Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

68. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 7.4. - 9.5. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @nenosk, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Joker93, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 68. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do utorka do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezoni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_40.jpg

Nogomet, cetvrtak, europska liga

Atalanta - Marseille, Atalanta daje gol, 1.20, supersport

Ovo je nesto sto bih preporucio i drugima da odigraju jer bas vjerujem u pobjedu i prolaz Atalante u uzbudljivoj, otvorenoj utakmici na domacem terenu gdje je to druga ekipa, koja od prve do zadnje minute napada i samo tako zna igrati. U Francuskoj je bilo 1-1, a mislim da ce u cetvrtak do pobjede mozda i u nekoj golijadi (oba daju 3+ isto fino za singl) doci Gasperinijeva ekipa predvodena Scammacom koji je u fenomalnoj formi. Sretno

Screenshot_20240506_144606_Sporti.jpg

I čiji će se sad prijedlog priznati, moj di sam stavio konačan ishod milisekundu poslje njega ili njegov di je napisao 1 i ne znamo da li konačan ishod ili regularni dio?? @Goksim @IzudinB

I naravno napravi edit i stavi konačan ishod, mogao je kolega to odmah napisati kao i ja pa da znam da ne stavljam... Ali pošto smo se ove sezone svakakvih "poštenih igrica" nadgledali ne čudi me i da se ovo njemu prizna.. 

prije 3 minute, josip123 said:

I čiji će se sad prijedlog priznati, moj di sam stavio konačan ishod milisekundu poslje njega ili njegov di je napisao 1 i ne znamo da li konačan ishod ili regularni dio?? @Goksim @IzudinB

I naravno napravi edit i stavi konačan ishod, mogao je kolega to odmah napisati kao i ja pa da znam da ne stavljam... Ali pošto smo se ove sezone svakakvih "poštenih igrica" nadgledali ne čudi me i da se ovo njemu prizna.. 

A izvini molim te, ne bih da te vrijeđam ali zar je teško za vidjeti "Including Overtime" ili ćemo odmah krenuti plakati i kukati ?

prije 6 minute, furyshaa said:

A izvini molim te, ne bih da te vrijeđam ali zar je teško za vidjeti "Including Overtime" ili ćemo odmah krenuti plakati i kukati ?

Prvo si objavio bez slike.. I napisao samo 1 i kako da mi znamo na šta se odnosi, priznaj sebi i nama da je tako bilo.. I nakon toga dodao sliku i kp 1 (da se odnosi na konačan ishod) a prije toga je pisalo: hej pošto nitko neće, Panathinaikos 1..

Just now, furyshaa said:

Bilo ili ne, ko će ga znati? :)

Pa ja znam kad sma vidio, zato i kažem da nisam vidio nebi to ni sugerirao, ali kao što sam rekao već je bilo dosta poštenih koji su takve stvari radili pa su negirali kao i tvoj ovaj odgovor.. 

prije 1 minutu, josip123 said:

Pa ja znam kad sma vidio, zato i kažem da nisam vidio nebi to ni sugerirao, ali kao što sam rekao već je bilo dosta poštenih koji su takve stvari radili pa su negirali kao i tvoj ovaj odgovor.. 

Šta da ti kažem, postavi novi tip i spasi i mene i sebe dodatne polemike :)

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use