Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.4.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak2.jpgScreenshot_2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.jpgScreenshot_3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.jpgScreenshot_4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.jpgScreenshot_5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.4. u 14:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Euroleague, najava poslednjeg kola (samo danasnje utakmice)

Danas je bolje preskociti kockanje na Euroleague, i sacuvati novac za sutra i prekosutra, kada je ponuda fenomenalna. Od cetiri danasnje utakmice, dve nemaju nikakav rezultatski znacaj, a ove druge dve, treba samo da odluce koga bi klubovi teoretski izabrali za moguceg protivnika u doigravanju.

Asvel vs Barcellona

Barcellona i da pobedi i da izgubi ostaje na cetvrtom mestu, dok je Asvel vec pola sezone zakucan na mestu druge najgore ekipe Euroleague. Utakmica bez rezultatskog znacaja.

Partizan vs Valencia

Prvo da kazem kolegama iz prve lige svete Poslednje Sanse, da kolega @BoskoBuha ima dvadeset uzastopnih pogodaka, da je do kraja sezone ostalo jos samo petnaest kola, i ako u narednih pet kola ne promasi nijednom, slobodno recite bye bye prvom mestu. Zato predlazem da svi zajedno koristimo molitve da sto pre padne, ako mislimo da zavrsnicu prve lige ucinimo zanimljivom. Nemojte nikada ni da zaboravite, da niko ziv na Forumu ne zna otkud kolega u prvoj ligi, i na osnovu cega je usao u nju????

Isto tako, trebalo bi da koristimo molitve ako bi pomogle, da Cedevita ili Buducnost osvoje Aba League, pa bas da vidimo sta bi Dejan Bodiroga odlucio ako bi u Euroleague morali da udju Paris i Buducnost ili Cedevita. Sto se tice danasnje utakmice, ovde je najvaznije pitanje da li cemo u danasnjoj utakmici videti prazne stolice u dvorani, ili ce ipak biti dupke puna. Ako vidimo barem jednu praznu stolicu, onda ce vam biti jasno zasto se sva ta prica oko Partizana zove srpski Hollywood. 

Samo za vas, i to potpuno besplatno, prenecu vam najostrije kritike koje je srpska propaganda uputila beogradskim govnima za ovakav fijasko u Euroleague:

"... Eventualna odluka Euroleague da i sledece sezone otvori vrata Partizanu i Crvenoj Zvezdi imala bi smisla iz mnogo razloga. Zbog prisustva Zeljka Obradovica kao najtrofejnijeg strucnjaka u istoriji Euroleague, zbog znacaja oba tima u evropskim okvirima, i naravno zbog atmosfera o kojima se prica globalno. Euroleague ne bi smela sebi da dozvoli da izgubi dva beogradska kluba, jer je to cist marketing i nesto sto privlaci ljubitelje kosarke da dodju u Beograd ..."

Ne znam da li ce Partizan i Crvena Zvezda preziveti od ovolikih ostrih kritika na njihov racun, ali budite sigurni da je u Srbiji ovogodisnji plasman Partizana i Crvene Zvezde predstavljen kao istorijski uspeh, bas kao sto je nakon utakmice Crvene Zvezde sa ManCity u Beogradu, a u okviru Lige Prvaka, objavljeno da se u poslednjih petnaest minuta utakmice ManCity povukao u misju rupu da bi branio vodjstvo pred uraganskim naletima Crvene Zvezde.

Olympiacos vs Fenerbahce

Ove dve ekipe igraju samo da izaberu na koga ce ici u doigravanju, da li im vise odgovara da idu na Monaco ili Barcellonu, a ja bih uvek izabrao ovo drugo.

Virtus vs Baskonia

Ovo je direktna borba za osmo mesto, koje donosi samo jednu utakmicu vise kod kuce, i nista vise, posto se prakticno osam ekipa bore za dva mesta koja vode u FinalFour, a sve ostalo nema nikakvog znacaja.

Ne znam zasto sam uopste napisao ovaj post, ali sam barem podsetio na istorijski fijasko beogradskih govana, pa mi je sada mnogo lakse.

Link to comment
Share on other sites

Lazio - Salernitana 1 (1.33) bet365

Nakon uzastopnih poraza od Juventusa i Rome, Lazio si ne može priuštiti još jedan kiks. Salernitana nije pobijedila u 14 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Gosti se mogu pohvaliti najgorim defenzivnim učinkom u Serie A.

Lazio će imati lijepu priliku vratiti se pobjedama nakon neugodnog poraza od Rome prošlog vikenda u Derbiju della Capitale. Domaćini su bili bezopasni u napadu protiv žestokih gradskih rivala prije šest dana. Činjenica da su upisali samo jedan udarac u okvir gola u 90 minuta igre na stadionu Olimpico puno govori.

Screenshot_26.jpg

Izvor: bet365

Poraz od Rome zaustavio je borbu Lazija za europske pozicije. Trenutno su osmi na ljestvici, četiri boda iza Atalante na šestom mjestu. Lazio će biti ogroman favorit u prvoj utakmici 32. kola protiv posljednjeplasirane Salernitane.

Gosti su praktički osuđeni na ispadanje u drugu talijansku ligu. Čvrsto drže dno ljestvice i zaostaje dvanaest bodova za sigurnom zonom s još samo sedam utakmica do kraja sezone.

Salernitana je šokirala Lazio 2-1 u prvoj utakmici u studenom prošle godine na stadionu Arechiju. U prethodnih sedam sudara s Salernitanom, Lazio ima četiri pobjede i tri poraza.

