Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Čestitke pobjednicima Posljednje Šanse 2023/2024 i isplate nagrada

Recommended Posts

Ne znam sta ima da se cestita, ali hajde da cestitamo kolegi @BoskoBuha i matematicki osvojenu svetu Poslednju Sansu.

Tuzan je ovo dan na ovom smesnom Forumu.

Hej @BoskoBuha

Cestitam ti potpuno zasluzeno prvo mesto u svetoj Poslednjoj Sansi. Uzivaj u tituli, tvojoj prvoj i poslednjoj, zasluzio si je bas kao i Leicester u engleskoj Premier League. Niko ne zna kako su je osvojili, ali su je osvojili. Dok ne ispadnes, bas kao sto je i Leicester ispao u drugu ligu, uzivaj u tituli.

Napisao sam i pobednicki govor samo za tebe, pobednicki post koji cu pustiti ovih dana, nakon sto prodje ovaj tuzan period za nas Forum.

prije 41 minute, LeonardoDrugi said:

Ne znam sta ima da se cestita, ali hajde da cestitamo kolegi @BoskoBuha i matematicki osvojenu svetu Poslednju Sansu.

Tuzan je ovo dan na ovom smesnom Forumu.

Hej @BoskoBuha

Cestitam ti potpuno zasluzeno prvo mesto u svetoj Poslednjoj Sansi. Uzivaj u tituli, tvojoj prvoj i poslednjoj, zasluzio si je bas kao i Leicester u engleskoj Premier League. Niko ne zna kako su je osvojili, ali su je osvojili. Dok ne ispadnes, bas kao sto je i Leicester ispao u drugu ligu, uzivaj u tituli.

Napisao sam i pobednicki govor samo za tebe, pobednicki post koji cu pustiti ovih dana, nakon sto prodje ovaj tuzan period za nas Forum.

Hvala, konacno da i pored tvog imena koji je jedini osvajao PS, stoji jos neko ime.. hvala jos jednom.

Hej @josip123

Uzivaj. Sada dolazi najlepsi deo zivota. Ovih dana ce da te zovu administratori da im das broj bankarskog racuna da ti uplate novac. Nadajmo se da im je ostalo nesto para, s’obzirom koliko su mene isplacivali svih ovih godina. Cestitamo ti svi sa Foruma potpuno zasluzeno osvojeno prvo mesto u drugoj, amaterskoj. Sta ti je zivot, majko moja. Do juce si igrao sa administratorima u drugoligaskom blatu, a vec  sutra ces imati privilegiju da igras sa mnom. Sada je najvaznije da uzivas u slavi, a posle cemo brinuti o tome, sta ces da radis kada se sledece godine u ovo vreme, budes vracao u drugoligasko blato. Sada uzivaj, a na jesen pogledaj gde su na tabeli zavrsili nekadasnji pobednici druge lige, ovi cirkusanti @unkdy i @Iblaz93

A ti kolega @BoskoBuha samo da znas, da ti Arsenal nije dao gol u 89-om minutu, a meni da Leverkusen jeste, i da je Partizan pobedio, danas bih bio cetvoristruki prvak prve lige.

Kolegi @josip123 jos jednom cestitke sto na jednu godinu napusta drugoligasko blato, a sebe proglasavam svecem sto sam kreirao drugu ligu, pa sada svi imamo prilike da gledamo pravu dramu u poslednjem kolu druge, amaterske gde ce se odlucivati drugo mesto. 

Hej @Joker93

Upravo si imao prilike da vidis zasto je sveta Poslednja Sansa najteze takmicenje na svetu, kada je moguce da padnes u predposlednjem kolu na Unicaji kod kuce. Ali, na kraju, ipak imas prilike da sam odlucujes o svojoj sudbini, bas kao i kolega @nutrija

A vi administratori za poslednje kolo uopste ne morate postavljati vase predloge. Uopste nije vazno da lì cete biti trinaesti ili petnaesti na tabeli druge lige. Bolje iskoristite to vreme da budete ono sto bi trebalo da budete na Forumu, a to je nas servis i da postojite zbog nas. Napisite tacno u decimale kolika je razlika izmedju kolega @Joker93 i @nutrija da bi mogli da pratimo kakvu ce strategiju izabrati u drami poslednjeg kola.

