Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

54. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 19.3. - 21.3. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Nisam ni u Top 15 tako da mogu realnije iznijeti svoje misljenje. Stvorila se atmosfera linča i prijedlozi za izbacivanjem vodećeg igrača. 

Dobro je sto nisu odmah donijete nikakve odluke,dok je krv vruća.

Čovjek je priznao svoje propuste i najpoštenije bi bilo skinuti određeni broj bodova,npr.5-6 ,tako da nije više vodeći,ali da i dalje ima šanse za prva 2mjesta.

Jedanput sam u šali napisao da su samo 2stvari sigurne-da će Nutrija biti prvak i da Hajduk neće biti prvak

Za Hajduk sam pogodio,ali Nutriju vjerojatno fulao.

Ne mogu ni 2prijedloga pogoditi,zato i jesam oko 20.mjesta,ali mi nije dosadno.

Sretno nam svima u kladjenju!

prije 1 sat, pena29 said:

Nisam ni u Top 15 tako da mogu realnije iznijeti svoje misljenje. Stvorila se atmosfera linča i prijedlozi za izbacivanjem vodećeg igrača. 

Dobro je sto nisu odmah donijete nikakve odluke,dok je krv vruća.

Čovjek je priznao svoje propuste i najpoštenije bi bilo skinuti određeni broj bodova,npr.5-6 ,tako da nije više vodeći,ali da i dalje ima šanse za prva 2mjesta.

Jedanput sam u šali napisao da su samo 2stvari sigurne-da će Nutrija biti prvak i da Hajduk neće biti prvak

Za Hajduk sam pogodio,ali Nutriju vjerojatno fulao.

Ne mogu ni 2prijedloga pogoditi,zato i jesam oko 20.mjesta,ali mi nije dosadno.

Sretno nam svima u kladjenju!

5-6 samo da ne bi bio vise vodeci, ili ima neki drugi razlog zasto bas 5 ili 6

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use