Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 1.4.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

PON2.jpgTABELA2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

PON3.jpgTABELA3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 26.3. u 17:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

RECORD: 3W- 12L / -2,8u

31/01/2024: 

Acunrisque - each way (4 places) @9.00 , 2u/bet, 4u total (5.mj)

- Analiza sa težinom stoji te bi opet ponovio, dokaz tome je i pobjednik ove utrke, koji je imao isti slučaj i dolazi od istog trenera (koeficijent pao sa 11.0 na početnih 2.50).

 

PLUMPTON 15:25

. Huelgoat, each way (3 places) @12,00 1u/bet, 2u total

Paul Nicholls se bori za titulu prvaka trenera, te na kraju sezone treba posebnu pažnju obratiti na njegove konje, posebno one koje jaše prvak jahač Harry Cobden. Huelgoatove posljednje dvije utrke, od kojih je jedna bila na tri milje, a obje na mekanom I kišnom,  za njega nepovoljnom tlu, bila su lose, ali ja sam mu spreman oprostiti ih jer to nisu optimalni uvjeti za ovog konja. Bio je impresivan kada je pobijedio na Wincantonu u studenom, i sada dolazi svježiji od svojih glavnih konkurenata te se  može vratiti pobjedama. Njegove pobjede došle su na tvrdom tlo, a današnje sušenje  tla bit će mu velika pozitvna stvar. U ovoj utrci ima puno konja koji će htjeti diktirati  tempo, što će ovo pretvoriti u test izdržljivosti. Favorit, I'd Like To Know, sigurno danas neće imati laganu utrku kakvu on voli da je od početka na prvom mjestu,  te će se žestoko morati boriti od početka, a to bi ga moglo koštati . Paul Nicholls ciljao je na ovu utrku posljednje dvije godine i može postići još jedan dobar  rezultat sa svježim sedmogodišnjakom, koji ima optimalne uvjete.

 HUNTINGDON 16:20

- G A Henty @5,50, 1u

Largy Poet je s pravom glavni favorit, ali je za mene koeficijet prenizak, a najviše pažnje  da mu se suprotstavi, privlači konj Dana Skeltona. On je lagano poražen dva zadnja puta kada je tlo bilo duboko, a očekuje se bolje sada kada se vratio na svoju omiljenu tvrdu površinu, te ć mu oprostiti te utrke kao I u slučaju Huelgoata. Privukao je pažnju na Market Rasenu u siječnju svojim izvanrednim skakanjem. Vjerojatno bi tamo izašao kao pobjednik, da nije napravio grešku na posljednjoj preponi,a nakon toga ga je prestigao bivši odličan konj sprinter, Zain Nights koji je iskoristio iskustvo dužih utrka na ravnom I deklasirao ga u završnom sprintu. Povećanje udaljenosti zasigurno je u njegovu korist s obzirom na pedigre, te ima potencijalno puno mjesta I područja gdje ovaj konj može napredovati.

 

CHEPSTOW 16:18

- Brave Seasca, each way (3places) @9,00 1u/bet, 2u total


Veliki je rizik kladiti se na ovog konja, ali dobro je trčao veći dioutrke kad smo ga zadnji put vidjeli u mnogo konkurentnijoj utrci nego ova, u Aintreeu u gotovo neizdrživim uvjetima na stazi koja je iscrpljivala njegovu izdržljivost na mekom tlu. Sada, nakon što je imao pauzu i osvježio se, vrijedi ga pokušati u nižem razredu. Po meni je kvota prevelika, s obzirom da je ocijenjen čak 155 u 2022. Njegova najbolja izvedba došla je nakon pause kada je bio svjež, pobjedivši konkurentnu klasu 2 u Aintreeu, pa bi danas moga biti ista priča nakon 114 dana odmora. Prelazak u niži razred i popust od hendikepera možda mu pruži priliku da se vrati na pravi put.  Prince Quali predstavlja najveću prijetnju ispred meni nepoznate L'impertinent. Ako Charlie Deutsch danas smiri ovog konja, lako bi mogao nadmašiti protivnike u ovoj slabijoj utrci.