Zivela sveta Poslednja Sansa i onaj ko je kreirao.

prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @josip123

Uzivaj. Sada dolazi najlepsi deo zivota. Ovih dana ce da te zovu administratori da im das broj bankarskog racuna da ti uplate novac. Nadajmo se da im je ostalo nesto para, s’obzirom koliko su mene isplacivali svih ovih godina. Cestitamo ti svi sa Foruma potpuno zasluzeno osvojeno prvo mesto u drugoj, amaterskoj. Sta ti je zivot, majko moja. Do juce si igrao sa administratorima u drugoligaskom blatu, a vec  sutra ces imati privilegiju da igras sa mnom. Sada je najvaznije da uzivas u slavi, a posle cemo brinuti o tome, sta ces da radis kada se sledece godine u ovo vreme, budes vracao u drugoligasko blato. Sada uzivaj, a na jesen pogledaj gde su na tabeli zavrsili nekadasnji pobednici druge lige, ovi cirkusanti @unkdy i @Iblaz93

A ti kolega @BoskoBuha samo da znas, da ti Arsenal nije dao gol u 89-om minutu, a meni da Leverkusen jeste, i da je Partizan pobedio, danas bih bio cetvoristruki prvak prve lige.

Kolegi @josip123 jos jednom cestitke sto na jednu godinu napusta drugoligasko blato, a sebe proglasavam svecem sto sam kreirao drugu ligu, pa sada svi imamo prilike da gledamo pravu dramu u poslednjem kolu druge, amaterske gde ce se odlucivati drugo mesto. 

Hej @Joker93

Upravo si imao prilike da vidis zasto je sveta Poslednja Sansa najteze takmicenje na svetu, kada je moguce da padnes u predposlednjem kolu na Unicaji kod kuce. Ali, na kraju, ipak imas prilike da sam odlucujes o svojoj sudbini, bas kao i kolega @nutrija

A vi administratori za poslednje kolo uopste ne morate postavljati vase predloge. Uopste nije vazno da lì cete biti trinaesti ili petnaesti na tabeli druge lige. Bolje iskoristite to vreme da budete ono sto bi trebalo da budete na Forumu, a to je nas servis i da postojite zbog nas. Napisite tacno u decimale kolika je razlika izmedju kolega @Joker93 i @nutrija da bi mogli da pratimo kakvu ce strategiju izabrati u drami poslednjeg kola.

Zivela sveta Poslednja Sansa i onaj ko je kreirao.

Jbg kolega @LeonardoDrugi,puno toga imas da je ovo, da je ono..

Da meni nije Cl.Brugge u 97 primio gol za 3:3, da Fener kod kuce nije izgubio trule C.Zvezde 15 razlike, da Partizan nije izgubio u Zadru 20 razlike, da je Svedska u zadnjih 30 sec utakmice iskoristila sedmerac protiv BiH za pobjedu od 10 razlike, da ne nabrajam vise, razlika izmedju mene i tebe bi bila 5-6 pogodaka u moju korist.

Stari rimljani bi rekli "Da su babi muda, bila bi djed"..

prije 38 minute, BoskoBuha said:

Jbg kolega @LeonardoDrugi,puno toga imas da je ovo, da je ono..

Da meni nije Cl.Brugge u 97 primio gol za 3:3, da Fener kod kuce nije izgubio trule C.Zvezde 15 razlike, da Partizan nije izgubio u Zadru 20 razlike, da je Svedska u zadnjih 30 sec utakmice iskoristila sedmerac protiv BiH za pobjedu od 10 razlike, da ne nabrajam vise, razlika izmedju mene i tebe bi bila 5-6 pogodaka u moju korist.

