Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

54. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 19.3. - 21.3. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@nutrija brate ne daj se,ako si varao ko im je kriv sto nisu skontali ranije.Niko nije kriv dok se ne dokaze.Ja sam na tvojoj strani,neka bude sto biti ne moze.Nemojte se ljutiti vi ostali,vidis da su hijene namirisale krv i odmah iskacu,sve ce ovo biti i proci.Ovi najglasniji su najslabiji.;)

19.03. 20:00 Vaterpolo, Liga prvaka

Marseille - Novi Beograd , Manhercz (Marseille) 0,5 + golova 1,30 SS

Očekujem nekih 8,9 golova za Marseille danas, od kojih barem jedan za Mađara koji je glavni igrač na lijevoj strani i uzeti će nekih 4,5 šuteva

image.thumb.png.a716ae1b6ce7550cb1239727aa5247c9.png

Nisam ni u Top 15 tako da mogu realnije iznijeti svoje misljenje. Stvorila se atmosfera linča i prijedlozi za izbacivanjem vodećeg igrača. 

Dobro je sto nisu odmah donijete nikakve odluke,dok je krv vruća.

Čovjek je priznao svoje propuste i najpoštenije bi bilo skinuti određeni broj bodova,npr.5-6 ,tako da nije više vodeći,ali da i dalje ima šanse za prva 2mjesta.

Jedanput sam u šali napisao da su samo 2stvari sigurne-da će Nutrija biti prvak i da Hajduk neće biti prvak

Za Hajduk sam pogodio,ali Nutriju vjerojatno fulao.

Ne mogu ni 2prijedloga pogoditi,zato i jesam oko 20.mjesta,ali mi nije dosadno.

Sretno nam svima u kladjenju!

prije 1 sat, pena29 said:

Nisam ni u Top 15 tako da mogu realnije iznijeti svoje misljenje. Stvorila se atmosfera linča i prijedlozi za izbacivanjem vodećeg igrača. 

Dobro je sto nisu odmah donijete nikakve odluke,dok je krv vruća.

Čovjek je priznao svoje propuste i najpoštenije bi bilo skinuti određeni broj bodova,npr.5-6 ,tako da nije više vodeći,ali da i dalje ima šanse za prva 2mjesta.

Jedanput sam u šali napisao da su samo 2stvari sigurne-da će Nutrija biti prvak i da Hajduk neće biti prvak

Za Hajduk sam pogodio,ali Nutriju vjerojatno fulao.

Ne mogu ni 2prijedloga pogoditi,zato i jesam oko 20.mjesta,ali mi nije dosadno.

Sretno nam svima u kladjenju!

5-6 samo da ne bi bio vise vodeci, ili ima neki drugi razlog zasto bas 5 ili 6

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use