Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 11.4.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Screenshot_55.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Konferencijska liga

Screenshot_56.jpg

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.4. u 14:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Europska liga
 
21:00 CET - Milan (Stadio San Siro)
AC Milan (ITA) - AS Roma (ITA)
Sudac: Clement Turpin FRA


21:00 CET - Liverpool (Anfield)
Liverpool FC (ENG) - Atalanta BC (ITA)
Sudac: Halil Umut Meler TUR


21:00 CET - Leverkusen (BayArena)
Bayer 04 Leverkusen (GER) - West Ham United (ENG)
Sudac: Artur Soares Dias POR


21:00 CET - Lisbon (Estádio do SL Benfica)
SL Benfica (POR) - Olympique de Marseille (FRA)
Sudac: Michael Oliver ENG
Link to comment
Share on other sites

Konferencijska liga

18:45 CET - Piraeus (Stadio Georgios Karaiskakis)
Olymbiakós SFP (GRE) - Fenerbahçe (TUR)
Sudac: Sandro Scharer SUI


18:45 CET - Plzeň (Doosan Aréna)
FC Viktoria Plzeň (CZE) - ACF Fiorentina (ITA) 
Sudac: Orel Grinfeeld  ISR

 

21:00 CET - Bruges (Jan Breydelstadion)
Club Brugge (BEL) - PAOK (GRE)
Sudac: Daniel Siebert GER

 

21:00 CET - Birmingham (Villa Park)
Aston Villa FC (ENG) - LOSC Lille (FRA)
Sudac: Espen Eskas NOR

 
Link to comment
Share on other sites

On 09. 04. 2024. at 17:53, furyshaa said:

5. Bayer v West Ham - Bayern će ovo preći kao plitak potok. West Ham je divna ekipa ali u dvomeču sa ovakvom njemačkom mašinerijom, nema šta da traže. Mentalitet, spremnost, momentum, sve je na strani Bayera i nekako mi je nemoguće da ovo izgube. To je moj broj 1 za ovu sedmicu. 

6. Liverpool v Atalanta - Moj broj 2 za ovu sedmicu. Atalanta sa svojom šupljom igrom i Kolašincem nazad nema šta da traži u Engleskoj. Divna ekipa ali divna za borbu za Evropu u talijanskoj ligi.

7. Milan v Roma - Mislim da će biti veoma interesantna utakmica i da će igrači poput Dybale, Leaoa ili Pelegrinia riješiti utakmicu. Po mom ukusu ovdje Milan ima malo više šanse za prolaz čisto zbog odlične forme u posljednje vrijeme. Sa druge strane i Roma igra odlučno ali mom oku više šmeka Milan. 

1. Prolaz Leverkusena

2. Prolaz Liverpoola

3. Prolaz Atletika

4. Prolaz Milana

5. Prolaz PSG-a

6. Prolaz Arsenala

7. Prolaz Citya

Za Benficu zaista ne pratim niti Benficu niti Marsej jer Benfica igra toplo hladno a Mersej još gore. Malu prednost bi dao Benfici jer mi eto, više šmeka.

 

Link to comment
Share on other sites

Euroleague, najava poslednjeg kola regulernog dela (samo danasnje utakmice)

Pre samo dva dana sam ulozio napor da ne lupetam u Dnevnom Topicu od utorka vec budem sto korisniji po Forum, zbog utakmice Arsenal vs Bayern, ali danas necu. Mislim da cu umreti ako danas ne lupetam na ovom smesnom Forumu, a razlog su utakmice poslednjeg kola Euroleague (danasnje), pre svega ova utakmica Efesa i Crvene Zvezde, a kada dodju utakmice beogradskih govana, odmah mi se vrati entuzijazam, strast i motiv da lupetam na Forumu.

Posto ne mogu da izdrzim, odmah da pocnem o utakmici izmedju Efesa i Crvene Zvezde gde je kladionicarski sve jasno, ali je potrebno da zadovoljim i smirim sebe time sto cu jos malo da pljujem po beogradskim govnima.

Efes vs Crvena Zvezda

Kada je u utorak u 15.00 otvoren Topic svete Poslednje Sanse, vec u 15.00 casova i tri sekunde, su bila objavljena cak cetiri predloga kolega sa ovim mecem, pa su kolege morale da menjaju svoje predloge. U teoriji je sve jasno, teorija kaze da je Efesu potrebna pobeda da bi se dovukli ne samo do desetog mesta, vec cak i do devetog, sto uopste nije nebitno, jer daje jednu utakmicu vise kod kuce. Teorija kaze i da Zvezda vec cise od cetiri meseca samo ucestvuje, a ne igra Euroleague, pa je jasno da im ova utakmica nista ne znaci. Teoretski, ovo je najigranija utakmica na svetu ovog medjuweekenda, jer Efesu treba, a Zvezdi nista ne treba i tu je kraj teorijama, i bilo kakvoj analizi za ovaj mec. Moze samo da se doda, i da je Efes deset puta kvalitetniji, cak i da se ne radi o, za njih, najvaznijoj utakmici. Ali, tamo gde se teorija zavrsava, ja tek pocinjem.

