Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 07.10.2010.

d_eye.dee

Recommended Posts

evo mojih rpijedloga danas iz NHL-a

početak:01:00h (po emeričkom vreenu početak je u 19:00h 07.10.2010.)

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers

1. 6 i više golova @1,70 Hrvatska Lutrija

2. Mike Comrie daje gol @3,70 Fortuna (pošto nisu stavili Crosbya?????? Seronje...)

- evo i razloga zašto, ovo je prva tekma u novoj dvorani Pittsburgha, sigurno da će i jedni i drugi biti nabrijani pobjediti jer je prva tekma sezone, ljuti su rivali i još k tome Philadelphia je branitelj nalsova istočne konferencije pa im Picbi sigurno želi skinuti sklap, no neznam dali će to biti baš tako lako jer Phialdlephia voli igrati nerješene tekme pa mi opcija 6 i više golova izgleda najrealnija za ovu tekmu. Tamo redovito pada puno golova u tim utakmicama, a sad je početak sezone i golmani nisu u top formi, još k svemu tome prvi golman Philadlephije je ozljeđen i neće igrati a ključan igrač za PK Pittsburgha je također ozljeđen pa će PP biti ako ništa drugo olakšan za philadlephiju, uz prvog golmana i najvažniji obrambeni igrač phialdlephije (pronger) je pod znakom pitanja i možda će igrta ovu tekmu, veća vjerojtanost da neće, nije odigrao niti jencu predsezonu tekmu i sad sigurno nije na 100%!

-Comrie daje gol zato što je u predsezoni pokazao da igra jako dobro i da s esjajno snašao unovom klubu, uz malkina igra i očito kako su njih dvojica pronašli kemiju te su jako opasni na ledu, igrat će u drugoj liniji na lijevom krilu, a igrat će i u PP formaciji također pokraj Malkina. Pošto sam htio igrati Crosby daje gol (on je uvijek raspoložen protiv najvećih rivala Phialdelphie), on fortuna koja jedina u Hrvatskoj daje u ponudi tu opciju pojedini igrač daje ne daje gol za NHL, morao sma ići tamo a oni su ga neznam zašto baš izostavili s popisa za današnju tekm ui uopće ga nema u ponudi (nisma nigdje našao nekakvu informacij uda je ozljeđen i da neće kojim slučajem igrat)...odličio sma s eigrtai na Comriea jer je on definitvno najopsaniji napadač uz Crosbya, malkina i Staala (ali Staal je ozljeđen već sam ga spominjao gore kao ključnog PK igrača).

Nerado igram drugu talijansku ligu, ali kako ovog vikenda nema omiljene lige petica zbog kvalifikacija za EP poslužit će i ova dva para tek toliko da se odigra nešto.

Odlučio sam se za ova dva para iz više razloga.Empoli otkada je ispao u drugu ligu stalno je tu negdje pri vrhu i vreba priliku za povratak u serie A, kako je krenuo u prvih par kola uz Sienu čini mi se jedan od glavnih kandidata za povratak u talijansku elitu. Piacenza je već par sezona pri dnu lige i samo ju čudo spašava od treče lige, mislim da je ovo šansa Empolija da zadrži priključak s vodećima.

Što se tiće drugog para Livorno bi trebao slaviti protiv slabašne Cittadelle, iako Livorno ne pruža najbolje partije mislim da će Cittadella opstanak morati tražiti na manje vručim terenima. Dakle moj prijedlog za vikend

EMPOLI - PIACENZA 1    1,60

LIVORNO - CITTADELLA 1    1,60 

Sretno!!!!   

evo mojih rpijedloga danas iz NHL-a

početak:01:00h (po emeričkom vreenu početak je u 19:00h 07.10.2010.)

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers

2. Mike Comrie daje gol @3,70 Fortuna (pošto nisu stavili Crosbya?????? Seronje...)

- evo i razloga zašto, ovo je prva tekma u novoj dvorani Pittsburgha, sigurno da će i jedni i drugi biti nabrijani pobjediti jer je prva tekma sezone, ljuti su rivali i još k tome Philadelphia je branitelj nalsova istočne konferencije pa im Picbi sigurno želi skinuti sklap, no neznam dali će to biti baš tako lako jer Phialdlephia voli igrati nerješene tekme pa mi opcija 6 i više golova izgleda najrealnija za ovu tekmu. Tamo redovito pada puno golova u tim utakmicama, a sad je početak sezone i golmani nisu u top formi, još k svemu tome prvi golman Philadlephije je ozljeđen i neće igrati a ključan igrač za PK Pittsburgha je također ozljeđen pa će PP biti ako ništa drugo olakšan za philadlephiju, uz prvog golmana i najvažniji obrambeni igrač phialdlephije (pronger) je pod znakom pitanja i možda će igrta ovu tekmu, veća vjerojtanost da neće, nije odigrao niti jencu predsezonu tekmu i sad sigurno nije na 100%!

-Comrie daje gol zato što je u predsezoni pokazao da igra jako dobro i da s esjajno snašao unovom klubu, uz malkina igra i očito kako su njih dvojica pronašli kemiju te su jako opasni na ledu, igrat će u drugoj liniji na lijevom krilu, a igrat će i u PP formaciji također pokraj Malkina. Pošto sam htio igrati Crosby daje gol (on je uvijek raspoložen protiv najvećih rivala Phialdelphie), on fortuna koja jedina u Hrvatskoj daje u ponudi tu opciju pojedini igrač daje ne daje gol za NHL, morao sma ići tamo a oni su ga neznam zašto baš izostavili s popisa za današnju tekm ui uopće ga nema u ponudi (nisma nigdje našao nekakvu informacij uda je ozljeđen i da neće kojim slučajem igrat)...odličio sma s eigrtai na Comriea jer je on definitvno najopsaniji napadač uz Crosbya, malkina i Staala (ali Staal je ozljeđen već sam ga spominjao gore kao ključnog PK igrača).

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers      2:3

2. Mike Comrie daje gol @3,70 Fortuna

evo i video na kojem se vidi koliko sam zapravo nesreće imao...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use