Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

07,08,2010. subota

jaksa

Recommended Posts

Slaven v NK Zadar Pobjednik utakmice

Slaven1.40

Rijeka v Dragovoljac Pobjednik utakmice

Rijeka1.30

Varteks v Dinamo Zagreb Pobjednik utakmice

Dinamo Zagreb1.55

Hajduk Split : Šibenik Pobjednik utakmice

Hajduk Split1.28

Za hrvatsku ligu savim je za ocekivati ovakav rasplet ali kao sto kazu lopta je okrugla

Evo i od mene nakon dugo, dugo vremena nešto...

Naime, ljeti ne igram sa ozbiljnijim ulozima, ako uopće išta i igram, pa je to i razlog zašto sam manje aktivan na forumu. Krajem 9.mjeseca, kada se lige uhodaju, mi statistički počinje nova sezona pa od onda možete očekivati i moju veću aktivnost na forumu...

Varteks Varaždin - Dinamo Zagreb

2 1,55

Dinamo bi nakon poraza od Rijeke i ispadanja iu kvalifikacijama za LP trebao upisati pobjedu. Iako su igrači fizički sigurno umorni nakon 120minuta, vjerujem da će biti motivirani pobjediti jer je gorak okus poraza od Rijeke, a još gori ispadanja na penale od Sheriffa...

Sandefjord Fotball - Rosenborg

2 1,45

Sandefjord je fenjeraš lige sa svega par bodova na kontu. Rosenborg je uspješno prošao u 4.pretkolo LP-a. Razlika u kvaliteti je ovdje jako velika i sumnajm da će Rosenborg propustiti uzeti 3 boda...

Charleroi - SC Anderlecht

2 1,50

Karlovac - Split   Sub, 20:00   1,90    3,40    4,30    1,25   1,90   1,35

Dijelim Goksimovo mišljenje što se tiče neaktivnosti na forumu, al da se pokažem da san još živ evo jedan par.

Neznan čemu ovako visoka kvota na Split. Po meni ovdje može bit svašta, al prednost dajem Splitu koji je protiv Rijeke nesretnim autogolom izgubio, dok su napunili Varteks sa 4:0. Karlovac je dobro počeo domačom pobjedom 3:0 ali zbog gostuječeg poraza od 2:0 protiv Zadra dajem 80 % šanse da prođe X2 (1.90).

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use