Iako na svetu ne postoje ni Bog, ni sudbina, ni sreca, ni karma, ni kosmicka pravda, ipak su se svi oni zajedno potrudili da omoguce, da prolaz dalje Partizanu omogucava iskljucivo pobeda Crvene Zvezde u Istanbulu, majko moja. Ovako nesto predivno, cak ni ja ne bih uspeo da smislim. Dakle, kada bi se desilo da veceras Crvena Zvezda dobije u Turskoj, a sutra Partizan dobije Valenciju, teoretski bi moglo da se desi, da Zvezda omoguci Partizanu odlazak na FinalFour, i na kraju osvoji Euroleague. Iako su vece sanse da Svetska Banka bankrotira, nego da se to desi, ovde govorimo samo o teoriji da jedan srpski klub pomogne drugome.

Da nema mene na Forumu, vi kolege sa Foruma uopste ne biste znali pravo stanje stvari medju beogradskim govnima. Nigde necete procitati ni jednu kriticku rec o fijasku beogradskih govana u ovoj sezoni Euroleague. Vestim mehanizmima srpske propagande, uopste se ne govori da je Zvezda dovela trinaest igraca ove sezone, promenila devet trenera, od kojih je samo jedan docekao Bozic, i da su na kraju sezone samo jedno mesto iznad Albe. Vestim mehanizmima srpske propagande, Zeljko Obradovic uopste nije kriv za to sto za tri godine u Partizanu, nisu najbolji klub cak ni u Srbiji. Da nema mene na Forumu, vi uopste ne biste znali, da Zvezda iako je ispala iz sansi da udje u doigravanje Euroleague jos u jedanaestom mesecu, i dalje dovodi crnce, jer je biti bolji od Partizana u Aba League, vaznije od osvajanja Euroleague. Da nema mene na Forumu, vi uopste ne biste znali da je Partizan prosloga leta sve dogovorio sa Miroticem, a onda je neko koristeci Srpsku Pravoslavnu Crkvu, sto svakako ne mogu da dokazem, pretio njemu i njegovoj porodici, pa se Mirotic, na kraju predomislio. Na nama, kolegama sa Foruma, je da ucinimo taj napor i dobro razmislimo ko bi bio taj neko ko bi imao stete od dolaska Mirotica u Partizan. Da nema mene na Forumu, vi uopste ne biste znali da utakmica srpskog Kupa izmedju Partizana i Zvezde uopste ne moze da se organizuje u Beogradu, zbog polozaja Beogradske Arene, i bezbednosti koja ne moze da se garantuje, pa finale Kupa mora da se igra u Nisu. Da nema mene na Forumu, vi uopste ne biste znali, da na utakmicama ova dva kluba, navijacke grupe pune plasticne kese urinom, i bacaju ih na igrace. Da nema mene na Forumu, vi uopste ne biste imali pojma o medjusobnom zlu, mrznji i primitivizmu koji vlada medju njima. Ne biste znali da Zeljku Obradovicu cela dvorana peva da je turcin, i da treba da se napusi qurcine, a zeni predsednika Crvene Zvezde da i dalje ceo Beograd pamti kako se yebala sa mladim igracima Zeleznika dok je njen suprug vodio taj klub. Da nema mene na Forumu, vi uopste ne biste znali da je Partizan signalizirao celnicima Euroleague, neku administrativnu nepravilnost koju je Zvezda imala sa Campazzom, pa ga ovi naknadno kaznili sa tri meseca neigranja, a na intervenciju Partizana. Da nema mene na Forumu, vi uopste ne biste znali da je pred odlucujucu utakmicu Aba League prosle sezone, predsednik Crvene Zvezde imao bas u tom trenutku tesku operaciju srca, a da su 20.000 navijaca Partizana, neposredno pred pocetak meca palila svece ispred dvorane. Da nema mene na Forumu, vi uopste ne biste znali da se pred utakmice Aba doigravanja ocekuju tenkovi ispred beogradske dvorane, ratno stanje i drzavni udar ako Zvezda izgubi Finale.

I sada, nakon svega toga sto znamo zahvaljujuci samo meni, mi treba da se pitamo da li ce se Zvezda bacati po parketu, da bi pogurala drugi srpski klub. Eto, sada znate zasto su u utorak u 15.00 casova i tre sekude, cetvorica kolega postavila isti predlog, zasto je ovo najigranija jedinica na svetu, i zasto je kvota na jedinicu 1,12.

Ostale danasnje utakmice Euroleague gotovo da i nemaju neki rezultatski znacaj. Panathinaikos pobedom nad onim krsem od tima, Albom, obezbedjuje drugo mesto, a kvota od 1,03 na jedinicu je pravi dar sa neba. Zalgiris i Real Madrid veceras igraju revijalnu utakmicu, pa bi tezak klizni handicap na domacina neko sa Foruma mogao da iskoristi, kao na primer onaj od +12,5 na Zalgiris po kvoti od 1,20. I Maccabi i Armani igraju revijalnu utakmicu, pa jos u praznoj dvorani, a Armani moze da udje u doigravanje samo ako i Efes i Partizan izgube kod kuce, sto je ravno sansama da Chelsea i Dortmund ikada budu prvaci Engleske i svete Nemacke. Ni utakmica izmedju Monaca i raspalog Bayerna ne donosi nesto posebno, iako nije nevazna, jer Monaco pobedom obezbedjuje trece mesto, a porazom, bi u nekim kalkulacijama, mogao da padne cak i do petog mesta. Monaco je deset puta kvalitetnija ekipa, ali su za nijansu, malo pali u poslednje vreme.

