Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

54. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 19.3. - 21.3. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @nenosk, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Joker93, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 54. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do utorka do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezoni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_277.jpg

Kolega @Goksim ima pravo postaviti dva para ovo kolo.
Kolega @zeko1088 je diskvalificiran nakon što je propustio četiri kola zaredom.

prije 13 minute, nutrija said:

Screenshot_20240315_202029_Samsung Internet.jpg

Zasto varas kvotama? I prosli put Zvezda 1 i under 7 golova nikad nije bilo 1.20 kvota nego 1.16, mogao da posaljem dokaze al aj pomislio da neces u buduce
A bas mi to palo u oci zato sto ja gledao kvotu za 1 i 2 + preterao si sa to zato sto under 7 golova je bilo 1,01 kv a kec 1.14 cijelo vreme
Evo sad te uhvatio na delo, kvota na ovo je 1.16, mogu da proverim na betsapi iako nemam vremena al siguram sam da u vecina situacije menjas kvote koristeci inspect element ili slicno i bog zna na koliko do sad predloga si isto uradio
Precutio sam proslo kolo al ovo je vec apla,
@IzudinB @Goksim @LeonardoDrugi
@image.png.76d18ae2d516cb8837b031f60b9e70fd.png

prije 3 minute, unkdy said:

Zasto varas kvotama? I prosli put Partizan 1 i under 7 golova nikad nije bilo 1.20 kvota nego 1.16, mogao da posaljem dokaze al aj pomislio da neces u buduce
A bas mi to palo u oci zato sto ja gledao kvotu za 1 i 2 + preterao si sa to zato sto under 7 golova je bilo 1,01 kv a kec 1.14 cijelo vreme
Evo sad te uhvatio na delo, kvota na ovo je 1.16, mogu da proverim na betsapi iako nemam vremena al siguram sam da u vecina situacije menjas kvote koristeci inspect element ili slicno i bog zna na koliko do sad predloga si isto uradio

Hajde da sacekamo, pa da cujemo i drugu stranu.

prije 8 minute, unkdy said:

Zasto varas kvotama? I prosli put Partizan 1 i under 7 golova nikad nije bilo 1.20 kvota nego 1.16, mogao da posaljem dokaze al aj pomislio da neces u buduce

E sad fino kazna, i za ovo i za proslo kolo, upisati padove za oba kola je jedino ispravno..

Ocekujem zestoku reakciju i kaznu od strane @Goksim i @IzudinB.

Kakav lopovluk, gadljivo @nutrija, srami se i izadi iz lige

prije 4 minute, LeonardoDrugi said:

Hajde da sacekamo, pa da cujemo i drugu stranu.

Nema drugu stranu 2 opcije su u mogucnost, ili radi screenshot dosta vremena prije i objavljuje to, ili druga opcija koja je vjervoatnije koristeci Inspect element menja kvote
Evo dokaz od betsapi za Zvezda proso kolo, absolutno nikad nije mogao da ima 1.20 kvota na taj betbuilder pa makar i uradio screenshot dan prije
Takodje i ono kad objavio Bayern 1x 2+ i Mainz under 3, nikad nije moglo na to da ima 1.20 kv
Ja sam siguran da u vecina situacije menjao kvote, al kako god mislite da je ispravno nek se oglase administratori
image.png.71abe4be24e0f7b6731b850817c3341b.png

prije 1 minutu, unkdy said:

Nema drugu stranu 2 opcije su u mogucnost, ili radi screenshot dosta vremena prije i objavljuje to, ili druga opcija koja je vjervoatnije koristeci Inspect element menja kvote
Evo dokaz od betsapi za Zvezda proso kolo, absolutno nikad nije mogao da ima 1.20 kvota na taj betbuilder pa makar i uradio screenshot dan prije
Takodje i ono kad objavio Bayern 1x 2+ i Mainz under 3, nikad nije moglo na to da ima 1.20 kv
Ja sam siguran da u vecina situacije menjao kvote, al kako god mislite da je ispravno nek se oglase administratori
image.png.71abe4be24e0f7b6731b850817c3341b.png

Za proslo  kolo  sam to primetio jer u  15:10 nije ni  bilo u ponudi 1 & manje od 8  golova  na CZ. Ja sam hteo to  da odigram . 

Mene zanima zasto smo striktno kolega i ja bili upozoreni proslo kolo da pisemo o kojem se sportu radi pod prijetnjom ne priznavanja tipova?!

Postavlja se pitanje zasto i ostali nisu upozoreni jer je ocito da i ostali ne pisu o kojem se sportu radi ili zasto su takvi parovi priznati onima koji to nisu napisali u prošlom kolu?

Totalni javašluk i dvostruka mjerila od odministratora kojem se očito pojedinci ne sviđaju pa se na njima trenira strogoća! U teoriji bi za sve trebalo bit isto, ali to je u teoriji, praksu možete provjeriti i sami u 3 klika!

ZASTO.png.93deacb58e1b658b8ea70677ccacaeca.png

prije 42 minute, mesrine said:

Tko zna koliko je jos puta to napravio lopov @nutrija a da nitko nije primjetio, ili reagirao? Kakav lopovluk i jad, stvarno zasluzuje suspenziju, izbacivanje iz lige i cao. Bas ali bas bas zalosno kakav covjek eto. Srami se.

Pa svako kolo od pocetka takmicenja kod postavljanja prijedloga  koristi bet builder,vjerovatno kad god nije mogao imati kvotu 1.20 je varao,al hajde nije moje da osudjujem,u svakom slucaju kolega ja  podrzavam tvoj gore napisani prijedlog sto se tice  sankcija,jer je ocigledno da  nutrija od pocetka lige igra na kvarno

prije sat vremena, noja57 said:

Za proslo  kolo  sam to primetio jer u  15:10 nije ni  bilo u ponudi 1 & manje od 8  golova  na CZ. Ja sam hteo to  da odigram . 

Lik odigra Bayern 1x i vise od jednog gola na utakmici po tecaju 1.2, a Bayern izraziti favorit sa kv od 1.15.  Cudno, ali niko ne reaguje pogotovo od kolega iz druge lige.

Bas ja sam mu dao like na tip gdje je igrao C.Zvezdu 1 i manje od 8 golova, sto mi je bilo cudno jer ja to nisam uspio naci, ali sam pomislio da je do mene..Sve pohvale kolega @unkdy na reakciji o prevari sa prilozenim dokazima. 

Nazalost, kolega vara od samog pocetka i sve osim diskvalifikacije nema nikakvog smisla.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use