Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 17.4.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_47.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 15.4. u 11:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

Bayern daje gol Arsenalu.

Ne znam da li je ovo najlepsi predlog u ovom kolu svete Poslednje Sanse, ali je meni svakako najlepsi, i jedan od onih za koje vredi pasti, ako se to desi. Ovo je predlog kolege @nutrija koji kod kladionice bet365 online kladionica" rel="external">bet365 vise ne moze da se odigra po kvoti od 1,20 vec je kvota pala na 1,18, ali zato moze kod kladionice William Hill online kladionica" rel="external">William Hill. Jedan moj kolega iz realnom zivota je odigrao i prolaz dalje Bayerna, ali sa novcem sa zenine kartice, sto znaci da nije bas najsigurniji u prolaz dalje Bayerna. Ali kada vidite koliko su ovi majmuni iz Arsenala mladi, glupi i zeleni, onda i ne cudi da kvota na prolaz dalje Bayerna pada iz dana u dan, i trenutno iznosi 1,70. Ovo cu odigrati svakako, ali oprezno, cisto da vidimo sta bi se desilo da  kojim cudom da onaj majmun na klupi Bayerna osvoji Ligu Prvaka, kao sto je Di Matteo osvojio Ligu Prvaka sa Chelsea u sred Munchena. Ovaj predlog da Bayern daje gol Arsenalu, svakako ide sa maximalnom uplatom, pa ako padnem, neka padnem, ako treba.

Za rani termin uzeo sam ove dvije utakmice.

Što se tiče ekipe Dinama, mislim da je broj kolega koji je odigrao ovu utakmicu (među njima i ja) dovoljno govori o ovoj utakmici. Dinamo do kraja mora biti besprijekoran da bi u tom derbiju sa Rijekom mogao udarati na titulu. Varaždin kod kuće, Lokomotiva u gostima, Varaždin u gostima, Rijeka u gostima, Osijek kod kuće te Slaven Belupo u gostima i u zadnjem kolu Rudeš kod kuće. Nije ovo raspored koji bi trebao uzdrmati Dinamo ali treba da igraju utakmicu po utakmicu. Trenutno su 5 bodova ispod ekipe Rijeke ali i utakmica manje. Pobjedom ovdje prišli bi na samo 2 boda razlike i kao što sam rekao, sve bi se moglo i riješiti u tom derbiju. Da bismo došli do toga, Dinamo mora pobjeđivati a sam put do toga je i Varaždin. Varaždin na 7. poziciji sa 33 boda, 7 pobjeda, 12 nerješenih i 10 poraza sa gol razlikom 32:39.

Što se tiče međusobnih omjera, 18.02. ove dvije ekipe su se sastale u Zagrebu gdje je Dinamo uzeo 3 boda sa rezultatom 1:0 golom Petkovića iz penala. Rutinski je to Dinamo zadržao do kraja što očekujem i danas. U prvoj utakmici Varaždin je uspio izvući X sa 1:1 gdje je Dinamo spašavao živu glavu u 94. minuti golom Emrelia. Statistika, šutevi, korneri, sve je bilo na strani Dinama ali jednostavno nije se dalo. 

Mislim da Dinamo ima imperativ pobjede, da su ušli u taj niz od 11 utakmica bez poraza u ligi gdje su ostvarili 9 pobjeda i 2 nerješena rezultata. 2:2 sa Lokomotivom u gostima te 1:1 sa Osijekom u gostima. U tom nizu padale su ekipe kao što su Rijeka, Hajduk pa i sam Varaždin. U posljednjih 5 susreta u ligi Dinamo je postigao 15 golova te primio 3 komada (2 gola u duelu protiv Slavena gdje su dobili 5:2 te od Istre gdje su dobili 4:1). Mislim da Varaždin ovdje nema šta da traži i da će Dinamo ovo rutinski riješiti jer ušli su u formu, imaju priliku i sve je sada na njima.

