Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 09.10.2010. (Listić dana)


Goksim

Recommended Posts

Izrael - Hrvatska X2 1,45

Vjerujem da na ovom teškom gostovnaju nećemo izgubiti. Ofanzivno smo oslabljeni izostankom par igraca, ali nisu niti izraelci kompletni, i sigurno će se osjetiti neigranje Benayouna. Vjerujem da ćemo gledati otvoreniju utakmicu, sa nekoliko golova...

Cedevita - Zadar 1 1,40

Košarkaški klub Cedevita iz sezone u sezonu ulazi sa sve većim ambicijama, ali i sve većom kvalitetom na svim nivoima. Ove godine ciljevi i ambicije su postavljeni više nego ikad, a kako će se s njima momčad iz zagrebačkog Podsuseda nositi tek treba vidjeti...

Cedevita ulazi u svoju drugu NLB sezonu i gleda prema vrhu. Prošle sezone su im se mogle oprostiti neke debitantske pogreške i kiksevi, ali s druge strane, neki su sastavi dolazili u Sutinska vrela podcjenjujući Cedevitu što im se na kraju osvetilo pa su parket u Podsusedu napuštali spuštenih glava.

Ove sezone toga neće biti. Cedevita si sasvim sigurno neće dozvoliti poraz nakon +20 kao što je to bio slučaj na otvaranju prošle sezone protiv Heliosa u Domžalama, ali će zato i svi ostali protiv Cedevite igrati maksimalno borbeno i motivirano smatrajući je (što sasvim sigurno i jest) ravnopravnim (u nekim slučajevima i boljim) protivnikom.

Cedevita je prošle sezone osvojila sedmo mjesto, a ove su ambicije još veće. Gleda se prema Final Fouru, a hoće li u tome uspjeti tek treba vidjeti. Klub je financijski stabilan, dovedeni su igrači po ukusu trenera Aleksandra Petrovića, a okosnica momčadi iz prošle sezone je ostala ista.

OTIŠLI/DOŠLI

Cedevitu su napustili Andrija Žižić (Asvel), Ivan Opačak, Srđan Subotić, Nino Primorac, Bariša Krasić (Ikaros Greece), Jermaine Anderson (Triumph) i Ricardo Marsh. S druge strane novi igrači su Vedran Princ (Ventspils), Vedran Vukušić (Cibona),Robert Troha (Cibona), Dontaye Draper (Prima Veroli), Aaron Pettway (Dnipro), Vladimir Krstić (Zagreb) i Corsley Edwards (Humacao Puertorico).

Preuzeto sa http://www.hrsport.net/analize/405155/kosarka-nlb-liga/cedevita-gleda-visoko

Iza košarkaškog kluba Zadar je dosta turbulentno ljeto što se tiče igračkih odlazaka i dolazaka. Posebno je tu naglašena rubrika odlasci u kojoj se našlo dosta prošlosezonskih nositelja igre. Na njihova mjesta uglavnom su došli mladi, ali i nekolicina iskusnijih koja bi trebala postojeću mladost usmjeriti u pravom smjeru.

Nakon tijesno izgubljenog prošlosezonskog finala domaćeg prvenstva od Cibone, u Zadru je uslijedila rekonstrukcija. Igračka, ali i financijska, koja je zapravo glavni uzročnik ove prve. Odlučilo se staviti financijsku stabilnost na prvo mjesto klupskih prioriteta, te su samim tim prve vedete prošlogodišnje momčadi dobile slobodne ruke za odlazak u slučaju da ne žele smanjiti svoja financijska primanja. Tako su otišli Stipčević, Boisa, Ružić, Plaisted, te na koncu i Perić, koji je tako zaokružio odlazak možda i prve petorke.

Od igrača u naslovnim ulogama ostao je samo Marko Car. Njemu je pridodano nekoliko iskusnijih igrača, a tu prije svega treba spomenuti povratnika Vladovića, te Juricu Golemca. Oni bi, uz Brandona Browna i još nekoliko starijih igrača, trebali povući nekolicinu mlađih koji bi u ovoj sezoni trebali dobiti veću minutažu na parketu.

Naravno, ovakva odluka znači i polagano odustajanje od bjesomučne utrke za Euroligom i postavljanje realnih ambicija, a to je prije svega udaranje temelja financijski stabilnog kluba. Sad na sve ovo treba naviknuti i temperamentne zadarske navijače, koji će možda teško prihvatiti činjenicu da će ove sezone bitka za trofeje biti još malo teža, te da će u Višnjik dolaziti europske momčadi iz trećerazrednog europskog natjecanja (Eurochallenge). No, kako su zadarski navijači oduvijek razumijeli košarku, ne bi trebalo čuditi ni da u velikom broju podrže ovu nešto mlađu ekipu koja će rezultat uglavnom hvatati borbenošću tijekom svih 40 minuta.

OTIŠLI/DOŠLI

Otišli: Stipčević (Cibona), Boisa (Union Olimpija), Perić (Unicaja/Benetton), Morović (Široki), Ružić (Tofas), Škifić (Borik), Plaisted.

