Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 21.3.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Europsko prvenstvo - Kvalifikacije

Screenshot_279.jpg

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.3. u 14:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

• IzudinB pinned, unpinned and pinned this topic
20:45 CET - Warsaw (PGE Narodowy)
POLAND - ESTONIA
Sudac: Slavko Vincic SVN

20:45 CET - Cardiff (Cardiff City Stadium) 
WALES - FINLAND
Sudac: Istvan Kovacs ROU

Path B

20:45 CET - Budapest, HUN (Szusza Ferenc Stadion)
ISRAEL - ICELAND 
Sudac: Anthony Taylor ENG 

20:45 CET - Zenica (Stadion “Bilino Polje”)
BOSNIA AND HERZEGOVINA - UKRAINE
Sudac: Felix Zwayer GER

Path C 

18:00 CET - Tbilisi (Boris Paichadzis Sakhelobis Dinamo Arena)
GEORGIA - LUXEMBOURG 
Sudac: Jose Maria Sanchez Martinez ESP

20:45 CET -  Athens (OPAP Arena)
GREECE - KAZAKHSTAN
Sudac: Danny Desmond Makkelie NED 

UEFA Nations League - Play-Outs 

20:45 CET - Faro-Loulé, POR (Estádio Algarve) 
GIBRALTAR - LITHUANIA 
Sudac: Giorgi Kruashvili GEO

Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo

Group C
14:00 CET - Skopje (Nacionalna arena “Todor Proeski”)
NORTH MACEDONIA - GIBRALTAR
Sudac: Robert Hennessy IRL

Group D
17:30 CET - Jena, GER (Ernst-Abbe-Sportfeld)
ISRAEL - POLAND
Sudac: Pierre Gaillouste FRA

Group G
18:30 CET - Faro (Estádio de São Luís)
PORTUGAL - FAROE ISLANDS
Sudac: Joonas Jaanovits EST

Group G
19:00 CET - Andorra la Vella (Estadi Nacional d’Andorra)
ANDORRA - CROATIA
Sudac: Oliver Reitala FIN

Group B
20:00 CET - Leuven (King Power at Den Dreef Stadion)
BELGIUM - MALTA
Sudac: Genc Nuza KOS

Group B
20:00 CET - Paisley (The SMiSA Stadium)
SCOTLAND - KAZAKHSTAN
Referee: Sven Jablonski GER

BiH - Ukrajina X2 i manje od 6 golova (1.30) bet365

Večeras će se odigrati ključna utakmica za Bosnu i Hercegovinu dok se bore za mjesto na Europskom prvenstvu 2024. godine. Iako su imali izazovnu kampanju u grupnoj fazi, završivši na petom mjestu u skupini J, Zmajevi su osvojili drugu priliku za kvalifikacije nakon pobjede u grupi Lige nacija prošle godine.

Bosna i Hercegovina, trenutno rangirana kao 71. na svijetu prema FIFA-i, želi započeti 2024. godinu na pozitivan način nakon nekoliko uzastopnih poraza prethodne godine.

Ipak, susret neće biti lagan. Bosna i Hercegovina nije uspjela pobijediti Ukrajinu ni u jednoj od prethodne dvije utakmice, uključujući poraz od 2:0 na domaćem terenu tijekom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2021. godine.

Osim toga, izostanci nekih ključnih igrača kao što su Adrian Leon Barišić i Renato Gojković predstavljaju dodatni izazov. Ipak, s igračima poput Anela Ahmedhodžića i kapetana Edina Džeke, koji će voditi momčad na terenu, Zmajevi su spremni dati sve od sebe kako bi osigurali važnu pobjedu.

Ukrajina se mora suočiti s izazovom kroz doigravanje nakon što su završili treći u svojoj skupini, iza Italije samo zbog gol-razlike. Unatoč tome, zahvaljujući drugom mjestu u Ligi nacija, Ukrajina ima priliku za četvrto uzastopno Europsko prvenstvo.

Pod vodstvom Serhiya Rebrova, Ukrajina je pokazala impresivan niz, gubeći samo jedan od osam mečeva, uključujući remije protiv jakih protivnika poput Italije, Njemačke i Engleske.

Iako igraju van svoje zemlje, Ukrajina se pokazala kao prilagodljiva ekipa, postigavši impresivan niz rezultata u gostima. Ipak, njihov neuvjerljiv kvalifikacijski rekord za velike turnire stvara sumnje pred ovu ključnu utakmicu.