Da se ogradim, isto sam govorio i za Rangers i za Liverpool, isto sam mislio za Arsenal pa me svi pokopaše uveliko.

Što se tiče druge utakmice, uzvratna utakmica polufinala kupa BiH gdje u Mostar dolazi ekipa iz Doboja. Zrinjski, aktuelni prvak BiH i jedina ekipa koja je ikad otišla u Evropu iz države (i to ove sezone) boriti će se za to finale kupa i duel sa Borcem.

Sloga je ekipa kojoj je primarni cilj bio osigurati opstanak u ligi te je to uradila odličnim utakmicama na domaćem terenu. Sloga je u ligi, kod kuće bila na omjeru 9-2-2 gdje su dva nerješena rezultata i poraz došli u posljednja 4 kola. Nerješeno sa Veležem 0:0, 1:1 sa Zrinjskim te poraz od ni manje ni više ekipe Željezničara sa čak 3:0. (činjenica je da je to prodana utakmica kao što će ih biti još mnogo). Fun-fact, Željezničar u 12 utakmica u gostima ove sezone, do te utakmice imao je 12 poraza sve dok nije "našutao" ekipu Sloge. Drugi poraz Sloge kod kuće bio je od ekipe Borca, naravno sa rezultatom 0:4. Sve u svemu, Sloga bila odlična kod kuće, grozna u gostima. Jaka odbrana kod kuće, raspad sistema u gostima. Zrinjski otišao iz Doboja sa 0:0 i sve ima u svojim rukama.

Što se tiče ekipe Zrinjskog, oni su ovu sezonu usrali zbog izlaska u Evropu. U veoma zeznutoj grupi sa Legiom, Alkamrom i Aston Vilom uspjeli su uzeti 4 boda i to pobejdom protiv Alkmara 4:3 u Mostaru te 1:1 sa Aston Vilom u zadnjem kolu, također u Mostaru. Izgubili su u Mostaru 1:2 od Legie dok su u gostima gubili 1:0 od Aston Vile, 2:0 od Legie te 1:0 od Alkmara. Moje mišljenje je bilo da će biti malo veća bruka ali eto, nije loše sve u svemu. 

Borac sa druge strane iskoristio loš start Zrinjskog koji nije mogao igrati na više frontova te se u ovom trenutku odlijepio na 7 bodova u odnosu na Zrinjski ali prave utakmice tek treba da dođu. Mislim da Zrinjski teško može do titule ali poraz Borca u Banja Luci od Zrinjskog sa 2:1 i 0:0 protiv Veleža u Mostaru dodale su malo ulja na vatru. Ekipi Borca u korist ide i lakši raspored te naravno, sudije / savez.

Što se tiče polufinalne utakmice, Zrinjski će ići da uzme kup ove sezone kada je već liga upropaštena. Sloga kao što sam rekao, tek će da okreće guzicu ali ovdje neće biti potrebe jer će ih Zrinjski sam naguziti. Malo šta će se Sloga ovdje pitati i mislim da će ovo Zrinjski (po meni najkvalitetnija ekipa u ligi, daleko) riješiti veoma lagano.

