjede, jedan remi i jedan poraz.

Screenshot_211.jpg

(Koeficijenti 18.6. u 00:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Gruzija je imala težak put kroz kvalifikacije, boreći se s ekipama poput Španjolske, Škotske i Norveške, ali je bila dobra u doigravanju pobijedivši Luksemburg i Grčku, osiguravši tako svoj prvi nastup na velikom turniru.

Vijesti iz momčadi i očekivani sastavi - Turska vs Gruzija

Turska će ući u prvi meč turnira bez tri igrača iz Fenerbahçea. Ismail Yuksek, Caglar Soyuncu i Ferdi Kadioglu su ozlijeđeni i propustit će utakmicu protiv Gruzije. S druge strane, Gruzija nema novih ozljeda uoči svog debija na Europskom prvenstvu. Svi pogledi bit će usmjereni na zvijezdu Napolija, Khvicha Kvaratskheliu, dok također treba spomenuti i golmana Valencije, Giorgija Mamardashvilija, kao ključne igrače.

Očekivani sastavi:

  • Turska (4-5-1): Cakir – Celik, Demiral, Kabak, Ozkacar – Ozcan, Kokcu, Yildiz, Calhanoglu, Akturkoglu – Tosun
  • Gruzija (3-5-2): Mamardashvili – Kashia, Kvirkvelia, Dvali – Kakabadze, Kochorashvili, Kiteishvili, Chakvetadze, Shengelia – Mikautadze, Kvaratskhelia

Turska je bila jedna od najlošijih ekipa na prethodnom Europskom prvenstvu, izgubivši sve tri utakmice grupne faze. Također su propustili Svjetsko prvenstvo u Kataru. Unatoč tome, imali su izvrsne kvalifikacije za ovo prvenstvo protiv jakih rivala poput Hrvatske, Walesa, Armenije i Latvije.

U posljednjim prijateljskim utakmicama, Turska je doživjela pad forme. Izgubili su tri i remizirali jednu od posljednje četiri utakmice. Međutim, izbornik Vincenzo Montella koristio je te utakmice za rotaciju sastava i traženje idealne postave za Euro. Te poraze treba uzeti s dozom rezerve.

S druge strane, Gruzija je ove godine odigrala samo jednu prijateljsku utakmicu, pobijedivši Crnu Goru rezultatom 3-1 prošlog vikenda. Izbornik Willy Sagnol može biti zadovoljan poboljšanjima u obrani svoje ekipe u posljednjim utakmicama. Ipak, Turska ima mnogo više kvalitete u svojim redovima i dominantan međusobni omjer s Gruzijom.

Očekuje se da će Gruzija igrati oprezno i čekati svoje prilike iz kontranapada. Tri od posljednjih pet utakmica Turske završile su s manje od tri postignuta gola. S obzirom na to, preporučujemo klađenje na manje od 3.5 gola po kvoti 1.28. Također, Turska je favorit za pobjedu s kvotom 1.66. Ako kombinirate ove dvije oklade u bet365 kladionici dobijete kvotu od 2.25.

Screenshot_210.jpg

(Koeficijenti 18.6. u 00:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Portugal vs Češka 1 i 2+ (1.72) bet365

Portugal i Češka Republika će odigrati posljednju utakmicu prvog kola grupne faze na Europskom prvenstvu 2024. godine u Njemačkoj. Dvoboj se održava u utorak navečer na stadionu u Leipzigu.

Portugal je pobijedio u svih deset kvalifikacijskih utakmica, gdje su pokazali impresivnu formu. Također, Portugalci imaju četiri pobjede u posljednjih pet susreta protiv Češke Republike. Cristiano Ronaldo postigao je fantastičan gol u pobjedi od 3-0 nad Republikom Irskom prije sedam dana.

Screenshot_211.jpg

(Koeficijenti 18.6. u 00:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

S druge strane, svaki od posljednjih pet nastupa Češke Republike u svim natjecanjima završio je s tri ili više postignutih golova. Češka je podijelila vrh ljestvice u svojoj kvalifikacijskoj grupi zajedno s Albanijom, Poljskom, Moldavijom i Farskim Otocima. Ovo će biti njihov osmi uzastopni nastup na Europskom prvenstvu.

