Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

srida,30.6...


Kosarkas12

Recommended Posts

nadal-soderling 1

soderling igra toplo-ladno..protiv ferrera koi nikad nie nista napravia na travi,namucia se dobro...

nadal koi je 1. igrac svita momentalno,mislin da ce pomest soderlinga,jer ako mu vrati par servisa,soderling ce upast u krizu...a znamo da trener nadala je sigurno proucia kako idu servisi soderlinga (kad je break lopta vecinom u sredinu i tako to...)

murray-tsonga (+4,5) 1

murray pred svojom publikom triba samo imat return danas...a tsonga je igrac kojeg se nakon 2-3 matcha da procitat...trener murraya ce sigurno vecinu servisa znat di ide...a i murray ka igrac je vrlo dobar i mislin da ce ovo bit 3-0

federer-berdych (+5,5) 1

ber. se provlaci ni sam nezna kako u tiebrekovima ovi wimbledon..nie u serviskoj formi i mislin da nemoze parirat federeru...koi kako se blizi turnir kraju,uvik pojacava tempo igre...

Pesch/Srebotnik vs King/Shvedova 1

ovo je ipak uz sestre wiliams i ray/stubs najjaci par i jedan od glavnih favorita za uzet parove wimbledona...naime King i Sh. su prvi put zaigrale u parovima...Pes/Sre. ce sa iskustvom dobit ovo jer ipak se radi o velikoj razlici godina

Link to comment
Share on other sites

14:00 -4,5/N.Đoković-Lu Y.H., tip 1, @1.55, Lutrija 8/10

    Nole igra sasvim solidno u posljednje vrijeme, na travi ima tek drugo kolo Londona, no kao da je cuvao snagu za Wimbledon. Nakon prvog kola se nije cinilo da ce na dobro izac sve, svladao je Rochusa tek nakon pet setova, no dalje je islo sve lagano. Dent, Montanes i Hewitt si igraci kojima je Nole prepustio samo jedan set, i toovome posljednjem, Hewittu. Osobno sam u tome mecu ocekivao dobru partiju Austraca, no demantirao me. Nole je odlicno odigrao, beckend mu je odlicno radio, imao je problema sa servisom, no to je njemu postalo normalno, pokoju duplu servis-gresku ispravi dobrom igrom nakon servisa. Nole je takodjer par puta zvao i lijecnika turnira da mu pomogne, jer je pri rezultatu 2-1 u setovima imao problema sa disanjem. On vec duze vrijeme ima probleme sa disnim putevima, vecinom alergija, no izgleda da ga to nije smetalo puno u uspjehu, priveo je mec kraju te slavio sa konacnih 3-1.

    S druge strane Taivanac Lu, sta rec o njemu. Gledao sam mec protiv Roddicka i mogu rec da je covjek odigrao takav mec da u zivotu nece ponoviti ni slican. Pogadjo je nemoguce, odlicno vracao servise, sto se kaze ruku opustio. Jednostavno desio se takav dan, da sto god je udario, otisl je uz ili na samu crtu te Roddick nije imao za o rijesenje. Prije Roddicka je pobjedio Zaballosa, Przysiezny-og te Mayera. Roddicka je dobio 9-7 u petom setu.

    H2H je 1-0 na stranu Noleta, mec je igran davne 2007. Ja ovdje ocekujem pobjedu Noleta i sa vecim hendikepom, jer Lu nemoze ponovit igru niti dan kao sto je bio ponedjeljak. Ovih 4.5 mislim da je uistinu poklon koji se mora iskoristiti.

Sretno!!!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use