Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

  • Posts

    • Posteno. Nego, ni slova o Borcu i njihovoj utakmici sutra, a kvote su zaista zanimljive i malo mi nejasne cak obzirom da o Borcu znam ono sto ti/vi ovdje pises/pisete. 
    • Hej @mesrine Ovaj smesni Forum volim najvise zbog toga sto na njemu ne postoje dve osobe koje isto misle. Nekada mi se cini da na Forumu ne postoje dve osobe koje bi mogle zajedno da popiju neko pice. Zato je i neverovatno kako je ovom Forumu uspelo da traje toliko dugo, i kako mu je uopste uspelo da sahrani svu mogucu konkurenciju. Danas se ti i ja ne slazemo, ali za mene nema nazad. Zbog Hajduka tri dana nisam pisao analize na Forumu, sto je za mene teze nego da tri dana nisam pio vodu. Juce nisam napisao analizu da ce Bayern pobediti u prijateljskoj utakmici i da ce na utakmici doci over 1,5 gol po kvotici od 1,16, sutra necu napisati analizu za dvojku na Crvenu Zvezdu u srpskom prvenstvu, a ni u petak necu napisati analizu za jedinicu kao kuca na Dinamo protiv Sibenika. I to sve zato sto sam se tri dana fokusirao samo na Hajduk i procenio da sutra nece izgubiti u sred Splita. Dakle, nisam procenio cistu jedinicu, niti da prolaze dalje, vec samo da nece izgubiti u regularnom delu. Nista posebno ne igraju, imaju tek dve pobede uz porodjajne muke, ali i ne gube, iako je Gospa pred vratima, o miru unutar kluba da i ne govorimo. Ali, ako juce nisam odigrao Bayerna zbog Hajduka, sutra necu odigrati Zvezdu takodje zbog Hajduka, a u petak ni Dinamo, onda to znaci da sam tri dana procenjivao sta da radim, i odlucio da poslusam sebe, a ne tebe, pa zato nema nazad.  
    • Danas počinje i muški 😘dio turnira EP u BV (beach volleyball),ima nekoliko zanimljivih parova za koje nemam razradu na bet365,  možda bude u livu-u, ovako od čistih pobjeda: 18:00h Losiak/Bryl 1,10 15:00h Van de velde/Immers 1,20 11:00h Esme/Zoe 1,20 10:00h Muller/Tillman 1,14  Bet365 Nisu neki koef. ,čim izađe u ponudu uplatim i već sruše za par minuta baš dosta.npr 1,22 Mull/Till itd... Ovo su sve top parovi Esme/Zoe su u odličnoj formi,na olimpijskim igrama odličan plasman , izgubile u 1/4 finalu u jednom tijesnom meču.Muller/Tillman najbolji njemački par...VdV/Immers imaju jednu solidnu sezonu iza sebe , nekoliko odličnih turnira, domaći pijesak... Losiak/Bryl najbolji Poljski par,u top 10 parova svijeta.To je ukratko,da sad pišem romane mislim da nema smisla.Vjerujem da ovo nitko ne prati na forumu,ma da bi mi bilo draže da ima još neki  "fan" BV kao što sam i sam .🙂 Ako se nekome nešto svidi neka isprati.sretno!🙂 Btw.. Tenis H.Naw 1,53 4/10.....H.Naw je jučer pobjedio uvijek neugodnog O.Jasiku i to dosta glatko, riječ je o jednom kvalitetnom CH igraču, svaki udarac mu je solidan, ništa spec,ali fino igra, dosta puta sam ga igrao i gotovo uvijek me je ispoštovao, nadam se da će i danas.Sretno! 
    • Hej @LeonardoDrugi, Kad vidim da predlazes igru na Hajduk bojim se da ne da nisi ozdravio nego da si bolesniji no ikad. Ne znam koje su te muke i zivotni problemi natjerali na ovaj cin, ali vidim da je pomoc i veliki reset prijeko potreban, i to cim prije, na vrijeme dok nije pocela nova sezona posljednje sanse na ovom smjesnom forumu. To ti kazem u dobroj, prijateljskoj namjeri. Zbog tebe zelim da ti produ ti tipovi, ali ono sto mislim je da bih prije ulozio na to da sutra nece svanuti nego na prolaz Hajduka i pobjedu kontra Varazdina koji u do sada 2 odigrana kola nije primio gol protiv Rijeke i Gorice, a pitanje je vremena kad ce se otvoriti odlicnom Dabri, pa ce doci i golovi i pobjede. Mozda vec u nedjelju na gostovanju u Splitu, gdje nista nema veze s vezom i pitanje je dana kada ce se sve raspasti kao kula od karata, to je sigurno kao i tvoja prognoza raspada braka Simone Halep.  Jedan moj prijatelj po dolasku Gatussa rekao je da ce ovaj na klupi izdrzati do Gospe, to pada sutra, a mozda padne i Hajduk i jadni talijan pa moj prijatelj bude u pravu. Ja sam tada rekao da mislim da ce ostati ipak malo dulje, ali da svakako prije Bozica leti van. Sada mi se cini da sam bio malo preoptimistican, jer Hajduk je opet u punom zamahu ono najvece sr**** i raspad kako nas je i navikao godinama, a konacnu kapitulaciju nazirem vrlo brzo, cim se jos malo dignu oni koji "vode" klub, a razloga za to ce imati mozda vec sutra, ili u narednim danima jer reda nema, rezultata nema, igre nema, mira nema a nikad ga nije ni bilo, a na sve to slag na tortu bit ce potpisivanje Rebica, i onda su uz vec postojece sastojke tu i svi carobni sastojci za jednu pravu eksploziju. Uskoro ce na Poljudu letjeti svasta, ali to sigurno nece biti baloni i konfete. Zivio
    • Jutro momci; Jedno pitanje,na unibet se više ne može ući ako sam iz Hrvatske? Slobodno neka admin, kasnije izbriše post.Hvala! Bitno mi je to zbog beach volley-a.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use