Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 3.4.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

SRI1.jpgPL1.jpg

PREMIER LEAGUE - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.4. u 14:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Aston Villa 1 (1.28) bet365

Manchester City je u prethodnih 12 susreta s Lavovima ostvario 10 pobjeda, 1 remi i 1 poraz. No, sada im je svaka pobjeda od vitalne važnosti jer zaostaju tri boda za Liverpoolom na vrhu Premier lige.

Aston Villa također nije u lakoj situaciji. Iako su zadržali tri boda prednosti u borbi za četvrtu poziciju protiv Spursa, Ollie Watkins će vjerojatno propustiti ovu utakmicu zbog ozljede koju je pretrpio vikendom. Bez njega, Villa će se suočiti s izazovom na Etihadu što se tiče napadačkog dijela terena.

Manchester City ima priliku za osvetu jer je Aston Villa šokirala pobjedom od 1-0 u prethodnoj utakmici odigranoj u prosincu prošle godine u Birminghamu. Unatoč tome, Građani su dominantni u posljednjih 12 međusobnih susreta s deset pobjeda, jednim remijem i jednim porazom.

Očekujem napetu utakmicu u kojoj će oba tima imati svoje prilike, budući da su u pet od posljednjih šest susreta postigli barem po jedan gol. Ipak, Manchester City ima prednost kao neporažena ekipa na Etihadu ove sezone te će biti motivirani za povratak na pobjednički put nakon dva uzastopna remija u ligi.

S obzirom na neizvjesnost oko Watkinsa i formu koju pokazuje Phil Foden u nedavnim utakmicama, očekujem da će City na kraju pobijediti po kvoti 1.28 u bet365 kladionici koja će nam računati okladu automatski dobitnom ako Građani povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Manchester City: Ortega; Lewis, Dias, Akanji, Gvardiol; Rodri, Kovacic; Doku, De Bruyne, Grealish; Haaland

Aston Villa: Martinez; Konsa, Carlos, Torres, Digne; Bailey, Luiz, Tielemans, Rogers; Diaby, Duran

Screenshot_11.jpg

(Koeficijenti 2.4. u 14:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Luton 1/1 (1.44) bet365

Arsenal je prekinuo niz od osam pobjeda u Premier ligi s remijem bez golova protiv Manchester Cityja u nedjelju na Etihad stadionu. Bod u gostujućoj utakmici protiv aktualnih prvaka teško se može smatrati negativnim rezultatom za bilo koji tim u ligi. Ipak, ostavio je Topnike dva boda iza Liverpoola na vrhu ljestvice.

Artetina momčad imat će lijepu priliku vratiti se na pobjednički put tri dana kasnije kada očekuju ekipu Luton Towna, koja se bori za opstanak. Luton je ispustio bodove primivši kasni gol u porazu 1-2 u gostima kod Tottenhama za vikend.

Bio je to deseti uzastopni ligaški susret bez pobjede za goste. Trenutno dijele 17. poziciju s Nottingham Forestom. Rob Edwards i njegovi igrači morat će duboko zagrabiti kako bi se spasili u preostalih osam utakmica ove sezone.

Arsenal je pobijedio Luton u uzbudljivoj utakmici sa sedam golova u prvom susretu odigranom u prosincu prošle godine na stadionu Kenilworth Road. Topnici imaju 13 pobjeda, 1 remi i 2 poraza u prethodnih 16 domaćih susreta protiv Lutona.

Razlika u kvaliteti između ovih rivala je ogromna. Bilo što osim uvjerljive domaće pobjede u srijedu u Sjevernom Londonu bilo bi veliko iznenađenje. Luton je pružio pristojan dojam u tijesnom porazu kod Spursa u subotu. Međutim, teško je nadati se bodovima spasa na Emirates stadionu, gdje je Arsenal bio izvrstan cijelu sezonu.