Na utakmicama bez rezultatskog znacaja, mozda bi moglo da se pokusa sa nekim overima na mecu, recimo na utakmici Zalgiris vs Real Madrid, ili mozda pokusati sa poenima nekih igraca, ali treba znati i da za samo sedam dana pocinje doigravanje, pa ce treneri cuvati glavne igrace.

Link to comment
Share on other sites

Još uvijek mi je praznik pa nemam mnogo vremena pisati "zašto" ali sam toliko ubjeđen da ovo ne može pasti da sam uplatio zaista fin dio izdvojenog novca za mjesečno klađenje. Ako su nekome tečajevi mali, uvijek može uzeti 1 na Liverpool i 1 na Leverkusen kao i neke niže hendikepe na Savehof i Šveđanke.

Screenshot 2024-04-11 at 10.51.59.png

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Atalanta 3+ (1.44) bet365

Liverpool je pobijedio deset i remizirao jednu od posljednjih jedanaest domaćih utakmica u svim natjecanjima. U deset od tih jedanaest susreta vidjeli smo barem tri gola.

Liverpool će pokušati zaboraviti kiks na domaćem terenu za vikend dok se suočava s talijanskom momčadi Atalantom u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Nakon razočaravajućeg remija od 2-2 protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu, "Redsi" su pali na drugo mjesto u Premier ligi.

Momčad Jurgena Kloppa dominirala je terenom tijekom većeg dijela susreta u nedjelju, s 28 udaraca na gol. Ipak, na kraju su spasili bod zahvaljujući kasnom penalu koji je realizirao Mohamed Salah.

Atalanta neće ući u ovu utakmicu s puno većim duhom. Doživjeli su 1-2 poraz na gostovanju kod Cagliarija u nedjelju. Taj poraz ozbiljno je zaustavio njihov pohod na Ligu prvaka sljedeće sezone. Dea je šesta na tablici Serie A, s osam bodova manje od četvrtoplasirane Bologne. Četiri od posljednjih pet utakmica Atalante u svim natjecanjima donijele su tri ili više golova.

Očekuje se visok broj golova u ovoj utakmici. Liverpool je primio gol u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima, dok je Atalanta također bila ranjiva u obrani. Očekujem napadački orijentiranu igru obje ekipe. Kao glavnu opciju za klađenje podržat ću izbor Over 2.5 golova po tečaju od 1.44 u bet365 kladionici.

Screenshot_18.jpg

(Koeficijenti 11.4. u 13:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Levekusen - West Ham 1 (1.36) bet365

Bayer Leverkusen nastavlja svoj nevjerojatan niz od 17 pobjeda i 2 remija u posljednjih 19 utakmica u svim natjecanjima. Farmaceuti imaju 16 bodova prednosti na vrhu Bundeslige nakon pobjede u Berlinu i gotovo su osigurali naslov prvaka s još samo šest preostalih utakmica.

Danas će Bayer Leverkusen nastaviti potjeru za trofejom Europske lige. Oni će ugostiti West Ham u prvoj utakmici četvrtfinala na BayAreni. Bayer će također imati priliku za osvajanje tripleta nakon što su prošli tjedan uništili Fortunu Dusseldorf sa 4-0 u polufinalu DFB Pokala.

West Ham nije bio blizu borbi za naslov u bilo kojem od tri domaća natjecanja ove sezone. Ipak, uspjeli su doći do četvrtfinala druge najjače europske lige. Čekićari su stigli do ove faze eliminiravši njemačkog protivnika u osmini finala. Nakon poraza od 0-1 u prvoj utakmici na njemačkom terenu, momčad Davida Moyesa ostvarili su pobjedu od 5-0 protiv Freiburga u uzvratnoj utakmici na London stadionu.

Bayer Leverkusen ima ulogu favorita u ovom dvoboju. Činjenica da su ostvarili 24 pobjede i 4 remija u 28 utakmica u Bundesligi ove sezone pokazuje nevjerojatnu dominaciju. Trener Xabi Alonso radi izvanredan posao s ovom grupom igrača.

West Ham je igrao toplo-hladno tijekom cijele sezone. Ipak, njihov niz od 4 pobjede u posljednjih 17 utakmica u svim natjecanjima teško se može usporediti s izvrsnim nizom rezultata Bayera. Kako bi stvari bile još gore za engleski sastav, mogli bi biti bez glavne zvijezde. Jarrod Bowen bio je prisiljen napustiti subotnju utakmicu protiv Wolvesa zbog ozljede. Stoga ću podržati Bayer za pobjedu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Bayer povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_20.jpg

(Koeficijenti 10.4. u 13:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use