Stari rimljani bi rekli "Da su babi muda, bila bi djed"..

Stari rimljani su isto tako rekli i da nisu postojale specijalne pozivnice ti bi se zajedno sa kolegom @fic i administratorima danas borio za sedamnaesto mesto u drugog, amaterskoj.

prije 12 minute, LeonardoDrugi said:

Stari rimljani su isto tako rekli i da nisu postojale specijalne pozivnice ti bi se zajedno sa kolegom @fic i administratorima danas borio za sedamnaesto mesto u drugog, amaterskoj.

Tesko da bi bilo tako i sam to znas..

Nema veze ipak prosao bi ti i da si odigrao i regularno over 1.5

Cestitke na drugo mjesto opet si ujacao formu kad je najpotrebnije, bio si zadnji dugo 😁

Ja sam bio blago receno katastrofalan, istina na minimum 5 parova sam pao nerealne tekme koje bi prosli u 98% slucajeva al opet bio jako los, a i prolaznost na svima u prvu ligu je opet ispod nivoa, mislim cak i gore nego prosle sezone

@BoskoBuha je bio najkonstantniji, najbrzi i birao uvek zicera ko po knigu pa cestitke i zelim ti da uduplas nagradu 

Od iduce sezona neka se promene malo pravila sto se tice kladionice, napisao sam vec da se mora smanjit izbor i da se biraju parove od ove renomiranije kladionice (favbet mora da odpada pod hitno zato sto ovo sa kvote na rukomet postalo navika kod vecina od nama)

Hej @Joker93

Ovih dana si mogao mnogo toga da naucis o zlom Balkanu i ljudima uopste. Posle devet teskih meseci i 75 kola niko od kolega sa ovog smesnog Foruma, a kamoli administratora, se nije setio da ti napise tih sest reci cestitamo ti ulazak u prvu, elitnu.

To je zato sto se u zivotu, a i sportu pamte samo pobednici. Zato sada ne mozemo da zivimo od ovih @BoskoBuha i @josip123 Ljudi ne zele da pamte drugoplasirane, pa zato sada niko na svetu ne zna ko je bio drugi u Premier League one sezone kada je Leicester bio prvak. Isto tako, na primer, niko sa Foruma sada ne bi znao da pomene barem jednog drugoplasiranog u zadnjih deset godina u Serie A, ali zato svako sa Foruma zna ko je tri puta uzastopno osvajao svetu Poslednju Sansu.

Kao sto znas i sam, ja nikada nisam bio vecina na Forumu, vec teska manjina, i to ona najbolja. Ja se secam da si skoro pola sezone bio prvi na tabeli, i skoro uvek u samom vrhu, i da si potpuno zasluzio privilegiju da sledece sezone igras sa mnom u prvoj, elitnoj. Evo, kao sto vidis, ja necu dozvoliti da se desi na ovom smesnom Forumu da te niko ne pomene, i da niko ne ucini taj napor da ti cestita osvojeno drugo mesto i ulazak u prvu, elitnu. Iako sada ne mozemo da zivimo od kolege @BoskoBuha i njegovog imena na naslovnici, znaj da na ovom svetu ne postoji pravda, pa nam ostaje da sacekamo sledecu sezonu i zajedno ga izbacimo tamo gde pripada, u drugu amatersku.

Sada uzivaj u tome sto si napustio drugoligasko blato, i one tamo amatere u tom blatu, a mozes i da se opustis. Gledajuci kakvi sve cirkusanti igraju prvu ligu Poslednje Sanse, budi siguran da sledece sezone neces ispasti. Opusti se, ali znaj da iz ugla druge lige, se uvek cini da su prvoligasi slabiji, ali to traje samo dok ne udjes u prvu ligu. A sta se onda desi, mozes videti, ako pogledas kako prolaze na tabeli prethodni pobednici druge, amaterske. Kolege @BoskoBuha i @fic ne racunaj, oni su u prvoj ligi, a da niko ne zna zasto.

