Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 27.3.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Napišem post u PŠ i zatvori se tema, ovaj put na vrijeme😂

Hvala @LeonardoDrugi na pomoći, ali uspio sam u zadnji čas. Mislio sam da ću danas u miru postaviti tip, ali na kraju ipak obaveze i gužva sa vremenom. Pogodio si čak par kojega sam postavio👏 Ipak idem sa overom na Milano, koji se probudio i ovo je bitka za playoff. Iako kakve su to budale nebi me iznenadilo da ostanu na 60 poena, ali računam da su se podigli u zadnje vrijeme. A i u prvoj utakmici koju su odigrali kao klauni su se dovukli do 70 poena pa neka se i sada kako god da znaju.

prije 1 minutu, fic said:

Napišem post u PŠ i zatvori se tema, ovaj put na vrijeme😂

Hvala @LeonardoDrugi na pomoći, ali uspio sam u zadnji čas. Mislio sam da ću danas u miru postaviti tip, ali na kraju ipak obaveze i gužva sa vremenom. Pogodio si čak par kojega sam postavio👏 Ipak idem sa overom na Milano, koji se probudio i ovo je bitka za playoff. Iako kakve su to budale nebi me iznenadilo da ostanu na 60 poena, ali računam da su se podigli u zadnje vrijeme. A i u prvoj utakmici koju su odigrali kao klauni su se dovukli do 70 poena pa neka se i sada kako god da znaju.

Toliko sam zurio da ti postavim predlog, da me je napala neka temperatura, sav gorim. Sada, kada sam video sta si postavio, sada mi je jos gore. Nadam se da nisi zena, vec muskarac. Ali, ako nikada nisi upoznao sta su porodjajne muke, imaces prilike u to da se uveris, gledajuci napad Armanija u gostima, majko moja.

Nisam žena😄. Ma znam i sam sam pisao da je Milano nepouzdan i vjerojatno sam imao bolji rukometni prijedlog za postaviti. Ne vjerojatno, nego sigurno, ali evo u tom trenutku sa stiskom vremena uzeo sam ove budaletine pa sada neka patim tih 40 minuta skupa s njima. Neće biti prvi, a ni zadnji puta da sam krivo izabrao. Evo Žalgiris prošli tjedan kao primjer.

Bodian Massa ( Bourg ) zbroj poena 7,5 manje @ 1,95 - MOZZART

Utakmica kao stvorena da je rešavaju niski igrači. I jednima i drugima je spoljna linija daleko kvalitetnija od unutrašnje, te ovde biram opciju da centar domaćeg tima neće preuzimati preveliku odgovornost u ofanzivnom segmentu igre.

Ne vidim podfurm gdje bi ovo smjestio pa sam stavio tu temu pošto mislim skoro svaki dan objavljivat (neka admin prebaci gdje bi bilo prikaldno). 

Pozdrav svima, za početak nekoliko riječi o meni. Ja sam Valentino, u javnosti poznatiji kao Phoenix Racing.  Odgovorno tvrdim da sam jedini stručnjak u regiji koji se bavi utrkama konja, a nedavno sam otvorio i prvi portal sa vijestima iz svijeta konjskih utrka te tipovima (utrkekonja.com). Konjskim utrkama se bavim od 2009. godine, a svaku godinu sam završio u plusu (najmanji plus je bila 2022. +66u, a najveći početna 2009. +500u)., te mi je record u 14 godina +3595u. Spreadsheet svih oklada od 2009. je dostupan ako koga zanima. Trenutno, u 2024. sam u plusu 60,42u (https://t.ly/_gzsy – popis svih oklada ), a u prva 3 mjeseca bih istaknuo nekoliko ogrominh oklada: 17.00 kao ante post okladu iz siječnja (Corbetts Cross), koji je startao sa koeficijentom 2.75. 4/5 5u oklada, 2u 17.00 EW okladu (Iberico Lord), 40.00 EW plasman (Wilderness), još jednu 17.00 EW (Striking A Pose).  Bavim se utrkama u Uku, Irskoj i Hong Kongu!

