Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.5.2024.

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Toliko sam tuzan i ljut na sebe kada vidim ko ce osvojiti svetu Poslednju Sansu, da uopste nemam snage da predlazem dobitne predloge. Jedino sto me jos uvek odvlaci od misli da se polijem benzinom i samozapalim jesu ovo jedanaesto i trinaesto mesto nasih administratora na tabeli druge , majko moja.

Za ovaj medjuweekend predlazem samo jedan double po ukupnoj kvoti od 1,40 a to su Crvena Zvezda osvaja srpski Kup po kvoti od 1,15 sto je moj predlog jer ce Predsednik da se naljuti ako Zvezda ne osvoji sve u Srbiji, i predlog kolege @nutrija da ce Leverkusen dati gol na utakmici protiv Atalante po kvoti od 1,18-1,20. Ako bi kolega pogodio svoj predlog, to bi znacilo da bi matematicki osvojio drugu ligu Poslednje Sanse, kada bi se gledao samo “teren”. Posto se to ne vazi na Forumu, i igra sa pet bodova manje, ostaje mu da pobedi i za zelenim stolom.

Predlazem i da u realnom kladjenju podrzimo sjajnog kolegu @pena29 koji je pravo osvezenje za nas Forum. Njegov predlog pocinje za samo dva sata, pa hajde da odigramo tu jedinicu na Austriju u hokeju a ako se zaista, kao sto kolega kaze u Engleskoj uopste igra hokej, i englezi ne izgube od jedne Austrije, onda i treba da padnemo.

Hvala Leonardu na pohvali.

Upravo zbog njega krenuh u ovo natjecanje nakon što mi jedan prijatelj preporučio pročitati  neke tekstove.

Stvorio je poseban stil ,toliko prepoznatljiv da se može zvati leonardovski stil.

Sretno svima do kraja natjecanja!

prije sat vremena, pena29 said:

Hvala Leonardu na pohvali.

Upravo zbog njega krenuh u ovo natjecanje nakon što mi jedan prijatelj preporučio pročitati  neke tekstove.

Stvorio je poseban stil ,toliko prepoznatljiv da se može zvati leonardovski stil.

Sretno svima do kraja natjecanja!

Hej @pena29

Nismo se najbolje razumeli. Ja nigde nisam napisao da si ti sjajan kockar. To kako se kladis i koliko se razumes u kockanje mogli smo da vidimo na tabeli, i poziciji na kojoj se nalazis. Mislim da bi se i moja ujna Danica bolje kladila od tebe. Ja sam rekao da mi cini da si ti sjajna osoba, a to kako se kockas i kakve predloge postavljas je neka sasvim druga prica.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use