Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 25.06.2010 (Listić dana) - 25. dan SP-a

_Ivan_j

Recommended Posts

Pozdrav svima nakon dugog vremena, evo jedna moja ''riskantna'' analiza tj. par koji cu ja pokusati sa malim ulogom, dakle par nije nimalo siguran. Poslje cu nabaciti još koji par sa detaljnom analizom i obrazloženjem. Svima danas sretno.

Portugal - Brazil X/X @4.10

Trenutno je stanje takvo, da bi Brazilu već i remi bio dovoljan, jer imaju dva boda prednosti u odnosu na Portugal. Portugalci moraju paziti da ne bi izgubili pri velikom razlikom jer ako se sjecat pobjedili su Obalu Bjelokosti 7-0. Ali Portugal je takva momcad sa vrhunskim igracima i velikanima da nece si priustiti poraz vec cuvati bodove i pokusati parirati Brazilu.

S druge strane Brazil kojemu nikad nije dosta i unatoc svim kritikama medija i novina ce pokusati osigurati nova 3 boda i usutkati kriticare pobjedom protiv Portugala, ali vrlo tesko.>> Sa super zvijezdama ali bez Kake bit ce to tezak zadatak i upravo zato igram ovaj par, jer ipak obje momcade ce kalkulirati jer su vec izborile prolazak dalje, a odmor pojedincima bi bio pozeljan a i takoder igra zamjenama koje su spremne preuzeti rizik u igri.

Na izgled skoro nemoguc par za pogoditi ali onako avanturisticki valja pokusati ali sa malim ulogom i kombinatorikom s malim koeficjentima  parova iz ponude

Ti si nešt pobrko....pobjedili su S.Koreju sa 7:0...a Obala po mom sigurno ne može pobjedit S.Koreju sa tolikom gol razlikom....dok s druge starne za mene je Brazil favorit i bez Kake, no pošto su ovi tako zgazili S.Koreju neznam što mislit možda im se samopouzdanje jednostavno toliko sad podiglo i počnu rasturat (za to sigurno imaju potencijala)....sad mi je Portugal najveća nepoznanica....s druge starne Brazil je pokazao da uvjek može primit gol....no mislim da će ovu utakmicu riješit Luis Fabiano...on je jedini igrač koji je ostao na turniru, a da smije rukama igrat kako bi zabio gol ;D (Henry je ispo)

Švicarska-Honduras          manje od 1 gola u 1. poluvremenu            2.65

Švicarci su imali veliku sreću kad su pobjedili Španjolsku. No nisu pokazali igru, teško dolaze do gola i mislim da će se jako namučit sa Hondurasom da postignu gol. Honduras me iznenadio, iako je po nekima najgora repka na SP Čile ih je dobia 1:0, a Španjolci 2:0 što baš nije lako protv države koja po meni ima najbolji vezni red.

Španjolska-Čile                    1. žuti karton (dobiva Čile)              1.50

Čile će se branit iz dva razloga slabija su momđad, trebaju igrat na gol razliku. Naravno da bi se spriječilo protivničku ekipu da dođe u dobar položaj za udarac Čile će dolazit u situaciju da će radit prekršaje, a po meni će jedan od njih bit kažnjen žutim kartonom.

Ukupna kvota 3.98

Hazard( navijački)

Čile-Španjolska X 4,00

španjolska igra odlično, ali ih neće gol. Od Čilea sam očekivao da prođe ovu grupu uz španjolsku, ali ta je opcija svedena na malo šanse jer da bi se to ostvarilo mora švicarska kiksat i nepobjedit Honduras, a španjolska nesmije izgubit od Čilea. Čile i Paragvaj su moji favoriti ovog SP-a i zato me mnogi smatraju luđakom i optimistom, al to mi ne smeta. ovo igram navijački da mi Čile prođe dalje. minimalan ulog.

Realno:

Švicarska- Honduras 1.pol X 2,20

kao što je kolega napisao gore, švicarska ne igra dobro, teško da će ovdje dat gol. Meni su oni uništili nogomet na ovom prvenstvu(jedni od). ja ne podnosim bunker 90 minuta. oni nemaju kvalitetu da igraju napadački pa se moraju braniti i čekati kontru. Iskreno ne vjerujem da će danas tako igrat jer bi ih pobjeda odvela dalje, ali ne vjerujem baš da do poluvremena mogu zabit gol. Honduras me iznenadio čvrstom igrom. oni danas igraju za prestiž jer šanse da odu dalje su minimalne. siguran sam da neće poginut bez borbe i otić bez bodova doma.

ovo igram za viši ulog. nekih 8/10 sretno

Portuga - Španjolska X/X

status: POGOĐENO

Tako je, prva 'riskantna' analiza koju sam se usudio staviti na forum je prošla, ako je tko odigrao na svome tiketu eto cestitam i drago mi je da je prošlo.

Stari jel ti pijan pišeš ili šta (bez uvrede), Portugal-Brazil X/X i bilo bi lipo kad bi označia jarko zelenom bojom (uredi, označi sve, boja-jarko zelena)

Idešš, netko se naljutio  :o

'Stari' nisam baš išao za tim prilikom pisanja, neznam bas da se dobitni tipovi oznacuju jarko zelenom bojom, ali eto ispricavam se, neznam ama baš sva 'striktna' pravila foruma  :-\

Asu nisan se naljutia, nego volin da je red na forumu. U vezi sa označavanjem, al ti nije lipo vidit koja je prognoza bila uspješna a koja nije.  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use