Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

sreda 06.10.2010

vula88

Recommended Posts

Poz svima ja sam novi ovde

danas sam se odlucio za jednu utakmicu iz austrijske 1 rukometne lige

Krems - Aon Fivers 1

a evo i zasto - Ekipa Kremsa je domacinska ekipa i retko gubi kuci (samo kad vam kazem da prosle sezone je imala 14 pobjeda i 1 neresenu , i naravno 0 poraza , i ovu sezonu su dobro otvorili kuci u 2 tekme imaju 2 pobede, a ekipa Fiversa je prije samo nekoliko dana u gostima igrala nerjeseno sa jednom prosjecnom ekipom Spk Schwaz

nadam se da cu sezonu otvoriti pobjedom .......

Poz svima ja sam novi ovde

danas sam se odlucio za jednu utakmicu iz austrijske 1 rukometne lige

Krems - Aon Fivers 1

a evo i zasto - Ekipa Kremsa je domacinska ekipa i retko gubi kuci (samo kad vam kazem da prosle sezone je imala 14 pobjeda i 1 neresenu , i naravno 0 poraza , i ovu sezonu su dobro otvorili kuci u 2 tekme imaju 2 pobede, a ekipa Fiversa je prije samo nekoliko dana u gostima igrala nerjeseno sa jednom prosjecnom ekipom Spk Schwaz

nadam se da cu sezonu otvoriti pobjedom .......

Dobrodošao, samo kad prognoziraš stavi koficjent svoje prognoze

Koliko vidim niko nije oznacio da je moj prijedlog iz rukometa prosao ,

Krems - Fivers 40-32

I samo jos ovo da pitam kad ja stavim neki predlog i on prodje jel ja trebam reci da je prosao ili ce urednik reci to.

hvala

Kao administrator, nekad, kada imam vremena, oznacim parove (zeleno-ako su prosli, ili crveno ako nisu), međutim praksa je da svako svoj post oznacava bojama. Dakle, post u kojem ste pisali analizu trebali bi "Urediti" na način da stisnete uredi, oznacite cijelu analizu, te odaberete, u ovom slučaju "zelenu" ili "jarko zelenu" boju.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use