Ozljeda iskusnog veznog igrača Tarasa Stepanenka predstavlja izazov za Ukrajinu, otvarajući priliku za druge igrače poput Serhiya Sydorchuka ili Mykole Shaparenka. U obrani se očekuju Ilya Zabarnyi i Vitaliy Mykolenko, dok će u veznom redu biti ključni Oleksandr Zinchenko i Mykhaylo Mudryk. U napadu će se vjerojatno istaknuti Roman Yaremchuk ili Artem Dovbyk.

Do sada su ove reprezentacije odigrale dvije međusobne utakmice u kojima je Ukrajina ostvarila jednu pobjedu uz jedan remi.

BiH: Sehić; Gazibegović, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac; Cimirot, Pjanić, Krunić; Hamulić, Džeko, Demirović

Ukrajina: Trubin; Konoplya, Matviyenko, Zabarnyi, Mykolenko; Sydorchuk; Tsyhankov, Sudakov, Zinchenko, Mudryk; Dovbyk

Ukrajina se smatra favoritom na papiru, a Serhiy Rebrov može računati na nekoliko igrača iz Premier lige. Imaju dosta jači sastav od Bosne i Hercegovine koja je razočarala u kvalifikacijama. S obzirom da je Ukrajina pokazala dobru igru protiv jakih protivnika poput Italije, Njemačke i Engleske, očekuje se da će pronaći način kako pobijediti Bosnu. Stoga moja oklada ide na X2 i manje od 6 golova na utakmici po kvoti 1.30 u bet365 kladionici. 

Screenshot_282.jpg

(Koeficijenti 21.3. u 13:00 CET)

Poljska - Estonija 1 (1.22) bet365 ili 2+ golova u 1. pol (2.62) bet365

Poljska će ugostiti Estoniju u polufinalu doigravanja za kvalifikacije na Europsko prvenstvo 2024 večeras na Stadionu Narodowy u Varšavi. Razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi je ogromna i bili bi iznenađeni kada bismo svjedočili bilo kojem drugom scenariju osim temeljite pobjede Poljske.

Poljska momčad imala je razočaravajuću kampanju u redovnim kvalifikacijama, zauzevši treće mjesto u skupini E, s četiri boda manje od Albanije i Češke na prve dvije pozicije. Činjenica da su uspjeli ostvariti samo tri pobjede u osam kvalifikacijskih susreta uz Albaniju, Češku, Moldaviju i Farske Otoke govori dovoljno.

Estonija je stekla pravo sudjelovanja u doigravanju pobjedom u Skupini 2 Lige D u prethodnom izdanju Lige nacija. To su učinili u stilu, pobjedivši sve četiri utakmice protiv Malte i San Marina. Međutim, Estonci su osvojili samo jedan bod u osam kvalifikacijskih utakmica u skupini F. Završili su kampanju s gol-razlikom 2-22.

Poljska je dominirala u ovom meču kroz povijest. Pobijedili su pet od posljednjih šest susreta s Estonijom. Estonija je postigla samo tri gola u šest susreta s Poljskom.

Unatoč lošoj kvalifikacijskoj kampanji, Poljska je ogroman favorit u ovom susretu. Očekujem da će potvrditi tu oznaku s lakoćom i završiti posao rano u utakmici protiv očito slabijeg protivnika po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Vidim i veliku vrijednost u klađenju na dva ili više golova u prvom poluvremenu po kvoti od 2.62.

Screenshot_283.jpg

(Koeficijenti 21.3. u 13:10 CET)

Grčka - Kazahstan 1 (1.33) bet365

Grčka je u odličnoj formi u posljednjim utakmicama nakon što nisu izgubili u četiri od posljednjih pet susreta. S druge strane, Kazahstan je imao mješovite rezultate u svojim posljednjim utakmicama, s pobjedama i porazima u svoje posljednje četiri kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo, te su nedavno pobijedili Turkmenistan 2-0 u prijateljskoj utakmici.

Grčka je pokazala solidne rezultate u svojim kvalifikacijskim utakmicama za Euro, posebno u posljednjoj utakmici protiv Francuske, koju su završili s rezultatom 2-2. Unatoč vodstvu, 74. minuta donijela je izjednačenje Francuskoj. Ipak, Grčka je završila treća u grupi B, pruživši dobre nastupe u napadu i obrani.

Kazahstan je zauzeo četvrto mjesto u skupini H i uspio se plasirati u daljnju fazu kvalifikacija, iako su imali lakšu grupu u usporedbi s Grčkom koja se suočila s jakim protivnicima poput Francuske i Nizozemske.

Ovo će biti četvrta utakmica između Grčke i Kazahstana. Grčka ima 100% pobjednički rekord protiv Kazahstana i postigla je barem 2 gola u sva tri susreta. Sastali su se dvaput na terenu u Grčkoj, a njihov posljednji ogled završio je s pobjedom Grčke 2-0.

