Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 30.09.2010. (Listić dana)


Goksim

Recommended Posts

21:05 Villareal-FC Brugge tip 1 @ 1,32 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt 5/10

Villareal je spanjolski predstavnik, nama dosta drag, jer je dinamo ove godine prve bodove protiv njih bas uzeo pobjedivsi ih sa 2-0 u Zagrebu. Oni su u prvenstvu odlicni, imaju 4 pobjede u nizu, odlicno su poslozeni, Nilmar igra, za razliku od Zagreba, a oni su druga momcad s njim u igri. Igraju napadacku igru, sa dosta pogodaka, Nilmar i Rossi su odlican tandem, proradili su, tako da svakom mogu zabit pogodak. Brugge je belgijski predstavnik, u prvenstvu su solidni, gornji dom, imaju par dobrih igraca, Perisic im je glavni razigravac. Oni su u europskoj ligi sa PAOK-om igrali 1-1, sto najvise odgovara nasem Dinamu. Ovdje Vllareal mora ici na pobjedu, favorti su u ovom mecu, belgijci imaju negativan skor na spanjolskim gostovanjima, cak nikad nisu pobjedili. Tako nece bit ni danas. Yellow submarine!!!!

Link to comment
Share on other sites

Evo i mene nakon duzeg vremena  8) 8)

Hajduk-Anderlecht 1x 1.4 kv

Pred prepunim Poljudom i odlicnim Ibricicem nevjerujem da ce Hajduk ovdje izgubit od prosjecni belgijanaca...

Borusia Dortmund - Sevilla 1x 1.3 kv

Sevilla u maloj krizi jos im doso novi trener, tesko da ce pobijediti Borusiju kuci koja igra pred svojim najvijacima i imaju odlicnu statistiku kuci

Odense-Stuttgart x2 1.3kv

Odense je jedna slaba prosjecna ekipa koja je od Zrinjskog u Danskoj uspjela primit 3 gola, ne vidim razlog da im i odlicni Stuttgart ne zabije koji pogodak i tako uspije pobijediti ili eventualno x odigrat

Na ova 3 para idem velikim ulogom i nadam se da ce neko ispratit

Link to comment
Share on other sites

Još sam odigrao:

hendikep na Sampdoriju

Dakle da Sampdorija dobiva sa 2 ili više razlike. Debrecen je totlano u rasulu, u prvenstvu gube po 3 razlike, dok su zadnju doma u Europskoj ligi izgubili 5:0! Razmišljao sam igrati i ostali rezultat u SS-u (koef. je 1,80).

Zenit - AEK 1

Mislim da je prevelika razlika u kvaliteti. AEK me je razočarao sa Hajdukom (po igri), sumnjam da će uzeti išta u Rusiji...

Link to comment
Share on other sites

Evo da se i ja mal javim. Imam jako puno obveza na fakultetu, ocekujte negdje za 2-3 tjedna vecu aktivnost s moje strane.

Dinamo bi se trebao cvrsto psotavit u ovoj utakmici i ocekujem bas takvu utakmicu, tesku, cvrstu, takticku i igranje "na sigurno". Vjerujem da je ovdje under 2,5 gola vrlo izgledan

Hendikepe bi trebali upisati Sampdoria i Villarreal dok golove ocekujem na utakmicama Dortmund-Sevilla, Odense-Stuttgart, Man City-Juventus.

Utakmica Atl. Madrid - Leverkusen je od velikog znacaja za domacina koji ovdje mora osvojit 3 boda kako zna i umije. Atletico je u takvim vaznim utakmicama cesto imao rezultatet s malo golove, jos kad se dodaju izostanci Aguera koji je upitan i Kiesslinga s gostujuce strane ne ocekujem golijadu. A koef na under 2,5 je odlican. Tko zeli na sigurno under 3,5 je također sasvim solidan.

Sretno svima i cujemo se  ;)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use