Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 05.10.2010.

d_eye.dee

Recommended Posts

evo ovako ja ću danas odigrati dva hokeja...

17:00h - hokej 1. slovačka liga

Nitra - Slovan 2 @1,65 HL

- nitra u lošoj formi od svakog malo jačeg tima izgubi, sad im dolazi siguran sam najjača ekipa u Slovačkoj i ovdje izbjeći poraz za njih bio veliki uspjeh. Slovan čini mi se uhvatio dobru formu, prije par dana su kod kuće zabili 7 komada dok im u gostima u zadnje vrijeme ne ide baš najbolje (vrijeme je i da pobjede u gostima, a gdje dalje nego kod loše ekipe). Mislim da i sam koef govori o kakvom se susretu ovdje radi, ne kažem da nije nemoguće da Slovan u gosti a opet kiksa ali ovo im je najlakši zadatak za pobjedu što se gostujućih utakmica tiče inače međusobni omjer u zadnjih 20 utakmica je 14-3-3 za Slovan (a zadnja tekma između ova dva tima na ovom ledu je završila nerješeno, ak se ne varam...ali tada su bile drugačije okolnosti nego sada)

19:00h prijateljska utakmica

Liberec - Boston 2 @1,45 HL

- Boston je veliki klub koji si sigurno neće dozvoliti poraz pred sam početak sezone i to još od europske ekipe koja je realno gledajući za 3 klase slabija momčad. igra se u češkoj, a trebalo bi se igrati po NHL pravilima što bi trebalo odgovarat bostonu, led je malo veći što je navikao liberec ali opet dobri igrači se i na led dosta brzo prilagode...kvaliteta bi na krjau krajeva treba isplivati (Boston je prije par dana u belfastu pobjedio istoimenog domaćina sa 5:1)

hayes - cambridge

team news:

Hayes & Yeading manager Garry Haylock will choose from an unchanged squad, although he could make changes.

Defender Adam Green (medial knee ligaments) and goalkeeper Lee Harrison (thigh) are both sidelined.

Cambridge will be without suspended midfielder Paul Carden, with Sam Ives expected to replace him.

U's boss Martin Ling could hand a late fitness test to Brian Saah (groin), who is rated 50/50, but fellow defender Kevin Roberts (hamstring) is out.

danas sam odlucio vaditi cambridge, u teskoj su situaciji, tocnije, oba kluba su losa, u donjem dijelu tabele ih dijele dva boda. hayes je imao niz poraza, koje je prekinuo domacom pobjedom protiv barrowa, te remijem u gostima kod southporta, da bi nakon toga, zadnju tekmu izgubio u gostima kod ketteringa. cambridge je zapoceo suprotno, s dosta remija i nekoliko pobjeda, da bi u zadnje tri tekme nanizao poraze. prva dva su bila protiv ugodnih iznenadjenja, newporta i wimbledona, dok je zadnji bio na domacem terenu protiv bath citya, koji je preokrenuo s 1:0 na 1:2 - u svakom slucaju veoma neugodno iznenadjenje, gdje je cambridge bio postavljen kao izraziti favorit. njihov zadnji poraz gledam kao shock, koji ih je morao potresti. nisu za vrh tabele, ali bome nisu ni za dno, te ce biti pod pritiskom pobjede. imaju veoma losu gostujucu gol razliku 1:8, te ocekujem da pocnu zabijati. netko mora stradati, a vjerujem da ce to veceras biti hayes.. preporucam sigurniju varijantu pobjede.. cambridge DNB @ 2.02 (pinnacle)

kidderminster - gateshead

team news:

Kidderminster could make changes after two consecutive 2-0 defeats.

Nick Wright is pushing for a recall after illness, while Marc Williams, Tom Shaw, Mark Albrighton and John Finnigan are also candidates to start.

Gateshead have no new problems, while defender Craig Baxter, who was replaced by Michael Kay on Saturday, is among those who could be recalled.

Fellow defender Carl Jones is expected to remain absent after suffering a knee injury against Luton last month.

trener domacih najavljuje izmjene u sastavu nakon dva uzastopna poraza. oba su bila u gostima, prvi kod bath city-a, a drugi kod crawleya. unatoc tim porazima, kidderminster je ostvario osrednje rezultate (prije toga nije bio porazen sest utakmica). rekao bih da su domacinska ekipa i tu ce najvise bodova uzeti. gateshead je par mjesta iznad njih na tabeli s tri boda vise, trenutno su cetiri utakmice bez poraza, te im se moraju priznati dobri rezultati protiv jacih klubova-grimsbya, lutona i mansfielda. postavljeni su kao underdogovi, te je na njih kvota u padu. medjusobno su se susreli dva puta prosle sezone i oba puta je pobjedio kidderminster. realno je za ocekivati pobjedu gostiju s obzirom na zadnjih par utakmica, ali ocekujem pad i upravo suprotno.. pobjedu kidderminstera @ 2.21 (pinnacle)

luton - crawley

team news:

Luton midfielder Andy Drury is in line to play for the second time in four days after overcoming a calf injury when they face title rivals Crawley.

