Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.5.2024.


Recommended Posts

Primera

Četvrtak2.jpgScreenshot_2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.5. u 15:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Leeds - Norwich 1 (1.60) bet365

Leeds i Norwich nastavljaju svoje polufinalno doigravanje za ulazak u Premier ligu. Sastaju se u uzvratnoj utakmici na stadionu Elland Road. Ni jedna ekipa nije uspjela pronaći put do mreže u prvoj utakmici na stadionu Carrow Road.

Leeds je pobijedio 16, remizirao 5 i izgubio samo 2 od 23 domaća susreta u ovom dijelu sezone Championshipa. Samo 6 od 21 pobjede Norwicha u ligi došlo je izvan Carrow Roada ove sezone.

Crysencio Summerville je bio najbolji igrač Leedsa s 19 golova u redovnom dijelu sezone. Leeds je završio sezonu 17 bodova ispred Norwicha na ljestvici Championshipa. Unatoč tome, prva utakmica polufinala nije donijela pobjednika. Leeds je svakako veliki favorit s prednošću domaćeg terena.

Norwich je bio neuobičajeno tih na Carrow Roadu prije četiri dana. Nisu uspjeli pronaći put do mreže kod kuće prvi put od prosinca prošle godine. Da stvari budu gore, njihov napadač Josh Sargent se povrijedio. Njegov nastup u četvrtak ostaje upitan.

Norwich je igrao neusporedivo bolje kod kuće nego na gostovanjima tijekom cijele sezone. To nije statistika koju želite donijeti u susret s jednom od najjačih ekipa u ligi.

Leeds je bio neprikosnoven na Elland Roadu ove sezone. Također su dominirali protiv Norwicha na Elland Roadu. Leeds je bio daleko konstantnija ekipa ove sezone. Očekujem njihovu pobjedu po kvoti 1.60 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Leeds povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_1-2.jpg

(Koeficijenti 15.5. u 13:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Almeria - Barcelona 2 (1.36) bet365

Večeras će Barcelona gostovati kod Almerije na stadionu Power House, a njihov trenutna forma nije impresivna, što je rezultiralo njihovim padom na 3. mjesto na ljestvici lige. Barcelona je izgubila dva od posljednja tri prvenstvena susreta i primila je 6 golova u tom nizu. S druge strane, Almeria je doživjela poraz od 3-2 protiv Betisa u svom posljednjem susretu u ligi, što je označilo njihov peti susret bez pobjede u posljednjih šest utakmica.

Barcelona nije izgubila u 13 od posljednjih 16 susreta u svim natjecanjima, dok je Almeria do sada samo dva puta pobijedila i trenutno se nalazi na dnu ljestvice.

Almeria je postigla 7 golova u posljednjih pet prvenstvenih susreta, dok Barcelona ulazi u ovu utakmicu nakon poraza od 4-2 protiv Girone, njihovog drugog poraza u posljednja tri prvenstvena susreta.

Barcelona je izgubila samo jednom u povijesti svojih susreta protiv Almerie. U prvom susretu ove sezone Barcelona je slavila protiv Almerije rezultatom 3-2. Na ovom stadionu, Barcelona nije izgubila u devet od ukupno 10 susreta protiv Almerie.

Ova utakmica obećava golove, jer smo vidjeli preko 2.5 gola u većini njihovih posljednjih susreta. Osim toga, Barcelona se može pohvaliti jednim od najboljih napadačkih redova ove sezone. Međutim, Barcelona nije uspjela sačuvati svoju mrežu netaknutom u tri od posljednja četiri gostujuća susreta.

S obzirom na superiornost Barcelone, predviđam pobjedu kao glavnu opciju ovdje po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Ovdje također imamo uključen Early Payout, te ako Barca povede sa dva gola razlike, oklada će nam automatski biti dobitna, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_2-2.jpg

(Koeficijenti 15.5. u 13:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use