Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.10.2010. (Listić dana)


Goksim

Recommended Posts

15:30 Cibalija-Dragovoljac tip 1, @ 1,40 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt 8/10

Cibalija je poznata kao odlican domacin, trenutno s 9. sa 15 bodova iz 10 susreta. Nisu bas bajno otvorili prvenstvo, no danas im dolazi protivnik po mjeri, Hrv. Dragovoljac koji je 15. na tablici, idalje bez pobjede, sa 3 boda. Losiji je samo Inter iz Zapresica. Oni su ove godine usli u 1. ligu,no vidjeli su da je ipak 1. liga preveliki zalogaj. Ove godine je pala Rijeka u Vinkovcima 4-2, Rijeka koja je to rijeme igrala najbolji nogomet u ligi. I Dinamu i Hajduku su ovo jedno od najneugodnijih gostovanja. Dragovoljac kao sto sam rekao, ima 3 remija, i to sve kod kuce, dok su na gostovanjima jako losi. Belupo 3-0, Istra 3-1, Karlovac 2-0, sve su to posljednji porazi Dragovoljca. S obzirom na pokazane igre, zelja za pobjedom mislim da je neupitna, jer cetvrta Rijeka bjezi samo 4 boda, tako da ukoliko zele i ove godine biti u vrhu prvenstva, pobjeda nebi smjela doci u pitanje.

Link to comment
Share on other sites

Salthill Devon-Derry City

O domacinu sam pisao u ponedjeljak, kada su, kako sam i predviđao i izgubili 3:0. Evo što sam tada pisao:

SalthDev-Monaghan Utd 2 1,25

Sam pogled na tablicu biti će dovoljan da se vidi zašto ovo igram. Ok, koeficijent je mali, ali vjerujem da će proći i hendikep, kao i 2/2 (1,65).

Dakle radi se o Irskoj drugoj ligi. Do kraja je ostalo još samo 3 kola, a Monaghan i Derry City vode utrku za prvo mjesto. Monaghan zaostaje 4 boda, ali ima i utakmicu manje. S obzirom da bi pobjedom došao na samo bod zaostatka imaju itekako realne šanse biti prvi, tim više jer u zadnjem kolu igraju doma upravo protiv Derry Cityja i to bi mogla biti utakmica koja će odrediti prvaka...

SalthDev je fenjeraš lige sa gol razlikom 22:73. Do sada su skupili cijelih 12 bodova, gotovo 5 puta manje od Monaghan Utd-a.

Btw. obratite pažnju i na ovaj par:

16/10 20:00   Salthill Devon vs. Derry City

Dakle, u narednom kolu će Derry City biti u situaciji da mora pobjediti fenjeraša lige inaće gube prvo mjesto, dva kola prije kraja... Vjerujem da će i to biti par koji bi morao lagano proci...

Probao bi 2/2, hendikep na gosta, kao i to da će Derry City na poluvremenu voditi sa hendikepom za što je koef 2,85!

Link to comment
Share on other sites

wimbledon - gateshead

team news:

AFC Wimbledon midfielder Sammy Moore has recovered from an Achilles injury and should be involved.

Goalkeeper Seb Brown, defender Sam Hutton and midfielder Steven Gregory all returned from international duty with England C uninjured.

Gateshead may include on-loan midfielder Shane Clarke, who appeared for the reserves in midweek.

Striker Gary Mulligan (groin) remains sidelined, while fellow forward Johnny Allan (knee) is a long-term casualty.

wimbledon drzi korak za crawleyom s jednim bodom razlike, najbolja su domacinska ekipa s gol razlikom 17:4, te su s razlogom postavljeni kao veliki favorit. u goste im dolazi gateshead, koji je vise nego solidan, trenutno na devetom mjestu tabele, iako ih par bodova dijeli da se probiju u vrh tabele. realno je ocekivati pobjedu wimbledona, ali kako je iskustvo pokazalo, po ovoj kvoti se ne isplati..idem na value s sigurnijom okladom.. gateshead (+1) @ 2.02 (pinnacle)

idem i kontra statistike na broj golova.. manje od 3 gola @ 1.89 (pinnacle)

altrincham - fleetwood

team news:

Altrincham could include defender Shaun Densmore, after he returned from England C duty uninjured.

Midfielder Matty Crowell and winger Chris Denham face a late fitness tests and remain doubtful.

Fleetwood striker Wayne Curtis is pushing for a start after being left out of the 2-2 draw with Cambridge.