Ako netko misli pratiti, prva stvar sa kojom se morate pomiriti je da klađenje na konjske utrke nemaju veze sa običnim sportom. Kod mene nećete pronači prolaznost tipova 60-70%+, za mene je 25% prolaznosti odlično! Druga jako bitna stvar je, kod mene ćete jako rijetko pronaći tipove sa koeficijentima 1.5-2, to se jednostavno ne isplati igrati osim ako nisam 99% siguran u pobjedu, a to su onda 5u oklade (kojih je ove godine bilo 5, prošle godine 0!). Da se tako mali koeficijent ne isplati igrati mogu potvrditi i jednim statističkim podatkom, u konjskim utrkama, favorit pobjeđuje u 17% utrka.

Što se tiče klađenja, imate milijun opcija kako odigrati, ali ja se držim jednostavnih oklada, čista pobjeda (win only) ili pobjeda+plasman (each way oklada, u kojoj je manji dobitak na pobjedu, ali u slučaju plasmana koji varira iz utrke u utrku, je povrat novca ili dobitak- ne isplati se igrati sa koeficijentom manjim od 5.0). Vrlo rijetko znam odigrati trifectu, dubl,tripl, yankee, lucky 15.  

Ako netko želi sam krenuti analizirati utrke, evo nekoliko početnih smjernica:

- forma: trebate proučiti kako su konjevi iz prijašnjih utrka odabranog konja završavali u narednim utrkama.

- pace (tempo utrke): po meni najbitnija stavka, trebate proučiti i pretpostaviti kako će se utrka odviti u prvih 200-500 metara (1-2 furlonga). Imamo 3 tipa konja (koji su dokazano povezani sa ponašanjem konjeva u krdu, no to je druga priča):

1- front runneri, oni žele biti prvi od početka utrke, takvi će profitirati u utrkama koje imaju 1-2 front runnera te ostale konje koji su jaki u završnici (late runneri). Zašto? Jer je vjerojatnost i prepostavka da će nametnuti svoj ritam te da ih late runneri neće uspjeti dostići.

2- Late runneri, oni su za razliku od front runnera na začelju utrke od početka te će pokušati dobiti utrku u samoj završnici. Oni profitiraju od utrka gdje je 3+ front runnera. Zašto? Jer se front runneri od početka nadmeću te stvaraju prejak ritam utrke i nemaju snage za završnicu.

3: Middle pack konji, mogu pratiti front runnere, a mogu i biti back runneri. U takvim utrkama je bolje baciti fokus na neke druge stvari.

- Distanca i podloga: Svaki konj preferira određenu duljinu utrke te podlogu (heavy, soft, good, firm, good to soft i tako dalje). Ako je konj specijalist za utrkivanje na brzim podlogama, naravno da neće biti dobar u kišnim uvjetima i utrkivanju po blatu.

- težina koju nose: svaki konj nosi određenu kilažu, prema tome se i stvaraju rejtinzi utrka i hendikepi (da bi se izjednačile šanse u utrci, bolji konji nose više kg. od slabijih konja). Tu se treneri znaju lijepo igrati pa smo tako prošlog tjedna na jednoj od utrka Cheltenham Festivala imali pobjednika sa koeficijentom 11.0 koji je nosio 60kg manje od onog za što je taj konj sposoban, (cijelu prošlu godinu je namjerno imao slabe utrke da bi pao u ovaj rang, te je naravno pomeo konkurenciju u ovoj prestižnoj utrci). Tu se da pronaći zanimljivih oklada.

- brzina konja: prva stvar koju sam naučio je bila: Brzi konj može trčati sporo, ali spori konj ne može trčati brzo.

To bi bile najmanje osnove koje morate znati, a dalje se treba potpuno posvetiti za detaljnu analizu (jahači, treneri, oprema, mjesto utrkivanja- razmak zmeđu prepreka, da li je utrka sa zavojima lijevo ili desno i milijun drugih opcija).

