Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 25.4.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Četvrtak1.jpgScreenshot_1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.4. u 13:27 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej @IzudinB

Kada si ti u pitanju, u meni postoje dva Leonarda. Onaj zli, kojemu je najvaznije samo da se ti i onaj drugi administrator nikada vise ne vratite u prvu, elitnu ligu svete Poslednje Sanse, i onaj dobri Leonardo koji postuje sve ono sto cinis za nas Forum. Dok si bio u igri za moguci povratak u prvu elitnu, bio sam onaj zli Leonardo. Tada mi je Forum bio los, smesan, nista u njemu nije bilo dobro, administratori su bili krivi za sve, a svaki tvoj pogodak u Poslednjoj Sansi mi je odneo nekoliko godina zivota od nerviranja. Sada kada si se, u samoj zavrsnici Poslednje Sanse raspao kao Chelsea, ili da se preciznije izrazim, sada kada si se raspao kao i one neznalice iz prve lige Poslednje Sanse, u meni se ponovo vratio onaj dobri Leonardo. Sada, kada vise nemas nikakve sanse da se vratis u prvu, elitnu, podsetio sam se svega sto cinis za nas Forum. Sada mi je nas Forum sjajan, a ti i @Goksim najbolji administratori na svetu. Sada mislim da bih ponovo mogao da budem dobra i pozitivna osoba, jer se to dugorocno uvek isplati, a biti ljubazan i koristan nista ne kosta, sto bi svi sa Foruma trebalo da zapamtimo za ceo zivot. Posto se ni ove sezone, kao i narednih sto godina neces vratiti u prvu, elitnu, jer ce se uvek pojaviti neki novi kolega, koji ce zauzeti jedno od prva dva mesta u drugoj, amaterskoj, od danas cu da budem dobar Leonardo. Danas cu da podsetim sve kolege na Forumu, da bez tebe ovaj sjajni Forum ne bi postojao ni jedno poslepodne. U posebnom postu koji sam napisao o kosarkaskom Real Madridu, najboljem evropskom rosteru, svih vremena, a koji cu pustiti za nekoliko dana, tebe sam uporedio sa Tavaresom, kljucnim igracem ovog sjajnog tima, i obojici sam vam posvetio deset stranica teksta. Imam neki gadan osecaj da Tavares sledece sezone nece ostati u Realu, i da ce otici u Panathinaikos, sto ce biti kraj ovog velikog Reala. Nadam se da ti nikada neces otici sa naseg Foruma, jer bi to bio i nas kraj. Malo ljudi zna koliko je Tavares bitan po Real, i to ne samo igracki, a jos manje ljudi na Forumu zna koliki je tvoj doprinos postojanju naseg Foruma, ne samo kao administratora. Da bi Real Madrid bio to sto jeste, nije toliko vazan Tavares kao igrac, mnogo je vazniji njegov karakter. Nasem Forumu nisu najvaznije tvoje analize, od kojih zaspim kao beba kada pocnem da ih citam. Nasem Forumu je najpotrebniji tvoj karakter najbolje osobe na svetu, iako ne mislim da je biti dobar pozitivna osobina. Tvoja porodica bi trebalo da bude najponosnija porodica na svetu, a mi svi sa Foruma bi dobro trebalo da se zamislimo, ko bi drugi, osim tebe mogao da bude najbolji administrator na svetu.

Ja sebe nikada ne bih mogao da zamislim kao administratora ni na jednom Forumu na svetu, pogotovo ovom nasem. To je zato jer, kao prvo, ne volim ljude. Meni su svi, osim mene, glupi, neznalice, seljaci i primitivci, dok sebe smatram gospodinom i genijem. Sebe ne mogu da zamislim da se raspravljam sa gorima od sebe, da trpim uvrede i nipodastavanja, a pri tome radim kao mazga za tu istu stoku. Sebe ne mogu da zamislim da moram da citam amaterske prognoze drugoligasa, a kamoli da im upisujem, ili unosim u tabelu, ono malo pogodaka sto im prodje na srecu, a ne znanje. Ali zato sebe uvek mogu da zamislim kao administratora u prvoj, elitnoj ligi Poslednje Sanse, pogotovo sada u ovom poslednjem mesecu, kada su se svi raspali kao Chelsea, i ostavili me samog da jurim kolegu @BoskoBuha Ako nemas vremena ili ti treba pomoc da neznalicama iz prve lige zajedno upisujemo promasaje u tabeli, na mene uvek mozes racunati. Kao sto uvek mozes racunati da cu sve uciniti u ovom poslednjem mesecu, da barem delimicno naplatis sav svoj rad i vreme koje ulazes za sve nas, najgore ljude na svetu koji su mogli da se okupe na jednom mestu.