Manager Micky Mellon is unlikely to make many changes to his starting line-up, as his side look to continue their 10-game unbeaten run.

naizgled vrlo jednostavna utakmica, altrincham je trenutno zadnji na tabeli, dominiraju s negativnim ishodima i tesko je ocekivati da ce uzeti pobjedu protiv fleetwooda koji u zadnjih deset tekmi bez poraza. altrincham je u zadnjih pet tekmi prekinuo negativni niz s pobjedom i tri remija, da bi zadnju tekmu izgubio u gostima kod histona. danasnji susret budi gorak okus sjecanja na slicne tekme kad igraju zadnji na tabeli protiv visoko rangiranih timova. u zadnjih pet tekmi kada je altrincham nanizao potitivne rezultate, u prosjeku je dao dva gola po utakmici, pa ocekujem da ce danas na domacem terenu nastaviti trend, te se samim tim namece oklada na golove. imam dvije oklade na ovoj tekmi.. prva koja mi je sigurnija je vise od 2.5 gola @ 1.86 (pinnacle), te altrincham (+0.5) @ 1.93 (pinnacle)

cambridge - barrow

team news:

Cambridge could welcome back midfielder Conal Platt and defender Kevin Roberts from injury.

Defender Dave Partridge is available after suspension, but striker Danny Wright will have a fitness check following England C duty.

Barrow goalkeeper Alan Martin has returned from international duty and is expected to start.

Defender Paul Bolland serves the final game of a two-match ban, so Paul Jones and Mike Pearson continue at the back.

cambridge je razocarao, pali su na dno tabele s cetiri uzastopna poraza, a imali bi i peti da fleetwood ima malo boljeg golmana. domaci teren im je glavni izvor bodova, realno je ocekivati pobjedu, jer im u goste dolazi barrow koji je u njihovom rangu. necu ih vaditi, vec cu uzeti okladu na golove zbog najavljene defanzivne formacije barrowa (4-5-1) s kojom je u zadnjem susretu uzeo bod crawleyu.. manje od 2.5 gola @ 1.83 (pinnacle)

crawley - newport

team news:

Crawley will hand a late fitness test to defender Kyle McFadzean, who has been suffering with both back and hamstring problems.

Defender Pablo Mills is available after suspension, while winger Sergio Torres is pushing for a recall.

Newport defender Gary Warren has completed a one-match and could go straight back into the side.

Defender Lee Baker (foot) is again likely to miss out, as is goalkeeper Glyn Thompson.

susret dva tima iz vrha tabele, nema se ih se sta puno opisivati, ostvaruju izvrsne rezultate, i samo je pitanje na kojoj strani lezi vrijednost. prema postavljenim kvotama- na goste, koji kao sto sam prije spomenuo, tesko daju bodove i vrijedi ih ispratiti, naravno sa sigurnijom okladom.. newport (+0.5) @ 1.91 (pinnacle)

http://svijetkladjenja.com/forum/ostale-lige/subota-16-10-2010

Link to comment
Share on other sites

Još jedan par  :D

Cardiff - Bristol City 1 @1,50

Kraj: Cardiff - Bristol City 3-2

Prvi par uspjesno prosao, iako malo neocekivano na muke ali sve u svemu dobro je ispalo.

Super. Bravo! To sam ispratio na jednom listicu, i nisam se niti sjetio da je pocelo, nego vidio tvoj post. Ajde, nadam se da će se do kraja dana svi postovi zeleniti ;)

Link to comment
Share on other sites

ma ja igram osijeka jedinicu pa kud puklo da puklo

7 koef. u fortuni

Hm.. Koeficijent je dobar, ali iskreno sumnjam da će proci, iako Dinamo je često u ovom periodu prijašnjih godina znao kiksati tjedan prije europskih utakmica. Međutim sada ih vodi Vaha i to sve izgleda puno, puno ozbiljnije a i najavili su da će maksimalno ozbiljno pristupiti i nastupiti sa najjacim sastavom...