Vijesti iz momčadi i očekivani sastavi - Portugal vs Češka

Oba trenera, Roberto Martinez i Ivan Hasek, imaju sve ključne igrače na raspolaganju za otvaranje Eura. Jedini izuzetak je češki veznjak Michal Sadilek koji će propustiti Euro zbog bizarne biciklističke nesreće.

Bit će vrlo zanimljivo vidjeti početni sastav Portugala u utorak. Gotovo je sigurno da će Cristiano Ronaldo, koji je postigao prekrasan gol protiv Republike Irske, biti u početnih 11.

Očekivani sastavi:

  • Portugal (4-3-3): Costa – Dalot, Dias, Inacio, Cancelo – Palhinha, Vitinha, Bruno Fernandes – Bernardo Silva, Rafa Leao, Ronaldo
  • Češka Republika (3-5-2): Stanek – Holes, Hranac, Krejci – Coufal, Hlozek, Soucek, Provod, Doudera – Kuchta, Schick

Portugal je jedna od najkvalitetnijih reprezentacija na ovogodišnjem Euru. Momčad Roberta Martineza pokazala je tu kvalitetu u kvalifikacijama, pobijedivši u svih deset utakmica.

Češka Republika također je bila uspješna u svom posljednjem testu, ali nisu impresionirali u tijesnoj pobjedi od 2-1 nad Sjevernom Makedonijom prošlog ponedjeljka. Češka ima pet uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, ali taj niz neće značiti mnogo kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na kontinentu.

Portugal ima četiri pobjede u posljednjih pet utakmica protiv Češke Republike, uključujući i pobjedu od 4-0 u Ligi nacija 2022. S obzirom na to da su posljednjih pet utakmica Češke Republike završile s najmanje tri postignuta gola, preporučujem klađenje na pobjedu Portugala i više od 1.5 gola po kvoti 1.72.

Iako ima 39 godina, Cristiano Ronaldo i dalje postiže golove za svoju reprezentaciju. Zvijezda Al-Nassra vjerojatno će predvoditi napad Portugala u utorak. Ronaldo je izgledao odlično u pobjedi od 3-0 nad Republikom Irskom i zasigurno će imati prilike za postizanje gola protiv češke obrane.

Vidim vrijednost u klađenju na to da će Ronaldo postići gol u bilo kojem trenutku po kvoti 1.83.

Screenshot_213.jpg

(Koeficijenti 18.6. u 00:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83 WON 0,83 bet365
Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40 WON 1,40 betfair
Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54 WON 0,54 unibet

