Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda , 26.5.2010 (Listić dana)

habo

Recommended Posts

Osijek-Moslavina @ 2

Moslavina mora dobiti utakmicu ako joj se rezultati poslože za opstanak u lizi a Osijeku neigra ništa igraju sa juniorima i mislim da je moslavina iovako kvalitetnija ekipa a kao klubovi su u dobrim odnosima i vjerujem u pobijedu moslavine ako par već nije blokiran.a i svi znaju da se u hrvatskom rukometu dosta namještaju utakmice..

Osijek-Moslavina @ 2

Moslavina mora dobiti utakmicu ako joj se rezultati poslože za opstanak u lizi a Osijeku neigra ništa igraju sa juniorima i mislim da je moslavina iovako kvalitetnija ekipa a kao klubovi su u dobrim odnosima i vjerujem u pobijedu moslavine ako par već nije blokiran.a i svi znaju da se u hrvatskom rukometu dosta namještaju utakmice..

Moga si napisat kvotu za nas koje nepratimo hrvataski rukomet

Sjeverna Irska - Turska; pocinje u 19:30h

irci ce istrcati s neiskusnim pomladjenim sastavom, igrajuci s petoricom na sredini i jednim isturenim napadacem. temperatura zraka je visoka, te namjeravaju sto duze drzati loptu u svom posjedu i smiriti tempo igre. turci vodjeni guusom hiddinkom dolaze s pozitivnim rezultatom protiv ceske i koliko sam procitao, puno su kvalitetniji od iraca. od njih ocekujem agresivnan nastup te naravno pobjedu koja se krece @ 1.45 (online prosjek). dodao bih tome i misljenje da ce na utakmici biti vise od 2.5 gola @ 2.08 (Betfair, pinnacle), s obzirom da ce s.irski trener worthington ubaciti sve igrace u igru radi procjene individualnih sposobnosti, pa ne ocekujem kvalitetnu igru i organiziranost iraca.

Minnesota Twins- NY Yenkees manje od 7 poena, 2,70 Betsafe 8/10

znači riječ je o nastavku meča od jučer kojeg je prekinula kiša nakon 5 inninga. rezultat je do onda bio 0-0. Yankeesi su imali 3 hitsa, i minesota 3. Yankeesi nisu još najavili ko će startat 6 inning, ali najvjerojatniji je kandidat Sergio Mitre. Minesota je najavila Brian Duensinga koji je bolji pičer od Yankeesovog i ako bude ta postava minesota ima šanse dobit ovu tekmu. teško je sad prognozirat nastavak meča, ali kasnije igraju još jednu tekmu čim ova završi. bit će vjerojatno neka pauza od kojih pola sata ili tako nešto. uglavnom udarači su bili podjednaki kod obje ekipa u ovih 5 odigranih inninga. tako očekujem i dalje.

Solidni pičeri i ne vidim kako će u ovih 4 inninga proći ovih 7 poena. Teško mi je reči ko će žrtvovat ovu tekmu da bude bolji u onoj cijeloj, ali ovo mi nikako ne izgleda realna granica. ima toga još u ponudama od onlajn kladionica.

bet365 ima manje od 8,5 2,25, manje od 9 2,10,

pinneacle ima u ponudi manje od 9,5 1,94.

ovo su teški pokloni jer tekma neide ispočetka nego se samo nastavlja. bacaju se samo 4 inninga plus eventualni produžetki.

Minnesota Twins- NY Yenkees manje od 7 poena, 2,70 Betsafe 8/10 0-1

znači riječ je o nastavku meča od jučer kojeg je prekinula kiša nakon 5 inninga. rezultat je do onda bio 0-0. Yankeesi su imali 3 hitsa, i minesota 3. Yankeesi nisu još najavili ko će startat 6 inning, ali najvjerojatniji je kandidat Sergio Mitre. Minesota je najavila Brian Duensinga koji je bolji pičer od Yankeesovog i ako bude ta postava minesota ima šanse dobit ovu tekmu. teško je sad prognozirat nastavak meča, ali kasnije igraju još jednu tekmu čim ova završi. bit će vjerojatno neka pauza od kojih pola sata ili tako nešto. uglavnom udarači su bili podjednaki kod obje ekipa u ovih 5 odigranih inninga. tako očekujem i dalje.

Solidni pičeri i ne vidim kako će u ovih 4 inninga proći ovih 7 poena. Teško mi je reči ko će žrtvovat ovu tekmu da bude bolji u onoj cijeloj, ali ovo mi nikako ne izgleda realna granica. ima toga još u ponudama od onlajn kladionica.

bet365 ima manje od 8,5 2,25, manje od 9 2,10,

pinneacle ima u ponudi manje od 9,5 1,94.

ovo su teški pokloni jer tekma neide ispočetka nego se samo nastavlja. bacaju se samo 4 inninga plus eventualni produžetki.

teški poklon.. ja stvarno neznam šta su te kladionice mislile...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use