Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 03.10.2010. (Listić dana)

Kiks1425181623

Recommended Posts

Chelsea-Arsenal     1        1.75

Kako zaustaviti Didiera Drogbu?, samo je jedno od gorućih pitanja s kojima se susreću nogometaši Arsenala uoči gostovanja na Stamford Bridgeu u dvoboju sedmoga premierligaškog kola...

Onaj najširi kontekst postavlja pitanje na koji bi način Wengerova lagana i lepršava momčad mogla zaustaviti fizički daleko nadmoćniju i silniju družinu s drugog kraja Londona. Rijetko je Arsenal u nedavnoj povijesti u tome uspijevao s jačom i kompletnijom momčadi, tako da je malo vjerojatno da će mu to uspjeti sada.

Unatoč ozljedama Benayouna, Bosingwe, Kaloua i Lamparda Carlo Ancelotti i dalje može sastaviti praktički optimalno snažnu momčad s čijom će agresivnošću gosti teško izići na kraj.

Arsenal je bez Cesca Fabregasa (zadnja loža) sasvim druga momčad no što je s njim, a menadžer Arsene Wenger također ne može računati niti na Gibbsa, Almuniju, Vermaelena, Ramseyja, Van Persieja, Walcotta i Bendtnera. Previše je to važnih izostanaka za protivnika kao što je Chelsea...

Od početka sezone 2004/2005, odnosno početka Mourinhove ere na Stamford Bridgeu, Arsenal je uspio Chelsea pobijediti samo u dvjema od 15 natjecateljskih utakmica. Chelsea pogotovo totalno dominira kroz dvije prošle sezone: u posljednje četiri utakmice Drogba i društvo slavili su redom pobjede 2-1, 4-1, 3-0 i 2-0.

Didier Drogba skupio je u plavome Chelseajevu dresu, kad su dvoboji protiv Arsenala u pitanju, čak 12 golova u jednako toliko utakmica. Squillaci i Koscielny mogu ga samo pokušati zaustaviti...

Izvor: HL

U potpunosti se slažem sa ovim, pogled na statistiku je na strani Chelsea.

Čekam samo ovaj par jel pametno ić branit ga ili ić je nije???

Dinamo Zagreb - Istra 1961

Dinamo je u Grčkoj odigrao utakmicu u kojoj je zaslužio najmanje bod, ali je neoprezno primio gol, te tragično izgubio. Vaha je nakon utakmice bio totalno razočaran, kao i igrači. Uvjeren sam da će danas biti silno motivirani da isperu gorak okus poraza, te da će upisati visoku, vrlo visoku pobjedu. Istra im dolazi kao naručena, u najboljem mogucem trenutku. Nemaju se za što čuvati jer slijedi mini pauza i reprezentativne obveze. Moguće da Dinamo nastupi sa miks sastavom, ali siguran sam da će svatko tko bude u ekipi gristi kako bi se dokazao treneru...

Iza Istre je najgore otvaranje sezone u proteklih 10ak godina. Upisali su samo 2 boda u 8 odigranih kola sa golrazlikom -12, a ono što je najgore jest da im je igra katastrofalna. Do sada su već smjenili nekoliko trenera, a budući da još nisu našli novog stalnog trenera, na Maksimiru će ih voditi donedavno pomocni trener, koji ih je vodio i u susretu sa Splitom, na Verudi, koji su također izgubili 1:0. Uz sve to Istri 1961 za ovu utakmicu nedostaju Sehic, Roce, Kovacevic, Andjelkovic, Eliomar, Linic, Stranatic i Hadzic!

Vjerujem da će Istri mini pauza itekako dobro doći da malo poslože stvari u ekipi, a na današnje gostovanje dolaze sa strahom od velikog poraza. IMO Istra će teško, jako teško do bodova, i ako Dinamo, nakon poraza od PAOK-a bude motiviran kao što očekujem siguran sam da će Dinamo slaviti sa visokom prednošću od nekoliko golova razlike.

Iako je koeficijent na pobjedu Dinama samo 1,20 vjerujem da ovo sigurno prolazi, kao i hendikep na Dinamo 1,50.