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - WBA

Još je rano za pisati o sastavima i vjerujem da ćemo do odigravanja utakmice forum nadopuniti i tim podatkom. Koeficijent na pobjedu Manchester Uniteda je 1,25 i unatoc tome sto je to mali koefiicjent vjerujem da ga se ispalti odigrati budući da smatram da će crveni vragovi uzeti tri boda na Old Trafford, tim više jer za protivnika imaju jednu od najsalbijih ekipa Premiershipa. Također treba uzeti u obzir i da je Manchester United do sada sakupiio 4 boda iz dviju utakmica u Ligi Prvaka, međutim nebi trebali imati pretežak posao budući da će na Old Traffordu ugostiti Bursaspor, ekipu koja je upisala dva poraza i koju je Valenicija svladala u gostima sa čak 4:0. Manchester United u prvenstvu ne briljira, ponajviše na gostovanjima gdje nema upisanu niti jednu pobjedu na tako da vjerujem da će s ovom utakmicom ući u pobjedničku seriju. Nije naodmet i podatak da Manchester United zadnje dvije prvenstvene utakmice nije pobjedio (gostovali su kod Boltona, te kod Sunderlanda). H2H je 8-1-1 u korist Manchester Uniteda!

Također bwin daje čak 1,83 da će Manchester United voditi na poluvremenu i da će utakmica završiti pobjedom Manchester Uniteda. Dakle, 1/1 je čak 1,83. Kao malu usporedbu recimo da SuperSport daje 1,50 za isti bet, pa sami procjenite dali se vrijedi riskirati 1/1 za 1,83... Također sam siguran, iz iskustva, da ovaj koeificjent neće biti ovoliki do subote.

Vjerujem da je ovdje puno veća vjerojatnoća da će 1/1 proci nego sto to iskazuje bwinov koeficijent.


Kada je zadnji put Manchester United prokockao prednost od 2 pogotka, na svom terenu? Btw. morate vidjeti gol za 2:2... Da nije tragično bilo bi smiješno  :'( :'( :'( :'( :'(

Link to comment
Share on other sites

Manchester United je još jednom ove sezone, baš kao i protiv Fulhama i Evertona, uspio ispustiti vodstvo i ostati bez pobjede. "Crveni vragovi" su na Old Traffordu odigrali samo 2-2 protiv West Bromwicha.

Nakon što je prva zvijezda Uniteda Wayne Rooney prije nekoliko dana izjavio kako ove sezone nije bio ozlijeđen, kao što je to tvrdio menadžer Alex Ferguson, škotski stručnjak ga je odlučio ostaviti na klupi, čime je neslaganje između ovog dvojca podignuto na višu razinu.

Bez Rooneyja, sve je za Manchester krenulo sjajno. Već u petoj minuti je pogodio Javier Hernandez, a u 25. minuti su aktualni doprvaci poveli i s 2-0 zahvaljujući Naniju. No, u drugom je poluvremenu sve krenulo nizbrdo za domaću momčad koja si je praktički sama zabila dva gola. Najprije je u 50. minuti Patrice Evra nespretno skrenuo loptu u vlastiti mrežu, da bi samo pet minuta kasnije nevjerojatno pogriješio veteran na vratima Manchestera Edwin van der Sar.

Nakon ubacivanja s lijeve strane, Nizozemac je uhvatio loptu, a onda je i neobjašnjivo ispustio, što je bez poteškoća iskoristio Somen Tchoyi. Ferguson je u 72. minuti uveo Rooneyja, ali ni on nije uspio vratiti prednost Unitedu koji je prvi put ove sezone kod kuće ostao bez tri boda.

http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/video-veliki-kiks-van-der-sara-wba-u-pet-minuta-sokirao-united.html

Link to comment
Share on other sites

NLB : Crvena Zvezda - Radnicki 2 @1,95

Kraj: Crvena Zvezda - Radnicki 83-85

Jos jedan par sa sjajnom kvotom je prosao, steta je bilo propustiti ovakav par.

Fulham je kiksao izgubivsi na svom terenu 2-1.

Eto 2/3 moja para su prosla danas, vise srece sutra.

Pored danasnje obilate ponude kiksaju favoriti (npr. manu). Sutra bi trebalo biti bolje

btw. drago mi je ako je jos netko ispratio cardiff ili radnicki danas  ;)

Pozdrav svima

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima,ja sam novi tu i vidim da je bio poprilično loš dan za većinu nas

Evo danas sam odigrao:

Betis - Girona 1 @1,4

Gorica - Vinogradar 1 @1,8

Cibalia - Hrv.Dragovoljac @1,4

i naposlijetko kao čisti zicer Man. United

...tek sada vidim koliko nam je svima zagorčao dan...Svi su parovi ili favoriti liga ili odličan domaćin,time sam se vodio danas...