Možete me pronaći na (www.utrkekonja.com) ili twitteru (https://twitter.com/phoenix_betlord)

A sad da prestanem srat, evo za početak 3 analize.

WINCANTON 17:00

-  Denemthy- win only @5,50  ( 1 unit)

Ovo bi mogla biti čista borba između Goonhillyja I Denemethya. Goonhily je dobro trčao koliko se i očekivalo na jakoj utrci Imperial Cup u Sandownu prije 18 dana i danas će imati puno jednostavniji posao. Međutim, imao je mnogo prilika na nižoj razini da se upiše u pobjednike I danas će se svi kladiti na njeg te se koeficijent 1.60 ne isplati igrati. Umjesto toga, alternativa je konj Fergala O'Briena, Denemthy, o njemu ne znamo mnogo, ali dolazi iz utrke koja nosi vrlo jaku formu .  Završio je iza Mint Boya s rejtingom 138, te iza pobjednika Navan Maiden Hurdlea, Rainbow Traila koji je I iduću utrku pobijedio sa četiri duljine razlike noseći dodatnu težinu težinu i pobijedivši pametnog Lowry's Bar s rejtingom 131. Napredovao je obećavajućim debijem u bumperu u Carlisleu kada nije bio konkurencija odličnom Misteru Meggitu, ali je bio bolji od dva kasnija pobjednika na trećem i četvrtom mjestu. Od tada je podvrgnut operaciji dišnih puteva te mu vrijedi dati priliku.

KEMPTON 20:30

- Sonmarg- each way (3 places) @13.00 – (1,25u/bet, 2,5u total)

Kada trener Sean Woods rezervira jahača Roberta Havlina to donosi prifit od 33u na 1 uloženih, sa impreivnih 27% pobjeda ove godine. Sonmarg je privukao pažnju na debiju, no ne u dobrom smilsu, propustio je start u Windsoru i ostao je bez mjesta za trčanje. Zatim je pobjedio konje s rejtingom 82 i 84 koji su kasnije podigli formu u utrci koja se pokaza vrlo jakom Maiden utrkom. Sljedeći put mu je bilo teško nositi se s dodatnom težinom od 6lb u Thirsku, no završio je treći iza dva konja koji su kasnije zauzeli prvo i drugo mjesto u Britanskom EBF finalu u Yorku od i oba imaju rejting 88. S obzirom da je ovo slabija utrka, a i od tada je kastriran danas bi mogao biti pun pogodak.

KEMPTON 20:00

- Mostabshir – win only @5,00 (1u)

Ovo je Mount Athosova (koji je s pravom favorit ove utrke, no koeficijent je samo 2) specijalnost - sedam furlonga na Kemptonu - i njegov impresivan rekord od 3-3. No moj odabir je trkač Johna i Thadyja Gosdena koji je lako pobijedio na svom  debiju, a prema pedigree povratak na kraću udaljenost  izgleda kao dobar potez. Njegova pobjeda u Yorku prošle godine bila je spora utrka gdje je bila bitna završnica, te bi mu zbog togaKempton trebao sodlično leći. Ima dobru startnu poziciju u boksu tri. Od ostalih konja Mums Tipple je nepredvidljiv, dok je Rohaan već pobjeđivao ovdje i ima pravedan rejting, pa ga ne smijemo zanemariti u ovoj jakoj utrci.

prije sat vremena, PhoenixRacing said:

Ne vidim podfurm gdje bi ovo smjestio pa sam stavio tu temu pošto mislim skoro svaki dan objavljivat (neka admin prebaci gdje bi bilo prikaldno). 

