Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 1.10.2010 (Listić dana)

plutonium

Recommended Posts

1.listić

Grodig(2,5)-FC Lustenau 07   (01.10. 18:30)   Više   1,50  

SpartaPr-HC Kometa Brno (01.10. 18:00) 1 1,65

Stake: 5/10

2.listić

HvIK Hvidovre-SonderjyskE   (01.10. 19:30)   2   1,30  

Eisbaren-Straubing Tig. (01.10. 19:30) 1 1,35

Gen.Servette-Ambri Piotta (01.10. 19:45) 1 1,40

Stake 4/10

Eto to su moja 2 za danas. Goksim i ostala ekipa očekujem još i vaše listiće pa da još nesto iskombiniramo :)

Danas je ok ponuda s obzirom na petak...

E.Bremerhaven-G.Düsseldorf(+8,5) 1

Domačin je solidna njemačka ekipa koja je zadržala okosnicu ekipe. Prošle godine su stigli do polufinala gdje su izgubili 3:2 od Skylinersa (ako se dobro sjecam). Uglavnom vjerujem da su uigrani i da će biti u samom vrhu...

Gosti su sa druge strane promjenili gotovo cijelu ekipu i došli su uglavnom nepoznati igrači. Uvjeren sam da nisu uigrani i da će im trebati bar 5-6 kola da ostvare neke rezultate i zato danas mislim da bi mogli doživjeti potop od 15-20 razlike...

Sve kladionice daju oko 10,5 granicu za hendikep, rijetke još imaju 9,5 a bet365 ima samo 8,5  ;)

http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

Vjerujem da ovo prolazi, iako tek je prvo kolo...

Hartberg-Trenkwal.Admira 2 1,40

Ovo mi je možda i najsigurniji par danas, čisto na temelju statistike. Zadnji protiv prvoga, velika razlika u kvaliteti...

Vitesse-Willem II Til.  1 1,50

Vjerujem da i ovo prolazi. Tilburg je ove sezone imao užasan start sezone a vjerujem da će nastaviti u tom tonu... Vitesse je prosječna nizozemska momčad i trebala bi slaviti...

Vjerujem i da Medvescak gubi te da Graz pobjeđuje ali to mi je dosta škakljivo a i nema smisla pisati o tome jer počinje za par minuta...

I još MetZapor-Dnipropetrovsk  2

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use