Posto mislim da ne postoji novac kojim se moze platiti bilo koji rad sa ljudima, ili za ljude, a kao sto svi znamo, ljudi su stoka, od danas cu, kao najbolji kockar na ovom smesnom Forumu, postavljati samo za tebe predloge za kladjenje u realnom zivotu, pa ako na kraju petog meseca “budemo u plusu”, neka to bude moj mali doprinos, svemu onome sto si cinio za nas, najgore ljude na svetu, okupljene na jednom mestu.

Krecemo oprezno, sa jedinicom na Panathinaikos protiv Maccabija, vezano sa nekim predlogom od weekenda.

Panathinaikos vs Maccabi, Euroleague, jedinica, kvota 1,25-1,30

Panathinaikos

Vise od jedne decenije Panathinaikos je svirao qurcu u Euroleague, menjao trenere, sluzio za nabijanje kos-razlike, podsmevanje, a cak su menjali i upravljacku strukturu, iako je vlasnik kluba uvek bio isti. Vise od decenije poraza, promena losih trenera i jos gorih igraca, sve u svemu pravi raspad sistema. Uz to, odnosi vlasnika kluba sa celnicima Euroleague nikada nisu bili gori, tako da je deset prethodnih godina uglavnom bio bacen novac i obicno gubljenje vremena i nerava. Prethodna sezona je bio pravi horor, predposlednje mesto na tabeli, sa cak 23 poraza u sezoni, dva promenjena trenera i pravim rasulom unutar svlacionice. A onda je otisao prvi celnik Euroleague sa kojim je Panathinaikos bio u ratnom stanju, pa su grci resili da naprave revoluciju, i sruse sve iza sebe. Pocelo je sa ulaganjem novca prosecne svajcarske banke, pa dovodjenjem Atamana za trenera, pa dovodjenjem Sloukasa iz Olympiacosa, koji je na potpisivanje ugovora morao da dolazi uz pratnju vojske i policije u tenkovima. Cak su i platili Sloukasa novcem koji nigde ne bi dobio, samo da bi se smejali Olympiacosu u lice. To je bio tek pocetak, a zavrsilo se dovodjenjem cak jedanaest novih igraca, sto se kaze, nisu renovirali kucu, vec je srusili do temelja. Sada necu da pisem jos i o izboru Atamana za trenera, jer post ne bih zavrsio do sledeceg cetvrtka. Na pocetku sezone sam bio spreman da se pobijem sa bilo kojim kolegom sa Foruma ako treba, u tvrdnji da Panathinaikos nece ove sezone otici na FinalFour. Sada je problem sto bih u ovom trenutku opet bio spreman da se pobijem sa bilo kojim kolegom sa Foruma, ali da grci svakako idu na FinalFour, pa vise ne znam gde udaram. Dakle, to nije put kojim se ide, da na jednom mestu skupis deset, dvanaest, petnaest budala, dovedes jos vecu budalu na klupu i ocekujes da za manje od godinu dana budu skladna celina. Ali, eto njima je uspelo, a kako, to niko ne zna. Na kraju sezone su zauzeli drugo mesto, odmah iza Real Madrida, najboljeg evropskog rostera ikada, tokom sezone su dizali formu, bili sve bolji i bolji, i jednostavno srusili svu logiku, razum i teorije o tome kako se stvara tim. Kao da su tim stvarali deset godina, a ne samo jedno leto, sto se sezona blizila kraju, bili su sve bolji i bolji, u samoj zavrsnici sezone kod kuce uopste nisu gubili, a u gostima su dobili cak i Real Madrid, a lagano su padali i Crvena Zvezda, Virtus i Bayern (sve tri pobede u gostima).

Panathinaikos je ove sezone odigrao kod kuce trideset utakmica u svim takmicenjima, i zabelezio tek cetiri poraza, od kojih dva jos u desetom mesecu. U celoj sezoni, kod kuce su izgubili samo od Olympiacosa u prvoj utakmici sezone, Real Madrida, kojeg su dobili u gostima, i Arisa. Ali, ovde ima i jedan veliki problem, izgubili su sve tri utakmice u sezoni od Maccabija, majko moja.

Maccabi

O izraelcima je lako pisati. Oni svake godine, osim ove sezone, kompletno promene roster, dovedu dvadeset crnaca iz Usa, pa ako se uklope u jednu celinu, onda je sve ok, a ako se ne uklope, probacemo opet, ali sledece sezone. Zato je i moglo da se desi u njihovoj istoriji da postanu prvaci Evrope, ali i da se raspadnu poput onih neznalica iz prve lige svete Poslednje Sanse. Ove sezone se desilo cudo. Zadrzali su skoro isti roster iz prosle sezone, na klupi imaju odlicnog trenera, i posle barem deset godina, igraju pravu timsku kosarku. Na kraju sezone su zauzaeli sedmo mesto, sto na prvi pogled nije nikakav poseban uspeh. Ali, na drugi pogled, ako uzmete u obzir da su celu sezonu odigrali bez domaceg terena, i to pred praznom dvoranom, ili da su na kraju sezone imali samo tri pobede manje od drugoplasiranog Panathinaikosa, onda se svakako moze reci da su imali sjajnu sezonu. I da ponovim, jedina su ekipa koju Panathinaikos jos nijednom nije dobio u sezoni, dva puta su ih dobili u regularnoj sezoni, a treci put pre samo dva dana, u sred Atine, pred prepunom dvoranom.