Winger Adam Newton suffered an injury during the warm-up at Barrow and will miss out, so Godfrey Poku will again be on the bench.

Crawley boss Steve Evans must decide whether to recall Richard Brodie after an ankle injury.

Kyle McFadzean and Sam Rents could keep their places after returns from injury.

teska utakmica, susrecu se dva jaka kluba iz vrha tabele, luton mozda nije zapoceo kako treba, imao je par oscilacija, ali u zadnje dvije tekme su izasli kao pobjednici. crawley je u momentu, u vecini utakmica izlaze kao pobjednici, prvi su na tabeli i da je situacija obrnuta, bila bi to cista oklada na domaci crawley; ali ne i danas. vjerujem da ce luton uzeti tri boda, biti ce extra motivirani protiv jakog kluba na domacem terenu. pravo je vrijeme da se crawleyu prekine pozitivan niz. susreli su se prosle sezone, te je u obje utakmice pobjedio domacin.. luton @ 2.31 (pinnacle)

mansfield - wimbledon

team news:

Mansfield will be without suspended midfielder Adam Smith.

Captain Steve Foster will return to the Stags defence following his own suspension, but Kyle Nix is doubtful with a calf injury.

AFC Wimbledon defender Ismail Yakubu faces a race against time to be fit following a groin injury.

Luke Moore is pushing for a start after coming on as a substitute at the weekend with Steven Gregory making way, while Ryan Jackson is an injury doubt.

jos jedan susret klubova iz gornjeg dijela tabele. wimbledon je veoma dobro krenuo, ali mi se cini da je poceo opadati u igri, posebno na gostujucim utakmicama. zadnje dvije utakmice je porazen u gostima kod lutona, te kod osrednjeg kidderminstera. veceras dolazi u goste protivniku kojemu domaci teren igra vaznu ulogu, te ima gol razliku 14:3. ako sam u pravu, wimbledon se nece dobro provesti, unatoc tome sto je od prosla dva medjusobna susreta mansfield oba izgubio.. mansfield @ 2.46 (pinnacle)

evo ovako ja ću danas odigrati dva hokeja...

17:00h - hokej 1. slovačka liga

Nitra - Slovan 2 @1,65 HL

- nitra u lošoj formi od svakog malo jačeg tima izgubi, sad im dolazi siguran sam najjača ekipa u Slovačkoj i ovdje izbjeći poraz za njih bio veliki uspjeh. Slovan čini mi se uhvatio dobru formu, prije par dana su kod kuće zabili 7 komada dok im u gostima u zadnje vrijeme ne ide baš najbolje (vrijeme je i da pobjede u gostima, a gdje dalje nego kod loše ekipe). Mislim da i sam koef govori o kakvom se susretu ovdje radi, ne kažem da nije nemoguće da Slovan u gosti a opet kiksa ali ovo im je najlakši zadatak za pobjedu što se gostujućih utakmica tiče inače međusobni omjer u zadnjih 20 utakmica je 14-3-3 za Slovan (a zadnja tekma između ova dva tima na ovom ledu je završila nerješeno, ak se ne varam...ali tada su bile drugačije okolnosti nego sada)

19:00h prijateljska utakmica

Liberec - Boston 2 @1,45 HL

- Boston je veliki klub koji si sigurno neće dozvoliti poraz pred sam početak sezone i to još od europske ekipe koja je realno gledajući za 3 klase slabija momčad. igra se u češkoj, a trebalo bi se igrati po NHL pravilima što bi trebalo odgovarat bostonu, led je malo veći što je navikao liberec ali opet dobri igrači se i na led dosta brzo prilagode...kvaliteta bi na krjau krajeva treba isplivati (Boston je prije par dana u belfastu pobjedio istoimenog domaćina sa 5:1)

Nitra - Slovan 2 @1,65 HL 1:2

Liberec - Boston 2 @1,45 HL 1:7 (trenutno)

Svaka cast za ova 2 hokeja , samo te molim ako bi sledeci put mogao da kazes za koji je ulog predvidjeno ....

Hvala unapred

hm ulog...misliš na onaj stake jel tako?? tipa 5/10...7/10 itd...

ne volim to radit (iz jendostavnog razloga što mi recimo 8/10 padne, a 3/10 prođe bez problema i meni to nije realno, ali mogu počet prakticirat) ja jednostavno igram ono što dobro prostudiram (analiziram) tak da mi je ulog uvijek isti i idem na duplanje uloga...a na vama je da odlučite kako vi želite i dali uopće želite popratit moj par

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use