Cestitamo ti svi sa Foruma jos jednom, potpuno zasluzeni izlazak iz zivog blata druge lige.

Za sve ostale kolege sa Foruma koji mogu samo da sanjaju ulazak u prvu ligu Poslednje Sanse, imam jedan double po ukupnoj kvotici od 1,38 iz tenisa (Roland Garros)

jedinica na zenski double Hsieh/Mertens protiv Navarro/Schneider po kvoti od 1,20

dvojka na Alcaraza protiv crnca Aliassime po kvoti od 1,15

Čestitke svima koji su osvojili/plasirali se u Prvu ligu PŠ. 

Od mene prijedlog za klađenje.

Zrinski - Šibenik 

Manje od 3.5 golova 

Manje od 2.5 golova 

Prvo poluvrijeme manje od 1.5 golova

Utakmica koja odlučuje o ulasku u prvu HNL, s tim da Zrinskom odgovara i neriješeno. 

Primili su samo 16 golova u sezoni i vjerojatno će stati u čvrsti blok, te čekati svoju priliku iz kontri iako igraju kod kuće. 

Važnost utakmice će sigurno i goste iz Šibenika sputati i sigurno neće srljati grlom u jagode. 

Na utakmici će prvi put u povijesti hrvatskog nogometa biti nazočan i VAR sustav... 

Isplati se pratiti i live, te ako dugo bude nula, za očekivati je potpuno otvoreni Šibenik kojemu igra samo pobjeda. 

prije 10 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @Joker93

Ovih dana si mogao mnogo toga da naucis o zlom Balkanu i ljudima uopste. Posle devet teskih meseci i 75 kola niko od kolega sa ovog smesnog Foruma, a kamoli administratora, se nije setio da ti napise tih sest reci cestitamo ti ulazak u prvu, elitnu.

To je zato sto se u zivotu, a i sportu pamte samo pobednici. Zato sada ne mozemo da zivimo od ovih @BoskoBuha i @josip123 Ljudi ne zele da pamte drugoplasirane, pa zato sada niko na svetu ne zna ko je bio drugi u Premier League one sezone kada je Leicester bio prvak. Isto tako, na primer, niko sa Foruma sada ne bi znao da pomene barem jednog drugoplasiranog u zadnjih deset godina u Serie A, ali zato svako sa Foruma zna ko je tri puta uzastopno osvajao svetu Poslednju Sansu.

Kao sto znas i sam, ja nikada nisam bio vecina na Forumu, vec teska manjina, i to ona najbolja. Ja se secam da si skoro pola sezone bio prvi na tabeli, i skoro uvek u samom vrhu, i da si potpuno zasluzio privilegiju da sledece sezone igras sa mnom u prvoj, elitnoj. Evo, kao sto vidis, ja necu dozvoliti da se desi na ovom smesnom Forumu da te niko ne pomene, i da niko ne ucini taj napor da ti cestita osvojeno drugo mesto i ulazak u prvu, elitnu. Iako sada ne mozemo da zivimo od kolege @BoskoBuha i njegovog imena na naslovnici, znaj da na ovom svetu ne postoji pravda, pa nam ostaje da sacekamo sledecu sezonu i zajedno ga izbacimo tamo gde pripada, u drugu amatersku.

Sada uzivaj u tome sto si napustio drugoligasko blato, i one tamo amatere u tom blatu, a mozes i da se opustis. Gledajuci kakvi sve cirkusanti igraju prvu ligu Poslednje Sanse, budi siguran da sledece sezone neces ispasti. Opusti se, ali znaj da iz ugla druge lige, se uvek cini da su prvoligasi slabiji, ali to traje samo dok ne udjes u prvu ligu. A sta se onda desi, mozes videti, ako pogledas kako prolaze na tabeli prethodni pobednici druge, amaterske. Kolege @BoskoBuha i @fic ne racunaj, oni su u prvoj ligi, a da niko ne zna zasto.