Za one hrabrije sam našao zanimljiv bet, sa izdašnim koeficijentom. Bet365 daje čak 2,85 da će Dinamo na poluvremenu voditi sa 2 ili više razlike što je IMO lijepi valuebet budući da očekujem da Dinamo veći dio posla odradi u prvom poluvremenu, a očekujem i minimalno 4:0 za Dinamo...

Istra će gotovo sigurno igrati bunker i sramežljivo tražiti prilike iz kontri. Također nije loše odigrati i da Istra ne daje gol, međutim kao najveći valuebet u svemu ovome vidim tih 2,85 da će Dinamo na poluvremenu voditi sa 2 ili više razlike.

Podsjetimo i da je Dinamo prošle sezone pobjedio Istru na Maksimiru sa čak 7:1. Vjerujem da ćemo i danas imati sličan rezultat...

Chelsea-Arsenal     1        1.75

U potpunosti se slažem sa ovim, pogled na statistiku je na strani Chelsea.

Čekam samo ovaj par jel pametno ić branit ga ili ić je nije???

Mislim da je ovdje dosta toga receno. Vjerujem Chelseau i mislim da će slaviti, iako je to derbi u kojem je sve moguće. Da je Arsenal kompletan ishod bi bio puno neizvjesniji, ali budući da im fali bar pola ekipe vjerujem da će Chelsea upisati sva tri boda...

A sada odluka dali kontrirati ili ne je na tebi... Ovisi o dobitku, ulogu, fin.situaciji tj. o tome dali bi se zadovoljio sa novcima koje bi dobio kada bi iskontrirao ili bi htio puni dobitak i sl...

Chelsea:

injured: Benayoun (midfielder), Bosingwa (defender), Kalou (striker), Lampard (midfielder).

Arsenal:

injured: Almunia (goalkeeper), Bendtner (striker), Fabregas (midfielder), Frimpong (striker), Gibbs (defender), Ramsey (midfielder), Van Persie (striker), Walcott (striker), Vermaelen (defender);

in doubt: Diaby (midfielder).

Liverpool - Blackpool 1

Iako Liverpool već dugo nije na mojim listicima danas ću im vjerovati budući da igraju sa daleko najslabijom momčadi prvestva. Vjerujem da o Liverpoolu ne treba puno pisati. Jasno je da su slabiji nego prijašnjih sezona, ali i dalje spadaju u sam vrh engleskog nogometa.

Blackpool je startao odlično ove sezone, međutim kako sezona odmice tako i oni padaju na ljestvici. Sumanjam da mogu ugroziti Liverpool na Anfieldu, a osim beta na pobjedu LIverpoola probao bi i to da će Liverpool dati 2 ili više golova u prvom poluvremenu za što Sportingbet daje čak 3,40!

Razlog je poprilično jednostavan... Blackpool igra u formaciji 3-4-3 koju nikad ne mijenjaju i iz tog razloga su na nekim gostovanjima kod prosjecnih engleskih klubova upisali bodove... Činjenica je da je takva formacija nije najbolje rješenje protiv jačih klubova budući da konkretno igrački Blackpool Liverpoolu ne može parirati, a ovom formacijom će im ostaviti previše prostora u napadu, prostora koji će Torres, Kuyt i društvo znati iskoristiti.

Na gostovanju kod Arsenala Blackpool je izgubio sa čak 6:0, dok ih je Chelsea porazio sa 4:0, a sva 4 zgoditka su i postigli u prvom poluvremenu.

Ako im je Chelsea moglla dati čak 4 gola u prvom poluvremenu, Arsenal 3, ne vidim razloga zašto im Liverpool nebi dao bar 2 gola u prvih 45 minuta. Uvjeren sam da će Liverpool krenuti furiozno i da će imati dosta prilika. Samo je pitanje dali će ih znati iskoristiti...

Još mi se sviđa bet da Ajax daje 2 i više golova u prvom poluvremenu (2,90) budući da su itekako efikasna ekipa. Ipak, ovaj bet nebi odigrao sa prevelikim ulogom jer pred sobom imaju ekipu Utrechta koja nije baš tako naivna, kao neke druge Nizozemske ekipe.