KEMPTON 17:40

- Dragon Icon @2,87 1.5u

Dragon Icon me je koštao navaca već nekoliko puta posljednjih mjesecii, no danas izgleda kao dan za pobjedu te ću mu dati još jednu šansu. Vraća se na kraću udaljenost, spušten u razredu, i vraća se na svoju omiljenu stazu Kempton, promjena jahača s Camerona Nobla na Jamesa Doylea predstavlja značajno poboljšanje, te ga sve to zajedno čini nemogućim za ignoriranje.

 

 

 

Top of Form

 

fff.png

Link to comment
Share on other sites

Inter - Empoli 1 (1.22) bet365 ili Martinez daje gol (1.80) bet365

U posljednjem susretu 30. kola talijanske Serie A, najbolja obrambena linija u ligi susrest će se s najgorim napadom. Inter dočekuje Empoli na stadionu Giuseppe Meazza.

Inter je pobijedio 13 od posljednjih 15 domaćih utakmica protiv Empolija. Empoli ulazi u ovaj susret nakon tri uzastopna poraza u ligi, a pritom nisu postigli niti jedan gol.

Lautaro Martinez vodi ljestvicu strijelaca lige s 23 gola u 26 nastupa. Nerazzurri traže povratak pobjedama nakon nekoliko kikseva. Prvi je bio bolniji jer ih je eliminirao iz Lige prvaka. Momčad je ispala od Atletico Madrida nakon izvođenja penala u osmini finala. Budući da su već ranije ispali iz Coppa Italije nakon domaćeg poraza od Bologne u prosincu, Serie A im pruža jedinu preostalu priliku za osvajanje trofeja.

Inter je praktički osigurao naslov prvaka unatoč remiju 1-1 protiv Napolija u prethodnom kolu. Nerazzurri su 14 bodova ispred na vrhu ljestvice. Imat će lijepu priliku vratiti momentum s uvjerljivom pobjedom nad Empolijem ovdje.

Inter je dominirao u povijesti ovog susreta. Pobijedili su 25, remizirali 2 i izgubili 3 od 30 susreta s Empolijem. Nerazzurri su pobijedili 1-0 u ovosezonskom susretu protiv Empolija u rujnu prošle godine na stadionu Carlo Castellani. Nismo vidjeli golove s obje strane u nijednom od prethodna tri međusobna susreta. Razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi je ogromna. Empoli je samo bod iznad zone ispadanja.

Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.22 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Inter povede sa dva gola razlike.

Kao što sam već spomenuo, Lautaro Martinez je vodeći strijelac lige s 23 gola u 26 nastupa. Argentinac će imati lijepu priliku dodati takvoj impresivnoj brojci na domaćem susretu protiv momčadi kojoj prijeti ispadanje. Podržat ću Martineza da postigne gol u bilo kojem trenutku po kvoti od 1.80 u bet365 kladionici.

Screenshot_32.jpg

(Koeficijenti 1.4. u 12:20 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Lecce - Roma 2 (1.95) ili X2 i barem gol na utakmici (1.33) bet365

Roma ulazi u ovaj susret s impresivnim nizom od sedam pobjeda, jednog remija i jednog poraza u posljednjih devet utakmica u ligi. Lecce je primio dva ili više golova u tri od posljednja četiri domaća nastupa u Serie A. Devet od posljednjih deset ligaških utakmica Rome imale su tri ili više golova.

Lecce je proslavio vrijednu 1-0 pobjedu nad posljednjeplasiranom Salernitanom u prethodnom kolu Serie A. Prva pobjeda u dva mjeseca pomaknula ih je na 13. mjesto na ljestvici lige. Momčad Luke Gottija sada je četiri boda iznad opasne zone. Posao još nije gotov i moraju nastaviti skupljati bodove kako bi ostali izvan borbe za ispadanje.