Screenshot 2024-04-17 at 12.28.30.png

Kao dodatak, ubacio bih i to da Al-Hilal neće izgubiti protiv Al-Aina. Prva utakmica polufinala Azijske lige prvaka. Al-Ain je na iznenađenje svih, u četvrtfinalu, u prvoj utakmici dobio Al Nassr sa rezultatom 1:0 gdje su im čak 2 gola bila poništena zbog ofsajda. U uzvratu, Al Nasr je nadoknadio rezultat u utakmici gdje su u prvih 45 minuta gubili čak 0:2 (ukupno 0:3). U kasnoj nadoknadi vratio se Al Nassr na 1:2 da bi u nastavku u 51. minuti te 72. Al Nassr okrenuo na 3:2 i izborio produžetke. U produžetcima crveni karton za Al Nassr u 98. minuti, primljen gol u 103. minuti ali Ronaldo vraća rezultat u 118. minuti i šalje svoju ekipu na penale. Bolje da nije. Mašio je Brozović, mašio je Telles, mašio je i Otavio dok su za Al Ain zabila 3 izvođaća i prošli u polufinale. Al Hilal lagano protiv Al-Ittihada sa 2:0 i 0:2 i mislim da će nastaviti gdje su stali. Al-Hilal u posljednjih 37 utakmica ima čak 37 pobjeda. U ligi su dominantni, 27 utakmica, 25 pobjeda i 2 nerješena sa gol razlikom 83:17 te bježe ekipi Al-Nassra sa čak 12 bodova. Najbolji su napad ali i daleko najbolja odbrana lige i mislim da Al-Ain ovdje nema šta da traži i da će X biti veliki kao kuće za njih. 

Al-Ain u posljednjih 7 utakmica ima pobjedu, 2 nerješena te 5 poraza. U ligi su trenutno na poziciji 3 sa učinkom od 11 pobjeda, 3 poraza i 4 nerješena te kaskaju za ekipon Al Wasla čak 15 bodova. 

Mislim da Al Hilal ima mnogo kvalitetnije igrače i da siguran sam neće izgubiti od Al Aina. Mišljenja sam da mogu do pobjede ali uzimam ovo kao sigurniju opciju. 

Sa Dinamom i Zrinjskim dolazimo do tečaja 1.73. 

Screenshot 2024-04-17 at 12.58.11.png

Bayern - Arsenal oba daju gol (1.53) bet365

Prošli tjedan bio je vrlo bolan za navijače Arsenala jer su ispustili prednost na vrhu Premier lige. Arsenal je šokantno izgubio 0-2 kod kuće od Aston Ville u nedjelju, izgubivši vodeću poziciju. Sada dijele drugu poziciju sa Liverpoolom i zaostaju dva boda za Manchester Cityjem.

Arsenal je imao samo tri dana za oporavak. Putuju u Munchen gdje će se suočiti s njemačkim velikanom Bayernom u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Uzbudljivi prvi susret donio nam je rezultat od 2-2. To je bio rezultat koji su navijači Bayerna sigurno sretnije prihvatili prije revanša na svom terenu.

Bavarcima je ova sezona bila jedna od najlošijih u Bundesligi. Njihova 11-godišnja vladavina došla je kraju proteklog vikenda. Bayer Leverkusen je matematički osvojio svoj prvi naslov lige pobjedom od 5-0 nad Werderom na BayAreni. Bayern Munchen ranije je doživio ponižavajuće ispadanje iz DFB Pokala od nižerazrednog protivnika, što znači da im je Liga prvaka jedina prilika da spase sezonu.

U međusobnim susretima Bayern Munchen bio je daleko uspješniji u važnim dvobojima protiv Arsenala ovog desetljeća. Međutim, nisu pobijedili u posljednje tri utakmice protiv Topnika. Niz uključuje nekoliko prijateljskih utakmica 2017. i 2019. godine. U Ligi prvaka Bayern je ostvario tri odvojene pobjede od 5-1 protiv Arsenala, 2015. i 2017. godine. Obje momčadi su postigle gol u svakoj od prethodnih šest međusobnih utakmica.

Bayern i Arsenal posjeduju nevjerojatan napadački potencijal. Također su obje ekipe bile prilično ranjive u obrani u posljednjim utakmicama. Bavarci su primili dva ili više golova u četiri od posljednjih pet nastupa u svim natjecanjima. Topnici su primili po dva gola u svoje posljednje dvije utakmice.

Vidjeli smo golove na obje strane terena u svakom od posljednjih šest međusobnih susreta između Bayerna i Arsenala, tako da je ovdje oklada da oba tima daju gol po kvoti 1.53 u bet365 kladionici najbolja opcija.