Isti bet, isto sa manjim ulogom probao bi i za Real Madrid koji će gotovo sigurno upisati pobjedu, nakon kiksa kod Levantea.

Očekujem i od drugih njihova razmišljanja, analize, listiće... Bilo bi lijepo kada bi se i drugi malo aktivirali jer zamislite koliko bi korisnih informacija i različitih razmišljanja imali kada bi samo svatko tko posjeti forum napisao kratko mišljenje za jednu utakmicu...

Dinamo Zagreb - Istra 1961

Za one hrabrije sam našao zanimljiv bet, sa izdašnim koeficijentom. Bet365 daje čak 2,85 da će Dinamo na poluvremenu voditi sa 2 ili više razlike što je IMO lijepi valuebet budući da očekujem da Dinamo veći dio posla

Blokirano. U istoj kladionici se identičan bet u drugoj razradi može naći za 2,50 što je IMO također prihvatljivo. Pitanje do kada će i to biti...

Također je 2,62 odlično da Dinamo daje over 3,5 golova na utakmici (dakle u svih 90'minuta)

Tsonga-Nieminen 2 kvota 2,50

...razlog je jednostavan,nieminen igra u odlicnoj formi,servis ga slusa,a kad servis slusa,njegov servis-volley je ubojit...pomea je prekjucer melzera sa 2-0...sada igra finale Bankoka,jakog turnira...

a sta rec za Tsongu,francuz koji je odlican server i sve odlicno...ali ipak je izostaja sa terena dugo dugo i ovo mu je prvi match nakon 5-6 miseci pauze...i to je razlog zasto 2...a u tenisu je poznato da igrac mora najmanje 20 matcheva (davydenkove rici) odigrat da bi dosa u formu..a tsongi je ovo tek prvi...

F.Lopez-Del Potro 1..kvota 1,75

...Lopez strasan servis ima i volley...forehandom zabije ono sta ovaj protivnik vrati na servisu...pitanje je samo oce li slusat bar 60% prvi servis...naravno igrac koji ne ovisi samo o servisu...A Del Potro koji je izgubia od Rochusa prije par dana,naravno to mu je 1. match bia nakon 9 miseci pauze...vidile su se ocijlacije u igri u 2. setu je imao break predosti i vodia 2-0 da bi na kraju izgubia 6-4....previse je radia gresaka sta je normalno kad pauziras puno...a evo sad mu je tek 2. match,i to protiv odlicnog igraca na tvrdoj podlozi i igraca koji ima iskustva puno....

Čilić-Belluci 1..kvota 1,35

Marin je tezak igrac,puno ima oscijlacija moze dobit svakoga al moze i izgubit od dosta igraca sa donjeg doma ATP ljestvice...Belluci koji je nezgodan protivnik za svakoga nije napravia niti jedan zapazeniji rezultata ima sigurno par miseci...Cilic takoder,ne igra u zadnje vrime dobro...al mislin da mu je sad vrime doslo da krene i dobro dogura u ovom velikom turniru...isto ka i Liverpool u nogometu...on danas je favorit i ako belluci budi odigra na razini ispod vrhunskog tenisa,nema sta trazit u tom matchu....

Youzhny-Ljubicic g2 (Ljubo ce uzet bar 1 set)...kvota 1,70

Youzhny je u dobroj formi,igra momentalno finale turnira u Kuala Lumpuru protiv Golubeva...njega ceka u prvom kolu LJubo,koji je stari lisac i koji ima servis odlican,nekada i prvi backhand svijeta...mislin da ce malo umor ucinit svoje kod youzhnoga,sad moguce da dobije youzhny saa 2-1,a lako moguce da ga LJubo pomete 2-0...sve je tu otvoreno,match ravnopravan ocekujem...a pogotvo da ce ljubo uzet bar 1 set...youzhny je na ovom turniru u Lumpuru gubia vec par puta 1. set,sta znaci da ima nekakvih gresaka sta mu se ponavljaju dosta cesto...a to ce ,,stari'' Ljubo znat iskoristit nadam se...