Jos jedan dan u plusu, ovaj puta +2,77 unita sto cini ukupno vec +7,61 unita

Idemo dalje!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Netherland - Austria Nathan Ake u50,5 passes 1,83 WON 0,83 bet365 Netherland - Austria Phillipp Mwene o1,5 fouls 3,10 VOID 0,00 betfair Mali profit jucer
    • Damir Dzumhur, drugo kolo kvalifikacija u Wimbledonu Proglasavam dva dana zalosti na Forumu, sto nismo imali prilike da docekamo da se kladimo na utakmici Nemacke protiv reprezentacije Srbije, i tako sebi promenimo zivot. Ko je juce gledao reprezentaciju Srbije, taj bi morao da uzme desest dana odmora, jer onakav umor gledajuci njihov fudbal, ne nastaje ni prilikom kopanja.  280 minuta igre na turniru, sest suteva u okvir gola na celom turniru, poslednje mesto u grupi, jedan postignut gol, i to nezasluzeno, oboren svetski rekord u vracanju lopte golmanu, najgora i najsporija igra u istoriji fudbala, najgora grupa u istoriji Evropskih prvenstava gde su sve utakmice otisle u under 0-2 gola, jedan sut u okvir gola u utakmici godine koju moraju dobiti, bezidejnost, nemoc, neznanje, sporost ... odu na Evropsko Prvenstvo posle 24 godine i onda tamo trce kao babe, ali i sutiraju kao babe, i onda se cude sto je golman imao najvise dodira sa loptom. Juce se igraci jos nisu ni istusirali, a vec je krenulo sa srpskom propagandom da ono sto ste videli svojim ocima uopste nije tacno. Uopste nije tacno da Srbija nije igrala u grupi, da Englezi ne bi prosli dalje, Uopste nije tacno da su vise golova na turniru od Srbije dale Albanija i Gruzija. Uopste nije tacno da Srbija nikada nije bila fudbalska nacija, kao sto nije ni tacno da su bili najgora reprezentacija na turniru. Nije tacno ni ono sto ste videli svojim ocima da se igraci Srbije medjusobno sudaraju, trce u prazno, da ne znaju faul da naprave, i da trce kao da deset dana nista nisu jeli.  Tacno je samo ono sto tamo govore Predsednik, a sa njim i selektor. Tacno je da je Srbija super zemlja i da sto kaze selektor, niko ih nije nadigrao, da su bili hrabri i da ovo nije neuspeh, majko moja. A ja bih dodao i da ce iz ovoga sada izvuci pouke, da se okrecu sledecim svetskim i evropskim prvenstvima gde ce igrati najmanje finala, bas kao sto ce i Crvena Zvezda ove sezone napasti Ligu Prvaka. Mi sa Foruma cemo proglasiti dva dana zalosti sto necemo imati prilike da se kladimo na jedinicu na Nemacku protiv Srbije i over 14,5 gola na utakmici, ali u Srbiji nema zalosti. Sve je ok, vazno je da Hrvatska i Albanija nisu prosle dalje, a to sto je Srbija ostala dan duze na turniru se zapravo uopste nije ni dogodilo. Upravo sam vam napisao analizu za drugi mec kvalifikacija Damira Dzumhura. Damir danas igra protiv jos goreg igraca od sebe, i cak je veliki favorit po kladionicama, ali ko je igrao protiv njega u ponedeljak, a da sam ja na to uticao, ne moze vise odustati. Ne mislite valjda da ce osvojiti Wimbldon?
    • Gruzija - Portugal 2 (1.38) ili 2/2 (2.05) bet365 Gruzija će tražiti čudo u posljednjem kolu kada na stadionu Aufschalke Arena u Gelsenkirchenu budu igrali sa pobjednicima skupine F, Portugalom. Gruzija može napredovati samo s pobjedom, dok je Portugal već osigurao prolazak u sljedeći krug. Gruzija je osvojila svoj prvi bod na Europskom prvenstvu u subotu, nakon što je remizirala sa Češkom rezultatom 1-1. Gruzija je primila četiri gola u prve dvije utakmice na Euru. Dopustili su 26 udaraca u remiju s Česima prije pet dana.  Gruzija je čak imala priliku osigurati pobjedu u posljednjim trenucima, ali je Saba Lobjanidze užasno promašio iz sjajne pozicije u petoj minuti sudačke nadoknade. (Koeficijenti 24.6. u 23:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Portugal je pobijedio u 15 od posljednjih 17 utakmica u svim natjecanjima. Popravili su loš dojam iz prve utakmice. Lagano su prošli pored Turske s 3-0 u subotu, a golove su postigli premierligaške superzvijezde Bernardo Silva i Bruno Fernandes. Willy Sagnol nema ni približno toliko veliku momčad kao njegov kolega s suprotne strane. Teško je vidjeti da će napraviti ikakve promjene u sastavu koji je podijelio bodove s Česima u subotu. Situacija je potpuno drugačija s Robertom Martinezom od kojeg se očekuje da će rotirati svoju momčad za posljednju utakmicu. Portugal je praktički osigurao prolaz u osminu finala, te Martinez ima luksuz odmarati svoje glavne zvijezde za posljednju