Pozdrav svima, za početak nekoliko riječi o meni. Ja sam Valentino, u javnosti poznatiji kao Phoenix Racing.  Odgovorno tvrdim da sam jedini stručnjak u regiji koji se bavi utrkama konja, a nedavno sam otvorio i prvi portal sa vijestima iz svijeta konjskih utrka te tipovima (utrkekonja.com). Konjskim utrkama se bavim od 2009. godine, a svaku godinu sam završio u plusu (najmanji plus je bila 2022. +66u, a najveći početna 2009. +500u)., te mi je record u 14 godina +3595u. Spreadsheet svih oklada od 2009. je dostupan ako koga zanima. Trenutno, u 2024. sam u plusu 60,42u (https://t.ly/_gzsy – popis svih oklada ), a u prva 3 mjeseca bih istaknuo nekoliko ogrominh oklada: 17.00 kao ante post okladu iz siječnja (Corbetts Cross), koji je startao sa koeficijentom 2.75. 4/5 5u oklada, 2u 17.00 EW okladu (Iberico Lord), 40.00 EW plasman (Wilderness), još jednu 17.00 EW (Striking A Pose).  Bavim se utrkama u Uku, Irskoj i Hong Kongu!

Ako netko misli pratiti, prva stvar sa kojom se morate pomiriti je da klađenje na konjske utrke nemaju veze sa običnim sportom. Kod mene nećete pronači prolaznost tipova 60-70%+, za mene je 25% prolaznosti odlično! Druga jako bitna stvar je, kod mene ćete jako rijetko pronaći tipove sa koeficijentima 1.5-2, to se jednostavno ne isplati igrati osim ako nisam 99% siguran u pobjedu, a to su onda 5u oklade (kojih je ove godine bilo 5, prošle godine 0!). Da se tako mali koeficijent ne isplati igrati mogu potvrditi i jednim statističkim podatkom, u konjskim utrkama, favorit pobjeđuje u 17% utrka.

Što se tiče klađenja, imate milijun opcija kako odigrati, ali ja se držim jednostavnih oklada, čista pobjeda (win only) ili pobjeda+plasman (each way oklada, u kojoj je manji dobitak na pobjedu, ali u slučaju plasmana koji varira iz utrke u utrku, je povrat novca ili dobitak- ne isplati se igrati sa koeficijentom manjim od 5.0). Vrlo rijetko znam odigrati trifectu, dubl,tripl, yankee, lucky 15.  

Ako netko želi sam krenuti analizirati utrke, evo nekoliko početnih smjernica:

- forma: trebate proučiti kako su konjevi iz prijašnjih utrka odabranog konja završavali u narednim utrkama.

- pace (tempo utrke): po meni najbitnija stavka, trebate proučiti i pretpostaviti kako će se utrka odviti u prvih 200-500 metara (1-2 furlonga). Imamo 3 tipa konja (koji su dokazano povezani sa ponašanjem konjeva u krdu, no to je druga priča):

1- front runneri, oni žele biti prvi od početka utrke, takvi će profitirati u utrkama koje imaju 1-2 front runnera te ostale konje koji su jaki u završnici (late runneri). Zašto? Jer je vjerojatnost i prepostavka da će nametnuti svoj ritam te da ih late runneri neće uspjeti dostići.

2- Late runneri, oni su za razliku od front runnera na začelju utrke od početka te će pokušati dobiti utrku u samoj završnici. Oni profitiraju od utrka gdje je 3+ front runnera. Zašto? Jer se front runneri od početka nadmeću te stvaraju prejak ritam utrke i nemaju snage za završnicu.

3: Middle pack konji, mogu pratiti front runnere, a mogu i biti back runneri. U takvim utrkama je bolje baciti fokus na neke druge stvari.

- Distanca i podloga: Svaki konj preferira određenu duljinu utrke te podlogu (heavy, soft, good, firm, good to soft i tako dalje). Ako je konj specijalist za utrkivanje na brzim podlogama, naravno da neće biti dobar u kišnim uvjetima i utrkivanju po blatu.