Došli: Vladović (Lokomotiv Kuban), Golemac (Alba), Brown, Ivanov, Dundović, Ramljak.

Preuzeto sa http://www.hrsport.net/analize/405190/kosarka-nlb-liga/druga-momcad-druga-ocekivanja

F1

Vozi se nocas i formula... Malo je sve cudno ispalo budući da su danas kvalifikacije otkazane zbog jake kiše. Kvalifikacije bi se trebale voziti u 3:00 ujutro po našem vremenu, a utrka bi trebala biti vozena u 7:00, kako je i planirano (zbog tv prava i sl. teško mogu mijenjati termin). Ipak ovo će biti malo neuobicajno i vozaci nisu navikli odrađivati kvalifikacije i utrku u istom danu...

Za očekivati je da bi moglo biti kiše tokom utrke, što automatski sugerira da se igra da će manje vozaca završiti urku (iako staza nije baš idealna za taj bet). bwin daje 1,55 da će utrku završiti manje od 19,5 vozaca. Dakle treba ih ispasti minimalno 5, a uz Lotus i HRT vjerujem da će to proci.


Također ću probati da MSC i Alonso ne završavaju utrku. Schumacher je pomalo frustriran sezonom i zadnje utrke je u nekim situacijama vozio kao kamikaza. Prošlu utrku je u dva navrata sudjelovao u sudarima, i ludom srecom je uspio završiti utrku. Vjerujem da će i sutra biti bar u nekoliko nezgodnih duela, a budući da se jako teško mice i puno bržim bolidima, i da do kraja ide u zavojima kada je u duelima vjerujem da bi se moglo desiti da ispadne. Koeficijent je 6,25, pa za to, još ako bude i kiša vrijedi riskirati.

Ispadanje Alonsa je svakakako riskantan bet, ali i koeificjent je izdasan...Oko 6,75, a vjerujem da će se nocas naci i veci. Alonso vozi sa 8.motorom, već par utrka i nije nemoguće da mu se desi isto što i massi u prošlim kvalifikacijama, tj. da mu otkaže motor. Uz sve to, moguće je da bude i kiša za vrijeme utrke, što dodatno povecava vjerojatnost od nekakvih nezgoda, izljetanja i sl...

U svakom slučaju očekujem da uzbuđenja neće nedostajati...

E da...inace, Red Bull je na svim kvalifikacijama bio za preko pola sekunde (nekad i 1sec) brži od konkurencije. Staza im izuzetno odgovara i očekujem da će briljirati i uzeti prvo i drugo mjesto u kvalifikacijama, mjesta koja neće ispuštati do kraja utrke. Očekujem da će Vettel biti prvi, a Weber drugi...

Link to comment
Share on other sites

Evo jedan pametan bet...

Webber-Hamilton 1 1,47

Ovo u ponudi možete naći još samo u Fortuni. Duel se odnosi na cijelu utrku, a ne na kvalifikacije. Razlog zašto to igram jest taj što je Hamilton kažnjen i što će u odnosu na kvalifikacije startati sa 5 mjesta lošije pozicije budućio da je promjenio mjenjac. Od Webbera očekujem da će biti u prva tri u kvalifikacijama, budući da Red Bull ostavlja za po pola sekunde konkureniju. Hamilton bi mogao biti oko 5.mjesta, ali kada na to dodamo i kaznu od 5 mjesta mogao bi startati sa oko 8.-11.mjesta. Jedina opasnost je da Webber ispadne a Hamilton završi utrku budući da sumnjam da Webber može katastrodfalno odvoziti kvalifikacije, ali to je rizik koji sam spreman preuzeti za 1,47...

Link to comment
Share on other sites

21:05 Izrael-Hrvatska, tip 2, @2,55 SS 10/10

Izrael je ekipa koja vrlo dobro igra na svojem terenu, u 10 godina su dva puta izgubili kod kuce, i to jednom od nas. Nalaze se trenutno na 2. mjestu sa istim brojem bodova kao i mi, dobili su Maltu 3-1 i u Gruziji odigrali 0-0. Za ovaj mec im nedostaje glavna karika Benayun, te Beram Kayal i Omer Damari. Ni mi nismo u idealnoj poziciji, nakon pobjede u Latviji 3-0, kiksali smo na domacem terenu, mizernih 0-0 sa Grcima. Ozljedjeni su Petric i Jelavic, no i dalje imamo dobar napad, predvodjen sa Olicem i Dudu-om. Veza Kranjcar, Modric, Vukojevic i Rakitic, te pokrpani u obrani izostankom Srne zbog kartona, Corluka, Shifo, Simunic i Strinic. Sve s svemu imamo jako dobar sastav bez obzira na sve, 2006. g. u sklopu kvalifikacija smo ih dobili ovdje 3:4, igra nam odgovara, sigurno da smo blizi pobjedi, single na nase!!!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use