Grčka ima izvanrednu formu na domaćem terenu, izgubivši samo jednom u posljednjih 10 domaćih utakmica. Njihov najnoviji domaći susret protiv Francuske završio je 2-2. Budući da Grčka često postiže barem 2 gola u svojim domaćim utakmicama, očekujem sličan ishod i u ovom susretu.

S druge strane, Kazahstan nije bio impresivan na gostovanjima, izgubivši dvije od posljednje tri utakmice u gostima i primivši barem 2 gola u oba poraza. Očekujem pobjedu Grčke po kvoti 1.33 u bet365 kladionici i ne zaboravite da nam računaju okladu automatski dobitnom ako Grčka povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_284.jpg

(Koeficijenti 21.3. u 13:15 CET)

Hej @furyshaa

Ti i ja se ne bi slozili da je danas cetvrtak, to je jasno i tebi i meni. Hajde danas nasim primerom da pokazemo da nije vazno da lì smo ljudi ili stoka, vazno je da smo kockari, gospoda, najzdravija bica na planeti.

Ja imam neke informacije da je entuzijazam i raspolozenje prema reprezentaciji BiH ravno entuzijazmu i raspolozenju medju nama dvojicom. Imam neke informacije da postoje u Zenici protesti i da bi ovo veceras trebalo da bude X2 kao kuca.

Hajde i ti napisi nesto, a sutra cemo nastaviti da se ne slazemo, ti ces sutra tvrditi da je petak, a ja da je i dalje cetvrtak. Vazno je da kolege sa Foruma nemaju stete od nas.

Ja cu preziveti ako ne zelis da napises dve-tri recenice, ionako sam vec odigrao ovu duplu sansu X2, ali ako odgovoris, pokazecemo i primerom da su kockari prava gospoda. 

A sutra je svakako cetvrtak, i ako odgovoris, i ako ne odgovoris.

Ma gdje neću, ovo je utakmica koju sam odigrao u singlu čistu dvicu jer Bože moj, ponuda je takva da je žalosno.

Vrlo rijetko igram singlove ali ovo mislim da je dvica kao kuća. Čak sam bio iznenađen kvotom da će Ukrajina zabiti gol od čak 1.24 što je po meni itekako odličan value. Iskreno sam se razmišljao između opcija x2 ili Ukrajina daje gol i odabrao ovo drugo. 

Čak sam čekao dugo i opciju više kartona jer ovo će biti sve samo ne utakmica. Mislim da će se Bosna pokušati odbraniti ali ne mislim baš da će to završiti dobro. Mišljenja sam da će kada prime gol a siguran sam da hoće i pokušati nešto naprijed ali tek onda će biti, da prostiš, karindžanje. 

Stadion je rasprodan, mislim da će atmosfera na stadionu biti i više nego dobra tako da opcija kartona mi izgleda veoma izgledno. Više od 2.5 kartona po tečaju od 1.15 je za mene i sasvim nego dovoljno.

Što se tiče stvari oko reprezentacije, uradili su i nešto što je za pohvali ali i za svako osuđivanje.

Dozvolili su kupovinu karata isključivo preko 2 stranice gdje na kupljenoj ulaznici dobiješ svoje ime i prezime tako da nema preprodavanja ulaznica i za 5x veću cijenu.

Što se tiče ovoga "za osuđivanje" i što je glavni problem u svemu ovome, sav taj novac, indirektno odlazi u džep gospodina Vice. A zašto i ne bi? Kad smo ovce, i treba nas šišati.

Lično idem na utakmicu ali zbog nekih drugih razloga a za klađenje:

Ukrajina daje gol - X2 - Bosna i Hercegovina manje od 1.5 gola - više od 2.5 kartona

Ukoliko volite život na rubu, onda čista dvica sa više od 3.5 kartona je idealna opcija.

Općenito, Lulić je to najbolje opisao:

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas."

E tada je situacija bila zlatna, tada se otišlo i na Svjetsko prvenstvo dok sada ... dovoljno je reći da ekipom dirigira (ili bi tako trebalo biti) Miralem Pjanić, igrač koji fura shishe po čaršiji i kofole se bavi nogometom u nekoj žnj ligi i ekipi dolje kod Arapa.

Sve na stranu, država bla bla bla ali realno gledajući, ova utakmica mislim da je no chance to win za Bosnu i Hercegovinu.