- težina koju nose: svaki konj nosi određenu kilažu, prema tome se i stvaraju rejtinzi utrka i hendikepi (da bi se izjednačile šanse u utrci, bolji konji nose više kg. od slabijih konja). Tu se treneri znaju lijepo igrati pa smo tako prošlog tjedna na jednoj od utrka Cheltenham Festivala imali pobjednika sa koeficijentom 11.0 koji je nosio 60kg manje od onog za što je taj konj sposoban, (cijelu prošlu godinu je namjerno imao slabe utrke da bi pao u ovaj rang, te je naravno pomeo konkurenciju u ovoj prestižnoj utrci). Tu se da pronaći zanimljivih oklada.

- brzina konja: prva stvar koju sam naučio je bila: Brzi konj može trčati sporo, ali spori konj ne može trčati brzo.

To bi bile najmanje osnove koje morate znati, a dalje se treba potpuno posvetiti za detaljnu analizu (jahači, treneri, oprema, mjesto utrkivanja- razmak zmeđu prepreka, da li je utrka sa zavojima lijevo ili desno i milijun drugih opcija).

Možete me pronaći na (www.utrkekonja.com) ili twitteru (https://twitter.com/phoenix_betlord)

A sad da prestanem srat, evo za početak 3 analize.

Pozdrav kolega i dobrodošao na forum. Ako ćeš pisati tipove u vezi utrka konja svakodnevno, možeš to za sada raditi u dnevnim temama za taj dan kada se igraju utrke.

Chemie Leipzig - Cottbus 2 (1.60) bet365

Cottbus, iako ima utakmicu manje, zaostaje 4 boda za vodećim Greifswaldom na tablici. Njihova forma oscilira, s blagim padom kroz pet utakmica, gdje su osvojili 4 boda uz jedan poraz. Međutim, vratili su se na pobjednički niz s 6 pobjeda u posljednjih 7 utakmica. Unatoč tome, razlika u kvaliteti timova je očita.

Screenshot_4.jpg

Izvor: bet365

Domaćin, Chemie Leipzig, je tvrd orah na domaćem terenu, ali u posljednjih pet utakmica nisu ostvarili zapažene rezultate, osvojivši samo 6 bodova uz gol razliku 5:8. Ipak, ulaze u današnji meč oslobađajući se pritiska jer im praktički ništa ne ovisi o rezultatu, dok će Cottbus, s očekivanjem promocije u viši rang natjecanja, imati veći teret na leđima. Međutim, mnogo su kvalitetniji tim i u boljoj su formi, tako da ovdje očekujem gostujuću pobjedu po kvoti 1.60 u bet365 kladionici.

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 27.3. u 13:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

St. Pauli II - Phonix Lubeck 3+ (1.72) bet365

Uzbudljiv nogometni susret nas očekuje u okviru 22. kola regionalne lige Njemačke, gdje će St. Pauli II ugostiti ekipu Phonix Lubeck s početkom u 18:30 danas. St. Pauli II, perspektivan omladinski tim, trenutno zauzima osmo mjesto na tablici s 37 osvojenih bodova iz 25 odigranih utakmica. U posljednjih pet susreta ostvarili su tri pobjede i dva remija, a u prethodnom kolu su odigrali bez golova protiv Weicha. Njihova sezona obiluje golovima, nakon što su postigli ukupno 53 pogotka do sada.

Screenshot_5.jpg

Izvor: bet365

S druge strane, ekipa Lubecka se trenutno nalazi na trećem mjestu s 48 bodova iz 22 odigrana susreta. Iako zaostaju devet bodova za vodećom ekipom, imaju četiri utakmice manje od njih. U prethodnom kolu prekinuli su niz dobrih rezultata porazom od drugoplasiranog Mepena rezultatom 1:0.

Očekuje se atraktivan susret s obiljem pogodaka, s obzirom na dosadašnju efikasnost obje ekipe. Stoga, predlažem 3+ golova po kvoti 1.72 u bet365 kladionici.

Screenshot_1.jpg

(Koeficijenti 27.3. u 13:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use