Bayern: Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Guerreiro; Laimer, Goretzka; Sane, Muller, Musiala; Kane.

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Jorginho, Rice, Odegaard; Saka, Havertz, Martinelli.

Screenshot_8-1.jpg

(Koeficijenti 17.4. u 11:30 CET)

Manchester City - Real Madrid oba daju gol (1.57) ili 1 i oba daju (2.80) bet365

Manchester City ulazi u ovu utakmicu s 13 uzastopnih pobjeda na domaćem terenu u Ligi prvaka. Odigrali su četiri utakmice Lige prvaka kod kuće ove sezone i u svakoj su postigli barem tri gola.

S druge strane, imamo Real Madrid koji nije poražen u devet uzastopnih utakmica Lige prvaka. Los Blancosi su postigli osam golova u tri gostujuće utakmice u grupnoj fazi ovog natjecanja.

Oba tima su napravili preokrete prije osam dana u španjolskoj prijestolnici. Fede Valverde imao je posljednju riječ s prekrasnim volejom koji je donio rezultat od 3-3.

Obje momčadi bile su uspješne u svojim domaćim utakmicama ovog vikenda unatoč tome što su odmarale većinu svojih ključnih igrača. Manchester City je imao posebno produktivan vikend. Njihovu pobjedu od 5-1 nad Luton Townom pratili su šokantni porazi Liverpoola i Arsenala u nedjelju. Momčad Pepa Guardiole sada je sama na vrhu tablice Premier lige, s dva boda više od glavnih konkurenata.

U međusobnim susretima ova dva diva susreli su se prilično često u posljednjih nekoliko godina. Manchester City osvetio se za eliminaciju u polufinalu 2021./22. pobjedom protiv Los Blancosa na istoj razini prošle sezone. Građani su pobijedili u posljednje tri domaće utakmice protiv Reala, postigavši pritom deset golova. Obje momčadi postigle su gol u svakom od prethodnih osam međusobnih susreta.

Tako da je logično i ovdje igrati na to da će oba tima postići gol po kvoti 1.57 u bet365 kladionici. Pobjeda Manchester Cityja uz golove obje momčadi nudi se po visokoj kvoti od 2.80. Sretno!

Man City: Ederson; Walker, Dias, Stones, Gvardiol; Silva, Rodri, De Bruyne; Foden, Haaland, Doku

Real Madrid: Lunin; Carvajal, Nacho, Rudiger, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Jr

Screenshot_7-2.jpg

(Koeficijenti 17.4. u 12:00 CET)

Bayern vs Arsenal, 1X dupla sansa na domacina, pa nek se nose u tri pic*#*#ke materine, sada ili nikada vise

Ja zaista mogu da zamislim sliku tog apsurda da Tuchel podigne pehar Lige Prvaka. Uopste ne verujem u to, ali mogu da zamislim sliku, kako na konferenciji za stampu izjavljuje da je oduvek verovao u ovaj tim. 

Bayernu nista ne verujem, ali cemo danas da se oprostimo kao gospoda. Jos danas 1X, dupla sansa na njih, pa ako ispadnu iz poslednjeg takmicenja, tako sto ce izgubiti u sred Munchena, neka se nose u tri pic*#*#ke materine. 

Uplata neka bude sto manja, a oprostaj od ovog majmuna na klupi Bayerna neka bude sto brzi, ako veceras izgubi od mladih, glupih i zelenih igraca Arsenala.

Ne znam da lì je vece ponizenje po sveti Bayern, ova kvota na prolaz dalje od 1,80 a iz prvog meca nose nereseni ishod, ili ova kvota od 1,45 na 1X, duplu sansu kod kuce, majko moja.

U svakom slucaju, i ako prodje dupla sansa 1X, sada ili nikada vise, ili ako ne prodje, nek se nose u tri pic*#*#ke materine.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use