Topnici su pobijedili 11, remizirali 2 i izgubili samo 1 od 14 ligaških utakmica na domaćem terenu ove sezone. Također su u nizu od osam pobjeda i jednog remija u posljednjih devet ligaških susreta. Glavna prognoza je pobjeda Arsenala iz poluvremena, znači 1/1 po kvoti 1.44 u bet365 kladionici.

Luton je primio četiri ili više golova u tri od posljednjih pet gostujućih utakmica u Premier ligi. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijom napadačkom linijom lige.

Arsenal: Raya; Tomiyasu, Saliba, Kiwior, Zinchenko; Odegaard, Partey, Rice; Martinelli, Havertz, Trossard

Luton: Kaminski; Kabore, Hashioka, Mengi, Johnson; Mpanzu, Barkley, Clark; Townsend, Morris, Woodrow

Screenshot_13.jpg

(Koeficijenti 2.4. u 15:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Ja stvarno, cak i da se trudim, ne bih mogao da pronadjem veci beton-tiket, odnosno bolju triplu XXI-og veka, od jedinice na Zvezdu, jedinice na Arsenal (fudbal, danas) i dvojke na Partizan, Euroleague (sutra) po ukupnoj kvoti od 1,48

Kvotice su 1,08 1,10 i 1,25 a kome je to malo, ili koga je sramota da igra ovakve kvote, neka slobodno doda jos trideset parova, ili odigrajte prelaze iz poluvremena, pa kada padnete, da imate na koga da se ljutite.

Hej @BoskoBuha

Ti verovatno mislis u sebi da ti niko nista ne moze, i da ces osvojiti svetu Poslednju Sansu, zar ne? Kada budes imao vremena, odgovori svima nama na Forumu, na osnovu cega tako mislis, imajuci u vidu da jos niko ko je bio u prednosti tokom proleca, nikada nije osvojio svetu Podlednju Sansu.

Link to comment
Share on other sites

Prvenstvenu utakmicu je sudio Nijemac D. Siebert, koji je odmah u drugoj minuti dao prvi žuti karton, a završilo je sa osam javnih opomena. 

Vjerojatno u pripremi same utakmice, znajući gdje i u kakvu atmosferu dolazi, odlučio se za nešto stroži pristup, kako bi pokazao da neće dopustiti agresivno ponašanje i da će na prvom mjestu biti nogomet. 

Danas sudi Talijan, Maresca, koji je po mom mišljenju još lakši na kartonima, no sve će ovisiti o tome za kakav će se on pristup odlučiti.

I opet i uz njegovu najbolju volju da izkartonira sve prisutne, može se desiti da će igrači Dinama i Hajduka odigrati onu jednu od deset utakmica u kojoj vlada mir, ljubav i poštovanje i zajebati te i za tu malu kvotu😜

Dole u prilogu, zadnjih deset mečeva talijana... 

Nije prebacio 4.5 kartona samo kad je bio četvrti sudac🤣

Screenshot_20240403_115928.thumb.jpg.af0993fe3933a76b5f837518ab3eab71.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

@furyshaa margine su visoke a kvote niske i kao sto kaze kolega rizicne, i po meni za zaobici ne zato sto su male kvote nego mi nisu ni priblizno toliko sigurne. Ako bi vec igrao danasnji derboi, to bi svakako bio under golova jer ocekuje se nesto slicno kao prethodni derbiji, i ne vjerujem u neku leprsavost i golove, osobito sto ce Hajduk biti bez Livaje i samim time ce vec njihov napad biti otupljen a nekako mislim da ce igrati zatvorenije, pogotovo kako tekma bude odmicala a na semaforu bude 0-0 a znamo da je ovo kup i izuzetno velik ulog jer na stolu je izlaz u europu i produzeci su u igri i penali, jer ne vjerujem u neki rani gol  koji bi potpuno okrenuo sve naglavacke.

Uglavnom, za mene no bet utakmica, a ako tko sta igra neka mu je sa srecom

 

Ono sto bih ja preporucio danas za igru su golovi na Brentford-Brighton, te pobjeda Citya i Fenera.

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use