Cestitamo ti svi sa Foruma jos jednom, potpuno zasluzeni izlazak iz zivog blata druge lige.

Za sve ostale kolege sa Foruma koji mogu samo da sanjaju ulazak u prvu ligu Poslednje Sanse, imam jedan double po ukupnoj kvotici od 1,38 iz tenisa (Roland Garros)

jedinica na zenski double Hsieh/Mertens protiv Navarro/Schneider po kvoti od 1,20

dvojka na Alcaraza protiv crnca Aliassime po kvoti od 1,15

Hej @LeonardoDrugi veliko hvala, te se takoder pridruzujem cestitkama pobjednicima koji su bili za nijansu uspjesniji ove sezone, i to im nitko ne moze oduzeti te ce ostati zapisani kao pobjednici. Ono sto bih ja naglasio je da takoder cestitam svim ostalim sudionicima posljednje sanse koji su izgurali cijelu sezonu bez obzira na plasman, mislim da svi zasluzuju jedan naklon jer su ipak, kako god odvojili svoje vrijeme 75 puta ove sezone da podrze ovo predivno natjecanje. 

Na meni ostaje da se posvetim samom sebi i analiziram greske koje sam radio ove sezone u drugoj ligi i budem jos bolji sljedece sezone u prvoj, nema zaljenja za prvim mjestom jer za mene je nova sezona zapocela sa zadnjim danom stare, te se vec sad okrecem novoj sezoni i taktikama koje ce bit spremne od starta nove sezone. 

Takoder bi htio naglasiti da sam ja svoj cilj ispunio a to je ulazak u elitu i to je trofej koji mene zanima bez laznog pretvaranja i napravit cu sve sljedece sezone da ga i uzmem prem da nece biti ni malo jednostavno s obzirom na konkurenciju koja ce bit zestoka. 

Generalno se nadam da cu u buducnosti imati vise vremena za neke analize i u dnevnim temama o svom nacinu kladenja koje cu nastojati podjeliti s ostalima naravno kad vrijeme dozvoli. 

Od samog pocetka sezone moj cilj je bio kao sto sam rekao ulazak u elitu i to sam ispunio, kako sam i pisao u nekoliko navrata na forumu i u prepiskama po komentarima da moji motivi nisu financiske prirode te sam vec na pocetku sezone odlucio ukoliko osvojim bilo kakvu financisku nagradu da ista bude donirana onima kojima ja budem smatrao da moze pomoci vise nego meni. 

Ovoga puta sam se odlucio za udrugu Krijesnica koja pomaze djeci i obiteljima suocenim s malignim bolestima, https://krijesnica.hr/ . Te bih ovim putem zamolio @Goksim da sredstva namjenjena drugoplasiranom u drugoj ligi posljednje sanse tj meni u skladu sa clankom 4. proslijedi i donira navedenoj udruzi. Iznos je zaista simbolican ali vjerujem da moze pomoci navedenoj udruzi na bilo koji nacin.  

"Ovoga puta sam se odlucio za udrugu Krijesnica koja pomaze djeci i obiteljima suocenim s malignim bolestima, https://krijesnica.hr/ . Te bih ovim putem zamolio @Goksim da sredstva namjenjena drugoplasiranom u drugoj ligi posljednje sanse tj meni u skladu sa clankom 4. proslijedi i donira navedenoj udruzi."

@joker93 👏👏👏👏👏

Svaka čast....iskreno ne znam kolika je nagrada za drugo mjesto 😁, ali ako netko napiše i sam ću donirati za istu udrugu... 

Još jednom želim čestitati pobjednicima Prve i Druge lige Posljednje šanse, ali i pobjedniku Guts-Leonardo kupa, te svima koji su izborili promociju u Prvu Ligu Posljednje Šanse sljedeće sezone, kao i svim sudionicima natjecanja koji su korektno, u sportskom duhu, odigrali natjecanje do posljednjeg kola!