evo nekih po mom misljenju zanimljivih parova za danas:

nogomet:

stuttgart 1  1,90  ( domacin jaca ekipa,moraju pobjedivati a pogotovo kuci)

inter 1  1,85        ( jaca su ekipa od juventusa i ovo bi trebali dobiti)

karlovac  1x  2.00  (mislim da ce umorni hajduk uzeti makar bod a mozda i nijedan)

chelsea  1  1,85    ( tu smo vec sve culi u prethodnim analizama)

hokej:

kladno-vitkovice 2  2.00  (prvi protiv zadnjega,gosti puno kvalitetnija momcad,valjda nece domacinu bas danas krenuti)

kosarka:

ceska( h+29)-SAD  1  1,85  ( amerikanke su svijet za sebe ali se nadam da ce ceska pruziti kakav takav otpor,ipak je ovo finale)

rukomet:

kiel-barcelona 2  2,80  ili 2x 2,15  (prosli vikend me barcelona srusila za lijep dobitak,ovo sam uzeo jer kiel danas oslabljen,nedostaju im 4

igraca,a sad cemo vidjeti sta tu barcelona moze napraviti)

...razlog je jednostavan,nieminen igra u odlicnoj formi,servis ga slusa,a kad servis slusa,njegov servis-volley je ubojit...pomea je prekjucer melzera sa 2-0...sada igra finale Bankoka,jakog turnira...

a sta rec za Tsongu,francuz koji je odlican server i sve odlicno...ali ipak je izostaja sa terena dugo dugo i ovo mu je prvi match nakon 5-6 miseci pauze...i to je razlog zasto 2...a u tenisu je poznato da igrac mora najmanje 20 matcheva (davydenkove rici) odigrat da bi dosa u formu..a tsongi je ovo tek prvi...

...Lopez strasan servis ima i volley...forehandom zabije ono sta ovaj protivnik vrati na servisu...pitanje je samo oce li slusat bar 60% prvi servis...naravno igrac koji ne ovisi samo o servisu...A Del Potro koji je izgubia od Rochusa prije par dana,naravno to mu je 1. match bia nakon 9 miseci pauze...vidile su se ocijlacije u igri u 2. setu je imao break predosti i vodia 2-0 da bi na kraju izgubia 6-4....previse je radia gresaka sta je normalno kad pauziras puno...a evo sad mu je tek 2. match,i to protiv odlicnog igraca na tvrdoj podlozi i igraca koji ima iskustva puno....

Marin je tezak igrac,puno ima oscijlacija moze dobit svakoga al moze i izgubit od dosta igraca sa donjeg doma ATP ljestvice...Belluci koji je nezgodan protivnik za svakoga nije napravia niti jedan zapazeniji rezultata ima sigurno par miseci...Cilic takoder,ne igra u zadnje vrime dobro...al mislin da mu je sad vrime doslo da krene i dobro dogura u ovom velikom turniru...isto ka i Liverpool u nogometu...on danas je favorit i ako belluci budi odigra na razini ispod vrhunskog tenisa,nema sta trazit u tom matchu....

Youzhny je u dobroj formi,igra momentalno finale turnira u Kuala Lumpuru protiv Golubeva...njega ceka u prvom kolu LJubo,koji je stari lisac i koji ima servis odlican,nekada i prvi backhand svijeta...mislin da ce malo umor ucinit svoje kod youzhnoga,sad moguce da dobije youzhny saa 2-1,a lako moguce da ga LJubo pomete 2-0...sve je tu otvoreno,match ravnopravan ocekujem...a pogotvo da ce ljubo uzet bar 1 set...youzhny je na ovom turniru u Lumpuru gubia vec par puta 1. set,sta znaci da ima nekakvih gresaka sta mu se ponavljaju dosta cesto...a to ce ,,stari'' Ljubo znat iskoristit nadam se...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Finska - Grčka   X2   1,22 (bet365) https://www.rezultati.com/utakmica/CCP61wD9/#/detalji
    • Change /17.11/12.30/ Serie A Woman Juventus vs Sassuolo 1 + over 1,5 goal. 1,23  Snai
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use