Ipak, podrška prošlotjednoj pobjedi će zahtijevati nešto posebno od Leccea. Razlog tome je snaga i forma njihovih suparnika. Roma dolazi u goste na stadion Ettore Giardiniero - Via del Mare s četiri pobjede i remijem u posljednjih pet ligaških utakmica.

Rimljani su poboljšali formu i samopouzdanje otkako je Daniele De Rossi preuzeo mjesto Josea Mourinha na klupi. De Rossi ima izvanredan učinak od sedam pobjeda, jednog remija i jednog poraza u devet ligaških utakmica na čelu momčadi. Također je odveo Romu u četvrtfinale Europske lige s uvjerljivom pobjedom protiv Brightona u osmini finala.

Osim forme, Roma ima i tradiciju koja ih podupire u ovom susretu. Ulaze u ovaj susret s pet pobjeda i jednim remijem u posljednjih šest susreta s Lecceom. La Lupa je slavila pobjedu od 2-1 u prvom susretu odigranom u studenom prošle godine u glavnom gradu. Obje momčadi su postigle gol u svakom od prethodnih četiri međusobna susreta.

Roma uživa u impresivnoj formi pod vodstvom Danielea De Rossija. Pobijedili su sedam od devet ligaških utakmica s bivšim veznjakom na čelu. La Lupa ipak još uvijek ima dosta posla kako bi dosegnuli četvrtu poziciju na ljestvici Serie A.

Trenutno zaostaju tri boda za Bolognom na četvrtom mjestu. Imaju formu i tradiciju koja ih podupire u ovom susretu, pa mi se sviđa opcija klađenja na gostujuću pobjedu po kvoti od 1.95. Lecce je izgubio sedam od posljednjih deset ligaških utakmica. Samo su jednom izbjegli poraz u posljednjih pet međusobnih susreta s Romom.

Za one koji žele nešto sigurnije možete probati X2 i gol na utakmici po kvoti 1.33 u bet365 kladionici.