Razlika u kvaliteti između Salernitane i ostatka lige je ogromna, što pokazuje i tablica. Očekujem da će se domaćini vratiti u stilu i pobijediti najgoru momčad u ligi. Ne zaboravite da imamo Early Payout, gdje nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Lazio povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_25.jpg

(Koeficijenti 12.4. u 08:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Augsburg - Union Berlin 1X + gol na utakmici + oba tima po karton (1.80) bet365

Večeras će Union Berlin odmjeriti snage s Augsburgom u prvoj utakmici 29. kola Bundeslige na WWK Areni. Obe strane će ovo vidjeti kao priliku za povratak pobjedničkim stazama nakon prošlotjednih poraza.

Augsburg će ciljati pobjedu nakon poraza od 3-1 koji su doživjeli protiv Hoffenheima. To im je bio prvi poraz u posljednjih 6 utakmica, nakon što su jednu odigrali neriješeno, a četiri dobili.

Bili su u nizu postizanja golova, postigli su golove na posljednjih 6 utakmica. Postigli su 14 golova tijekom tog razdoblja, ali su također primili 6 golova.

Tablica Bundeslige.jpg

Izvor: bet365

Augsburg će pronaći inspiraciju u svom nizu bez poraza u posljednje 4 domaće utakmice u Bundesligi. Također nisu izgubili u Bundesligi od Union Berlina u prethodnih 7 međusobnih susreta.

Union Berlin će nakon poraza od Bayer Leverkusena u posljednjoj utakmici željeti da popravi stvari ovaj put. Poraz od 1-0 protiv Leverkusena bio im je treći u 6 utakmica, nakon što su dvije odigrali neriješeno i jednu dobili.

Union Berlin nije bio dovoljno efikasan pred golom. Postigli su samo četiri gola u posljednjih 6 utakmica, dok su primili 8. Ulazeći u ovu utakmicu, Union Berlin je bez pobjede u gostima u prethodne 2 utakmice u ligi.

Augsburg je pobijedio 3 dok Union Berlin nije uspio pobijediti u posljednjih šest međusobnih susreta. Postignuto je 12 golova u tom periodu, pri čemu je Augsburg postigao 8, a Union Berlin 4. Kevin Volland je postigao kasni izjednačujući gol kada je Agusburg odigrao remi od 1-1 protiv Union Berlina u posljednjem međusobnom susretu.

Augsburg je pobijedio pet od posljednjih 10 utakmica kod kuće u svim natjecanjima. Također su odigrali tri remija i izgubili dvije utakmice. Gosti iz Berlina uspjeli su uzeti samo jednu pobjedu u 10 gostujućih utakmica sa četiri remija i pet poraza u tom periodu. Povijest također ide u korist Augsburgu. Nisu izgubili od Union Berlina u 6 uzastopnih utakmica na domaćem terenu.

Stoga, podržavam pobjedu ili remi Augsburga uz barem jedan gol na utakmici i po karton na obje strane terena što nam daje odličnu kvotu od 1.80 u bet365 kladionici. Oba tima u prosjeku dobiju po dva kartona po utakmici, a veliku nadu mi ulijeva i to što sudac ove utakmice, Tobias Stieler u prosjeku po utakmici pokaže po 4 kartona. Do sada je ove sezone pokazao tri crvena, a svi znamo da se crveni karton u bet365 kladionici računa kao dva žuta.

S obzirom na zaostatak od šest bodova za šestoplasiranim Frankfurtom, Augsburg će vjerojatno pokazati iznimnu borbenost u nastojanju da se probije na europsku scenu. Frankfurtova nedavna loša forma pruža im nadu da ih mogu sustići sa šest preostalih kola do kraja sezone.

Screenshot_23.jpg

(Koeficijenti 12.4. u 08:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Cekanje sa mnom, samo ako to zelite, X-a, neresenog ishoda na utakmicama Lazia, uz postepeno povecavanje novcane uplate, do smrti, ako treba (single)

Ovu danasnju jedinicu na Lazio je odigrao ceo svet, i to je jedna od najigranijih jedinica ovog weekenda. Salernitana je trebala da ispadne jos prosle godine, ali je onim sto se zove “italijanska posla”, uspela da odlozi ispadanje za jednu godinu. Ove sezone ne bi mogla da se spase, cak i da im pobede boduju sa sest, umesto sa tri boda. Vlasnik Saleenitane je vlasnik Lazia, sto nije moguce u Italiji, samo ako imate manje od dvanaest godina.

Kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, ovo bi trebalo da bude jedinica kao kuca, sto svakako preporucujem. Ali isto tako preporucujem da zajedno sa mnom, cekate X, nereseni ishod na utakmicama Lazia uz postepeno povecavanje uplate, u singlu, do smrti, ako treba. 

Lazio je poslednji put odigrao nereseno jos 28.01. i od tada su prosle cak trinaest utakmica, gde su ili gubili, ili pobedjivali. Oni nisu sampionska ekipa koja moze samo da pobedjuje, niti su krs od tima koji ce do kraja sezone sve utakmice izgubiti. 

Ja ih cekam od 11.03. kada sam ocekivao da ce remizirati kod kuce sa Udineseom, evropskim rwkorderom po broju neresenih ishoda u sezoni. Tada sam pao, i od tada padam umesto vas, vec pet utakmica, i stalno podizem novcani ulog. Danas nije najidealnija prilika da se ceka X na Lazio, ali od neke utakmice morate poceti. 

Trinaest utakmica nisu remizirali, ja sam umesto vas padao vec pet utakmica, pa vas pozivam da mi se prikljucite u cekanju, do smrti, ako treba. Samo da vas podsetim, da ne postoji na svetu ekipa koja nikada nije remizirala.

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use