Panathinaikos vs Maccabi

Danas imamo duel individualnog kvaliteta na jednoj strani, protiv timskog kvaliteta na drugoj strani, iako ne mogu da verujem sta pisem za Maccabi. Ako bismo gledali individualni kvalitet po pozicijama, mozda bi na papiru grci imali kvalitetniji sastav, ali se tu ne radi o razlici u nekoliko nivoa. Ako bismo gledali timski kvalitet, dakle tima kao celine, onda je sve na strani Maccabija, koji igra racionalnije. Osobno, ovo mi je najzanimljiviji par doigravanja, pa nesto iz analize dreba oduzeti na objektivnost. Ne mogu uopste da prihvatim da je moguce da Panathinaikos dva puta uzastopno izgubi kod kuce od iste ekipe u samo dva dana, a jos manje mogu da prihvatim da je moguce da cetiri puta uzastopno izgube od iste ekipe u sezoni. Pa valjda ima nekoga u strucnom stabu grka ko i analizira i scautira protivnika, majko moja. Ali zato mogu da zamislim sliku da Maccabi dobije i cetvrti put uzastopno i povede sa 2:0 u seriji, pa da izgubi naredne tri utakmice. Isto tako mogu da zamislim da Bayern osvoji Ligu Prvaka, i mogu da zamislim sliku kako se Tuchel sa peharom smeje celom svetu.Sve to mogu da zamislim, ali cu se opet kladiti na jedinicu na grke .

Hej @IzudinB

Predlazem da danas igramo jedinicu na grke, i za pocetak, to vezemo za nekim utakmicama od weekenda. Ovog weekenda ce ponuda biti odlicna, siguran sam da ces moci da pronadjes jedan ili dva meca sa kojim bi mogao da vezes ovu jedinicu. Krenucemo oprezno, ali necemo ni stedeti. Ako veceras padnemo, onda podizemo uplatu, pa sa pojacanom uplatom napadamo dvojku na Panathinaikos u gostima, posto Maccabi ne igra na domacem terenu. Predlazem oprez samo iz razloga sto su obe ekipe krcate crncima, i sto je moguce da na parketu vidimo devet crnaca istovremeno, a kladjenje kada ti prolaz zavisi od polupismenih crnaca nikada nije dobar izbor.

Za mene je ovo jedinica kao kuca, ali mi nije da se igra u zivot, sto ne znaci da nisam spreman da padnem. Ili najbolje da se izrazim ovako. Ako Panathinaikos izgubi dva puta uzastopno u samo dva dana od iste ekipe, i cetvrti put uzastopno u sezoni od iste ekipe, i tako dodje na jedan poraz od eliminacije, onda i treba da padnemo.

Ako hoces, mozemo i da idemo zajedno sa igrom “prolazi dalje” po neverovatnoj ukupnoj kvoti od 2,51 i pokusamo molitvama da poguramo Panathinaikos da prodje Maccabi po kvoti od 1,85 i Psg da prodje dalje Dortmund (Liga Prvaka) po ukupnoj neverovatnoj kvoti od 2,51 i tako naplatis sav svoj rad i vreme koje si ulozio radeci sa nama, stokom sa Foruma.

Samo jos da kazem, da teorija kaze da se obicno na svakom FinalFouru Euroleague uvek nadju tri favorita i jedno iznenadjenje, a trenutno “smrdi” da bi to iznenadjenje mogao da bude bas Maccabi.

Sada me mrzi da pisem detaljno kako su grci izgubili prvi mec u Atini, ali ako verujes meni, i mojoj zelji da ovaj post namenjen samo tebi, pisem u najboljoj nameri, samo cu reci da su izgubili kao najvece seljacine. Imali su posed lopte, poslednji napad i sasvim dovoljno vremena da ga zavrse, a na kraju nisu ni sutnuli na kos, vec su prodali loptu, majko moja,

Prije nego što počnem sa svojom uspavankom o Brightonu i Cityju, želim se zahvaliti kolegi @LeonardoDrugi na ovako opsežnoj pohvali i analizi samo za mene, koju ću naravno rado da ispratim i uzmem novce u to nemam dileme. Iako bi volio da sam na jednom od prva dva mjesta u PŠ-u i da ove pohvale uopće nije bilo, mogu reći da sam ipak zadovoljan jer sam uspio izvući i onu dobru stranu Leonarda, pa makar to bila cijena mog 'neulaska' u prvu ligu. U svakom slučaju sretno svima u završnom dijelu sezone, neka najbolji pobijedi :)

Brighton - City 2 i 2+ (1.47) bet365

Nakon nedosljednih rezultata u posljednjih osam dana u dva kup natjecanja, Manchester City se vraća u akciju Premier lige. Građani putuju na Amex gdje će odigrati odgođenu utakmicu 29. kola protiv Brightona.

