Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 10.10.2010. (Listić dana)


Goksim

Recommended Posts

   

 Danas cemo se pozabavit kosarkom i nogometom. Razloge za tipove sam trazio iskljucivo na trenutnoj formi ekipa. Iako je jos uvijek prerano za neka preciznija saznanja. Iznenadjenja su uvijek moguca ::)(Srbija-Estonija) ;)

 

  Dakle :

Lti Giessen 46Ers  -  Bayreuth    1    1.35

  Trenkwalder        -  Assigeco    1    1.28

  Fastweb              -  Pistoia        1    1.22   Empoli                 -  Piacenza     1    1.60

  Ab Copenhagen    -  Koge          1x    1.42

Link to comment
Share on other sites

Ljudi evo vam jedan par sta bi se moglo uzivat u gledanju :))

Ljubicic-Z-Zhang  2,kvota 5,10

Ljubo je odigra odlicno prosli vikend,tu se i potrosia dosta...covik u njegovim godinama nakon odigranih matcheva sa igracima iz vrha atp doma,umore se previse...moguce da ga i vataju grcevi tijekom matcha i tako sitne stvari sta smetaju....Zhang koi ce se napalit maximalno,igrac sa pozivnicom koji je napravia jucer cudo kada je izbacia iz kvalifikacija T.Gabashvilia...

ovo bi moglo bit kao i prije godinu i po kada je ljubo odigra vrhusnki turnir u indian weelsu ili montrealu vec negdi...i iduci tjedan nastupa na isto jakom turniru,gdje je izgubia od O.Hernandeza,tu je kvota bila 6 !

Eto malo bas iz zabave uplatit nesto sitno.

Tsonga-F.Lopez  2,kvota 2.00

Tsonga je tek povratnik u tenis nakon pauze od 5-6 miseci...ovo mu je 2. match nakon ozljede..mislin da ce F.Lopez to iskorstit jer san nekidan napisa i da ce lopez dobit del potra jer je povratnik u tenis nakon ozljede,lopez je slavia 6-3 6-0...Iskustvo i servis-volley je ipak previse sada za igraca koji se tek vraca nakon pauze tako duge...

Ferrer-llodra 1,kvota 1,45

Ferrer koji je odigra vrhunski protiv ljube jucer i koi nije faliva puno....mislin da ce dobit ovog lisca,samo zbog toga jer je ferrer ako ne najbolji onda medu prva 3 najbolja servis returna...llodra jedino sta ima je servis-volley,bude li mu to vraca ferrer llodra nema sta trazit..to je kostalo ljubu jucer,jer mu je ferrer vratia sve skoro servise..samo je 6 aseva zabia ljubo...za njega je to premalo...a servira je priko 65% 1. servis...tako da...ipak ferrer ima taj nos za osjetit di ce servis i mislin da ce dosta uspjesno vracat servise Llodri...

Link to comment
Share on other sites

fleetwood - cambridge

team news:

Fleetwood manager Micky Mellon could name an unchanged side for the fourth successive game.

Midfielder Jamie McGuire serves the second game of a four-match ban, while striker Mark Beesley has moved to York on loan and will not be available.

New signing Alexander Stavrinou will go straight into Cambridge's starting XI, with fellow midfielders Adam Miller (ankle) and Conal Platt (hip) out.

Defender Dan Partridge is serving the first game of a three-match ban.

teski trenuci u gostujucem klubu, cambridge nije uspio izvuci pozitivan rezultat u gostima kod hayesa, a danas gostuje kod puno jaceg fleetwooda. u zadnje cetiri utakmice cambridge nije uzeo niti jedan bod, a postigli su samo jedan gol. treba napomenuti da su veoma neefikasni u gostima s gol razlikom 1:10. pretpostavljao sam da ce zadnju tekmu hayes stradati, ali se to nije dogodilo. za danas imaju dosta izostanaka i mislim da ce tesko organizirati igru- tocnije ocekujem raspad sistema. zanimljivo je sto je izjavio njihov manager:

"We could use a 4-5-1, at the moment it's whether we can get enough midfielders to pack it with.

I think it hits home a little bit when you go below that relegation line."

fleetwood je u nizu od devet utakmica bez poraza i njihov trener ne namjerava mijenjati postavu. danasnjom pobjedom bi zauzeli trece mjesto na tabeli. mislim da je ovo trenutak gdje ne treba ici vaditi cambridge- netko treba i potonuti, a s obzirom na njihovo stanje, trebali bi nastaviti silaznu putanju. predlazem dve oklade.. pobjeda s hendikepom.. fleetwood (-1) @ 2.30 (pinnacle), te vise od 2.5 gola @ 2.07 (pinnacle)

Link to comment
Share on other sites

   

 Danas cemo se pozabavit kosarkom i nogometom. Razloge za tipove sam trazio iskljucivo na trenutnoj formi ekipa. Iako je jos uvijek prerano za neka preciznija saznanja. Iznenadjenja su uvijek moguca ::)(Srbija-Estonija) ;)

 

  Dakle :

Lti Giessen 46Ers  -  Bayreuth     1    1.35

  Trenkwalder         -  Assigeco     1    1.28

   Fastweb              -  Pistoia        1    1.22   Empoli                 -  Piacenza     1    1.60

  Ab Copenhagen    -  Koge          1x    1.42

  Pouka :  Nikad se nemojte kladiti na talijansku A2 basket ligu !

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use