Screenshot_33.jpg

(Koeficijenti 1.4. u 12:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 3. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE! Tipove možete postaviti iz ponude od petka (27.9)  do ponedjeljka (30.9). Molim vas pazite na ovo, jer ste pravili greške u prvom kolu. Tema PŠ-a će biti otvorena do nedjelje do 20:45 sati! Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025. te ćemo imati 74 kola!  Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. koja su rezultat sugestija za poboljšanje natjecanja koje su mnogi članovi SvijetKladjenja foruma dali kroz prošlu sezonu, i kojima se ovim putem želim još jednom zahvaliti. Izmjene pravila u odnosu na prošlu sezonu su minimalne, ali adresiraju probleme koje smo svi skupa uočili prošle sezone te vjerujemo da će znatno doprinjeti poboljšanju natjecanja. Sva Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. možete pročitati na gornjem linku, dok ćemo ovdje sistematizirati glavne promjene o odnosu na prošlu sezonu:  Sa ciljem izbjegavanja nepotrebnih nesporazuma i osiguravanja regularnosti natjecanja, od ove sezone prilaganje screenshota tipa iz ponude je potrebno kako bi tip bio priznat.  Isto kao i live oklade, od ove sezone se betbuilder oklade neće priznavati. Kako bi Posljednju Šansu 2024/2025 dodatno unaprijedili te osigurali pravičnost i pravednost natjecanja, zajedno ćemo odabrati kladionice iz čije ponude će se moći prijavljivati oklade.  Ove izmjene pravila su bile najavljene u temi "Pitanja i prijedozi za Posljednju Šansu" 30.8. kada su sudionici natjecanja od prošle sezone bili tagirani i pozvani da podijele svoja razmišljanja oko ovih izmjena pravila gdje to i dalje mogu učiniti.  @Goksim, @IzudinB @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @soyer567, @ante16, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @BobGraditelj, @nuki01, @josip123, @Mirko1987, @Silviyo1302, @nenosk, @FamilyGuy, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Clutch, @Joker93, @stjepan91, @Nebojsao, @goran71, @drm, @bruno34, @campi91, @elnino, @SIMASIMAU13, @mural, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @Mudrinho, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Mile5, @Leedsfan, @betonator, @bianconeri331, @Ivan98, @kljaja19@furyshaa, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Clutch, @Vido992, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, , @Mile5, @darko56, @smrcak888, @Kiks77, @KiksakisPromapopulos, @ara008, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @medinjo, @majstorchina, @jeneri29, @bozicso, @prlito Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi. Iznimno u prvom, te potencijalno drugom kolu (biti će definirano u temi tog kola) prihvatit će se prijavljeni tipovi iz svih kladionica, koji zadovoljavaju pravilo minimalnog koeficijenta od 1,20 te druga pravila natjecanja. Tema će biti automatski otključana ponedjeljak, 27.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 27.9. (petak) do 30.9. (ponedjeljak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi SvijetKladjenja foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu.  Izvanredno u prvih pet kola Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025., tema će biti otključana do nedjelje, odnosno četvrtka do 20:45 CET.  Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE TABLICA
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 5. kolo Posljednje Šanse za period od 27.9. do 30.9.
    • Ja se iskreno nadam da si večeras bacio te novce. 🤑
    • LIVE: 16:10h Casper Ruud-Jordan Thompson (1.set *3:3 40:15) 1,53  4/10 bet365 Trenutno je kiša,ali teren ima krov.Kada posuše Japanci teren kreće nastavak meča.Ovdje moram probati na pobjedu Ruuda,dosta solidno igra do sada.Sretno!                                                                                        (Koeficijenti 26.09.2024.g. u 15:55 CET)                                                                                          Koeficijenti su podložni promjenama
    • Ako jos uvek nije zavrseno glasanje u vezi izbora kladionica u svetoj Poslednjoj Sansi, ipak predlazem da se dozvole sve kladionice, ukljucujuci i ciganske. Ovaj @unkdy ce ispasti iz prve lige, ako se bude igralo samo na znanje i samo u zdravim kladionicama. A predlazem i drugu opciju. Da svi igramo na znanje i u zdravim kladionicama, a samo njemu da dozvolimo privilegiju da ide u Aziju po svoje predloge. Steta bi bilo da onakav igrac i onakav potencijal ispadne iz prve lige.  Dajte mu ciganske kladionice, pa da vidite kako se pravi neverovatan niz od 49 uzastopnih pogodaka, jer bez njih, kolega @unkdy je obican, seoski igracic na nasem Forumu. Cestitamo svima koji slave onoliko padova u prvoj, elitnoj. A onaj Napoli ako danas ne prodje dalje, po kvotici od 1,14 onda neka idu i kockanje i zivot u qurac.  Ljubitelji nesto visih kvota, koji imaju novca za bacanje, bi mogli prvo da pogledaju koliko je golova u gostima dao Atletico Bilbao u ovoj sezoni, gde su sve njihove utakmice na strani otisle u teske overe. Golove u gostima su dali na svakoj utakmici, Leganesu, Las Palmasu, cak i Barcelloni. Gol Atletica Romi je kvotiran sa 1,44, dok je igra, obe ekipe daju gol na utakmici kvotirana sa 1,85 sto je i predlog kolege @IzudinB koji bi mozda i mogao da prodje kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu. Ovo su predlozi samo za kolege koji imaju novca za bacanje, a bila bi prava steta da sada bacate svoj novac kada za samo -5 dana drvosece iz Crvene Zvezde idu u Milano, Interu na noge, a za samo -20 dana reprezentacija Srbije ide u Spaniju  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use