Ne mislim da ćemo vidjeti neku lijepu igru, niti se to moglo niti se treba očekivati od Bosne i Hercegovine ali sa druge strane su igrači koji igraju u boljim klubovima liga petice, igrači poput Dovbyka koji žari Španijom, Zinchenko iz Arsenala, Mudyk Chelsea, Mykolenko, Trubin, Malinovsky, Tsygankov, Yeremchuk.

Sada kada sam ove igrače napisao skontao sam da se nisam dovoljno agresivno kladio na ovu utakmicu pa odoh :)

prije 5 minute, furyshaa said:

Ma gdje neću, ovo je utakmica koju sam odigrao u singlu čistu dvicu jer Bože moj, ponuda je takva da je žalosno.

Vrlo rijetko igram singlove ali ovo mislim da je dvica kao kuća. Čak sam bio iznenađen kvotom da će Ukrajina zabiti gol od čak 1.24 što je po meni itekako odličan value. Iskreno sam se razmišljao između opcija x2 ili Ukrajina daje gol i odabrao ovo drugo. 

Čak sam čekao dugo i opciju više kartona jer ovo će biti sve samo ne utakmica. Mislim da će se Bosna pokušati odbraniti ali ne mislim baš da će to završiti dobro. Mišljenja sam da će kada prime gol a siguran sam da hoće i pokušati nešto naprijed ali tek onda će biti, da prostiš, karindžanje. 

Stadion je rasprodan, mislim da će atmosfera na stadionu biti i više nego dobra tako da opcija kartona mi izgleda veoma izgledno. Više od 2.5 kartona po tečaju od 1.15 je za mene i sasvim nego dovoljno.

Što se tiče stvari oko reprezentacije, uradili su i nešto što je za pohvali ali i za svako osuđivanje.

Dozvolili su kupovinu karata isključivo preko 2 stranice gdje na kupljenoj ulaznici dobiješ svoje ime i prezime tako da nema preprodavanja ulaznica i za 5x veću cijenu.

Što se tiče ovoga "za osuđivanje" i što je glavni problem u svemu ovome, sav taj novac, indirektno odlazi u džep gospodina Vice. A zašto i ne bi? Kad smo ovce, i treba nas šišati.

Ukrajina daje gol - X2 - Bosna i Hercegovina manje od 1.5 gola - više od 2.5 kartona

Ukoliko volite život na rubu, onda čista dvica sa više od 3.5 kartona je idealna opcija.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas."

E tada je situacija bila zlatna, tada se otišlo i na Svjetsko prvenstvo dok sada ... dovoljno je reći da ekipom dirigira (ili bi tako trebalo biti) Miralem Pjanić, igrač koji fura shishe po čaršiji i kofole se bavi nogometom u nekoj žnj ligi i ekipi dolje kod Arapa.

Sve na stranu, država bla bla bla ali realno gledajući, ova utakmica mislim da je no chance to win za Bosnu i Hercegovinu.

Ne mislim da ćemo vidjeti neku lijepu igru, niti se to moglo niti se treba očekivati od Bosne i Hercegovine ali sa druge strane su igrači koji igraju u boljim klubovima liga petice, igrači poput Dovbyka koji žari Španijom, Zinchenko iz Arsenala, Mudyk Chelsea, Mykolenko, Trubin, Malinovsky, Tsygankov, Yeremchuk.

Sada kada sam ove igrače napisao skontao sam da se nisam dovoljno agresivno kladio na ovu utakmicu pa odoh :)

Hvala ti, a sutra je svakako cetvrtak, a ne petak.

Hej @nutrija

Danas sam nesto kasno rucao, i to sam jeo kao svinja, bez zvakanja, samo sam gutao. Onda sam izasao na neku terasu, pa je izaslo neko proletnje sunce, te sam zaspao stojeci, a da uopste ne znam kako. Spavao sam pola sata, a imao sam utisak da je bilo deset sati. Od stresa, umora i kolicine hrane koju sam uneo, sanjao sam neku pucnjavu, neki horor. Sanjao sam pucnjavu, ti i ja protiv 14.000 varvara. Ovo mi nije prvi put u zivotu da sanjam nas Forum i krv po zidovima. 

Ovo bi mogao da bude neki znak da ce nocas, ili sutra do 15.00 casova neko zakucati na nasa vrata. Isti ovakav osecaj imam i kada treba da idem kod stomatologa, a noc pred odlazak, sanjam kako stomatolog kuca cekicem na moja vrata.

Da ti nije padalo na pamet da sutra postavljas Bet Builder po onim tvojim kvotama od 1,18 yebali te Bet Builderi.

prije 2 sati, furyshaa said:

Bravo bratee 👍👍👍

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use