utakmicu u grupi. Gruzija (3-5-2): Mamardashvili – Kverkvelia, Kashia, Dvali – Kakabadze, Kochorashvili, Mevkabishvili, Chakvetadze, Tsitaishvili – Mikautadze, Kvaratskhelia Portugal (4-3-3): Sa – Semedo, Silva, Inacio, Dalot – Neves, Nunes, Conceicao – Joao Felix, Jota, Ramos Iako ova utakmica nosi puno veću važnost za Gruziju, vrlo je teško vidjeti bilo koji drugi ishod osim sveobuhvatne pobjede Portugala na posljednji dan po kvoti 1.38 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Portugalci povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. Razlika u kvaliteti je prevelika. Igrači koji dobiju priliku igrati u srijedu bit će visoko motivirani dokazati svoju vrijednost izborniku Martinezu uoči osmine finala. Gruzija još uvijek traži svoju prvu pobjedu na Europskom prvenstvu. Vrlo je teško vjerovati da je mogu ostvariti protiv ovako jakih protivnika. (Koeficijenti 25.6. u 23:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Portugal je pobijedio u jedinom dosadašnjem međusobnom susretu s 2-0 u prijateljskoj utakmici 2008. godine. Očekujem da će Portugal voditi na poluvremenu i pobijediti na kraju utakmice po koeficijentu od 2.05. (Koeficijenti 25.6. u 23:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Ukrajina - Belgija 2 (1.60) ili 2/2 (2.60) bet365 Dva glavna favorita u Grupi E čekaju odlučujući susret u trećem i posljednjem kolu na MHP Areni u Stuttgartu. Obje reprezentacije, Ukrajina i Belgija, oporavile su se nakon poraza u prvim utakmicama na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.  Ukrajina je preživjela težak test protiv Slovačke u petak poslijepodne. Bili su na rubu ispadanja nakon samo dva kola, ali nekoliko kasnih golova u drugom poluvremenu pomoglo im je da ostanu u natjecanju. Mykola Shaparenko i Roman Yaremchuk postigli su ključne golove za Ukrajinu prije pet dana. Međutim, momčad Serhiyja Rebrova još uvijek se nalazi na dnu skupine zbog gol-razlike. Ukrajina je primila četiri gola u prva dva kola Eura. U svakoj od posljednje četiri utakmice Ukrajine vidjeli smo tri ili više golova. (Koeficijenti 24.6. u 23:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Belgija je u posljednjih 16 utakmica u svim natjecanjima ostvarila 11 pobjeda, 4 remija i samo 1 poraz. Romelu Lukaku postigao je tri poništena gola u dosadašnjem dijelu turnira. Belgija je doživjela šokantan poraz od Slovačke na otvaranju, ali su se oporavili uvjerljivom pobjedom od 2-0 protiv Rumunjske u subotu. Youri Tielemans i Kevin de Bruyne postigli su golove za Crvene vragove, dok je Romelu Lukaku ponovno imao jedan gol poništen. Serhiy Rebrov nema problema s ozljedama uoči posljednje utakmice grupne faze. Artem Dovbyk bi mogao ponovno predvoditi napad, dok bi Roman Yaremchuk mogao ostati na klupi. Anatoliy Trubin je vjerojatno osigurao svoje mjesto na golu ispred Andriya Lunina iz Real Madrida. Belgija je i dalje bez ozlijeđenih Axela Witsela i Thomasa Meuniera, dok je Dodi Lukebakio suspendiran nakon što je dobio dva žuta kartona u dosadašnjem dijelu turnira. Lukebakio je otvorio prostor za povratak Leandra Trossarda u početni sastav. Ukrajina (4-3-3): Trubin – Tymchyk, Zabarnyi, Matviienko, Mykolenko – Shaparenko, Sudakov, Zinchenko – Yarmolenko, Dovbyk, Mudryk Belgija (3-4-3): Casteels – Castagne, Faes, Vertonghen – Doku, Tielemans, Onana, Theate – De Bruyne, Lukaku, Trossard Ukrajina ima velikih problema s obranom u posljednje vrijeme. Sada se suočavaju s jednom od najubojitijih napadačkih reprezentacija u Europi. Belgija je stvarala mnogo prilika u obje dosadašnje utakmice na turniru. Ukrajina je izgubila dvije od posljednje četiri utakmice, uključujući težak poraz od 0-3 protiv Rumunjske na početku Eura 2024. Predviđam da će Belgija voditi na poluvremenu i pobijediti na kraju utakmice s koeficijentom od 2.60. (Koeficijenti 25.6. u 23:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ukoliko igrate pobjedu Belgije, predlažem da to učinite u bet365 kladionici po kvoti 1.61 koja ima Early Payout promociju. To znači da ako Belgija povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat, oklada će se računati automatski dobitnom. (Koeficijenti 25.6. u 23:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Kako loš dan, ni kartona ni golova, Englezi standardno razočarali... Jbg, idemo dalje
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use