Link to comment
Share on other sites

evo i od mene jedan par

HC Linz AG-A1 Bregenz 2 @ 1.45

razlog - A1 Bergenz najbolja ekipa u austrijskom rukometu u poslednjih 6 godina igraju protiv prosjecne ekipe Linza koja je ove sezone ostvarila 4 pobjede protiv 4 najlosije ekipe u ligi , a protiv prosjecnih timova je izgubila , po meni ovo je cista 2 i to za visok ulog

za malo hrabrije bih preporucio i H2 ( +2,5) da ce A1 Bergenz dobiti sa 3 ili vise razlike

poz

Ispratia :)

Link to comment
Share on other sites

danas mi je bia užasno loš dan, al ono šta me veseli da smo se raspiali i to 10-ak članova. Ljudi amo i sutra ovako.

Goksime šta je reć da te nema na chetu

Ma pratio sam redom Dinamo, Barcelonu pa na kraju i Real Madird, pa nisam stigao na chat... http://svijetkladjenja.com/forum/dobitni-listici/dobitni-listici/msg9360/#msg9360

Pohvale svima članovima na današnjem angažmanu na forumu. Napisano je preko tri stranice analiza, od kojih je velika većina prošla. Analize je pročitalo više od 1.100 ljudi a uvjeren sam da će sa vremenom broj analiza, kao i ljudi koji čitaju analize, ali koji i aktivno sudjeluju, rasti. Pohvale svima koji su napisali svoja razmišljanja vezana uz neku utakmicu, uvjeren sam da ste pomogli mnogima u odabiru parova.

Dobio sam više mailova pohvale budući da je forum postao puno sadržajniji i bolji. Te pohvale su upucene svim aktivnim članovima budući da forum bez Vas nebi imao smisla. Ljudi uglavnom pohvaljuju analize i forum, a također je više njih obecalo da će se pridružiti i aktivno pisati analize u područjima koja prate.

Izuzetno mi je drago da se je forum pokrenuo i da su se i drugi pridružili u pisanju analiza. Danas smo imali vrlo dobar postotak pogođenosti, i da nije bilo Manchester Unitedovog kiksa vjerujem da bi bio dobar dan za klađenje i da bi mnogi završili u plusu. Nažalost ispalo je kako je ispalo, ali sutra je novi dan i nadam se da ćemo i naredne dane svi zajedno biti aktivniji na forumu, te da ćemo profitirati. Pred nama je nedjelja, a onda slijedi bogat sportski tjedan u kojem ćemo imati Ligu Prvaka u utorak i srijedu, pa zatim Europsku Ligu u četvrtak, da bi onda opet bio bogat sportski vikend...

Link to comment
Share on other sites

Manchester United je još jednom ove sezone, baš kao i protiv Fulhama i Evertona, uspio ispustiti vodstvo i ostati bez pobjede. "Crveni vragovi" su na Old Traffordu odigrali samo 2-2 protiv West Bromwicha.

Nakon što je prva zvijezda Uniteda Wayne Rooney prije nekoliko dana izjavio kako ove sezone nije bio ozlijeđen, kao što je to tvrdio menadžer Alex Ferguson, škotski stručnjak ga je odlučio ostaviti na klupi, čime je neslaganje između ovog dvojca podignuto na višu razinu.

Bez Rooneyja, sve je za Manchester krenulo sjajno. Već u petoj minuti je pogodio Javier Hernandez, a u 25. minuti su aktualni doprvaci poveli i s 2-0 zahvaljujući Naniju. No, u drugom je poluvremenu sve krenulo nizbrdo za domaću momčad koja si je praktički sama zabila dva gola. Najprije je u 50. minuti Patrice Evra nespretno skrenuo loptu u vlastiti mrežu, da bi samo pet minuta kasnije nevjerojatno pogriješio veteran na vratima Manchestera Edwin van der Sar.

Nakon ubacivanja s lijeve strane, Nizozemac je uhvatio loptu, a onda je i neobjašnjivo ispustio, što je bez poteškoća iskoristio Somen Tchoyi. Ferguson je u 72. minuti uveo Rooneyja, ali ni on nije uspio vratiti prednost Unitedu koji je prvi put ove sezone kod kuće ostao bez tri boda.

http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/video-veliki-kiks-van-der-sara-wba-u-pet-minuta-sokirao-united.html

Tko nije vidio kakav gol je Van Der Saar primio, neka pogleda...

http://www.youtube.com/watch?v=JgGSYL4jVV4&feature=player_embedded

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use