Drago mi je vidjeti iskrene čestitke pobjednicima drugih članova, te sam siguran da ćemo u natjecateljskoj, ali i pozitivnoj atomosferi igrati Posljednju šansu i sljedeće sezone. Sve poruke vezane uz čestitke pobjednicima iz dnevnih tema su prebaćene u ovaj topic, da je isto svima pregledno i na jednom mjestu. 

Prema pravilima natjecanja, nagrade bi trebale biti isplaćene najkasnije 30.6.2024. 

On 11. 09. 2023. at 18:01, Goksim said:

Članak 7. Isplata nagrada
Nagrade će biti isplaćeni preko skrilla ili po dogovoru sa dobitnikom drugog, za SvijetKladjenja, najpraktičnijeg načina najkasnije 30.6.2024. 
Ukoliko sudionik natjecanja prije zadnjeg kola i matematički osigura određeno mjesto koje rezultira isplatom nagrade SvijetKladjenja može u dogovoru sa igračem nagradu isplatiti i prije odigravanja zadnjeg kola. 

Kako znamo da je Euro 2024 pred vratima te da bi svima koji su osvojili nagrade bilo lijepo da su iste isplaćene prije početka Eura 2024, izašli smo u susret te su nagrade za Posljednju šansu nekima već isplaćene, a svima koje je @IzudinB kontaktirao preko privatnih poruka i koji su dostavili skrill email adresu, isplaćeni su danas. 

1. @COLT je osvojio Guts-Leonardo kup te mu je nagrada od 300€ isplaćena preko Skrilla još prije par tjedana
  2. @BoskoBuha je osvojio Prvu ligu Posljednje Šanse te mu je nagrada od 600€ isplaćena danas
  3. @LeonardoDrugi je nakon nevjerojatne dominacije te osvajanja naslova tri sezone za redom, ostvario zavidan rezultat i ove sezone te osvojio drugo mjesto Prve lige Posljednje šanse a osobno ga vidim kao glavnog favorita za osvajanje Prve lige sljedeće sezone. 
  4. @josip123 nagrada još nije isplaćena jer skrill email adresa nije dostavljena. Nastavit ćemo komunikaciju preko privatnih poruka kako bi pokušali izaći u susret i isplatiti nagradu preko nekog drugog načina plaćanja ovaj tjedan. 
  5. @Joker93 - Svaka čast na izuzetno lijepoj gesti gdje nagradu za osvajanje drugog mjesta u Drugoj ligi Posljednje šanse doniraš humanitarnoj udruzi Krijesnica. Mislim da si dobio jako puno simpatija na SvijetKladjenja forumu sa ovim i da će mnogi navijati ze tebe u Prvoj Ligi sljedeće sezone. Anonimna uplata je napravljena danas a u prilogu potvrda uplate sa web stranice Krijesnice, te bankovna transakcija. 

Screenshot 2024-06-05 at 07.15.35 Potvrda donacije (1).png

Screenshot 2024-06-05 at 07.19.41 POS Placanje (1).png

Pozivam sve sudionike natjecanja Posljednje šanse da se, ukoliko već nisu, pridruže čestitkama pobjednika u ovoj temi te da u ljetnim mjesecima podijele svoje sugestije i prijedloge sa ciljem dodatnog unapređenja natjecanja sljedeće sezone u za to predviđenoj temi u kojoj ćete ovih dana naći i par mojih komentara.

https://www.svijetkladjenja.com/forum/forum/232-tablica-prve-i-druge-lige-pravila-posljednje-šanse-prijedlozi-i-pitanja/

Nadam se da ćemo zajedno pratiti Euro 2024 na SvijetKladjenja forumu, navijati, podijeliti dobre tipove sa visokim postotkom pogođenosti i pomoći jedni drugima naći dobitne parove. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Nedjelja / NFL / Seattle - Arizona - Over 37,5 (1,20) bet365  
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use