Manchester City je postigao četiri ili više golova u svakoj od posljednje tri pobjede u Premier ligi. Manchester City neće braniti naslov u Ligi prvaka ove sezone. Izgubili su nakon izvođenja penala protiv Real Madrida u četvrtfinalu nakon 1-1 u posljednjem susretu na Etihad stadionu prošlog tjedna. Guardiolina momčad ima priliku obraniti naslov u FA kupu nakon što su pobijedili Chelsea 1-0 u polufinalu u subotu na Wembleyu.

S druge strane, Brighton nije bio u akciji od 1-1 remija protiv Burnleya 13. travnja. Rezultat na Turf Mooru produžio je njihov niz bez pobjede na četiri utakmice. Galebovi trenutno drže deseto mjesto na tablici Premier lige. Već je jasno da neće ponoviti uspjehe prošle sezone, nakon što nisu pobijedili u četiri uzastopne ligaške utakmice.

Manchester City ulazi u ovu utakmicu s četiri pobjede i remijem u posljednjih pet susreta s Brightonom. Građani su pobijedili 2-1 u ovosezonskom susretu u listopadu prošle godine na Etihad stadionu. Tri ili više golova postignuto je u pet od posljednjih šest međusobnih susreta.

Manchester City je ponovno preuzeo kontrolu nad Premier ligom prije jedanaest dana kada su Arsenal i Liverpool doživjeli poraze u svojim utakmicama. Iako su Građani trenutno iza ove dvije momčadi na vrhu tablice, imaju dvije utakmice manje.

To znači da bi Manchester City osvojio trofej pobjedom u svih preostalih šest utakmica, bez obzira na to što Arsenal i Liverpool urade u svojim susretima. S obzirom na to da Brighton nije pokazao zapažene rezultate s nizom od četiri uzastopne ligaške utakmice bez pobjede, glavna oklada ovdje ide na gostujuću ekipu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici.

Man City je ispao iz Lige prvaka. Pep Guardiola nema razloga previše mijenjati početni sastav dok se nalazi u intenzivnoj utrci za naslov. S obzirom da City postiže dosta golova, uz pobjedu dodajem i da će na utakmici biti više od 1.5 gola po ukupnoj kvoti 1.47 u bet365 kladionici. Nemojte zaboraviti da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

POPIS OZLIJEĐENIH

Popis ozlijeđenih igrača Brightona je opsežan. Galebovi su ponovno bez Sollyja Marcha, Kaoru Mitome, Adama Webstera, Jamesa Milnera, Tariqa Lampteya i Jacka Hinshelwooda, dok su Billy Gilmour, Evan Ferguson i Julio Enciso, koji je prošle sezone postigao sjajan gol na ovoj utakmici, svi upitni. Pervis Estupinan zadobio je ozljedu gležnja tijekom Brightonova 1-1 remija s Burnleyjem prije dva vikenda i bit će procijenjen prije ove utakmice.

Manchester City bi mogao imati gotovo punu postavu igrača na raspolaganju za ovaj susret, iako je menadžer Guardiola potvrdio da napadač Erling Haaland neće sudjelovati zbog ozljede nakon što je pokupio ozljedu mišića protiv Real Madrida prošle srijede, a zatim propustio subotnje polufinale FA kupa. John Stones je zamijenjen na poluvremenu protiv Chelseaja, a Phil Foden nije sudjelovao na treningu u utorak, ali obojica su dobili zeleno svjetlo za nastup u momčadi.

MOGUĆE POSTAVE

Brighton (4-2-3-1): Verbruggen; Veltman, Dunk, Van Hecke, Igor; Gross, Baleba; Buonanotte, Pedro, Adingra; Welbeck.

Man City (3-2-4-1): Ederson; Walker, Dias, Gvardiol; Stones, Rodri; Silva, De Bruyne, Foden, Grealish; Alvarez.

Screenshot_41-1.jpg

(Koeficijenti 25.4. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
    • Petak, 19:00 Rukomet - Njemacka Eisenach - Melsungen tip X2 @1.20 Supersport
    • Petak  Francuska 1 liga monaco‐ brest 2.5 kartona vise Klad.premier  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use