Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

73. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 24.5. - 27.5. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Jedan mi je uzeo Pao najveći hendikep, drugi Aalborg, čak i Šibenik pa idem i ja kao treći sa hendikepom na Pao. To mi je ionako udarni par vikenda, imam ga u oba ova hendikepa i obje kladionice koje su ovdje postavljene.

Euroliga: Panathinaikos (+7,5) - Fenerbahce 1, 1.28 marathonbet

Panathinaikos ne gubi sa više od 7 razlike, uključujući produžetke. Počinje za 5 minuta.

1658668142_Screenshot2024-05-24at17-50-43BetsonPanathinaikosvsFenerbahceintheSemiFinalBerlinFinalFourMenEuroLeagueClubs.InternationalBasketball24May2024.png.0eb3bd7966353ae46f94d432524cc260.png

prije 32 minute, Iblaz93 said:

Kad svi igrate Euroleague, e bogme i ja ću... Ili što bi babe rekle "kud svi turci, tud i mali Mujo..." 

Finale Eurolaegue 

Real Madrid - Panathinaikos

+12.5 Panatha

Kvota 1.26

Screenshot_20240525_084940.jpg

Od sest predloga iz prve lige, cetiri su na Panathinaikos, a niko nije ni pomislio da igra na Real, najbolji roster u istoriji evropske kosarke.

Meni je samo žao što nisam natrpao i pobjedu Panathinaikosa jučer. Prepao sam se final foura i jedne utakmice, a realno je bilo po onim tečajevima uzimati Grke. U 1/4 finalima se sve vidjelo. Bilo bi jače da je Maccabi sa zdravim Baldwinom bio ovdje umjesto Fenera, ali što ćeš, takvi su parovi bili nakon regularne sezone. A i da one budale u vanjskoj liniji Monaca imaju mozga bili bi ovdje.  Tri puta odu na nekih 10 razlike i svaki put se krenu napucavati i u sekundi vrate ove u utakmicu, a na kraju im još Calathes zabije tricu za pobjedu, a prije toga nije mogao ništa pogoditi. Mislim da je imao zadnje dvije trice pogođene, a prije toga ništa, a uzimao je dosta u toj utakmici.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use